Mesaje : 86 Data de inscriere : 05/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Dr. Tr. Severin [Mehedinti]
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 30 Iun - 22:53
Nick-ul tau: oORROo Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere: Imi da RUNNER dar eu ma predasem Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 30 Iun - 23:26
.:: Ionut ::. a scris:
Nick-ul tau: oORROo Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere: Imi da RUNNER dar eu ma predasem Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am zis sa dai g.Nu sa mergi pe motorul tau!
RageBullet.
Subiect: Reclamatie Mar 1 Iul - 11:29
Nick-ul tau:RageBullet. Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere:M-a somat sa trag pe dreapta. Iam aratat actele si mi-a dat amenda pe motiv ca nu aveam vehiculul inregistrat. Dupa cum se vede si pe ss, vehiculul avea numarul de inmatriculare din fabricatie dar inregistrata. CELE NEINREGISTRATE APAR CU UNREGISTERED. Am refuzat sa achit amenda fiindca a fost data pe nedrept, ca consecinta mi-a dat w2 pentru neachitare si w6 pentru nepredare. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] P.S: Va rog mult sa luati masurile si deciziile corecte. Am primit w6 pe nedrept si observ ca nu se stie regulamentul.
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 11:34
edisandor a scris:
Nick-ul tau:RageBullet. Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere:M-a somat sa trag pe dreapta. Iam aratat actele si mi-a dat amenda pe motiv ca nu aveam vehiculul inregistrat. Dupa cum se vede si pe ss, vehiculul avea numarul de inmatriculare din fabricatie dar inregistrata. CELE NEINREGISTRATE APAR CU UNREGISTERED. Am refuzat sa achit amenda fiindca a fost data pe nedrept, ca consecinta mi-a dat w2 pentru neachitare si w6 pentru nepredare. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] http://postimg.org/image/mv7mrby3t/9c470f2e/ http://postimg.org/image/jmclt6w8h/847a44c0/ http://postimg.org/image/kxezvqzbb/07d7ee54/ P.S: Va rog mult sa luati masurile si deciziile corecte. Am primit w6 pe nedrept si observ ca nu se stie regulamentul.
Mă întreb câtă prostie puteți să mai conduceți băi copii, sunteți dea dreptu Tâmpiți, tu ai impresia că mă rog de tine să platești o amendă sau să te predai? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 12:55
.:: Ionut ::. a scris:
Plangere aiurea, a procedat corect.
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 12:57
edisandor a scris:
Nick-ul tau:RageBullet. Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere:M-a somat sa trag pe dreapta. Iam aratat actele si mi-a dat amenda pe motiv ca nu aveam vehiculul inregistrat. Dupa cum se vede si pe ss, vehiculul avea numarul de inmatriculare din fabricatie dar inregistrata. CELE NEINREGISTRATE APAR CU UNREGISTERED. Am refuzat sa achit amenda fiindca a fost data pe nedrept, ca consecinta mi-a dat w2 pentru neachitare si w6 pentru nepredare. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] http://postimg.org/image/mv7mrby3t/9c470f2e/ http://postimg.org/image/jmclt6w8h/847a44c0/ http://postimg.org/image/kxezvqzbb/07d7ee54/ P.S: Va rog mult sa luati masurile si deciziile corecte. Am primit w6 pe nedrept si observ ca nu se stie regulamentul.
A procedat corect, e cel mai bun politist la ora actuala de pe server.
SkinU
Mesaje : 71 Data de inscriere : 08/04/2014 Varsta : 26 Localizare : Pe camp
Subiect: Reclamatie Razvan3L Mar 1 Iul - 14:52
Nick-ul tau: SkinU Nick-ul celui reclamat: Razvan3L Descriere: Aveam wanted 3 , a zis sa trag pe dreapta eu am tras pe dreapta si ma omorat . Nici runner nu aveam , la wanted 3 nu cred ca este voie sa omori .. nici macar nu ma somat "Te predai sau risti runner :-?" . El doar mi-a zis sa trag pe dreapta... Dovezi (Screenshot / Video) :
1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> am tras pe dreapta la somatia lui ( A inceput sa traga in mine ) 2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> mi-a dat foc la masina 3. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> ma omorat...
A PROCEDAT GRESIT!
MysTeRio.
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 14:55
SkinU a scris:
Nick-ul tau: SkinU Nick-ul celui reclamat: Razvan3L Descriere: Aveam wanted 3 , a zis sa trag pe dreapta eu am tras pe dreapta si ma omorat . Nici runner nu aveam , la wanted 3 nu cred ca este voie sa omori .. nici macar nu ma somat "Te predai sau risti runner :-?" . El doar mi-a zis sa trag pe dreapta... Dovezi (Screenshot / Video) :
1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> am tras pe dreapta la somatia lui ( A inceput sa traga in mine ) 2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> mi-a dat foc la masina 3. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> ma omorat...
A PROCEDAT GRESIT!
Aveai wanted 3 COMPLICE. Nu-mi mai fa nervi. Am procedat corect. Asa mi-a spus PuNcTuLeTz. Hai pa!
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 14:58
Razvan3L. ™ a scris:
SkinU a scris:
A PROCEDAT GRESIT!
Aveai wanted 3 COMPLICE. Nu-mi mai fa nervi. Am procedat corect. Asa mi-a spus PuNcTuLeTz. Hai pa!
Complicele nu au drept de predare! PS: Skinule data viitoare nu mai fă pe nevinovatu!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 15:09
SkinU a scris:
A PROCEDAT GRESIT!
A procedat corect, mai nevinovatule!
VladFTW
Mesaje : 103 Data de inscriere : 16/06/2014 Varsta : 25 Localizare : IN MAMA RUSIE
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 15:58
Nick-ul tau:VladFTW Nick-ul celui reclamat:[VIP]Ionut Descriere:Tragea in mine fara sa am wanted si m-a omorat Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
piticu.
Subiect: Plangere PuNcTuLeTz Mar 1 Iul - 18:34
Nick-ul tau: piticu. Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: poi vorbeste urat, si daca ii vorbesc si eu se supara, el e buricul serverului poi nu? i-am zis si eu vreo 2 gata a coborat nebuna asta mica si m-a omorat nu se face asa...nu merita asta in FBI, are atatea plangeri si nu stiu de ce nu faceti nimic;) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 18:46
piticu. a scris:
Nick-ul tau: piticu. Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: poi vorbeste urat, si daca ii vorbesc si eu se supara, el e buricul serverului poi nu? i-am zis si eu vreo 2 gata a coborat nebuna asta mica si m-a omorat nu se face asa...nu merita asta in FBI, are atatea plangeri si nu stiu de ce nu faceti nimic;) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Atâta timp cât tu vorbești urât de fiecare dată când te arestez plus faptu că te tai jos in apropierea PD mai și tragi in mine ai tupeu să te plângi, ar trebui să se implementeze ceva și pentru jigniri adresate unui politist să vezi atunci tată wanteduri ce va dau! PS: Imi pare rău eu nu vorbesc urat, dacă sunt dur prin vorbe sau prin regulament cu voi nu inseamnă ca vorbesc urat!
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 20:52
DarkShadow a scris:
Nick-ul tau:VladFTW Nick-ul celui reclamat:[VIP]Ionut Descriere:Tragea in mine fara sa am wanted si m-a omorat Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
N-ai nicio dovada precum ca te-a omorat.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 21:07
piticu. a scris:
Iti stiu si povestea ta! Zici de altii ca au numa' plangeri, dar pe tine care ai 99% "Complaints"-uri numa' din DM, nu zici nimic?
TitelX™
Mesaje : 40 Data de inscriere : 18/06/2014 Varsta : 23 Localizare : Turceni Gorj
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 21:31
Nick-ul tau:TitelX Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:W6 degeaba Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
twiblack
Subiect: Plangere Punctuletz Mar 1 Iul - 22:10
Nick-ul tau:razvan1234 Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere:mi-a dat wanted 2 aiurea si mi-a spart cauciucurile la masina Dovezi (Screenshot / Video):https://i.imgur.com/jRA8iRA.jpg
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 22:17
razvanxx11 a scris:
Nick-ul tau:razvan1234 Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere:mi-a dat wanted 2 aiurea si mi-a spart cauciucurile la masina Dovezi (Screenshot / Video):https://i.imgur.com/jRA8iRA.jpg
Chiar-că aiurea, faceți voi pe șmecheri să dați /q când primiți amendă, dar la mine nu ține, nu scăpați ne arși!
Mr.Andrew
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 22:56
titelx a scris:
Nick-ul tau:TitelX Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:W6 degeaba Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ai mutat chat-ul.Am zis sa dai g si ai zis ca vii cu masina ta,de asta ti-am dat runner
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 23:54
razvanxx11 a scris:
A procedat corect, H A T E R I L O R.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Iul - 23:54
titelx a scris:
Asa Playeri batuti in cap, nu prea am mai vazut. Cand te predai, mergi cu politistul.
aiM[]
Mesaje : 94 Data de inscriere : 01/07/2014 Varsta : 23 Localizare : Intr-o parcare
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 2 Iul - 0:08
Nick-ul tau:dr0ps Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Nescriere:Pai , am tras cu MP5 din NRG-500 la vrajeala . si am tras in masina lui , mi-a dat wanted 2 , m-a intrebat daca ma predau si , am spus ca da , dupa l-am omorat pe un civil , si mi-a dat runner si am fugit, in loc de wanted pentru omorare civil , si cand m-am dus la PD , sa ma iau de el , kill direct.. ( Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 2 Iul - 0:21
dr0ps a scris:
Nick-ul tau:dr0ps Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Nescriere:Pai , am tras cu MP5 din NRG-500 la vrajeala . si am tras in masina lui , mi-a dat wanted 2 , m-a intrebat daca ma predau si , am spus ca da , dupa l-am omorat pe un civil , si mi-a dat runner si am fugit, in loc de wanted pentru omorare civil , si cand m-am dus la PD , sa ma iau de el , kill direct.. ( Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pai daca l-ai omorat pe ala dupa ce ai zis ca te predai, nu e clar!? El a crezut ca vrei sa fugi...
P.S: In realitate, daca te predai si mai faci o crima, ce se intampla!?
SoiMaR
Mesaje : 1102 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Pe Soare
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 2 Iul - 0:58
Nick-ul tau:Pixelatul Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Deci am stat 5minute afk pe server.Sa ma uit de ceva pe forum.Si cand intru Agentul Mr.Andrew mi-a confiscat Carnetul de conducere,permisul de arma,de pilotaj si de navigatie. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aici sunt licentele care mi le-a confiscat. Aici sunt licentele mele: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S FratziWear te rog fi exigent.Nam fost %^@ sa dau 400k pe licente si acum iara trebuie sa dau carnetul de conducere:|PE baza agentului asta:|
Mr.Andrew
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 2 Iul - 1:00
Pixelat a scris:
Nick-ul tau:Pixelatul Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Deci am stat 5minute afk pe server.Sa ma uit de ceva pe forum.Si cand intru Agentul Mr.Andrew mi-a confiscat Carnetul de conducere,permisul de arma,de pilotaj si de navigatie. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aici sunt licentele care mi le-a confiscat. Aici sunt licentele mele: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S FratziWear te rog fi exigent.Nam fost %^@ sa dau 400k pe licente si acum iara trebuie sa dau carnetul de conducere:|PE baza agentului asta:|
Eram cu un prieten la mine si el le luase...Apoi am vazut si eu.Imi accept pedeapsa...
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii