GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj

Data de inscriere : 08/03/2014
Varsta : 26
Localizare : Pe Buda

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockLun 21 Iul - 20:13

Nick-ul tau: AlyNnBro
Nick-ul celui reclamat: BlaDeRuNNeR
Descriere: Mi-a zis sa ma predau am zis "da" dupa a zis hai la PD am zis "da" dupa care m-am trezit cu Runner...
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockLun 21 Iul - 21:34

U mad Sad? a scris:
Nick-ul tau: AlyNnBro
Descriere: Mi-a zis sa ma predau am zis "da" dupa a zis hai la PD am zis "da" dupa care m-am trezit cu Runner...
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Cand te predai, mergi cu masina/motorul politistului, nu cu a/l ta/u.
Sus In jos
[VIP]Globall[69]

[VIP]Globall[69]

Data de inscriere : 03/05/2014
Varsta : 25
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMar 22 Iul - 12:10

Nick-ul tau:Globall2014
Nick-ul celui reclamat:Dosan.Florin
Descriere:Ve \nimsem sa ma predau ma intraba strike te predai? eu i-am zis da,iar dosan imi da runner
Sus In jos
Florin Dosan

Florin Dosan

Data de inscriere : 28/06/2014
Varsta : 28
Localizare : Dubai

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMar 22 Iul - 12:28

[VIP]Globall[69] a scris:
Descriere:Ve \nimsem sa ma predau ma intraba strike te predai? eu i-am zis da,iar dosan imi da runner

Te-am intrebat de 3 ori daca te predai , ai mai si tras in mine
Sus In jos
Florin Dosan

Florin Dosan

Data de inscriere : 28/06/2014
Localizare : Dubai

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMar 22 Iul - 12:39

Aici se vede ca nu mi-ai raspuns cand te-am intrebat Smile [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMar 22 Iul - 16:55

Ce figuri pe capu' tau. Nu primeste nimic.
Sus In jos
Suleyman

Suleyman

Data de inscriere : 06/06/2014
Localizare : Galati

MesajSubiect: Reclamatie   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMar 22 Iul - 17:27

Nick-ul tau: Suleyman
Nick-ul celui reclamat: K1LL3R
Descriere: Se vede in imaginea 1 ca abia iesisem din benzinarie, il vazusem pe K1LL3R si PuNcTuLeTz, m-am dus la ei, punctuletz pleaca si ramane K1LL3R care observ ca indreapta arma spre mine, nu aveam wanted sau alt ceva, ii scriu in chat "?" (poza 2) si el imi face pana la motor(ambele roti). In timp ce el era ocupat sa-mi faca pana, iam scris ca ne vedem pe site (poza 4) la care ma si omoara... cu motivul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ca as fi tras in el... nu am consumat nici un glont, se vede in poza 3 cate gloante aveam si eram cu spatele la el, de pe motor nu pot trage in spate...
Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

O zi buna Wink luati masuri.
Sus In jos
Rob90

Data de inscriere : 05/04/2014
Varsta : 34
Localizare : Calarasi

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMar 22 Iul - 18:17

Nick-ul tau: SmallName
Nick-ul celui reclamat: Punctuletz
Descriere: Bubuie masina si ma omoara fara sa am wanted. In Fbi se primesc persoanele care stiu sa se departeze sa nu li se vada numele atunci cand omoara aiurea? Inteleg ca esti SubLider si ai toata increderea lui Fratzi, dar totusi. Nu ai pic de bun simt. Dute frate in mafii daca nu esti capabil sa respecti regulamentul.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMar 22 Iul - 18:22

SmallName a scris:
Descriere: Bubuie masina si ma omoara fara sa am wanted. In Fbi se primesc persoanele care stiu sa se departeze sa nu li se vada numele atunci cand omoara aiurea? Inteleg ca esti SubLider si ai toata increderea lui Fratzi, dar totusi. Nu ai pic de bun simt. Dute frate in mafii daca nu esti capabil sa respecti regulamentul.

Băi puțifer, mergi pe contrasens, dai peste mine și vrei să te iert, trebuia să te opresc și să-ti iau permisu și pe deasupra să-ți ... și o amendă să te potolesc, dar nu-i bai, data viitoare te ard grav!
Sus In jos
Rob90

Data de inscriere : 05/04/2014
Varsta : 34
Localizare : Calarasi

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMar 22 Iul - 18:36

Putifer sai zici sai zici unui membru din familia ta. N'am cautat discutie cu tine. Masina mea este pe sensul normal de mers asa ca lasa vrajelile si adu o dovada atunci cand vorbesti. Nu am vazut vreo regula in care sa se spuna "Daca nu aveti chef sa amendati sau sa confiscati permisul omorati'l". Poate preferam un mod de rezolvare mai Rpg al situatiei, gen sa imi iei permisul si sa imi dai o amenda. Crezi ca ma face 30k+5k sa iau permisul? Dar aparent este foarte usor sa scoti arma sa tragi.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMar 22 Iul - 18:39

SmallName a scris:
Putifer sai zici sai zici unui membru din familia ta. N'am cautat discutie cu tine. Masina mea este pe sensul normal de mers asa ca lasa vrajelile si adu o dovada atunci cand vorbesti. Nu am vazut vreo regula in care sa se spuna "Daca nu aveti chef sa amendati sau sa confiscati permisul omorati'l". Poate preferam un mod de rezolvare mai Rpg al situatiei, gen sa imi iei permisul si sa imi dai o amenda. Crezi ca ma face 30k+5k sa iau permisul? Dar aparent este foarte usor sa scoti arma sa tragi.

Nu am o dovadă pentru că eram după un runner și atunci nu stau să fac SS sau filmare la toți retardații care merg pe contrasens, dar ține minte un lucru, feriți-vă că voi intra grav in voi pentru că vă luați in cap cu chestii deastea!
Sus In jos
TzaTziKi

Data de inscriere : 05/06/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMar 22 Iul - 20:15

Nick-ul tau:Armin_10
Nick-ul celui reclamat:Leo11
Descriere:ma aresteaza cu w5 si eu aveam w6
Sus In jos
MyLan.

MyLan.

Data de inscriere : 30/03/2014
Varsta : 24

MesajSubiect: Adevarul.   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMar 22 Iul - 20:37

Armin asta a fost din cauza ca tu mai omorat exat in timpul cand trebuia sa dau /arrest . A fost o mica greseala si nu mi-am mai dat seama dr wanted-ul tau. Imi cer scuze nu se va mai intampla.
Sus In jos
MyLan.

MyLan.

MesajSubiect: a   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMar 22 Iul - 20:40

Si apropo poza ta nu prea demonstreaza nimic , dar infine.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMier 23 Iul - 1:25

Suleyman a scris:
Nick-ul tau: Suleyman
Nick-ul celui reclamat: K1LL3R
Descriere: Se vede in imaginea 1 ca abia iesisem din benzinarie, il vazusem pe K1LL3R si PuNcTuLeTz, m-am dus la ei, punctuletz pleaca si ramane K1LL3R care observ ca indreapta arma spre mine, nu aveam wanted sau alt ceva, ii scriu in chat "?" (poza 2) si el imi face pana la motor(ambele roti). In timp ce el era ocupat sa-mi faca pana, iam scris ca ne vedem pe site (poza 4) la care ma si omoara... cu motivul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ca as fi tras in el... nu am consumat nici un glont, se vede in poza 3 cate gloante aveam si eram cu spatele la el, de pe motor nu pot trage in spate...

O zi buna Wink luati masuri.

K1LL3R - /fwarn - Faction Warn, la urmatorul, esti demis.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMier 23 Iul - 1:28

SmallName a scris:

Dovezile tale nu sunt prea concrete, deci nu primeste nimic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMier 23 Iul - 1:35

Armin_10 a scris:
Nick-ul tau:Armin_10
Descriere:ma aresteaza cu w5 si eu aveam w6

Daca ati putea face plangere, presupun ca le-ati face si daca s-ar duce la WC. Nu primeste nimic.
Sus In jos
aLby.

aLby.

Data de inscriere : 12/07/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMier 23 Iul - 13:25

Nick-ul tau:aLby
Descriere:DM aiurea
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos

Data de inscriere : 26/01/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockMier 23 Iul - 18:37

Nick-ul tau: SiNedD
Nick-ul celui reclamat: K1LLER
Descriere: Ma omoara fara sa am w....fara sa ii fac nimic
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockJoi 24 Iul - 0:29

aLby. a scris:
Nick-ul tau:aLby
Descriere:DM aiurea
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Leo11 - /fwarn - Faction Warn
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockJoi 24 Iul - 0:31

<:SiNedD:> a scris:
Nick-ul tau: SiNedD
Nick-ul celui reclamat: K1LLER
Descriere: Ma omoara fara sa am w....fara sa ii fac nimic

K1LLER - Demis + interdictie o luna in PD & NG, iar in FBI permanenta.
Sus In jos
Alexrobi

Alexrobi

Data de inscriere : 16/03/2014

MesajSubiect: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockJoi 24 Iul - 16:25

Nick-ul tau:AaLlEeXx
Nick-ul celui reclamat:BlaDeRuNNeR
Descriere:Ma plimbam cu Leo11 pe langa Chiliad si vine Blade si zice daca ma predau si am zis ca da aveam wanted 4 dau g pe NRG si dupa imi da Runner se vede clar cand eram pe NRG si el imi dadea runner......Nush ce tot vorbea el acolo sa deschid masina mea ca daca nu imi da Runner pentru ce sa o dechid? + ca ca ma dat cuff nu puteam sa o deschid sa ii fac lui pe plac!
Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/6pbth3ygp/0d501a77/
Sus In jos
MyLan.

MyLan.

MesajSubiect: reclamatie   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockJoi 24 Iul - 21:28

Man de ce minti . Blade a venit sa ma ajute pentru ca i-am zis eu pe /d asta doar pentru ca tu ma legasei in masina ai dasta a zis sa deschizi masina . Te rog frumos sa nu mai comentezi pentru ca asta este adevarul. Im cer scuze ca intervin.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockVin 25 Iul - 10:29

Alexrobi a scris:
Nick-ul tau:AaLlEeXx
Nick-ul celui reclamat:BlaDeRuNNeR
Descriere:Ma plimbam cu Leo11 pe langa Chiliad si vine Blade si zice daca ma predau si am zis ca da aveam wanted 4 dau g pe NRG si dupa imi da Runner se vede clar cand eram pe NRG si el imi dadea runner......Nush ce tot vorbea el acolo sa deschid masina mea ca daca nu imi da Runner pentru ce sa o dechid? + ca ca ma dat cuff nu puteam sa o deschid sa ii fac lui pe plac!
Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/6pbth3ygp/0d501a77/

BlaDeRuNNeR - Avertisment
Sus In jos
Ema

Ema

Data de inscriere : 05/02/2014
Localizare :

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclockVin 25 Iul - 13:43

Nick-ul tau: Ema
Descriere: Se vede in SS.

Te agiti ca imbecilu  , eu am inteles ca vreti sa faci SS pentru Activitate dar nici chiar asa Neutral ... affraid , fi mai atent altii mai au si /vip surrender , eu una cand eram in "Politie" in nici un caz nu procedam asa, "runner?" eu vad ca nu m-am miscat de acolo
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 22 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 22 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: