| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
csm
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 16 Aug - 22:28 | |
| Nick-ul tau:M.CsM Nick-ul celui reclamat:MADRadu Descriere:am avut wanted 2 si el ma arestat pentru 5 minute Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Jax
Mesaje : 715 Data de inscriere : 05/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 16 Aug - 22:37 | |
| - csm a scris:
- Nick-ul tau:M.CsM
Nick-ul celui reclamat:MADRadu Descriere:am avut wanted 2 si el ma arestat pentru 5 minute Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Da felicitari ai un os, daca esti nesimtit si faci kill fix la birou, ai facut wanted 2 cu o secunda innainte sa iti dau arrest + ca nu e prima oara cand aud ca faci chestii de genul si dupaia ceri bani.[22:23:02] SMS: daca in 5 min nu dai /transfer 96 1 000 000 eu iti fac post, Expediator: M.CsM (246552)Si intr-adevar nu am ss pentru ca am continuat sa imi fac datoria si chatul era plin de somatii, insa rog sa se verifice in consola. | |
|
| |
Dev
| |
| |
PabloEscobar
Mesaje : 122 Data de inscriere : 27/02/2014 Varsta : 29 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 18 Aug - 18:51 | |
| Nick-ul tau: PabloEscobar Nick-ul celui reclamat: Venom Descriere: aveam w3 si eram afk el era langa si tragea in mine cand am dat ESC mi-a scazut heal, se vede in ss cum i-am zis ”ba da p rost esti ba”.. infine dau g la el pe motor si ma omoara cinevaa din spate.. La care acest imbecil ca altfel nu pot sa ii spun imi da runner.. cicaa am dat ”/suicide ca i-a aparut lui ca politist”.. da se si vede in ss ca nu am dat nici un /suicide, si ca platesc spitalizarea.. Vreau sa vad si eu acel ss in care am dat /suicide daca tot zici ca am dat.. Va rog frumos s-a loati masurii !! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Venom
Mesaje : 216 Data de inscriere : 11/05/2012 Varsta : 24 Localizare : No Signal
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 18 Aug - 19:03 | |
| | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
FaNaTiK112
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 19 Aug - 15:11 | |
| Nick-ul tau:FaNaTiK Nick-ul celui reclamat:Venom Descriere: Stateam linistit si el a tras in mine mi-a bubuit masina a facut DM Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Crazy_Boy
Mesaje : 52 Data de inscriere : 24/05/2014 Varsta : 24 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 20 Aug - 10:57 | |
| Nick-ul tau:Crazy_Boy Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:Ma someaza intr-o masina de respawn, nu intr-o masina de politie iar dupa imi da wanted 6 (Runner) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PabloEscobar
Mesaje : 122 Data de inscriere : 27/02/2014 Varsta : 29 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 20 Aug - 16:22 | |
| Nick-ul tau: PabloEscobar Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Tragea dupa mine, si ma omorat la wanted 1 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FVGanea
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 20 Aug - 16:55 | |
| Nick-ul tau:FVGanea Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Kill fara somatie! Amenintare cu punish! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
rLdpr0baCk.
Mesaje : 717 Data de inscriere : 15/11/2013 Localizare : España
| |
| |
piticel93
| Subiect: Plangere Venom Joi 21 Aug - 2:31 | |
| Nick-ul tau: piticu. Nick-ul celui reclamat: Venom Descriere: eram la cnn aveam w2, si vine amaratu asta de Venom imi zice daca ma predau, i-am zis ca sunt cu Jerome discutam despre o afacere si ma trezesc cu w6 de la el, omu se vede ca e dus nu mai e printre noi, traieste jocu la maxim cred ca azi nu a vazut lumina zilei...cer sa fie sanctionat, nu se poate sa iti bati joc in halu asta;) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dev
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 21 Aug - 9:31 | |
| - FaNaTiK112 a scris:
- Nick-ul tau:FaNaTiK
Nick-ul celui reclamat:Venom Descriere: Stateam linistit si el a tras in mine mi-a bubuit masina a facut DM Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Venom - nu primeste nimic. Nu ai dovezi clare. - Crazy_Boy a scris:
- Nick-ul tau:Crazy_Boy
Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:Ma someaza intr-o masina de respawn, nu intr-o masina de politie iar dupa imi da wanted 6 (Runner) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Puyu - nu primeste nimic. ce motiv pentru plangere.. si eu mai arestez din masina personala nu neaparat din cea de politie. Scrie undeva pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ca trebuie sa fii neaparat intr-o masina de politie? - PabloEscobar a scris:
- Nick-ul tau: PabloEscobar
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Tragea dupa mine, si ma omorat la wanted 1 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Puyu - nu primeste nimic. Unde scrie ca el te-a omorat?! - FVGanea a scris:
- Nick-ul tau:FVGanea
Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Kill fara somatie! Amenintare cu punish! Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] PuNcTuLeTz - nu primeste nimic. A fost topic-ul Complaints inchis si te-ai gandit sa vii aici sa faci plangere aiurea, nu? - ™ReMiiXeD™ a scris:
- Nick-ul tau: ReMiiXeD
Nick-ul celui reclamat:Venom Descriere: Pur si simplu treceam pe drum si a tras in masina mea odata,nu am apucat sa fac SS si am stat pe loc si iar a inceput sa traga Vad ca nu e prima plangere de genu`,nu are ce cauta in F.B.I Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Venom - avertisment. - piticel93 a scris:
- Nick-ul tau: piticu.
Nick-ul celui reclamat: Venom Descriere: eram la cnn aveam w2, si vine amaratu asta de Venom imi zice daca ma predau, i-am zis ca sunt cu Jerome discutam despre o afacere si ma trezesc cu w6 de la el, omu se vede ca e dus nu mai e printre noi, traieste jocu la maxim cred ca azi nu a vazut lumina zilei...cer sa fie sanctionat, nu se poate sa iti bati joc in halu asta;) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Venom - nu primeste nimic. Ma, ai wanted.. te predai si apoi stai de vorba cu altii despre afaceri. Plangere aiurea. | |
|
| |
SoiMaR
Mesaje : 1102 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Pe Soare
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 22 Aug - 20:24 | |
| Nick-ul tau:Pixelatul Nick-ul celui reclamat:PuYu Descriere:Imi da /sms sa vin sa ma predau jos la PD da el de ce nu vine dupa mine? Dovezi (Screenshot / Video): Aici cand aveam wanted 3 http://postimg.org/image/x2ckqqge7/ Si aici inca odata imi trimite cand deja aveam runner si eram la jail! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]P.S:Pentru tine PuYu!Sa reti in cap asta! - Este strict interzis sa trimiteti SMS / sunati suspectul si sa-l intrebati daca se preda; - Este strict interzis sa stati cu TV pe un suspect sau sa acordati Wanted de pe TV; | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 23 Aug - 9:52 | |
| - Pixelat a scris:
- Nick-ul tau:Pixelatul
Nick-ul celui reclamat:PuYu Descriere:Imi da /sms sa vin sa ma predau jos la PD da el de ce nu vine dupa mine? Dovezi (Screenshot / Video): Aici cand aveam wanted 3 http://postimg.org/image/x2ckqqge7/ Si aici inca odata imi trimite cand deja aveam runner si eram la jail! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S:Pentru tine PuYu!Sa reti in cap asta! - Este strict interzis sa trimiteti SMS / sunati suspectul si sa-l intrebati daca se preda; - Este strict interzis sa stati cu TV pe un suspect sau sa acordati Wanted de pe TV; Ha,acum invata-ma tu pe mine regulile,te-am tinut de baiat bun dar tu esti o scarba , nu te-am intrebat daca te predai ti-am zis doar ca sunt acolo ca tu venisei la pd si eu eram afk si am crezut ca te predai dar tu defapt aveai chef de mistouri deaia ai si primit wanted 6 (runner) , in fine imi asum raspunderea eu nu consider ca as fi gresit cu ceva ca ti-am zis ca te astept acolo jos credeam ca esti altfel dar esti ... ! | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 23 Aug - 19:02 | |
| - Pixelat a scris:
- Nick-ul tau:Pixelatul
Nick-ul celui reclamat:PuYu Descriere:Imi da /sms sa vin sa ma predau jos la PD da el de ce nu vine dupa mine? Dovezi (Screenshot / Video): Aici cand aveam wanted 3 http://postimg.org/image/x2ckqqge7/ Si aici inca odata imi trimite cand deja aveam runner si eram la jail! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S:Pentru tine PuYu!Sa reti in cap asta! - Este strict interzis sa trimiteti SMS / sunati suspectul si sa-l intrebati daca se preda; - Este strict interzis sa stati cu TV pe un suspect sau sa acordati Wanted de pe TV; Nu primeste nimic. Asa Playeri... doar sa faca rau. | |
|
| |
nikulcea
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 23 Aug - 21:25 | |
| Nick-ul tau: nikulcea Nick-ul celui reclamat:punctuletz Descriere:libaju Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| |
| |
XeNNz
| |
| |
[VIP]Globall[69]
Mesaje : 501 Data de inscriere : 03/05/2014 Varsta : 25 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 24 Aug - 18:28 | |
| Nick-ul tau:Globall2014 Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:Mergeam spre Pd sa ma predau ca aveam w1 si vine butul asta si ma intreaba daca ma predau i-am spus ca ma duc cu masina mea,iar el imi da runner foarte multi merg cu masinile lor sa se predea.Cer sa se ia masuri + ca face DM aiurea si cand o sa-l mai prind sa fac si ss Danut(FratziWear) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
EnT3R
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 24 Aug - 18:42 | |
| - Citat :
Nick-ul tau:EnT3R Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:wanted aiurea,nu am facut nimic Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 25 Aug - 0:18 | |
| - [VIP]Globall[69] a scris:
- Nick-ul tau:Globall2014
Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:Mergeam spre Pd sa ma predau ca aveam w1 si vine butul asta si ma intreaba daca ma predau i-am spus ca ma duc cu masina mea,iar el imi da runner foarte multi merg cu masinile lor sa se predea.Cer sa se ia masuri + ca face DM aiurea si cand o sa-l mai prind sa fac si ss Danut(FratziWear) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Esti Becali frate? Regulamentul zice sa mergi cu el, nu cu masina ta. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 25 Aug - 0:19 | |
| - EnT3R a scris:
-
- Citat :
Nick-ul tau:EnT3R Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:wanted aiurea,nu am facut nimic Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Si marmota invelea ciocolata in staniol... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|