GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44
AutorMesaj
YoAleX

YoAleX

Data de inscriere : 29/12/2014
Localizare : In stanga

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockJoi 5 Mar - 20:39

Nick-ul tau:YoAleX
Nick-ul celui reclamat:Turbatu
Descriere:imi da wanted 4 dupa ce iesisem dupa afk si dupa imi da kill   Bang Head  Bang Head  Bang Head Bang Head Bang Head  
Dovezi (Screenshot / Video) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
SanSukar

SanSukar

Data de inscriere : 13/08/2013
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockVin 6 Mar - 16:54

Nick-ul tau:Sansukar
Nick-ul celui reclamat:Suleyman
Descriere:imi da runner fara somatie corecta.
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S:Sper sa raspunzi cum trebuie la plangerea asta,aia nu e somatie!

Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockVin 6 Mar - 17:33

pitic93 a scris:
Nick-ul tau: piticu.
Nick-ul celui reclamat: TuRbAtU
Descriere: ma duceam sa iau o comanda, si ma trezesc cu w2 de la turbatu cica vandalism
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

A fost demis din factiune.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockVin 6 Mar - 17:33

YoAlex a scris:
Nick-ul tau:YoAleX
Nick-ul celui reclamat:Turbatu
Descriere:imi da wanted 4 dupa ce iesisem dupa afk si dupa imi da kill   Bang Head  Bang Head  Bang Head  Bang Head  Bang Head   
Dovezi (Screenshot / Video) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

A fost demis. Smile
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockVin 6 Mar - 17:39

SanSukar a scris:
Nick-ul tau:Sansukar
Nick-ul celui reclamat:Suleyman
Descriere:imi da runner fara somatie corecta.
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S:Sper sa raspunzi cum trebuie la plangerea asta,aia nu e somatie!

Nu primeste nimic, aia tot somatie se cheama. Smile
Sus In jos
Se[N]z0R

Se[N]z0R

Data de inscriere : 02/09/2014
Varsta : 25
Localizare : Buzau

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockDum 8 Mar - 17:12

Nick-ul tau: SeDaN
Nick-ul celui reclamat: Suleyman
Descriere: Mi-a dat wanted 2 cica vandalism insa GuN mi-a zis sa ii dau RR la masina nu am dat eu de capu meu !
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockDum 8 Mar - 17:47

Se[N]z0R a scris:
Descriere: Mi-a dat wanted 2 cica vandalism insa GuN mi-a zis sa ii dau RR la masina nu am dat eu de capu meu !

Mai frate, daca in realitate unul iti zice sa-i distrugi masina si te vede un politist? Ce se intampla? Neutral
Sus In jos
k3nnY..

k3nnY..

Data de inscriere : 20/08/2014
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockLun 9 Mar - 18:01

Nick-ul tau:k3nnY
Descriere: Eram la CNN ....si deodata imi da amenda pentru droguri nici nu m-a somat nimic ...dupa w2 si apoi w6
Sus In jos
Pricopie12

Pricopie12

Data de inscriere : 12/01/2015

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockLun 9 Mar - 22:35

Nick-ul tau: Marius
Descriere: Un politist de doi bani.Nu stie nici regulamentul si imi spune ca este in FBI de 6 luni lol!  lol!  lol! .Eram langa CNN si am vrut sa ma urc intr-o masina si din greseala am urcat peste el in elicopter si am primit Wanted 1,dar nu este acesta motivul,m-am predat si am dat "G" la el in avion si de nervi mi-a dat Runner ca i-am zis cate ceva din regulamentul pe care el trebuia sa il stie,mentionez ca mi-a spus ca este de 6 luni in FBI lol!  lol!  lol! .Acest "politist" nu are ce cauta in aceasta factiune.Rog seriozitate in privinta acestui om.Multumesc anticipat!
Sus In jos
Suleyman

Suleyman

Data de inscriere : 06/06/2014
Varsta : 28
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockMar 10 Mar - 14:12

Pricopie12 a scris:
Descriere: Un politist de doi bani.Nu stie nici regulamentul si imi spune ca este in FBI de 6 luni lol!  lol!  lol! .Eram langa CNN si am vrut sa ma urc intr-o masina si din greseala am urcat peste el in elicopter si am primit Wanted 1,dar nu este acesta motivul,m-am predat si am dat "G" la el in avion si de nervi mi-a dat Runner ca i-am zis cate ceva din regulamentul pe care el trebuia sa il stie,mentionez ca mi-a spus ca este de 6 luni in FBI lol!  lol!  lol! .Acest "politist" nu are ce cauta in aceasta factiune.Rog seriozitate in privinta acestui om.Multumesc anticipat!

Dupa cum stii, Erai tu, unu cu wanted si inca un player fara wanted (care ma indus in eroare) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cu ce mijloc de transport eram nu conteaza, nu te intereseaza pe tine cu ce vin. dar tu ma iei cu "mistouri" [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Toate bune pana la urma, din 3 am vazut ca a sarit unu, si la repezeala am dat runner [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] dupa am vazut ca nu trebuia sa-ti dau tie, mergeam PD sa-ti dau clear si wanted 1 inapoi, dar cumva pe drum te-ai gandit tu sa dai /q sau ai sarit, nu stiu ce ai facut, pe server nu mai erai, am verificat( /id si /find ) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] deci nu am avut la cine sa mai dau clear...
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockMar 10 Mar - 16:46

k3nnY.. a scris:
Nick-ul tau:k3nnY
Descriere: Eram la CNN ....si deodata imi da amenda pentru droguri nici nu m-a somat nimic  ...dupa w2 si apoi w6
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]     [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]    http://postimg.org/image/6skzpilcl/    http://postimg.org/image/9or2g76y1/    http://postimg.org/image/j1yeoao23/  

Eu vad enspe mii de somatii. Uita-te mai atent. Nu primeste nimic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockMar 10 Mar - 16:50

Pricopie12 a scris:

Mno, buna teoria ta. A fost o greseala Marius, nu trebuie sa te superi in asa hal.
Sus In jos
Se[N]z0R

Se[N]z0R

Data de inscriere : 02/09/2014
Varsta : 25
Localizare : Buzau

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockMier 11 Mar - 9:51

Nick-ul celui reclamat: FaNaTiK
Descriere: Mi-a dat amenta cica depasire viteza, si cand l-am intrebat ce viteza am mi-a zis 102 km/h, eu dadusem /speedlimit si chiar asa tot merge cu 102 / 104 km/h !!
P.S am si dovada ca daca dau /speedlimit merge cu 102 / 104km/h !
Sus In jos
brebobo99

Data de inscriere : 22/08/2013

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockJoi 12 Mar - 19:37

Nick-ul tau: FoRg3
Descriere: Dm complet aiurea si inutil, in conditiile in care nu am wanted, nu atac pe nimeni, nu injur pe nimeni + perchezitionare fara sens.
Dovezi (Screnshots / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockDum 15 Mar - 16:39

Se[N]z0R a scris:
Nick-ul celui reclamat: FaNaTiK
Descriere: Mi-a dat amenta cica depasire viteza, si cand l-am intrebat ce viteza am mi-a zis 102 km/h, eu dadusem /speedlimit si chiar asa tot merge cu 102 / 104 km/h !!
P.S am si dovada ca daca dau /speedlimit merge cu 102 / 104km/h !

Deci ar trebui sa mai citesti regulamentul. Aici e vina mea, nu v-am anuntat ca s-a modificat regulamentul. Dar fiti si voi mai atenti. De data asta nu primesti nimic.

"- Jucatorii ce incalca limita cu 9-10 km/h peste cea admisa nu vor fi sanctionati."

Sursa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclockDum 15 Mar - 16:54

brebobo99 a scris:
Nick-ul tau: FoRg3
Descriere: Dm complet aiurea si inutil, in conditiile in care nu am wanted, nu atac pe nimeni, nu injur pe nimeni + perchezitionare fara sens.
Dovezi (Screnshots / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Dovezi prea putine, si nici macar nu sunt clare. Nu primeste nimic.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 44 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 44 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: