GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj

Data de inscriere : 05/02/2014
Varsta : 31
Localizare : Dr. Tr. Severin [Mehedinti]

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockLun 30 Iun - 22:53

Nick-ul tau: oORROo
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew
Descriere: Imi da RUNNER dar eu ma predasem
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Mr.Andrew

Data de inscriere : 04/02/2014
Localizare : Onesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockLun 30 Iun - 23:26

.:: Ionut ::. a scris:
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Am zis sa dai g.Nu sa mergi pe motorul tau!
Sus In jos
RageBullet.

RageBullet.

Data de inscriere : 02/07/2013

MesajSubiect: Reclamatie   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 11:29

Nick-ul tau:RageBullet.
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz
Descriere:M-a somat sa trag pe dreapta. Iam aratat actele si mi-a dat amenda pe motiv ca nu aveam vehiculul inregistrat. Dupa cum se vede si pe ss, vehiculul avea numarul de inmatriculare din fabricatie dar inregistrata. CELE NEINREGISTRATE APAR CU UNREGISTERED. Am refuzat sa achit amenda fiindca a fost data pe nedrept, ca consecinta mi-a dat w2 pentru neachitare si w6 pentru nepredare.
P.S: Va rog mult sa luati masurile si deciziile corecte. Am primit w6 pe nedrept si observ ca nu se stie regulamentul.

Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 11:34

edisandor a scris:
Descriere:M-a somat sa trag pe dreapta. Iam aratat actele si mi-a dat amenda pe motiv ca nu aveam vehiculul inregistrat. Dupa cum se vede si pe ss, vehiculul avea numarul de inmatriculare din fabricatie dar inregistrata. CELE NEINREGISTRATE APAR CU UNREGISTERED. Am refuzat sa achit amenda fiindca a fost data pe nedrept, ca consecinta mi-a dat w2 pentru neachitare si w6 pentru nepredare.
                                       http://postimg.org/image/mv7mrby3t/9c470f2e/
                                       http://postimg.org/image/jmclt6w8h/847a44c0/  
                                       http://postimg.org/image/kxezvqzbb/07d7ee54/
P.S: Va rog mult sa luati masurile si deciziile corecte. Am primit w6 pe nedrept si observ ca nu se stie regulamentul.

Mă întreb câtă prostie puteți să mai conduceți băi copii, sunteți dea dreptu Tâmpiți, tu ai impresia că mă rog de tine să platești o amendă sau să te predai?
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 12:55

.:: Ionut ::. a scris:

Plangere aiurea, a procedat corect.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 12:57

edisandor a scris:
                                       http://postimg.org/image/mv7mrby3t/9c470f2e/
                                       http://postimg.org/image/jmclt6w8h/847a44c0/  
                                       http://postimg.org/image/kxezvqzbb/07d7ee54/

A procedat corect, e cel mai bun politist la ora actuala de pe server.
Sus In jos
SkinU

SkinU

Data de inscriere : 08/04/2014
Varsta : 26
Localizare : Pe camp

MesajSubiect: Reclamatie Razvan3L   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 14:52

Nick-ul tau: SkinU
Nick-ul celui reclamat: Razvan3L
Descriere: Aveam wanted 3 , a zis sa trag pe dreapta eu am tras pe dreapta si ma omorat . Nici runner nu aveam , la wanted 3 nu cred ca este voie sa omori .. nici macar nu ma somat "Te predai sau risti runner :-?" . El doar mi-a zis sa trag pe dreapta...
Dovezi (Screenshot / Video) :

1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> am tras pe dreapta la somatia lui ( A inceput sa traga in mine )
2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> mi-a dat foc la masina
3. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> ma omorat...

A PROCEDAT GRESIT!
Sus In jos
MysTeRio.

MysTeRio.

Data de inscriere : 16/03/2014
Varsta : 26

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 14:55

SkinU a scris:
Descriere: Aveam wanted 3 , a zis sa trag pe dreapta eu am tras pe dreapta si ma omorat . Nici runner nu aveam , la wanted 3 nu cred ca este voie sa omori .. nici macar nu ma somat "Te predai sau risti runner :-?" . El doar mi-a zis sa trag pe dreapta...

1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> am tras pe dreapta la somatia lui ( A inceput sa traga in mine )
2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> mi-a dat foc la masina
3. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> ma omorat...

A PROCEDAT GRESIT!
Aveai wanted 3 COMPLICE. Nu-mi mai fa nervi. Am procedat corect. Asa mi-a spus PuNcTuLeTz. Hai pa!
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 14:58

Razvan3L. ™ a scris:
SkinU a scris:

A PROCEDAT GRESIT!
Aveai wanted 3 COMPLICE. Nu-mi mai fa nervi. Am procedat corect. Asa mi-a spus PuNcTuLeTz. Hai pa!

Complicele nu au drept de predare!
PS: Skinule data viitoare nu mai fă pe nevinovatu!

Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 15:09

SkinU a scris:

A PROCEDAT GRESIT!

A procedat corect, mai nevinovatule!
Sus In jos
VladFTW

Data de inscriere : 16/06/2014
Varsta : 25
Localizare : IN MAMA RUSIE

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 15:58

Nick-ul tau:VladFTW
Nick-ul celui reclamat:[VIP]Ionut
Descriere:Tragea in mine fara sa am wanted si m-a omorat
Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
piticu.

Data de inscriere : 17/04/2014

MesajSubiect: Plangere PuNcTuLeTz   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 18:34

Nick-ul tau: piticu.
Descriere: poi vorbeste urat, si daca ii vorbesc si eu se supara, el e buricul serverului poi nu? i-am zis si eu vreo 2 gata a coborat nebuna asta mica si m-a omorat nu se face asa...nu merita asta in FBI, are atatea plangeri si nu stiu de ce nu faceti nimic;)

Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 18:46

piticu. a scris:
Descriere: poi vorbeste urat, si daca ii vorbesc si eu se supara, el e buricul serverului poi nu? i-am zis si eu vreo 2 gata a coborat nebuna asta mica si m-a omorat nu se face asa...nu merita asta in FBI, are atatea plangeri si nu stiu de ce nu faceti nimic;)

Atâta timp cât tu vorbești urât de fiecare dată când te arestez plus faptu că te tai jos in apropierea PD mai și tragi in mine ai tupeu să te plângi, ar trebui să se implementeze ceva și pentru jigniri adresate unui politist să vezi atunci tată wanteduri ce va dau!
PS: Imi pare rău eu nu vorbesc urat, dacă sunt dur prin vorbe sau prin regulament cu voi nu inseamnă ca vorbesc urat!

Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 20:52

DarkShadow a scris:
Nick-ul tau:VladFTW
Nick-ul celui reclamat:[VIP]Ionut
Descriere:Tragea in mine fara sa am wanted si m-a omorat

N-ai nicio dovada precum ca te-a omorat.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 21:07

piticu. a scris:

Iti stiu si povestea ta! Zici de altii ca au numa' plangeri, dar pe tine care ai 99% "Complaints"-uri numa' din DM, nu zici nimic?
Sus In jos
TitelX™

TitelX™

Data de inscriere : 18/06/2014
Varsta : 23
Localizare : Turceni Gorj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 21:31

Nick-ul tau:TitelX
Descriere:W6 degeaba
Sus In jos
twiblack

Data de inscriere : 07/02/2014
Varsta : 29

MesajSubiect: Plangere Punctuletz   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 22:10

Nick-ul tau:razvan1234
Descriere:mi-a dat wanted 2 aiurea si mi-a spart cauciucurile la masina
Dovezi (Screenshot / Video):https://i.imgur.com/jRA8iRA.jpg
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 22:17

razvanxx11 a scris:

Chiar-că aiurea, faceți voi pe șmecheri să dați /q când primiți amendă, dar la mine nu ține, nu scăpați ne arși!

Sus In jos
Mr.Andrew

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 22:56

titelx a scris:

Ai mutat chat-ul.Am zis sa dai g si ai zis ca vii cu masina ta,de asta ti-am dat runner
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 23:54

razvanxx11 a scris:

A procedat corect, H A T E R I L O R.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMar 1 Iul - 23:54

titelx a scris:

Asa Playeri batuti in cap, nu prea am mai vazut. Cand te predai, mergi cu politistul.
Sus In jos
aiM[]

aiM[]

Data de inscriere : 01/07/2014
Varsta : 23
Localizare : Intr-o parcare

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMier 2 Iul - 0:08

Nick-ul tau:dr0ps
Nescriere:Pai , am tras cu MP5 din NRG-500 la vrajeala . si am tras in masina lui , mi-a dat wanted 2 , m-a intrebat daca ma predau si , am spus ca da , dupa l-am omorat pe un civil , si mi-a dat runner si am fugit, in loc de wanted pentru omorare civil , si cand m-am dus la PD , sa ma iau de el , kill direct.. (
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMier 2 Iul - 0:21

dr0ps a scris:
Nick-ul tau:dr0ps
Nescriere:Pai , am tras cu MP5 din NRG-500 la vrajeala . si am tras in masina lui , mi-a dat wanted 2 , m-a intrebat daca ma predau si , am spus ca da , dupa l-am omorat pe un civil , si mi-a dat runner si am fugit, in loc de wanted pentru omorare civil , si cand m-am dus la PD , sa ma iau de el , kill direct.. (
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Pai daca l-ai omorat pe ala dupa ce ai zis ca te predai, nu e clar!? El a crezut ca vrei sa fugi...

P.S: In realitate, daca te predai si mai faci o crima, ce se intampla!?
Sus In jos
SoiMaR

SoiMaR

Data de inscriere : 08/06/2014
Varsta : 29
Localizare : Pe Soare

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMier 2 Iul - 0:58

Nick-ul tau:Pixelatul
Descriere:Deci am stat 5minute afk pe server.Sa ma uit de ceva pe forum.Si cand intru Agentul Mr.Andrew mi-a confiscat Carnetul de conducere,permisul de arma,de pilotaj si de navigatie.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aici sunt licentele care mi le-a confiscat.
Aici sunt licentele mele: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S FratziWear te rog fi exigent.Nam fost %^@&# sa dau 400k pe licente si acum iara trebuie sa dau carnetul de conducere:|PE baza agentului asta:|
Sus In jos
Mr.Andrew

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclockMier 2 Iul - 1:00

Pixelat a scris:
Nick-ul tau:Pixelatul
Descriere:Deci am stat 5minute afk pe server.Sa ma uit de ceva pe forum.Si cand intru Agentul Mr.Andrew mi-a confiscat Carnetul de conducere,permisul de arma,de pilotaj si de navigatie.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aici sunt licentele care mi le-a confiscat.
Aici sunt licentele mele: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S FratziWear te rog fi exigent.Nam fost %^@&# sa dau 400k pe licente si acum iara trebuie sa dau carnetul de conducere:|PE baza agentului asta:|

Eram cu un prieten la mine si el le luase...Apoi am vazut si eu.Imi accept pedeapsa...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 14 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 14 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: