| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 21 Iun - 16:32 | |
| - Shorkz a scris:
- PuNcTu a scris:
- Shorkz a scris:
- Nick-ul tau: Shorkz
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: Fraeru asta imi da mie wanted 6 ca are el chef ! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
"fraer" Limba romana te depășește nesimtitule, ți-am dat w4 pentru atac cop, ai fugit ca nesimțitu la pd și ai șters,apoi ai fugit dinou, mi-a zis global că ai intrat te-a rugat să te predai și ai zi nu și ai fugit, faci pe șmecheru cu mine?! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ba nesimtita ii ma-ta ca vad ca minti ca ... ba omule cne m-a intrebat daq ma predau si am zis eu nu?!? vreau ss .. nu am vb cu nimeni nimica + ce-i cu faza ca am dat /Vip surrender ?!? N-am voie ?!? dispai ma jegule esti in fbi degeaba .. e datoria ta sa folosesti comanda /wanted inainte de a da runner ! ... asa ca mai dute si bateti coasa !
Get a life haters! | |
|
| |
Shorkz
Mesaje : 216 Data de inscriere : 11/05/2014 Localizare : Nicaieri si peste tot
| |
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 21 Iun - 17:34 | |
| - ThUnTeR. a scris:
Nick-ul tau:GzM. Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:faceam drugs cu un prieten si acel prieten avea wanted , a venit reclamatul sa il aresteze pe prietenul meu , ma prins cu drugs la mine , imi da amenda , nu i-am vrut sa o platesc , imi da wanted 2 , iam zis ca vreau sa imi iau masina cu mine ,dar el el a inceput sa traga in ea , pana mi-a bubuit-o si dupa imi da wanted 6 si ma omoara, El mia zis ca cica nu am voie sa vin cu masina mea.Sa Se Ia Masuri. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
A procedat corect, esti si tu vreun Gigi Becali sa vii cu masina ta la Jail, sau!? | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 21 Iun - 17:36 | |
| - bnzzz a scris:
- Nick-ul tau: bnzzz
Nick-ul celui reclamat: Ionut_Georgian Descriere: Eram la LIVE alaturi de Victor_Schiesser si a inceput sa traga in el, probabil i-a dat si runner, asa spunea el pe acolo. Apropo, i-am zis de vreo 3 ori ca e la live si el tot tragea. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ionut_Georgian, daca nu te potolesti cu fazele de genu', o sa zbori direct din factiune. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 21 Iun - 17:38 | |
| - Shorkz a scris:
- Nick-ul tau: Shorkz
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: Fraeru asta imi da mie wanted 6 ca are el chef ! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Din pacate nu e vina lui, a mea sau a ta ca nu apare la politisti cand cineva da /vip surrender. Treaba asta trebuia facuta de catre Oweneri. Politistul nu are de unde stii ca dai tu /vip surrender, deci, pana cand o sa se repare aceasta chestie (nu cred ca prea curand), nu primeste nimic. | |
|
| |
Alexrobi
| Subiect: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 22 Iun - 18:13 | |
| Nick-ul tau:AaLlEeXX Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Am avut wanted 2 si a venit si nu a zis nimica sa ma predau dupaia mi-a dat repede wanted 6 si ma omorat si am facut ss cand eram in hq,Si am anuntat pe report si a spus sa fac plangere! Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/ox2p6a23l/782da41b/ | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 22 Iun - 18:19 | |
| - Alexrobi a scris:
- Nick-ul tau:AaLlEeXX
Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Am avut wanted 2 si a venit si nu a zis nimica sa ma predau dupaia mi-a dat repede wanted 6 si ma omorat si am facut ss cand eram in hq,Si am anuntat pe report si a spus sa fac plangere! Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/ox2p6a23l/782da41b/
Bă la mine apare că te-am avertizat,acu nu mă mai ameninți, nu mai ești mare șmecher, că faci că dregi, faci pe victima, pierdere de timp pentru Fratzi! PS: Tu crezi că mă rog de voi să vă predați, imi răspunzi la intrebare bine, nu răspunzi tot bine, [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 22 Iun - 22:52 | |
| - Alexrobi a scris:
- Nick-ul tau:AaLlEeXX
Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Am avut wanted 2 si a venit si nu a zis nimica sa ma predau dupaia mi-a dat repede wanted 6 si ma omorat si am facut ss cand eram in hq,Si am anuntat pe report si a spus sa fac plangere! Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/ox2p6a23l/782da41b/ Naspa ceea ce se intampla. Faceti posturi inutile, macar de as avea ceva de sanctionat. | |
|
| |
DariusDD
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 23 Iun - 0:42 | |
| Nick-ul tau:DariusDD Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere:Aveam contract si vine el sa ma aresteze si ii spun ca am contract si imi da RUNNER si ma omoara Retardatul Neutral Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 23 Iun - 9:52 | |
| - DariusDD a scris:
- Nick-ul tau:DariusDD
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere:Aveam contract si vine el sa ma aresteze si ii spun ca am contract si imi da RUNNER si ma omoara Retardatul Neutral Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Tu crezi că pe mine mă interesează că aveai tu contracte?, puțin imi pasă mie de ce treabă aveți voi, vă predați, bine, nu vă predați nu stau la discuții!PS: Vezi cu limbaju ălă că nu ne tragem amandoi de șireturi! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 23 Iun - 10:55 | |
| - DariusDD a scris:
- Nick-ul tau:DariusDD
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere:Aveam contract si vine el sa ma aresteze si ii spun ca am contract si imi da RUNNER si ma omoara Retardatul Neutral Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] A procedat corect, trebuia sa te predai inainte de contract. | |
|
| |
Alexrobi
| Subiect: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 24 Iun - 13:54 | |
| Nick-ul tau:AaLlEeXx Nick-ul celui reclamat:Nirolf Descriere:Mam strans oameni sa mergem la war si a venit nirolf si a zis daca ma predau si am zis ca am war si ma dat wanted 6 si ma si omorat Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 24 Iun - 17:39 | |
| - Alexrobi a scris:
- Nick-ul tau:AaLlEeXx
Nick-ul celui reclamat:Nirolf Descriere:Mam strans oameni sa mergem la war si a venit nirolf si a zis daca ma predau si am zis ca am war si ma dat wanted 6 si ma si omorat Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ai citit regulile!? Se pare ca nu!
Citez: "7. Daca ai WANTED si urmeaza sa dai WAR mai intai te predai, apoi mergi la WAR."
Aici gasesti regulamentul tau de LIDER: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
inception
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 24 Iun - 23:43 | |
| Nick-ul tau:Bear Nick-ul celui reclamat:Mr.andrew Descriere:Imi i-a armele fara motiv Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 25 Iun - 0:11 | |
| Le-am confiscat ca mi-ai tras in roata | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
DariusDD
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 25 Iun - 21:16 | |
| Nick-ul tau:DariusDD Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: Da wanted aiurea , Ieseam din PD si ma trezesc cu w3 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| |
| |
DariusDD
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 25 Iun - 22:15 | |
| | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 25 Iun - 22:24 | |
| | |
|
| |
DariusDD
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 25 Iun - 23:18 | |
| | |
|
| |
YeL[LoW]
| |
| |
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 25 Iun - 23:52 | |
| Li-am zis daca te predai si nu ai zis nimic.Vrei sa stau o ora sa ma rog de tine? | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 26 Iun - 0:15 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|