| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Pandelik20
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Ian - 15:14 | |
| Nick-ul tau: Pandelik Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: aveam wanted 1, vine fara masina de politie si ma someaza pe chat-ul normal, dupa care la o secunda apare Veyron cu masina de politie si ma someaza normal (ca un adevarat politist) si m-am urcat la veyron in masina sa ma aresteze si bine inteles primesc Runner de la Suleyman pt ca nu m-am urcat in masina lui si m-am urcat la veyron...ma predau la cine vine ca un politist adevarat nu la Tilica care vine cu masina personala...intre ei a fost diferenta de 5-10 secunde...deci nu cred ca am fugit sau ceva gen...doar am urcat la Veyron in masina.... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]In realitate oare asa procedeaza si politia romana? )) vine Gheorghe imbracat in civil si il salta pala dupa strada ca el este zmeu si este de la politie. | |
|
| |
Suleyman
Mesaje : 154 Data de inscriere : 06/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Ian - 16:25 | |
| - kill3r15 a scris:
- Nick-ul tau:kill3r9
Nick-ul celui reclamat:Suleyman Descriere Mi-a dat w3 ca nu aveam permis intradevar nu aveam permis la-m intrebat de ce mai -a dat w3 si apoi mi-a dat kill runner Va rog sa fie sanctionat foarte aspru Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
* Fara dovezi concrete nu vom lua masuri. * Cei care nu posteaza dupa model vor avea plangerile respinse si/sau sterse. * Nu se accepta dovezile editate (Screen-uri editate in Paint / PS). Ai primit Wanted 3, stii deja de ce, se vede si in Video. Ai primit Wanted 6, pentru ca nu te-ai predat, ma tot intrebat "De ce?" Cand ti-am acordat Wanted-ul scria foarte clar "Conducere fara permis" [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Suleyman
Mesaje : 154 Data de inscriere : 06/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Galati
| |
| |
Pandelik20
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Ian - 17:42 | |
| - Suleyman a scris:
- Pandelik20 a scris:
- Nick-ul tau: Pandelik
Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: aveam wanted 1, vine fara masina de politie si ma someaza pe chat-ul normal, dupa care la o secunda apare Veyron cu masina de politie si ma someaza normal (ca un adevarat politist) si m-am urcat la veyron in masina sa ma aresteze si bine inteles primesc Runner de la Suleyman pt ca nu m-am urcat in masina lui si m-am urcat la veyron...ma predau la cine vine ca un politist adevarat nu la Tilica care vine cu masina personala...intre ei a fost diferenta de 5-10 secunde...deci nu cred ca am fugit sau ceva gen...doar am urcat la Veyron in masina.... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In realitate oare asa procedeaza si politia romana? )) vine Gheorghe imbracat in civil si il salta pala dupa strada ca el este zmeu si este de la politie. Eu te somez si tu ma iei ca n-am masina, iti spune si veyron sa vii la mine, tu nu. Eu te-am somat tu nu ai venit, pentru mine esti runner. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Conteaza ca este politist, nu cu ce te ia, nu faci mofturi ca vrei cu masina de PD.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ps.: Raule [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ps.2: Nu merita urmarit tot clipu' doar la inceput conteaza.. Nu am reusit sa-l decupez... Joc din 2011 aici pe sv si eu n-am intalnit copil asa ca tine. Bai frate emancipati-va drq ca o sa moriti asa... Mai copile...incearca sa intelegi: NU esti cu masina de PD si nu merge sa dai somezi pe /m = 0 NU vi tu mare "smecher" ca esti tu suley*uley si faci tu legea cu masina personala. Ala era cu masina de politie si normal ca am mers cu el...el ma somat ca un politist calumea, nu ca un TILICA. Lasam sa raspunda Fratzi. Va salut! | |
|
| |
#KanThoS
Mesaje : 240 Data de inscriere : 25/10/2014 Varsta : 24 Localizare : -ROMANIA-
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Ian - 20:08 | |
| Nick-ul tau:KanThoS Nick-ul celui reclamat:Masca Descriere:M-am dus acolo jos la biroul de arestari si acest zis ''Masca''(ANALFABET) vine si imi da wanted 6 esc on wanted.. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
| |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Ian - 21:31 | |
| - kill3r15 a scris:
- Nick-ul tau:kill3r9
Nick-ul celui reclamat:Suleyman Descriere Mi-a dat w3 ca nu aveam permis intradevar nu aveam permis la-m intrebat de ce mai -a dat w3 si apoi mi-a dat kill runner Va rog sa fie sanctionat foarte aspru Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
* Fara dovezi concrete nu vom lua masuri. * Cei care nu posteaza dupa model vor avea plangerile respinse si/sau sterse. * Nu se accepta dovezile editate (Screen-uri editate in Paint / PS). Te-a intrebat daca te predai de N ori, nu i-ai zis nimic. Bine ti-a facut. NU primeste nimic. | |
|
| |
FaNaTiK112
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Ian - 21:35 | |
| - FratziWear a scris:
- david.rusu67 a scris:
Nick-ul tau:david.rusu67 Nick-ul celui reclamat:FaNaTiK Descriere:imi Dm fara sa cer sau fara sa am wanted Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Foarte frumos, doar ce ti-am dat Rank Up si deja te crezi zmeu. Faction Warn (/fwarn) pentru asta . Fratzi dc nu ma lasi sa explic loool lasa-ma sa imi zic si eu cum a fost Ei erau toti in casa vreo 3 si trageau toti in mine E martor si Flesh parca sa intamplat asta in casa la geani.rusu Era geani.rusu cu wanted Diamond si inca unu si pe asta l-a pus sa traga in mine aveam si video dar lam sters asta s-a intamplat acu ceva zile Daca stai atent si te uiti in poza se vede cum zicea si geani-rusu cica dati :-j si tu dai avertisment fara sa asculti si parerea mea | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Ian - 21:39 | |
| - KanThoS :> a scris:
- Nick-ul tau:KanThoS
Nick-ul celui reclamat:Masca Descriere:M-am dus acolo jos la biroul de arestari si acest zis ''Masca''(ANALFABET) vine si imi da wanted 6 esc on wanted.. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu primeste nimic, cica ai fost AFK. | |
|
| |
FaNaTiK112
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Ian - 22:18 | |
| | |
|
| |
Zap
Mesaje : 113 Data de inscriere : 07/01/2015 Varsta : 28 Localizare : Giurgiu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 22 Ian - 23:39 | |
| Nick-ul tau:Zap Nick-ul celui reclamat:DDC.BMW Descriere:Kill la w3, nu m`a intrebat daca ma predau, a venit frumos cu UNDERCOVER si mi`a dat kill. Dovezi (Screenshot / Video):ss + rLdpr0back martor,respectul,eTconPS:Abuz de undercover[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Zap in Joi 22 Ian - 23:44, editata de 2 ori | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 24 Ian - 13:13 | |
| - Zap a scris:
- Nick-ul tau:Zap
Nick-ul celui reclamat:DDC.BMW Descriere:Kill la w3, nu m`a intrebat daca ma predau, a venit frumos cu UNDERCOVER si mi`a dat kill. Dovezi (Screenshot / Video):ss + rLdpr0back martor,respectul,eTcon PS:Abuz de undercover [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu primeste nimic, nu iti merg dovezile. | |
|
| |
SoiMaR
Mesaje : 1102 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Pe Soare
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 25 Ian - 21:52 | |
| Nick-ul tau:Soim Nick-ul celui reclamat:FlorentinoGPL Descriere:Wanted aiurea!Unde am atacat ma eu civil!Si FratziWear Nu le mai lua apararea ca isi fac de cap astia rau de tot! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FlorentinoGPL[X]
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 25 Ian - 21:59 | |
| - SoiMaR a scris:
- Nick-ul tau:Soim
Nick-ul celui reclamat:FlorentinoGPL Descriere:Wanted aiurea!Unde am atacat ma eu civil!Si FratziWear Nu le mai lua apararea ca isi fac de cap astia rau de tot! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ...SOIManitule P.S.: Ce bine ti-ar sta si 3 ore punish.. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 26 Ian - 18:52 | |
| - SoiMaR a scris:
- Nick-ul tau:Soim
Nick-ul celui reclamat:FlorentinoGPL Descriere:Wanted aiurea!Unde am atacat ma eu civil!Si FratziWear Nu le mai lua apararea ca isi fac de cap astia rau de tot! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] A precedat corect. Nu primeste nimic. | |
|
| |
Dragos.Andrei04
Mesaje : 55 Data de inscriere : 11/12/2014 Varsta : 23 Localizare : Acasa la soara lu' ViKz
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 27 Ian - 16:08 | |
| Nick-ul tau:biG.sm0K3 Nick-ul celui reclamat: Masca Descriere: am primit runner il omor de cateva ori si Ce frumos arata - >> Dovezi (Screenshot / Video): / [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
TheMask
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 27 Ian - 16:20 | |
| Ma eu nu le-am cerut lor droguri ei or vrut sa ma ajute sa nu mor si or dat 10 grame de droguri dar nu le-am cerut eu dar oricum le multumesc pentru acele droguri ca daca nu tu reuseai sa scapi si uite de ce am folosit drogurile [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Vroiai sa ma omori cu masina dar cand te-am amenintat cu post mai lasat cu putina viata si ei ca niste jucatori adevarati vazand ca tu joci murdar au vrut sa ma ajute RESPECT Desi probabil voi fi dat afara is foarte bucuros ca am intalnit si oameni care sa te ajute cand ai probleme PS:Astept decizia finala | |
|
| |
Whiteman
Mesaje : 908 Data de inscriere : 09/03/2014 Varsta : 25 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 28 Ian - 21:58 | |
| Nick-ul tau: Whiteman Nick-ul celui reclamat: FlorentinoGPL Descriere: Confiscare mats avand licente Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FlorentinoGPL[X]
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 28 Ian - 22:06 | |
| - Whiteman a scris:
- Nick-ul tau: Whiteman
Nick-ul celui reclamat: FlorentinoGPL Descriere: Confiscare mats avand licente Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] PANICA, PANICA, PANICA, Imi cerui scuze ca gresi comanda. Daca tu mori pentru 600 mats si atat te duce mintea...I'm Sorry. Comenzile sunt una sub alta...daca apasai in jos de mai multe ori din neatentie...asta este...greseala recunoscuta este pe jumatate iertata. Si apropo, ca vad ca ma intrebasi daca esti in masina, nu conteaza unde esti...poti sari si cu parasuta, atata timp cand iti cere un agent actele ai datoria de a i le arata. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] P.S.:Faci Valea Rosie de ras. | |
|
| |
Whiteman
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 29 Ian - 13:14 | |
| Nu pricep de ce tot incerci sa te scoti , ai gresit -> platesti . | |
|
| |
Whiteman
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 29 Ian - 13:14 | |
| Nick-ul tau: Whiteman Nick-ul celui reclamat: FlorentinoGPL Descriere: Limbaj Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FlorentinoGPL[X]
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 29 Ian - 14:09 | |
| - Whiteman a scris:
Nick-ul celui reclamat: FlorentinoGPL Descriere: Limbaj Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Sa mor eu daca tu nu ai pete pe creier...ce treaba are factiune cu ce facem noi "in privat"?...eram la vama cu masina de produse si cum esti tu asa putin complet tralala la cap imi bubuisi masina de prods...asta nu are nici o treaba cu factiune. Daca trageam dupa tine..mai ziceam...abuz ...dm aiurea ca si cop...dar este un simplu mesaj... P.S.: Nu mor caii cand vor cainii...nu parasesc asa usor aceasta factiune. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 29 Ian - 19:20 | |
| - Dragos.Andrei04 a scris:
- Nick-ul tau:biG.sm0K3
Nick-ul celui reclamat: Masca Descriere: am primit runner il omor de cateva ori si Ce frumos arata - >> Dovezi (Screenshot / Video): /[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Demis, imi pare rau pentru tine. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 29 Ian - 19:22 | |
| - Whiteman a scris:
Nick-ul celui reclamat: FlorentinoGPL Descriere: Confiscare mats avand licente Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Se mai intampla, data viitoare o sa fie mai atent.
P.S: Vezi ce faci Florentine, data viitoare vei fi sanctionat. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|