| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
MyRrEeLL
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 13 Oct - 16:20 | |
| Nick-ul tau: MyRrEeLL Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: DM aiurea. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Suleyman
Mesaje : 154 Data de inscriere : 06/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 13 Oct - 16:33 | |
| - MyRrEeLL a scris:
- Nick-ul tau: MyRrEeLL
Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: DM aiurea. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Imi recunosc vina,ti-am dat kill dar din greseala, am avut undercover si eram pe o masina de pd si tu erai langa mine pe masina. Eu cand am tras in masina mai intai te-am omorat pe tine, repet din greseala. ShoGun este martor, am tras amandoi in masina. | |
|
| |
ShoGun
Mesaje : 246 Data de inscriere : 20/08/2014 Varsta : 27 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 13 Oct - 16:42 | |
| - Suleyman a scris:
- MyRrEeLL a scris:
Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: DM aiurea. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Imi recunosc vina,ti-am dat kill dar din greseala, am avut undercover si eram pe o masina de pd si tu erai langa mine pe masina. Eu cand am tras in masina mai intai te-am omorat pe tine, repet din greseala. ShoGun este martor, am tras amandoi in masina.
Are dreptate Suleyman...dadeam rr la masini , ala era pe low-hp , si s'a bagat in fata , l'a omorat din greseala , cand dadeam rr la masini , tu de ce esti nesimtit ma ? Post Hunteru'le . Adica tot tu te bagi in fata ,si tot tu faci post ?! In *^$#$ -*@ de copil *@^%. | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 13 Oct - 17:38 | |
| - MyRrEeLL a scris:
Apoi, se mai intampla, nu e chiar asa de grav. Fii mai atent, Suleyman "Magnificul"... | |
|
| |
CoLd.3
Mesaje : 107 Data de inscriere : 05/07/2014 Varsta : 25 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 14 Oct - 20:26 | |
| Nick-ul tau: CoLd.3 Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Pai aveam take si imi da runner pentru ca nu mam pedat. Nici sa'i raspund n'am apucat. Inca face si DM Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 14 Oct - 20:34 | |
| - CoLd.3 a scris:
- Nick-ul tau: CoLd.3
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Pai aveam take si imi da runner pentru ca nu mam pedat. Nici sa'i raspund n'am apucat. Inca face si DM Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Inainte de war/take , esti obligat sa te predai [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]! Si de cat timp ai nevoie sa raspunzi? "2 minute" !
Ps: Dupa ce ca mai esti si nesimtit! 1) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 2) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 14 Oct - 20:52 | |
| - CoLd.3 a scris:
- Nick-ul tau: CoLd.3
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Pai aveam take si imi da runner pentru ca nu mam pedat. Nici sa'i raspund n'am apucat. Inca face si DM Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
A procedat corect, nu primeste nimic. | |
|
| |
Scoie
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 15 Oct - 12:07 | |
| Nick-ul tau: Scoie Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Nu stie regulamentul . Eram pe motor cu H3DsHoT si el nu a vrut sa arate actele si a primit 2 stele apoi nu a vrut sa se predea a fugit si a luat runner (mentionez ca in tot acest timp eu ma aflam pe nrg-ul lui) dupa care Puyu fara sa stie nici regulamentu si e intrat in FBI imi da mie 3 stele ca complice cica dar eu nu am facut nimic doar am stat pe G pe nrg lui H3DsHoT . Daca s-ar fi uitat si el in wanted list macar odata ar fi stiut ca 3 stele se da doar la complice crima nu asa si nici macar nu am fost complice nici macar nu stiam ca avea runner . el mi-a zis dupa. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ps: Cer sa se ia masuri | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 15 Oct - 12:24 | |
| - Scoie a scris:
- Nick-ul tau: Scoie
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Nu stie regulamentul . Eram pe motor cu H3DsHoT si el nu a vrut sa arate actele si a primit 2 stele apoi nu a vrut sa se predea a fugit si a luat runner (mentionez ca in tot acest timp eu ma aflam pe nrg-ul lui) dupa care Puyu fara sa stie nici regulamentu si e intrat in FBI imi da mie 3 stele ca complice cica dar eu nu am facut nimic doar am stat pe G pe nrg lui H3DsHoT . Daca s-ar fi uitat si el in wanted list macar odata ar fi stiut ca 3 stele se da doar la complice crima nu asa si nici macar nu am fost complice nici macar nu stiam ca avea runner . el mi-a zis dupa. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ps: Cer sa se ia masuri
Cine l-a lasat pe H3DsHot sa conduca? E cumva al tau NRG-ul ? | |
|
| |
Scoie
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 15 Oct - 17:58 | |
| - Puyu a scris:
- Scoie a scris:
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Nu stie regulamentul . Eram pe motor cu H3DsHoT si el nu a vrut sa arate actele si a primit 2 stele apoi nu a vrut sa se predea a fugit si a luat runner (mentionez ca in tot acest timp eu ma aflam pe nrg-ul lui) dupa care Puyu fara sa stie nici regulamentu si e intrat in FBI imi da mie 3 stele ca complice cica dar eu nu am facut nimic doar am stat pe G pe nrg lui H3DsHoT . Daca s-ar fi uitat si el in wanted list macar odata ar fi stiut ca 3 stele se da doar la complice crima nu asa si nici macar nu am fost complice nici macar nu stiam ca avea runner . el mi-a zis dupa. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cine l-a lasat pe H3DsHot sa conduca? E cumva al tau NRG-ul ? Bai omule nu despre asta e vorba tu miai dat 3 stele pt complice si tu ai voie sa imi dai 3 stele pt complice doar daca am fost complice la crima dupa cum scrie in wanted list . Deci rezulta ca tu nu stii ce scrie in wanted list si mai ai si rank 5 | |
|
| |
Scoie
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 15 Oct - 18:04 | |
| Scrie clar :
Wanted 3 - Complicitate la crima
Tu mi-ai dat pt " complice ca i-am dat lu ala nrg sa merga pe el " si plus de asta ii dadusem nrg sa il conduce inainte sa ii dau tu runner adica nu stiam ce o sa faca credeam ca doar se plimba .....
Sper ca acum ai inteles dece cer sa se ia masuri | |
|
| |
Puyu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 15 Oct - 18:28 | |
| - Scoie a scris:
- Scrie clar :
Wanted 3 - Complicitate la crima
Tu mi-ai dat pt " complice ca i-am dat lu ala nrg sa merga pe el " si plus de asta ii dadusem nrg sa il conduce inainte sa ii dau tu runner adica nu stiam ce o sa faca credeam ca doar se plimba .....
Sper ca acum ai inteles dece cer sa se ia masuri Crima nu intodeauna cu sensul de "kill" ... Crima este si daca: Furi o masina , Favorizezi infractorul , Patrunzi pe proprietate guvernamentala , Rapesti un politist , Ameninti un politist , etc. Intelegi? | |
|
| |
DeNnis.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 15 Oct - 18:55 | |
| Nick-ul tau: DeNNis Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: E a 3 -a oara cand imi ia drugs , astazi a intrat in hq cu mandat , nu aveam nici wanted nici nimic , a intrat a luat drugs si mi-a dat sa platesc ticket . Ieri la war la fel intra in hq ia drugs la toata mafia + il omoara pe jokman si cold care erau in war dar aveau wanted. Danut sper sa primeasca interdictie. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Puyu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 15 Oct - 18:58 | |
| - DeNNis. a scris:
- Nick-ul tau: DeNNis
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: E a 3 -a oara cand imi ia drugs , astazi a intrat in hq cu mandat , nu aveam nici wanted nici nimic , a intrat a luat drugs si mi-a dat sa platesc ticket . Ieri la war la fel intra in hq ia drugs la toata mafia + il omoara pe jokman si cold care erau in war dar aveau wanted. Danut sper sa primeasca interdictie. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Eu imi fac meseria , nu ai voie sa detii droguri ... | |
|
| |
DeNnis.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 15 Oct - 18:59 | |
| Nu ai voie sa intri in hq la mine fara sa am eu wanted cu mandat si sa imi iei drogurile da-ti glont avortatule | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 15 Oct - 19:00 | |
| - Scoie a scris:
A procedat corect, odata ce tipul are "RUNNER", automat tu esti complice. | |
|
| |
abcdef
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 15 Ian - 0:35 | |
| Nick-ul tau: sm0k3r Nick-ul celui reclamat: DDC.BMW Descriere: DM din masina in SZ (In fata la PD) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 15 Ian - 18:44 | |
| - abcdef a scris:
- Nick-ul tau: sm0k3r
Nick-ul celui reclamat: DDC.BMW Descriere: DM din masina in SZ (In fata la PD) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Dovezile tale sunt insuficiente, nu primeste nimic. | |
|
| |
Dan_Y
Mesaje : 510 Data de inscriere : 02/07/2013 Varsta : 26 Localizare : Madaras
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 16 Ian - 22:37 | |
| Nick-ul tau: Dan_Y Nick-ul celui reclamat: Memphis Descriere: Merg la pd cu elegyul sa ii zic la FlorentinoGPL ca ii fac post pentru ca mi-a confiscat carentu . Nu ajung bine si acolo ma astepta Memphis sa imi deie wanted vine la mine , el se prefacuse ca nu stie ,,,,, ii dau actele si iam zis ca nu am putut sa dau testu de conducere.... nici 5 min nu au trecut dupa ce mi la confiscat.... Astai treaba Wear ? UITATE LA TIMP! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FlorentinoGPL[X]
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 16 Ian - 22:44 | |
| Da, ti-am luat permisu pentru ca erai in stare de ebrietate(am ss daca insisti pe chestia asta). El nu avea de unde sa stie ca ti-l luai eu...nu apare nicaieri in chat. | |
|
| |
Shayk
Mesaje : 154 Data de inscriere : 21/09/2014 Varsta : 26 Localizare : Craiova
| |
| |
FratziWear
| |
| |
M0ldovan.xD
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 19 Ian - 16:25 | |
| Nick-ul tau:david.rusu67 Nick-ul celui reclamat:FaNaTiK Descriere:imi Dm fara sa cer sau fara sa am wanted Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
kill3r15
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Ian - 14:57 | |
| Nick-ul tau:kill3r9 Nick-ul celui reclamat:Suleyman Descriere Mi-a dat w3 ca nu aveam permis intradevar nu aveam permis la-m intrebat de ce mai -a dat w3 si apoi mi-a dat kill runner Va rog sa fie sanctionat foarte aspru Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]* Fara dovezi concrete nu vom lua masuri. * Cei care nu posteaza dupa model vor avea plangerile respinse si/sau sterse. * Nu se accepta dovezile editate (Screen-uri editate in Paint / PS). | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|