GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Urmatorul
AutorMesaj
MyRrEeLL

Data de inscriere : 20/01/2014

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockLun 13 Oct - 16:20

Nick-ul tau: MyRrEeLL
Nick-ul celui reclamat: Suleyman
Descriere: DM aiurea.
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Suleyman

Suleyman

Data de inscriere : 06/06/2014
Varsta : 28
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockLun 13 Oct - 16:33

MyRrEeLL a scris:
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Imi recunosc vina,ti-am dat kill dar din greseala, am avut undercover si eram pe o masina de pd si tu erai langa mine pe masina.
Eu cand am tras in masina mai intai te-am omorat pe tine, repet din greseala.
ShoGun este martor, am tras amandoi in masina.
Sus In jos
ShoGun

ShoGun

Data de inscriere : 20/08/2014
Varsta : 27
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockLun 13 Oct - 16:42

Suleyman a scris:
MyRrEeLL a scris:

Imi recunosc vina,ti-am dat kill dar din greseala, am avut undercover si eram pe o masina de pd si tu erai langa mine pe masina.
Eu cand am tras in masina mai intai te-am omorat pe tine, repet din greseala.
ShoGun este martor, am tras amandoi in masina.
Are dreptate Suleyman...dadeam rr la masini , ala era pe low-hp , si s'a bagat in fata , l'a omorat din greseala , cand dadeam rr la masini , tu de ce esti nesimtit ma ? Post Hunteru'le . Adica tot tu te bagi in fata ,si tot tu faci post ?! In *^$#$ &#-*@ de copil &#*@^%.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockLun 13 Oct - 17:38

MyRrEeLL a scris:

Apoi, se mai intampla, nu e chiar asa de grav. Fii mai atent, Suleyman "Magnificul"...
Sus In jos
CoLd.3

CoLd.3

Data de inscriere : 05/07/2014
Varsta : 25
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockMar 14 Oct - 20:26

Nick-ul tau: CoLd.3
Nick-ul celui reclamat: Puyu
Descriere: Pai aveam take si imi da runner pentru ca nu mam pedat. Nici sa'i raspund n'am apucat. Inca face si DM
Sus In jos
Puyu

Puyu

Data de inscriere : 21/12/2013
Localizare : Calafat,Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockMar 14 Oct - 20:34

CoLd.3 a scris:
Descriere: Pai aveam take si imi da runner pentru ca nu mam pedat. Nici sa'i raspund n'am apucat. Inca face si DM

Inainte de war/take , esti obligat sa te predai [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]! Si de cat timp ai nevoie sa raspunzi? "2 minute" !

Ps: Dupa ce ca mai esti si nesimtit!
1) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockMar 14 Oct - 20:52

CoLd.3 a scris:

A procedat corect, nu primeste nimic.
Sus In jos
Scoie

Scoie

Data de inscriere : 04/10/2014
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockMier 15 Oct - 12:07

Nick-ul tau: Scoie
Descriere: Nu stie regulamentul . Eram pe motor cu H3DsHoT si el nu a vrut sa arate actele si a primit 2 stele apoi nu a vrut sa se predea a fugit si a luat runner (mentionez ca in tot acest timp eu ma aflam pe nrg-ul lui) dupa care Puyu fara sa stie nici regulamentu si e intrat in FBI imi da mie 3 stele ca complice cica dar eu nu am facut nimic doar am stat pe G pe nrg lui H3DsHoT . Daca s-ar fi uitat si el in wanted list macar odata ar fi stiut ca 3 stele se da doar la complice crima nu asa si nici macar nu am fost complice nici macar nu stiam ca avea runner . el mi-a zis dupa.

Ps: Cer sa se ia masuri
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockMier 15 Oct - 12:24

Scoie a scris:
Descriere: Nu stie regulamentul . Eram pe motor cu H3DsHoT si el nu a vrut sa arate actele si a primit 2 stele apoi nu a vrut sa se predea a fugit si a luat runner (mentionez ca in tot acest timp eu ma aflam pe nrg-ul lui) dupa care Puyu fara sa stie nici regulamentu si e intrat in FBI imi da mie 3 stele ca complice cica dar eu nu am facut nimic doar am stat pe G pe nrg lui H3DsHoT . Daca s-ar fi uitat si el in wanted list macar odata ar fi stiut ca 3 stele se da doar la complice crima nu asa si nici macar nu am fost complice nici macar nu stiam ca avea runner . el mi-a zis dupa.

Cine l-a lasat pe H3DsHot sa conduca? E cumva al tau NRG-ul ?
Sus In jos
Scoie

Scoie

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockMier 15 Oct - 17:58

Puyu a scris:
Scoie a scris:

Cine l-a lasat pe H3DsHot sa conduca? E cumva al tau NRG-ul ?

Bai omule nu despre asta e vorba tu miai dat 3 stele pt complice si tu ai voie sa imi dai 3 stele pt complice doar daca am fost complice la crima dupa cum scrie in wanted list . Deci rezulta ca tu nu stii ce scrie in wanted list si mai ai si rank 5
Sus In jos
Scoie

Scoie

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockMier 15 Oct - 18:04

Scrie clar :

Wanted 3 - Complicitate la crima

Tu mi-ai dat pt " complice ca i-am dat lu ala nrg sa merga pe el " si plus de asta ii dadusem nrg sa il conduce inainte sa ii dau tu runner adica nu stiam ce o sa faca credeam ca doar se plimba .....

Sper ca acum ai inteles dece cer sa se ia masuri
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockMier 15 Oct - 18:28

Scoie a scris:
Scrie clar :

Wanted 3 - Complicitate la crima

Tu mi-ai dat pt " complice ca i-am dat lu ala nrg sa merga pe el " si plus de asta ii dadusem nrg sa il conduce inainte sa ii dau tu runner adica nu stiam ce o sa faca credeam ca doar se plimba .....

Sper ca acum ai inteles dece cer sa se ia masuri

Crima nu intodeauna cu sensul de "kill" ... Crima este si daca: Furi o masina , Favorizezi infractorul , Patrunzi pe proprietate guvernamentala , Rapesti un politist , Ameninti un politist , etc. Intelegi?
Sus In jos
DeNnis.

DeNnis.

Data de inscriere : 23/07/2013

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockMier 15 Oct - 18:55

Nick-ul tau: DeNNis
Descriere: E a 3 -a oara cand imi ia drugs , astazi a intrat in hq cu mandat , nu aveam nici wanted nici nimic , a intrat a luat drugs si mi-a dat sa platesc ticket . Ieri la war la fel intra in hq ia drugs la toata mafia + il omoara pe jokman si cold care erau in war dar aveau wanted. Danut sper sa primeasca interdictie.
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockMier 15 Oct - 18:58

DeNNis. a scris:
Nick-ul tau: DeNNis
Descriere: E a 3 -a oara cand imi ia drugs , astazi a intrat in hq cu mandat , nu aveam nici wanted nici nimic , a intrat a luat drugs si mi-a dat sa platesc ticket . Ieri la war la fel intra in hq ia drugs la toata mafia  + il omoara pe jokman si cold care erau in war dar aveau wanted. Danut sper sa primeasca interdictie.
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Eu imi fac meseria , nu ai voie sa detii droguri ...
Sus In jos
DeNnis.

DeNnis.

Data de inscriere : 23/07/2013

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockMier 15 Oct - 18:59

Nu ai voie sa intri in hq la mine fara sa am eu wanted cu mandat si sa imi iei drogurile da-ti glont avortatule
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockMier 15 Oct - 19:00

Scoie a scris:

A procedat corect, odata ce tipul are "RUNNER", automat tu esti complice.
Sus In jos
abcdef

abcdef

Data de inscriere : 01/01/2015
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockJoi 15 Ian - 0:35

Nick-ul tau: sm0k3r
Nick-ul celui reclamat: DDC.BMW
Descriere: DM din masina in SZ (In fata la PD)
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockJoi 15 Ian - 18:44

abcdef a scris:
Nick-ul tau: sm0k3r
Nick-ul celui reclamat: DDC.BMW
Descriere: DM din masina in SZ (In fata la PD)
Dovezi (Screenshot / Video):  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Dovezile tale sunt insuficiente, nu primeste nimic.
Sus In jos
Dan_Y

Dan_Y

Data de inscriere : 02/07/2013
Varsta : 26
Localizare : Madaras

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockVin 16 Ian - 22:37

Nick-ul tau: Dan_Y
Nick-ul celui reclamat: Memphis
Descriere: Merg la pd cu elegyul sa ii zic la FlorentinoGPL ca ii fac post pentru ca mi-a confiscat carentu . Nu ajung bine si acolo ma astepta Memphis sa imi deie wanted Neutral vine la mine , el se prefacuse ca nu stie ,,,,, ii dau actele si iam zis ca nu am putut sa dau testu de conducere.... nici 5 min nu au trecut dupa ce mi la confiscat.... Astai treaba Wear ? UITATE LA TIMP!
Sus In jos
FlorentinoGPL[X]

FlorentinoGPL[X]

Data de inscriere : 26/11/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockVin 16 Ian - 22:44

Da, ti-am luat permisu pentru ca erai in stare de ebrietate(am ss daca insisti pe chestia asta). El nu avea de unde sa stie ca ti-l luai eu...nu apare nicaieri in chat.
Sus In jos
Shayk

Shayk

Data de inscriere : 21/09/2014
Varsta : 26
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockVin 16 Ian - 22:47

Dan_Y a scris:
Nick-ul tau:  Dan_Y
Descriere:  Merg la pd cu elegyul sa ii zic la FlorentinoGPL ca ii fac post pentru ca mi-a confiscat carentu . Nu ajung bine si acolo ma astepta Memphis sa imi deie wanted Neutral vine la mine , el se prefacuse ca nu stie ,,,,, ii dau actele si iam zis ca nu am putut sa dau testu de conducere.... nici 5 min nu au trecut dupa ce mi la confiscat.... Astai treaba Wear ? UITATE LA TIMP!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Florentino ti-a dat amenda ca ai condus beat la volan , iar dupa ce ti-a luat permisul te-ai dus la plimbare , iar dupa 5 minute ai venit inapoi la PD . Se poate observa foarte clar in link'ul pe care l-am pus mai sus faptul ca nu mai aveai permis , iar tu erai sus la volan . Asa ca Fuck You!
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockSam 17 Ian - 18:28

Dan_Y a scris:
Nick-ul tau:  Dan_Y
Descriere:  Merg la pd cu elegyul sa ii zic la FlorentinoGPL ca ii fac post pentru ca mi-a confiscat carentu . Nu ajung bine si acolo ma astepta Memphis sa imi deie wanted Neutral vine la mine , el se prefacuse ca nu stie ,,,,, ii dau actele si iam zis ca nu am putut sa dau testu de conducere.... nici 5 min nu au trecut dupa ce mi la confiscat.... Astai treaba Wear ? UITATE LA TIMP!

A procedat corect, puteai sa te duci sa-ti iei permisul, nu sa te doara undeva. :-)
Sus In jos
M0ldovan.xD

M0ldovan.xD

Data de inscriere : 26/11/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockLun 19 Ian - 16:25

Nick-ul tau:david.rusu67
Nick-ul celui reclamat:FaNaTiK
Descriere:imi Dm fara sa cer sau fara sa am wanted
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockLun 19 Ian - 21:12

david.rusu67 a scris:

Nick-ul tau:david.rusu67
Nick-ul celui reclamat:FaNaTiK
Descriere:imi Dm fara sa cer sau fara sa am wanted
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Foarte frumos, doar ce ti-am dat Rank Up si deja te crezi zmeu. Faction Warn (/fwarn) pentru asta Wink.
Sus In jos
kill3r15

kill3r15

Data de inscriere : 12/01/2015

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclockMar 20 Ian - 14:57

Nick-ul tau:kill3r9
Nick-ul celui reclamat:Suleyman
Descriere Mi-a dat w3 ca nu aveam permis intradevar nu aveam permis la-m intrebat de ce mai -a dat w3 si apoi mi-a dat kill runner   Va rog sa fie sanctionat foarte aspru                                                                                                                          Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

* Fara dovezi concrete nu vom lua masuri.
* Cei care nu posteaza dupa model vor avea plangerile respinse si/sau sterse.
* Nu se accepta dovezile editate (Screen-uri editate in Paint / PS).
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 40 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 40 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: