| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 6 Aug - 17:34 | |
| - DDC.BMW98 a scris:
- Nick-ul tau: DDC.BMW
Nick-ul celui reclamat: []Kingston[] Descriere: i-am rugat si eu frumos pe politisti din fata PD sa imi deschida si mie poarta pt ca imi arata ca am masina acolo si cica pe ei nu ii inteseseaza. Dupa imi zice ca dak nu ies imi da wanted si se vede in catalog ca instantaneu mia dat wanted fara sa apuc sa raspund dak ies sau nu. Dupa ma intreaba dak ma predau. ii spun ca ma predau si dupa ma omoara. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[16:16:55] DDC.BMW Says: deschizi si tu parcarea de jos? imi arata ca am masina acolo
[16:17:02] []Kingston[] Says: vr wamted
[16:17:09] VladFTW Says: afara sau w
[16:17:09] DDC.BMW Says: ?
[16:17:11] VladFTW Says: afara sau w
[16:17:11] * Ai comis o crima (pppg). Reporter: []Kingston[]
[16:17:11] Wanted Level Curent: 3 | Wanted Level Recent: 0
[16:17:14] VladFTW Says: te prdai/
[16:17:14] DDC.BMW Says: imi arata ca am masina aici
[16:17:17] Screenshot Taken - sa-mp-176.png
[16:17:17] VladFTW Says: nu ne pasa
[16:17:19] VladFTW Says: te predai?
[16:17:22] []Kingston[] Says: te predai
[16:17:25] DDC.BMW Says: dap
[16:17:27] []Kingston[] Says: hai
[16:17:29] VladFTW Says: d
[16:17:32] []Kingston[] Says: hai
[16:17:33] ANUNT: Cumpar SecondCar (Fara Sabre). {FFFF00}Leo11 Tel: 226883
[16:17:38] DDC.BMW Says: milogilor
[16:17:42] []Kingston[] Says: te
[16:17:43] * Ai intrat la inchisoare pentru 1800 secunde.
[16:17:46] Screenshot Taken - sa-mp-177.png
[16:17:47] * Doctorul: Spitalizarea a costat 400 Lei. Va doresc o zi buna!
[16:17:47] * Nu ti-ai ispasit pedeapsa. Esti inapoi la inchisoare.
[16:17:54] No Such Player
[16:17:57] Nume: []Kingston[], Numar: 441911
[16:18:08] * DDC.BMW a trimis un SMS.
[16:18:08] * SMS trimis cu succes!
PLANGERE AIUREA. NU PRIMESTE NIMIC. | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 6 Aug - 17:35 | |
| - ALEX13 a scris:
- Nick-ul tau:Messsy
Nick-ul celui reclamat:punctuletz Descriere: Am luat wanted 3 degeaba,dece.....si dece la wanted 3 ma impuscati bai aa Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu va suport cand faceti pe prostii... dar sper sa ramaneti asa. | |
|
| |
Flavian_Ene
Mesaje : 11 Data de inscriere : 01/08/2014 Varsta : 24 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 6 Aug - 19:26 | |
| Nick-ul tau: Flavian_Ene Nick-ul celui reclamat: []Kingston[] Descriere: Eram la CNN. Se dadea o lupta intre mai multi playeri. Unu a venit cu un Bullet si Kingston a vrut sa-i ia permisu ca l-a calcat. Numa' bine ca mi-a luat mie permisu :/ . Eu cred ca a gresi id-ul da l-a durut in cot de ce am zis. Dovezi (Screenshot / Video): MARTOR: HyDr0g3n . | |
|
| |
HyDr0g3n
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 6 Aug - 21:56 | |
| - Flavian_Ene a scris:
- Nick-ul tau: Flavian_Ene
Nick-ul celui reclamat: []Kingston[] Descriere: Eram la CNN. Se dadea o lupta intre mai multi playeri. Unu a venit cu un Bullet si Kingston a vrut sa-i ia permisu ca l-a calcat. Numa' bine ca mi-a luat mie permisu :/ . Eu cred ca a gresi id-ul da l-a durut in cot de ce am zis. Dovezi (Screenshot / Video): MARTOR: HyDr0g3n . Plangere aiurea, nici macar o dovada n-ai. Data viitoare vei fi sanctionat tu. | |
|
| |
[VIP]Ionut
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 7 Aug - 12:45 | |
| Nick-ul tau: [VIP]Carbon Nick-ul celui reclamat: Tw[i]x_X Descriere: Eram AFK si ma trezesc cu w5 de la amaratu asta,habar nu are sa joace corect!!! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
| |
|
| |
Tw[i]x_X
| |
| |
VladFTWW
Mesaje : 33 Data de inscriere : 05/08/2014 Varsta : 25 Localizare : In Mama Rusa cu tovarasu Stalin
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 7 Aug - 22:03 | |
| Nick-ul tau:Sobraine Nick-ul celui reclamat:Kingston Descriere:Vine el repede la mine ca i-a spus punct ca am droguri si cica: stop imi da /frisk si mi le ia fara niciun motiv daca eram eu in locu lui si faceam asta ma injura ceea ce am si facut adica cum? omu da bani pe ele si tu le confisti dute-n #$^ de sclav Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Kingston..=]]
Mesaje : 56 Data de inscriere : 07/07/2014 Varsta : 25 Localizare : In gradina si sub pamant
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 7 Aug - 22:21 | |
| - Sobraine a scris:
- Nick-ul tau:Sobraine
Nick-ul celui reclamat:Kingston Descriere:Vine el repede la mine ca i-a spus punct ca am droguri si cica: stop imi da /frisk si mi le ia fara niciun motiv daca eram eu in locu lui si faceam asta ma injura ceea ce am si facut adica cum? omu da bani pe ele si tu le confisti dute-n #$^ de sclav Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Mi-a zis si punctuletz sa merg dupa tine Pentru ca detii drugs Ti-am dat si amenda dar ai iesit Ofticatule | |
|
| |
VladFTWW
Mesaje : 33 Data de inscriere : 05/08/2014 Varsta : 25 Localizare : In Mama Rusa cu tovarasu Stalin
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 7 Aug - 23:43 | |
| Nick-ul tau:Sobraine Nick-ul celui reclamat:Twix Descriere:Aveam w1 si ma intreaba daca ma predau am zis da.. mergem noi frumos la pd si cand sa dea arrest i spun sa dea putin cu mp5 in mine ca atunci cand ies sa nu stau o ora sa ma sinucid si sclavu asta ma omoara ps: nu se vede ca m-a omorat el ptr ca nu am fost pe faza cand sa fac ss dar era acolo discodog care a fost martor Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
VladFTWW
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 7 Aug - 23:45 | |
| Aici cand m-a intrebat daca ma predau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 8 Aug - 9:07 | |
| - [VIP]Carbon. a scris:
- Nick-ul tau: [VIP]Carbon
Nick-ul celui reclamat: Tw[i]x_X Descriere: Eram AFK si ma trezesc cu w5 de la amaratu asta,habar nu are sa joace corect!!! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Apoi, a recunoscut, se mai intampla sa gresesti. O sa primeasca avertisment. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 8 Aug - 9:08 | |
| - Sobraine a scris:
Nick-ul celui reclamat:Kingston Descriere:Vine el repede la mine ca i-a spus punct ca am droguri si cica: stop imi da /frisk si mi le ia fara niciun motiv daca eram eu in locu lui si faceam asta ma injura ceea ce am si facut adica cum? omu da bani pe ele si tu le confisti dute-n #$^ de sclav Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Si-a dat demisia, nu-l mai pot sanctiona. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 8 Aug - 9:09 | |
| - Sobraine a scris:
Nick-ul celui reclamat:Twix Descriere:Aveam w1 si ma intreaba daca ma predau am zis da.. mergem noi frumos la pd si cand sa dea arrest i spun sa dea putin cu mp5 in mine ca atunci cand ies sa nu stau o ora sa ma sinucid si sclavu asta ma omoara ps: nu se vede ca m-a omorat el ptr ca nu am fost pe faza cand sa fac ss dar era acolo discodog care a fost martor Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu ai nicio dovada ca te-a omorat el, putea sa te someze, dar in Screen-uri nu-l vad. | |
|
| |
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
| Subiect: Plangere punctuletz Vin 8 Aug - 22:20 | |
| Nick-ul tau:The_Runner Nick-ul celui reclamat:punctuletz Descriere:Procedeaza neregulamentar Dovezi (Screenshot / Video):Imi da w6 de la 0 ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) Imi da w3(pppg) doar ca am intrat sa ii zic ceva lui twix( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) Ma omoara fara runner.Si i-am spus ca ma predau ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) | |
|
| |
byYyzZz
Mesaje : 30 Data de inscriere : 08/05/2014 Varsta : 27 Localizare : Botosani
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 9 Aug - 13:50 | |
| Nick-ul tau: byYyzZz Nick-ul celui reclamat: MADRadu Descriere: Pai mergeam frumos si eu la war si vine domnu si ma omoara, stiu ca aveam rob dar stiu ca daca este war trebuie sa ma lase sa il termin... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Rog pe FratziWear sa ia masuri , pentru ca stiu ca am dreptate.. | |
|
| |
Jax
Mesaje : 715 Data de inscriere : 05/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 9 Aug - 15:18 | |
| - Mr.Andrew a scris:
- Nick-ul tau:The_Runner
Nick-ul celui reclamat:punctuletz Descriere:Procedeaza neregulamentar Dovezi (Screenshot / Video):Imi da w6 de la 0 ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) Imi da w3(pppg) doar ca am intrat sa ii zic ceva lui twix( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) Ma omoara fara runner.Si i-am spus ca ma predau ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) Nu primeste nimic, insa tu ai ban pe toate conturile (The_Runner, 10, 11, 12, 13, 14). Succes. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
Veyron
Mesaje : 452 Data de inscriere : 28/06/2014 Varsta : 25 Localizare : Braila
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 10 Aug - 11:24 | |
| Nick-ul tau: Veyron Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: aveam contract pe el,am fost l-am omorat dupa care vine si ma ataca degeaba... stiu ca il enerveaza contractele dar nu are motiv sa traga,asta e meseria mea:-j el abuzeaza de faptul ca nu poate lua wanted si ma tot omoara,nu e singura data cand face asa :-j si nu e singurul Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]In ss fugeam sa nu ma nimereasca... | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 10 Aug - 11:28 | |
| | |
|
| |
Veyron
Mesaje : 452 Data de inscriere : 28/06/2014 Varsta : 25 Localizare : Braila
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 10 Aug - 11:47 | |
| | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
piticel93
| Subiect: Plangere SiNedD Dum 10 Aug - 13:39 | |
| Nick-ul tau: piticu. Nick-ul celui reclamat: SiNedD Descriere: poi aveam w3 a venit la mine i-am zis ca ma predau, i-am spus daca pot merge cu nrg meu si a spus ca nu,bun am urcat pe nrg la el ne-am injurat reciproc, si cand ajung la pd jos la boxa ma omoara si iau jumatate de ora jail, tin sa precizez ca aveam w3 nu w6...de ce asa ceva?...rog sa fie sanctionat aceasta epava de politai... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dev
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|