| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
ALBERT200
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 24 Feb - 14:37 | |
| Nick-ul tau: ALBERT200 Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: A venit la HQ Hitman, am facut contractul pe el si mi-a dat w5 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Thor
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 24 Feb - 22:30 | |
| Nick-ul tau: Thor Nick-ul celui reclamat: Turbatu Descriere: Am mers dupa Accessman sa il arestez l-am somat si s-a predat iar cand am ajuns la pd Turbatu l-a omorat... Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
IvAnMihai1
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 25 Feb - 0:40 | |
| Nick-ul tau: IvAnMihai Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Imi da w4 ca l-am atacat Ok , (atack cop) L-am omoarat se vede ca primesc w4 dupa il omor AUTOMAT primesc w5 si dupa ce l-am omorat OM mai %^@ ca el nu se poate imi da RUNNER deci dupa ce l-am omoarat am ramas pe loc la PD si am asteptat sa vina sa zica TE PREDAI ? Ce sa mai zic shad3_boy sa nu vii cu pretexte: CA ti-a dat w4 TU l-ai omorat si el ti-a dat RUNNER ca omu n-avea ce sa faca, decat sa zica TE PREDAI ! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
_QuaTro_
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 25 Feb - 15:04 | |
| Nick-ul tau: _QuAtrO_ Nick-ul celui reclamat: TuRbAtU Descriere: se vede in SS Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 26 Feb - 15:12 | |
| - ALBERT200 a scris:
- Nick-ul tau: ALBERT200
Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: A venit la HQ Hitman, am facut contractul pe el si mi-a dat w5 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 26 Feb - 15:13 | |
| - Thor a scris:
- Nick-ul tau: Thor
Nick-ul celui reclamat: Turbatu Descriere: Am mers dupa Accessman sa il arestez l-am somat si s-a predat iar cand am ajuns la pd Turbatu l-a omorat... Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu-ti merg dovezile, deci nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 26 Feb - 15:15 | |
| - IvAnMihai1 a scris:
- Nick-ul tau: IvAnMihai
Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Imi da w4 ca l-am atacat Ok , (atack cop) L-am omoarat se vede ca primesc w4 dupa il omor AUTOMAT primesc w5 si dupa ce l-am omorat OM mai %^@ ca el nu se poate imi da RUNNER deci dupa ce l-am omoarat am ramas pe loc la PD si am asteptat sa vina sa zica TE PREDAI ? Ce sa mai zic shad3_boy sa nu vii cu pretexte: CA ti-a dat w4 TU l-ai omorat si el ti-a dat RUNNER ca omu n-avea ce sa faca, decat sa zica TE PREDAI ! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mintea ta un brat de lemne. In primul rand uita-te la poza ta, apoi fa o plangere. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 26 Feb - 15:17 | |
| - _QuaTro_ a scris:
- Nick-ul tau: _QuAtrO_
Nick-ul celui reclamat: TuRbAtU Descriere: se vede in SS Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu primeste nimic. | |
|
| |
SeMMaKa<3
Mesaje : 35 Data de inscriere : 08/02/2015 Localizare : ITALY-MILANO
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 27 Feb - 16:49 | |
| Nick-ul tau: SeMMaKa Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Eram amu..aveam w0 si el imi zice daca ma predau. Dupa ma perchizitioneaza si am dat /q...intru pe sv da w2 si dupa w6...avea dreptul la w2 da nu la w6 ca vrea el... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
WellOff
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 1 Mar - 18:01 | |
| Nick-ul tau: WellOff Nick-ul celui reclamat: turbatu Descriere: Da wanted 3 aiurea apoi kill Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 1 Mar - 23:24 | |
| - WellOff a scris:
- Nick-ul tau: WellOff
Nick-ul celui reclamat: turbatu Descriere: Da wanted 3 aiurea apoi kill Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu primeste nimic. | |
|
| |
IvAnGeani.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 2 Mar - 12:16 | |
| Nick-ul tau: IvAnGeani Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Wanted 2 Neoprire la somatie,Wanted aiurea... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
TheMask
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 2 Mar - 13:54 | |
| Nick-ul tau: Masca Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Imi da w 2 ca nu am platit amenda si ma duc la pd cu taxiu si in drum spre pd imi da w 6 runner ii %^@ rau Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 2 Mar - 18:44 | |
| - IvAnGeani. a scris:
- Nick-ul tau: IvAnGeani
Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Wanted 2 Neoprire la somatie,Wanted aiurea... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 2 Mar - 18:44 | |
| - TheMask a scris:
- Nick-ul tau: Masca
Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Imi da w 2 ca nu am platit amenda si ma duc la pd cu taxiu si in drum spre pd imi da w 6 runner ii %^@ rau Dovezi (Screenshot / Video): https://imgur.com/E37K9OL,42t9Oob,wXgk6UU#0
Nu primeste nimic. | |
|
| |
.::SiNedD::.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 3 Mar - 0:16 | |
| Nick-ul tau: SiNedD Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Mi.a dat w1 atac civil...vreau sa vad dovada Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
_PGL_
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 3 Mar - 0:48 | |
| Nick-ul tau:_PGL_ Nick-ul celui reclamat: TuRbAtU Descriere:w4 atac cop , vreau sa vad dovezi. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sper sa se ia masuri. | |
|
| |
MaximiNoo
Mesaje : 39 Data de inscriere : 18/12/2014 Varsta : 28 Localizare : Tg. Jiu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 3 Mar - 13:59 | |
| Nick-ul tau: Maximino Nick-ul celui reclamat: Fanatik Descriere: Imi da w2("neoprire somatie'') si eu sunt la Deagle Arena:| Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 3 Mar - 19:17 | |
| - .::SiNedD::. a scris:
- Nick-ul tau: SiNedD
Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Mi.a dat w1 atac civil...vreau sa vad dovada Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 3 Mar - 19:20 | |
| - _PGL_ a scris:
- Nick-ul tau:_PGL_
Nick-ul celui reclamat: TuRbAtU Descriere:w4 atac cop , vreau sa vad dovezi. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sper sa se ia masuri. Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 3 Mar - 19:20 | |
| - MaximiNoo a scris:
- Nick-ul tau: Maximino
Nick-ul celui reclamat: Fanatik Descriere: Imi da w2("neoprire somatie'') si eu sunt la Deagle Arena:| Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu primeste nimic. E plin de infecti ca tine. Uita-te mai sus sa vezi. | |
|
| |
pitic93
| Subiect: salut Joi 5 Mar - 20:38 | |
| Nick-ul tau: piticu. Nick-ul celui reclamat: TuRbAtU Descriere: ma duceam sa iau o comanda, si ma trezesc cu w2 de la turbatu cica vandalism Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|