| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
YoAleX
Mesaje : 152 Data de inscriere : 29/12/2014 Localizare : In stanga
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 5 Mar - 20:39 | |
| Nick-ul tau:YoAleX Nick-ul celui reclamat:Turbatu Descriere:imi da wanted 4 dupa ce iesisem dupa afk si dupa imi da kill Dovezi (Screenshot / Video) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
SanSukar
Mesaje : 698 Data de inscriere : 13/08/2013 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 6 Mar - 16:54 | |
| Nick-ul tau:Sansukar Nick-ul celui reclamat:Suleyman Descriere:imi da runner fara somatie corecta. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S:Sper sa raspunzi cum trebuie la plangerea asta,aia nu e somatie!
| |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 6 Mar - 17:33 | |
| - pitic93 a scris:
- Nick-ul tau: piticu.
Nick-ul celui reclamat: TuRbAtU Descriere: ma duceam sa iau o comanda, si ma trezesc cu w2 de la turbatu cica vandalism Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] A fost demis din factiune. | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 6 Mar - 17:33 | |
| | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
Se[N]z0R
Mesaje : 295 Data de inscriere : 02/09/2014 Varsta : 25 Localizare : Buzau
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 8 Mar - 17:12 | |
| Nick-ul tau: SeDaN Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Mi-a dat wanted 2 cica vandalism insa GuN mi-a zis sa ii dau RR la masina nu am dat eu de capu meu ! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
k3nnY..
Mesaje : 13 Data de inscriere : 20/08/2014 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 9 Mar - 18:01 | |
| Nick-ul tau:k3nnY Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Eram la CNN ....si deodata imi da amenda pentru droguri nici nu m-a somat nimic ...dupa w2 si apoi w6 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Pricopie12
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 9 Mar - 22:35 | |
| Nick-ul tau: Marius Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Un politist de doi bani.Nu stie nici regulamentul si imi spune ca este in FBI de 6 luni .Eram langa CNN si am vrut sa ma urc intr-o masina si din greseala am urcat peste el in elicopter si am primit Wanted 1,dar nu este acesta motivul,m-am predat si am dat "G" la el in avion si de nervi mi-a dat Runner ca i-am zis cate ceva din regulamentul pe care el trebuia sa il stie,mentionez ca mi-a spus ca este de 6 luni in FBI .Acest "politist" nu are ce cauta in aceasta factiune.Rog seriozitate in privinta acestui om.Multumesc anticipat! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Suleyman
Mesaje : 154 Data de inscriere : 06/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 10 Mar - 14:12 | |
| - Pricopie12 a scris:
- Nick-ul tau: Marius
Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Un politist de doi bani.Nu stie nici regulamentul si imi spune ca este in FBI de 6 luni .Eram langa CNN si am vrut sa ma urc intr-o masina si din greseala am urcat peste el in elicopter si am primit Wanted 1,dar nu este acesta motivul,m-am predat si am dat "G" la el in avion si de nervi mi-a dat Runner ca i-am zis cate ceva din regulamentul pe care el trebuia sa il stie,mentionez ca mi-a spus ca este de 6 luni in FBI .Acest "politist" nu are ce cauta in aceasta factiune.Rog seriozitate in privinta acestui om.Multumesc anticipat! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Dupa cum stii, Erai tu, unu cu wanted si inca un player fara wanted (care ma indus in eroare) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu ce mijloc de transport eram nu conteaza, nu te intereseaza pe tine cu ce vin. dar tu ma iei cu "mistouri" [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Toate bune pana la urma, din 3 am vazut ca a sarit unu, si la repezeala am dat runner [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] dupa am vazut ca nu trebuia sa-ti dau tie, mergeam PD sa-ti dau clear si wanted 1 inapoi, dar cumva pe drum te-ai gandit tu sa dai /q sau ai sarit, nu stiu ce ai facut, pe server nu mai erai, am verificat( /id si /find ) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] deci nu am avut la cine sa mai dau clear... | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 10 Mar - 16:46 | |
| - k3nnY.. a scris:
- Nick-ul tau:k3nnY
Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Eram la CNN ....si deodata imi da amenda pentru droguri nici nu m-a somat nimic ...dupa w2 si apoi w6 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] http://postimg.org/image/6skzpilcl/ http://postimg.org/image/9or2g76y1/ http://postimg.org/image/j1yeoao23/ Eu vad enspe mii de somatii. Uita-te mai atent. Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 10 Mar - 16:50 | |
| | |
|
| |
Se[N]z0R
Mesaje : 295 Data de inscriere : 02/09/2014 Varsta : 25 Localizare : Buzau
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 11 Mar - 9:51 | |
| Nick-ul tau: SeDaN Nick-ul celui reclamat: FaNaTiK Descriere: Mi-a dat amenta cica depasire viteza, si cand l-am intrebat ce viteza am mi-a zis 102 km/h, eu dadusem /speedlimit si chiar asa tot merge cu 102 / 104 km/h !! P.S am si dovada ca daca dau /speedlimit merge cu 102 / 104km/h ! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
brebobo99
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 12 Mar - 19:37 | |
| Nick-ul tau: FoRg3 Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Dm complet aiurea si inutil, in conditiile in care nu am wanted, nu atac pe nimeni, nu injur pe nimeni + perchezitionare fara sens. Dovezi (Screnshots / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 15 Mar - 16:39 | |
| - Se[N]z0R a scris:
- Nick-ul tau: SeDaN
Nick-ul celui reclamat: FaNaTiK Descriere: Mi-a dat amenta cica depasire viteza, si cand l-am intrebat ce viteza am mi-a zis 102 km/h, eu dadusem /speedlimit si chiar asa tot merge cu 102 / 104 km/h !! P.S am si dovada ca daca dau /speedlimit merge cu 102 / 104km/h ! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Deci ar trebui sa mai citesti regulamentul. Aici e vina mea, nu v-am anuntat ca s-a modificat regulamentul. Dar fiti si voi mai atenti. De data asta nu primesti nimic.
"- Jucatorii ce incalca limita cu 9-10 km/h peste cea admisa nu vor fi sanctionati."
Sursa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 15 Mar - 16:54 | |
| - brebobo99 a scris:
- Nick-ul tau: FoRg3
Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Dm complet aiurea si inutil, in conditiile in care nu am wanted, nu atac pe nimeni, nu injur pe nimeni + perchezitionare fara sens. Dovezi (Screnshots / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Dovezi prea putine, si nici macar nu sunt clare. Nu primeste nimic. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|