| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Damian
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 30 Ian - 12:23 | |
| Nick-ul tau: OverLimit Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: neglijenta in servici.imi da 13 minute la wanted 3 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 30 Ian - 21:03 | |
| - Damian a scris:
- Nick-ul tau: OverLimit
Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: neglijenta in servici.imi da 13 minute la wanted 3 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Avertisment. Na, se mai intampla, stii cum e cu graba. | |
|
| |
marian98
Mesaje : 171 Data de inscriere : 30/08/2013 Varsta : 26 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 4 Feb - 18:49 | |
| Nick-ul tau: Marian_b Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Limbaj pe /d. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DealerCar
Mesaje : 185 Data de inscriere : 17/01/2014 Varsta : 23 Localizare : Radovanu/Calarasi
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 5 Feb - 13:39 | |
| Nick-ul tau: DealerCar Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: 1. M-a amenintat ca daca mai merg pe contrasens imi ia permisul, si se tine toata ziua dupa mine. 2. Am fost sa fac plinul la masina si el a inceput sa traga in mine, i-am spus ca-i fac post si el spune " mars ma ". Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 6 Feb - 1:41 | |
| - marian98 a scris:
- Nick-ul tau: Marian_b
Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: Limbaj pe /d. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu iti merg dovezile. Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 6 Feb - 1:41 | |
| - DealerCar a scris:
- Nick-ul tau: DealerCar
Nick-ul celui reclamat: Suleyman Descriere: 1. M-a amenintat ca daca mai merg pe contrasens imi ia permisul, si se tine toata ziua dupa mine. 2. Am fost sa fac plinul la masina si el a inceput sa traga in mine, i-am spus ca-i fac post si el spune " mars ma ". Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Plangere aiurea, nu primeste nimic. | |
|
| |
Damian
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 8 Feb - 18:39 | |
| Nick-ul tau:Damian Nick-ul celui reclamat:Jon Descriere:dm aiurea Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
JoN.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 8 Feb - 22:00 | |
| - Damian a scris:
Nick-ul tau:Damian Nick-ul celui reclamat:Jon Descriere:dm aiurea Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] O intrbare am si eu unde se vede ca te-am omorat EU ma ???? P.S. Post facut aiurea Sper sa fi sanctionat pt asta | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 9 Feb - 19:02 | |
| - Damian a scris:
Nick-ul tau:Damian Nick-ul celui reclamat:Jon Descriere:dm aiurea Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Avertisment, se vede cum l-ai omorat. Data viitoare te demit. | |
|
| |
Sharp.Slapy
Mesaje : 29 Data de inscriere : 04/01/2015 Varsta : 32 Localizare : Brăila
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 13 Feb - 15:32 | |
| Nick-ul tau: Sharp.Slapy Jucatorul pe care vrei sa-l reclami: FlorentinoGPL O descriere a situatiei: Face comanda de taxi inafara orasului LS ma duc la el si cand ajung ma dadea jos din masina iar pe urma se suia in masina sa nu il pot taxa suindu-ma eu dupa el in masina il dau jos face dinou la fel ii spun ca nu il duc moca si trage in masina mea si mi-o distruge. Martori: SS Dovezi (Screenshot(s), Video): - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]SI APOI INTERVINE LA COLEGI MEI DE FACTIUNE SA NU II FAC POST - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
OverLimit
Mesaje : 199 Data de inscriere : 08/11/2013 Varsta : 28 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 14 Feb - 16:20 | |
| Nick-ul tau: OverLimit Nick-ul celui reclamat: FlorentinoGPL Descriere: dm in SZ.Atata timp cat nu trag in tine tu de ce ma omori?Asta e a treia oara cand esti nesimtit! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| |
| |
qpidon.ma
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 17 Feb - 23:01 | |
| Nick-ul tau:qpidon Nick-ul celui reclamat:Florentinogpl Descriere:Kill la wanted 1 si nici macar nu someaza,se plimba cu taxi si se trezeste sa traga aiurea Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
WEQQ
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 18 Feb - 11:39 | |
| - qpidon.ma a scris:
- Nick-ul tau:qpidon
Nick-ul celui reclamat:Florentinogpl Descriere:Kill la wanted 1 si nici macar nu someaza,se plimba cu taxi si se trezeste sa traga aiurea Dovezi (Screenshot / Video): http://postimg.org/image/ldeir0czb/3e42ca45/
Nu primeste nimic, a procedat corect. (Aveai 6 stele, sa mor.) | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 18 Feb - 11:42 | |
| | |
|
| |
PinnGy
| Subiect: Reclamatie FlorentinGPL Joi 19 Feb - 0:26 | |
| Nick-ul tau: PinGy Nick-ul celui reclamat: FlorentinoGPL Descriere: Pai aveam Wanted 3 si el vine la mine si imi zice stop impreuna cu DDC.BMW, si nu stiam la cine sa ma opresc, si pana m-am oprit, pana am iesit din masina si mia dat runner si repede kill (timp de 5 secunde). Asa se face? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DDC.BMW98
Mesaje : 132 Data de inscriere : 03/07/2014 Varsta : 26 Localizare : Centrul Craiovei BOY
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 19 Feb - 0:39 | |
| - PinnGy a scris:
- Nick-ul tau: PinGy
Nick-ul celui reclamat: FlorentinoGPL Descriere: Pai aveam Wanted 3 si el vine la mine si imi zice stop impreuna cu DDC.BMW, si nu stiam la cine sa ma opresc, si pana m-am oprit, pana am iesit din masina si mia dat runner si repede kill (timp de 5 secunde). Asa se face? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Noi te-am somat din secunda 13 iar tu te-ai dat jos in secunda 26. Nu ai raspuns la somatie,ai avut 13 secunde sa spui un "da" amarat,dar tu aveai treaba sa fugi cu rob van-ul. | |
|
| |
Kazan.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 19 Feb - 16:58 | |
| Nick-ul tau:Kazan Nick-ul celui reclamat:FlorentinoGPL Descriere:Mpa a facut un event care facusem w3 la acel event!Ma omorat din greseala si ma bagat 30 minute la parnaie!A zis ca o sa ma scoata,si la chemat pe Florentino.Florentino inainte sa ma scoata ma perchezitionat sa vada daca am bani.Vazand ca am 43kk in mana tot imi dadea sa ma scoata pe 1kk,iar eu cand sa-i scriu lui Mpa am apasat enter acceptandu-i lui Florentino pe 1kk!Nu imi e de 1 kk dar am facut aceasta postare sa vezi si tu ce membrii saraci si "bulangii" ai in departament! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Subsemnatu23
| Subiect: Plangere Fl@sh Vin 20 Feb - 0:00 | |
| Nick-ul tau:Subsemnatu Nick-ul celui reclamat:Fl@sh Descriere:Am tras in el. Mi-a dat wanted 4 dupa runner. Fara somatie, fara nimic. Copil %^@ din nastere. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Subsemnatu23
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Feb - 10:27 | |
| Esti un copil foarte %^@, nu stai sa faci ss-uri? De ce? Astept decizia lui FratziWear | |
|
| |
Abii
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Feb - 14:19 | |
| Nick-ul tau: iMaster Nick-ul celui reclamat: JoN Descriere: Stateam pe masina si aveam w1 si m-a omorat. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 21 Feb - 12:51 | |
| - PinnGy a scris:
- Nick-ul tau: PinGy
Nick-ul celui reclamat: FlorentinoGPL Descriere: Pai aveam Wanted 3 si el vine la mine si imi zice stop impreuna cu DDC.BMW, si nu stiam la cine sa ma opresc, si pana m-am oprit, pana am iesit din masina si mia dat runner si repede kill (timp de 5 secunde). Asa se face? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu primeste nimeni nimic. Au procedat corect. Era atat de greu sa scrii un simplu: "DA!"? | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 21 Feb - 12:53 | |
| - Kazan. a scris:
- Nick-ul tau:Kazan
Nick-ul celui reclamat:FlorentinoGPL Descriere:Mpa a facut un event care facusem w3 la acel event!Ma omorat din greseala si ma bagat 30 minute la parnaie!A zis ca o sa ma scoata,si la chemat pe Florentino.Florentino inainte sa ma scoata ma perchezitionat sa vada daca am bani.Vazand ca am 43kk in mana tot imi dadea sa ma scoata pe 1kk,iar eu cand sa-i scriu lui Mpa am apasat enter acceptandu-i lui Florentino pe 1kk!Nu imi e de 1 kk dar am facut aceasta postare sa vezi si tu ce membrii saraci si "bulangii" ai in departament! Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ce treaba are avocatul cu factiunea mea? Ca ai dat tu din greseala, e problema ta.
P.S: Daca o sa se mai faca exces de aceasta comanda, o voi restrictiona iarasi la 100.000 lei. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|