| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
SoiMaR
Mesaje : 1102 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Pe Soare
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 2 Iul - 1:09 | |
| - Mr.Andrew a scris:
- Pixelat a scris:
- Nick-ul tau:Pixelatul
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Deci am stat 5minute afk pe server.Sa ma uit de ceva pe forum.Si cand intru Agentul Mr.Andrew mi-a confiscat Carnetul de conducere,permisul de arma,de pilotaj si de navigatie. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aici sunt licentele care mi le-a confiscat. Aici sunt licentele mele: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S FratziWear te rog fi exigent.Nam fost %^@ sa dau 400k pe licente si acum iara trebuie sa dau carnetul de conducere:|PE baza agentului asta:| Eram cu un prieten la mine si el le luase...Apoi am vazut si eu.Imi accept pedeapsa... Daca te-am jignit in joc scuze.Dar ma enervat faza:)Am muncit pt licente si carnetul sa il dau. | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 2 Iul - 11:36 | |
| - Pixelat a scris:
- Nick-ul tau:Pixelatul
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Deci am stat 5minute afk pe server.Sa ma uit de ceva pe forum.Si cand intru Agentul Mr.Andrew mi-a confiscat Carnetul de conducere,permisul de arma,de pilotaj si de navigatie. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aici sunt licentele care mi le-a confiscat. Aici sunt licentele mele: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S FratziWear te rog fi exigent.Nam fost %^@ sa dau 400k pe licente si acum iara trebuie sa dau carnetul de conducere:|PE baza agentului asta:| Mr.Andrew - /fwarn - Faction Warn
P.S: La urmatoarea abatere, te voi demite direct. | |
|
| |
灺THEC状
Mesaje : 517 Data de inscriere : 12/09/2013 Varsta : 24 Localizare : Los Santos
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 2 Iul - 13:31 | |
| Nick-ul tau:THeC. Nick-ul celui reclamat:Boyka Descriere: Kill aiurea , nu are ce cauta in FBI , NU este pregatit !!!Scoatetil sa nu faca alte minuni Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
| |
|
| |
MysTeRio.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 2 Iul - 13:50 | |
| Nick-ul tau:Razvan3L Nick-ul celui reclamat:Boyka Descriere:Da kill la w2. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Veyron
Mesaje : 452 Data de inscriere : 28/06/2014 Varsta : 25 Localizare : Braila
| Subiect: Reclamatie Boyka Mier 2 Iul - 14:13 | |
| Nick-ul tau: Veyron Nick-ul celui reclamat: Boyka Descriere: DM aiurea la CNN trage in cine apuca,bubuie masini si nu avea nici-un wanted acolo(de unde stiu ca nu era wanted?... mai erau alti PD/FBI si nu trageau) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 2 Iul - 14:17 | |
| - Veyron a scris:
- Nick-ul tau: Veyron
Nick-ul celui reclamat: Boyka Descriere: DM aiurea la CNN trage in cine apuca,bubuie masini si nu avea nici-un wanted acolo(de unde stiu ca nu era wanted?... mai erau alti PD/FBI si nu trageau) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Țin să precizez faptu că era un Runner la CNN, insă precizez și faptu că la boyka nu e prima abatere de genu! | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 2 Iul - 22:42 | |
| - >Th3 Be$T< a scris:
- Nick-ul tau:THeC.
Nick-ul celui reclamat:Boyka Descriere: Kill aiurea , nu are ce cauta in FBI , NU este pregatit !!!Scoatetil sa nu faca alte minuni Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Boyka - /fwarn - Faction Warn | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 2 Iul - 22:44 | |
| - Razvan3L. ™ a scris:
- Nick-ul tau:Razvan3L
Nick-ul celui reclamat:Boyka Descriere:Da kill la w2. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Boyka - /fwarn - Faction Warn | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 2 Iul - 22:46 | |
| - Veyron a scris:
- Nick-ul tau: Veyron
Nick-ul celui reclamat: Boyka Descriere: DM aiurea la CNN trage in cine apuca,bubuie masini si nu avea nici-un wanted acolo(de unde stiu ca nu era wanted?... mai erau alti PD/FBI si nu trageau) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Boyka - Nu primeste nimic | |
|
| |
VladFTW
Mesaje : 103 Data de inscriere : 16/06/2014 Varsta : 25 Localizare : IN MAMA RUSIE
| Subiect: Plangere Bogdan01 Joi 3 Iul - 13:48 | |
| Nick-ul tau:DarkShadow77 Nick-ul celui reclamat:Bogdan01 O descriere a situatiei: la wanted 1 am zis sa mergem la arrest si ma omorat fara sa ma intrebe dak ma predau si in jail mi-a mdat wanted6 cu esc cu wanted Dovezi(screenshot/video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 3 Iul - 14:23 | |
| - DarkShadow a scris:
- Nick-ul tau:DarkShadow77
Nick-ul celui reclamat:Bogdan01 O descriere a situatiei: la wanted 1 am zis sa mergem la arrest si ma omorat fara sa ma intrebe dak ma predau si in jail mi-a mdat wanted6 cu esc cu wanted Dovezi(screenshot/video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Bogdan01 - /fwarn - Faction Warn | |
|
| |
Nirolf.
Mesaje : 363 Data de inscriere : 14/12/2013 Varsta : 24 Localizare : Giurgiu, Bolintin-Deal
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 3 Iul - 21:52 | |
| Nick-ul tau: Nirolf Nick-ul celui reclamat: Razvan3L Descriere: Imi da wanted 4 atac cop pur si simplu degeaba.Ma intreaba daca am tras eu in el si deodata ma trezesc cu wanted 4 atac cop, si chiar daca trageam in el, nu cred ca ii luam doar atat din armura si in acelasi timp si din viata. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 3 Iul - 22:01 | |
| - FlorinBanica a scris:
- Nick-ul tau: Nirolf
Nick-ul celui reclamat: Razvan3L Descriere: Imi da wanted 4 atac cop pur si simplu degeaba. Ma intreaba daca am tras eu in el si deodata ma trezesc cu wanted 4 atac cop, si chiar daca trageam in el, nu cred ca ii luam doar atat din armura si in acelasi timp si din viata. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Plangere aiurea, esti femeie!? | |
|
| |
MysTeRio.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 3 Iul - 22:10 | |
| Nick-ul tau:Razvan3L Nick-ul celui reclamat:[VIP]Ionut Descriere:Da wanted aiurea la playeri. Danut, scuze ca-ti zic, da' am niste colegi, de vai doamne. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
| |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 3 Iul - 23:43 | |
| - Razvan3L. ™ a scris:
- Nick-ul tau:Razvan3L
Nick-ul celui reclamat:[VIP]Ionut Descriere:Da wanted aiurea la playeri. Danut, scuze ca-ti zic, da' am niste colegi, de vai doamne. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
A gresit si el wa, se mai intampla. Iarta-l de data asta. | |
|
| |
VictorSchiesser
Mesaje : 93 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 24 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 4 Iul - 14:22 | |
| Nick-ul tau: Victor_Schiesser Nick-ul celui reclamat: Razvan3L Descriere: Aveam w4 si vroiam sa ma casatoresc cu Mitoki_Sweetness iar a venit Razvan cu te predai?!Si dupa iam spus sa astepte putin mi-a dat w6 si ma omorat.Cer sa se ia masuri. Martori:Mitoki_Sweetness si sub_zer0 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
MysTeRio.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 4 Iul - 14:24 | |
| - VictorSchiesser a scris:
- Nick-ul tau: Victor_Schiesser
Nick-ul celui reclamat: Razvan3L Descriere: Aveam w4 si vroiam sa ma casatoresc cu Mitoki_Sweetness iar a venit Razvan cu te predai?!Si dupa iam spus sa astepte putin mi-a dat w6 si ma omorat.Cer sa se ia masuri. Martori:Mitoki_Sweetness si sub_zer0 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Interesant. Cand am zis sa te predai, ai zic ca ''Nu acuma''. Nu mine nu-ti merge baiatule. Tu si frateto doi ''vagabonzi'' ai strazii. I-a uite : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
Mitoki_Sweetness
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 5 Iul - 0:16 | |
| Nick-ul tau:Mitoki_Sweentess Nick-ul celui reclamat:Mr.Andreew Descriere:eram cu masina mea aveam w 1 vine el si imi zici sa ma predau zic da si vream sa iau si maisina sa no las in mijlocul drumului dar el mae dat w6 si runner Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/gallery/757yt52s/e56ffc7c/ | |
|
| |
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 5 Iul - 0:19 | |
| - Mitoki_Sweetness a scris:
- Nick-ul tau:Mitoki_Sweentess
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andreew Descriere:eram cu masina mea aveam w 1 vine el si imi zici sa ma predau zic da si vream sa iau si maisina sa no las in mijlocul drumului dar el mae dat w6 si runner Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/gallery/757yt52s/e56ffc7c/ Ce sa iti fac daca nu te-ai suit pe motor | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
-TwinK
Mesaje : 99 Data de inscriere : 08/04/2014 Varsta : 35 Localizare : S.U.A
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 5 Iul - 10:24 | |
| Nick-ul tau: TwinK. Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: Pai I-am spart roata la motor mi-a dat /su pentru vandalism,dupa ma intrebat daca ma predau ,si m-am urcat pe motoru lui ca statea altu pe G si mia dat runner si kill .. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 5 Iul - 10:41 | |
| - -TwinK a scris:
- Nick-ul tau: TwinK.
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: Pai I-am spart roata la motor mi-a dat /su pentru vandalism,dupa ma intrebat daca ma predau ,si m-am urcat pe motoru lui ca statea altu pe G si mia dat runner si kill .. Dovezi (Screenshot / Video): http://postimg.org/image/ht52xrpsp/
Ti-am dat runner si kill ca te-ai urcat si dadeai cu piciorul in mine! | |
|
| |
-TwinK
Mesaje : 99 Data de inscriere : 08/04/2014 Varsta : 35 Localizare : S.U.A
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 5 Iul - 11:16 | |
| - Mr.Andrew a scris:
- -TwinK a scris:
- Nick-ul tau: TwinK.
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: Pai I-am spart roata la motor mi-a dat /su pentru vandalism,dupa ma intrebat daca ma predau ,si m-am urcat pe motoru lui ca statea altu pe G si mia dat runner si kill .. Dovezi (Screenshot / Video): http://postimg.org/image/ht52xrpsp/
Ti-am dat runner si kill ca te-ai urcat si dadeai cu piciorul in mine! Ai dovezi ? Sau nu le vad eu? | |
|
| |
U mad :(?
Mesaje : 136 Data de inscriere : 08/03/2014 Varsta : 26 Localizare : Pe Buda
| Subiect: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 5 Iul - 13:19 | |
| Nick-ul tau:AlyNnBro Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: Wanted aiurea, am zis ca ma predau, am zis ca ma duc la pd, si el imi da Runner!? Nu mai am ce zice dar ma rog sigur n-o sa primeasca numic ca asa e pe serverul asta! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|