GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockSam 21 Iun - 16:32

Shorkz a scris:
PuNcTu a scris:
Shorkz a scris:
Nick-ul tau: Shorkz
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz
Descriere: Fraeru asta imi da mie wanted 6 ca are el chef !
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

"fraer" Limba romana te depășește nesimtitule, ți-am dat w4 pentru atac cop, ai fugit ca nesimțitu la pd și ai șters,apoi ai fugit dinou, mi-a zis global că ai intrat te-a rugat să te predai și ai zi nu și ai fugit, faci pe șmecheru cu mine?!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ba nesimtita ii ma-ta ca vad ca minti ca ... ba omule cne m-a intrebat daq ma predau si am zis eu nu?!? vreau ss .. nu am vb cu nimeni nimica + ce-i cu faza ca am dat /Vip surrender ?!? N-am voie ?!? dispai ma jegule esti in fbi degeaba .. e datoria ta sa folosesti comanda /wanted inainte de a da runner ! ... asa ca mai dute si bateti coasa !

Get a life haters!
Sus In jos
Shorkz

Shorkz

Data de inscriere : 11/05/2014
Localizare : Nicaieri si peste tot

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockSam 21 Iun - 16:38

PuNcTu a scris:
Shorkz a scris:
PuNcTu a scris:
Shorkz a scris:
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

"fraer" Limba romana te depășește nesimtitule, ți-am dat w4 pentru atac cop, ai fugit ca nesimțitu la pd și ai șters,apoi ai fugit dinou, mi-a zis global că ai intrat te-a rugat să te predai și ai zi nu și ai fugit, faci pe șmecheru cu mine?!

Ba nesimtita ii ma-ta ca vad ca minti ca ... ba omule cne m-a intrebat daq ma predau si am zis eu nu?!? vreau ss .. nu am vb cu nimeni nimica + ce-i cu faza ca am dat /Vip surrender ?!? N-am voie ?!? dispai ma jegule esti in fbi degeaba .. e datoria ta sa folosesti comanda /wanted inainte de a da runner ! ... asa ca mai dute si bateti coasa !

Get a life haters!

Get a life Cheater ! Wink
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockSam 21 Iun - 17:34

ThUnTeR. a scris:

Nick-ul tau:GzM.
Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz
Descriere:faceam drugs cu un prieten si acel prieten avea wanted , a venit reclamatul sa il aresteze pe prietenul meu , ma prins cu drugs la mine , imi da amenda , nu i-am vrut sa o platesc , imi da wanted 2 , iam zis ca vreau sa imi iau masina cu mine ,dar el el a inceput sa traga in ea , pana mi-a bubuit-o si dupa imi da wanted 6 si ma omoara, El mia zis ca cica nu am voie sa vin cu masina mea.Sa Se Ia Masuri.
Dovezi (Screenshot / Video):                                                                                                                                                                                                    
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

A procedat corect, esti si tu vreun Gigi Becali sa vii cu masina ta la Jail, sau!? Neutral
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockSam 21 Iun - 17:36

bnzzz a scris:
Nick-ul tau: bnzzz
Nick-ul celui reclamat: Ionut_Georgian
Descriere: Eram la LIVE alaturi de Victor_Schiesser si a inceput sa traga in el, probabil i-a dat si runner, asa spunea el pe acolo. Apropo, i-am zis de vreo 3 ori ca e la live si el tot tragea.

Ionut_Georgian, daca nu te potolesti cu fazele de genu', o sa zbori direct din factiune.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockSam 21 Iun - 17:38

Shorkz a scris:

Din pacate nu e vina lui, a mea sau a ta ca nu apare la politisti cand cineva da /vip surrender. Treaba asta trebuia facuta de catre Oweneri. Politistul nu are de unde stii ca dai tu /vip surrender, deci, pana cand o sa se repare aceasta chestie (nu cred ca prea curand), nu primeste nimic.
Sus In jos
Alexrobi

Alexrobi

Data de inscriere : 16/03/2014

MesajSubiect: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockDum 22 Iun - 18:13

Nick-ul tau:AaLlEeXX
Descriere:Am avut wanted 2 si a venit si nu a zis nimica sa ma predau dupaia mi-a dat repede wanted 6 si ma omorat si am facut ss cand eram in hq,Si am anuntat pe report si a spus sa fac plangere!
Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/ox2p6a23l/782da41b/
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockDum 22 Iun - 18:19

Alexrobi a scris:
Descriere:Am avut wanted 2 si a venit si nu a zis nimica sa ma predau dupaia mi-a dat repede wanted 6 si ma omorat si am facut ss cand eram in hq,Si am anuntat pe report si a spus sa fac plangere!

Bă la mine apare că te-am avertizat,acu nu mă mai ameninți, nu mai ești mare șmecher, că faci că dregi, faci pe victima, pierdere de timp pentru Fratzi!
PS: Tu crezi că mă rog de voi să vă predați, imi răspunzi la intrebare bine, nu răspunzi tot bine,
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockDum 22 Iun - 22:52

Alexrobi a scris:

Naspa ceea ce se intampla. Faceti posturi inutile, macar de as avea ceva de sanctionat.
Sus In jos
DariusDD

DariusDD

Data de inscriere : 11/02/2014
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockLun 23 Iun - 0:42

Nick-ul tau:DariusDD
Descriere:Aveam contract si vine el sa ma aresteze si ii spun ca am contract si imi da RUNNER si ma omoara Retardatul Neutral
Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockLun 23 Iun - 9:52

DariusDD a scris:
Descriere:Aveam contract si vine el sa ma aresteze si ii spun ca am contract si imi da RUNNER si ma omoara Retardatul Neutral
Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Tu crezi că pe mine mă interesează că aveai tu contracte?, puțin imi pasă mie de ce treabă aveți voi, vă predați, bine, nu vă predați nu stau la discuții!
PS: Vezi cu limbaju ălă că nu ne tragem amandoi de șireturi!

Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockLun 23 Iun - 10:55

DariusDD a scris:

A procedat corect, trebuia sa te predai inainte de contract.
Sus In jos
Alexrobi

Alexrobi

Data de inscriere : 16/03/2014

MesajSubiect: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockMar 24 Iun - 13:54

Nick-ul tau:AaLlEeXx
Nick-ul celui reclamat:Nirolf
Descriere:Mam strans oameni sa mergem la war si a venit nirolf si a zis daca ma predau si am zis ca am war si ma dat wanted 6 si ma si omorat
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockMar 24 Iun - 17:39

Alexrobi a scris:
Nick-ul tau:AaLlEeXx
Nick-ul celui reclamat:Nirolf
Descriere:Mam strans oameni sa mergem la war si a venit nirolf si a zis daca ma predau si am zis ca am war si ma dat wanted 6 si ma si omorat

Ai citit regulile!? Se pare ca nu!

Citez: "7. Daca ai WANTED si urmeaza sa dai WAR mai intai te predai, apoi mergi la WAR."

Aici gasesti regulamentul tau de LIDER: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
inception

Data de inscriere : 09/06/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockMar 24 Iun - 23:43

Nick-ul tau:Bear
Nick-ul celui reclamat:Mr.andrew
Descriere:Imi i-a armele fara motiv Neutral
Sus In jos
Mr.Andrew

Data de inscriere : 04/02/2014
Varsta : 31
Localizare : Onesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockMier 25 Iun - 0:11

Le-am confiscat ca mi-ai tras in roata
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockMier 25 Iun - 17:14

BeaR a scris:
Nick-ul tau:Bear
Nick-ul celui reclamat:Mr.andrew
Descriere:Imi i-a armele fara motiv Neutral

Motive sunt multe, plangere aiurea.
Sus In jos
DariusDD

DariusDD

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockMier 25 Iun - 21:16

Descriere: Da wanted aiurea , Ieseam din PD si ma trezesc cu w3 Neutral
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockMier 25 Iun - 21:30

DariusDD a scris:
Dovezi (Screenshot / Video):  http://postimg.org/image/hz3jm2g43/

Nu-i așa?, ți-am zis odată de față cu DEV să ieși din PD, ai ieșit, la 1 minut iar te găsesc, ce cauți tu in PD?
Sus In jos
DariusDD

DariusDD

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockMier 25 Iun - 22:15

PuNcTu a scris:
DariusDD a scris:

Nu-i așa?, ți-am zis odată de față cu DEV să ieși din PD, ai ieșit, la 1 minut iar te găsesc, ce cauți tu in PD?

Alo aloo se vede clar in poze ca am plecat . Si nu baga iar de la tn ca am intrat iara ca sa te scoti Neutral

Dai wanted aiurea esti cel mai mare Gunoi Neutral
Si pe langa ca faci mai si COMENTEZI ca sa te scoti ca dora tu esti Gunoiul de Pisatuletz Neutral
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockMier 25 Iun - 22:24

DariusDD a scris:
PuNcTu a scris:
DariusDD a scris:

Alo aloo se vede clar in poze ca am plecat . Si nu baga iar de la tn ca am intrat iara ca sa te scoti Neutral

Si pe langa ca faci mai si COMENTEZI ca sa te scoti ca dora tu esti Gunoiul de Pisatuletz Neutral  

Chiar aș vrea să primești ceva pentru limbaj și nu am ce explicații să dau la un copil, DEV a fost de față când ți-am zis IESI, in poze se vede clar că te-am găsit după 1 minut iar!
Sus In jos
DariusDD

DariusDD

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockMier 25 Iun - 23:18

PuNcTu a scris:
DariusDD a scris:
PuNcTu a scris:
DariusDD a scris:

Chiar aș vrea să primești ceva pentru limbaj și nu am ce explicații să dau la un copil, DEV a fost de față când ți-am zis IESI, in poze se vede clar că te-am găsit după 1 minut iar!

Ma ce o bagi tu pe DEV in plangerea noastra Neutral ia o fost de fata si poti sa o intrebi si pe ea .
si ai sa vezi ca o sa zica ca am iesit afara .
Si unde vezi tu ma ca dupa un minut am intrat iara ai vreo dovada Neutral Nu mai minti accepta ca DAI WANTED AIUREA
Sus In jos
YeL[LoW]

Data de inscriere : 26/04/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockMier 25 Iun - 23:38

Nick-ul tau: ClarMan
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew
Descriere:Pai ce drept are el sa imi ia armele ? AVEAM LICENTA PORT-ARMA DECI NU ARE DREPTUL !Apoi imi da si runner ca vroiam sa ma pun pe NRG-500 si nu in ( pe g ) Sad asta e copil de 10 ani care nu merita sa fie in F.B.I
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] SI [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S : Va rog faceti ceva cu acest player Sad !
Sus In jos
Mr.Andrew

Data de inscriere : 04/02/2014
Varsta : 31
Localizare : Onesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockMier 25 Iun - 23:52

Li-am zis daca te predai si nu ai zis nimic.Vrei sa stau o ora sa ma rog de tine?
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockJoi 26 Iun - 0:15

DariusDD a scris:

A procedat corect.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclockJoi 26 Iun - 0:15

ClarMaN a scris:
Nick-ul tau: ClarMan
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew
Descriere:Pai ce drept are el sa imi ia armele ? AVEAM LICENTA PORT-ARMA DECI NU ARE DREPTUL !Apoi imi da si runner ca vroiam sa ma pun pe NRG-500 si nu in ( pe g ) Sad asta e copil de 10 ani care nu merita sa fie in F.B.I
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] SI [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S : Va rog faceti ceva cu acest player Sad !

A procedat corect Neutral.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 12 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 12 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: