| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 5 Iul - 13:28 | |
| | |
|
| |
VictorSchiesser
Mesaje : 93 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 24 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 5 Iul - 20:18 | |
| Nick-ul tau: Victor_Schiesser Nick-ul celui reclamat: Globall2014 Descriere: Eram in spate la cnn vroiam sa mananc,si vine globall2014 si se urca sus pe cnn ca sa nu ii vad numele si ma omoara.Martor:LunaBoy85 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 5 Iul - 21:17 | |
| - -TwinK a scris:
- Nick-ul tau: TwinK.
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: Pai I-am spart roata la motor mi-a dat /su pentru vandalism,dupa ma intrebat daca ma predau ,si m-am urcat pe motoru lui ca statea altu pe G si mia dat runner si kill .. Dovezi (Screenshot / Video): http://postimg.org/image/ht52xrpsp/
E logic, chiar tu ai zis ca te-ai urcat pe motorul lui si ca altul era pe "G" (+ ca nu ai zis ca da sau nu!)... Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
FratziWear
| |
| |
VictorSchiesser
Mesaje : 93 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 24 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 5 Iul - 23:56 | |
| Nick-ul tau: Victor_Schiesser Nick-ul celui reclamat: NewStar Descriere: Stiu ca este helper dar nu ma intereseaza.Am furat o masina el a spus stop,nu am oprit dupa mi-a dat w6 runner fara sa spune te predai sau risti runner sau ceva de genu.Pur si simplu mi-a dat w6 runner si pa.Va rog sa faceti ceva in acest sens. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Veyron
Mesaje : 452 Data de inscriere : 28/06/2014 Varsta : 25 Localizare : Braila
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 6 Iul - 12:52 | |
| Nick-ul tau:Veyron Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere: aveam roata sparta la masina si cand am luat virajul am intrat pe contra sens iar cand sa intru pe sensul normal a venit punctuletz si mi-a dat w2 dupa care a venit dupa mine si i-am zis ca nu ma predau la el ma duceam la alt PD/F.B.I sa ma predau si mi-a dat wanted 6 cica runner da nici nu m-am miscat si dupa m-a impuscat direct. Nu m-i se pare corect sa imi dea runner cand eu nici n-am fugit... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 6 Iul - 13:19 | |
| - Veyron a scris:
- Nick-ul tau:Veyron
Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere: aveam roata sparta la masina si cand am luat virajul am intrat pe contra sens iar cand sa intru pe sensul normal a venit punctuletz si mi-a dat w2 dupa care a venit dupa mine si i-am zis ca nu ma predau la el ma duceam la alt PD/F.B.I sa ma predau si mi-a dat wanted 6 cica runner da nici nu m-am miscat si dupa m-a impuscat direct. Nu m-i se pare corect sa imi dea runner cand eu nici n-am fugit... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Trebuia să-ți iau și permisu dar am fost om ți-am dat doar amendă, nu ai acceptato w2, nu vrei să vii cu mine w6 nu vă alegeți voi cu cine mergeți și cu cine nu + Limbaju tău! Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 6 Iul - 20:12 | |
| - VictorSchiesser a scris:
- Nick-ul tau: Victor_Schiesser
Nick-ul celui reclamat: NewStar Descriere: Stiu ca este helper dar nu ma intereseaza.Am furat o masina el a spus stop,nu am oprit dupa mi-a dat w6 runner fara sa spune te predai sau risti runner sau ceva de genu.Pur si simplu mi-a dat w6 runner si pa.Va rog sa faceti ceva in acest sens. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Bai prietene, odata ce ai furat masina si ti-a dat Wanted 1 pentru lucrul asta, nu e clar ca trebuia sa te predai cand erai langa el!? Voiai sa te ia ca Imparatu', haideti domnule, vreau sa va arestez, va rog frumos!? Asa voiai!? E logic, ai continuat sa fugi cu masina, salut: RUNNER! | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 6 Iul - 20:15 | |
| - Veyron a scris:
- Nick-ul tau:Veyron
Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere: aveam roata sparta la masina si cand am luat virajul am intrat pe contra sens iar cand sa intru pe sensul normal a venit punctuletz si mi-a dat w2 dupa care a venit dupa mine si i-am zis ca nu ma predau la el ma duceam la alt PD/F.B.I sa ma predau si mi-a dat wanted 6 cica runner da nici nu m-am miscat si dupa m-a impuscat direct. Nu m-i se pare corect sa imi dea runner cand eu nici n-am fugit... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] A procedat corect. Cica: "nu la tn"... Epic. Kill Yourself.
P.S: PuNcTuLeTz, poti sa-i faci plangere pentru limbajul lui de birjar. | |
|
| |
[VIP]Globall[69]
Mesaje : 501 Data de inscriere : 03/05/2014 Varsta : 25 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 6 Iul - 20:34 | |
| Nick-ul tau: Globall2014 Nick-ul celui reclamat: NewStar Descriere: Imi da wanted aiurea! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 6 Iul - 21:02 | |
| - [VIP]Globall[69] a scris:
- Nick-ul tau: Globall2014
Nick-ul celui reclamat: NewStar Descriere: Imi da wanted aiurea! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Fa' pasi. Nu primeste nimic. | |
|
| |
NessCaffe->
Mesaje : 597 Data de inscriere : 22/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 6 Iul - 21:06 | |
| Nick-ul tau: fr0zeN Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere:Imi da amenda ca nu aveam numar dar eu nu am fourthcar si cand o conduceam nu era a mea. Martor:SS Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 6 Iul - 21:12 | |
| - fr0zeN-> a scris:
- Nick-ul tau: fr0zeN
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere:Imi da amenda ca nu aveam numar dar eu nu am fourthcar si cand o conduceam nu era a mea. Martor:SS Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu conteaza ca e a ta sau nu, conteaza ca o conduci si ca e neinmatriculata. In viata de zi cu zi, cum e!? | |
|
| |
bo7bo
| Subiect: mr.andrew Dum 6 Iul - 22:18 | |
| Nick-ul tau: bo77bo Nick-ul celui reclamat: mr.adnrew Descriere: primesc runner...degeaba, intru in pd cu el..se opreste si imi da runner, adica eu vin cu el pana la pd si imi da runner, eu am fost inaintea lui in pd, deci nu poate spune ca am fugit sau chestii dastea...+ ca ma si omoara, daca greasea comanda si imi stergea runnerul si primeam la loc w1 era mai bien dar el e mr.andrew si da runner aiurea... Martor:ss Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 6 Iul - 22:23 | |
| - bo7bo a scris:
- Nick-ul tau: bo77bo
Nick-ul celui reclamat: mr.adnrew Descriere: primesc runner...degeaba, intru in pd cu el..se opreste si imi da runner, adica eu vin cu el pana la pd si imi da runner, eu am fost inaintea lui in pd, deci nu poate spune ca am fugit sau chestii dastea...+ ca ma si omoara, daca greasea comanda si imi stergea runnerul si primeam la loc w1 era mai bien dar el e mr.andrew si da runner aiurea... Martor:ss Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Mr.Andrew - /fwarn - Faction Warn
P.S: E prima oara cand iti iau plangerea in considerare... Esti analfabet!? Nu stii sa scrii!? P.P.S: Invata sa postezi doar LINK-ul de la imagine, nu toata imaginea sa deformezi tot forumul.
EXEMPLU: Pui LINK DIRECT, ci nu [ I M G ] LINK [ / I M G ]. | |
|
| |
Veyron
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 6 Iul - 23:50 | |
| Nick-ul tau: Veyron Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: stateam cu HdStar de vorba cand vine el si face DM aiurea dupa care am tras si eu in el cateva gloante ca sa se potoleasca ... el imi da w4 (atac cop,dar el are voie atac civil pe nedrept)... Apoi am zis ca ma predau am plecat cu el cu PCJ (al factiunii) catre PD iar el pe drum se opreste se da jos si ma intreaba "te predai?" cand sa-i spun "da ma predau,nu degeaba mergem PD" mi-a dat runner ca cica am fugit si m-a omorat... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 6 Iul - 23:55 | |
| - Veyron a scris:
- Nick-ul tau: Veyron
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: stateam cu HdStar de vorba cand vine el si face DM aiurea dupa care am tras si eu in el cateva gloante ca sa se potoleasca ... el imi da w4 (atac cop,dar el are voie atac civil pe nedrept)... Apoi am zis ca ma predau am plecat cu el cu PCJ (al factiunii) catre PD iar el pe drum se opreste se da jos si ma intreaba "te predai?" cand sa-i spun "da ma predau,nu degeaba mergem PD" mi-a dat runner ca cica am fugit si m-a omorat... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ti-am spus de 2 ori la interval de 10 secunde.Doar ai intors capul si te uitai la mine.Ce vroiai sa fac? | |
|
| |
HDsTaR.
Mesaje : 61 Data de inscriere : 03/07/2014 Localizare : Constanta
| Subiect: Mr Andrew Dum 6 Iul - 23:55 | |
| Nick-ul tău:HDsTaR Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew O descriere a situației:Eram pe pod (unde se pescuieste) si Mr.Andrew trage in mine fara motiv. Dovezi (Screenshot(s), Video):1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (se vede ca trage in mine) 2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (si aici la fel) 3. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (se vede ca am viata full) 4. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (se vede ca imi scade viata,pentru ca trage in mine) 5. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (Ca sa va arat ca e Mr.Andrew) 6. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 7. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ps:Stiu ca voi fi sanctionat pentru limbaj,dar asta face abuz de putere.Nu suport persoanele de genul. | |
|
| |
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 7 Iul - 0:03 | |
| - HDsTaR. a scris:
-
Nick-ul tău:HDsTaR Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew O descriere a situației:Eram pe pod (unde se pescuieste) si Mr.Andrew trage in mine fara motiv. Dovezi (Screenshot(s), Video):1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (se vede ca trage in mine) 2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (si aici la fel) 3. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (se vede ca am viata full) 4. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (se vede ca imi scade viata,pentru ca trage in mine) 5. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (Ca sa va arat ca e Mr.Andrew) 6. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 7. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ps:Stiu ca voi fi sanctionat pentru limbaj,dar asta face abuz de putere.Nu suport persoanele de genul. Te-am omorat ca vorbeai prea urat.Ai dat tu primu apoi veyron.Lasati vrajeala asta de 2 bani P.S Tu ai inceput sa tragi ca eu pescuiam si erai tu cu veyron | |
|
| |
Veyron
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 7 Iul - 0:08 | |
| - Mr.Andrew a scris:
- HDsTaR. a scris:
-
Nick-ul tău:HDsTaR Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew O descriere a situației:Eram pe pod (unde se pescuieste) si Mr.Andrew trage in mine fara motiv. Dovezi (Screenshot(s), Video):1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (se vede ca trage in mine) 2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (si aici la fel) 3. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (se vede ca am viata full) 4. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (se vede ca imi scade viata,pentru ca trage in mine) 5. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (Ca sa va arat ca e Mr.Andrew) 6. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 7. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ps:Stiu ca voi fi sanctionat pentru limbaj,dar asta face abuz de putere.Nu suport persoanele de genul. Te-am omorat ca vorbeai prea urat.Ai dat tu primu apoi veyron.Lasati vrajeala asta de 2 bani P.S Tu ai inceput sa tragi ca eu pescuiam si erai tu cu veyron pe bune? / in asa hal ai ajuns sa minti? hd imi dadea refill la fcr si in + m-ai intrebat la interval de 1 sec "te predai" nu 10 sec nici n-am apucat sa-ti raspund | |
|
| |
HDsTaR.
Mesaje : 61 Data de inscriere : 03/07/2014 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 7 Iul - 0:15 | |
| | |
|
| |
ThUnTeR.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 7 Iul - 16:26 | |
| Nick-ul tau:GzM. Nick-ul celui reclamat:NewStar Descriere:M-a omorat la wanted 1. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
| |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 7 Iul - 17:13 | |
| - Veyron a scris:
- Nick-ul tau: Veyron
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: stateam cu HdStar de vorba cand vine el si face DM aiurea dupa care am tras si eu in el cateva gloante ca sa se potoleasca ... el imi da w4 (atac cop,dar el are voie atac civil pe nedrept)... Apoi am zis ca ma predau am plecat cu el cu PCJ (al factiunii) catre PD iar el pe drum se opreste se da jos si ma intreaba "te predai?" cand sa-i spun "da ma predau,nu degeaba mergem PD" mi-a dat runner ca cica am fugit si m-a omorat... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] A fost demis: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S: Oricum nu primea nimic. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 7 Iul - 17:14 | |
| - HDsTaR. a scris:
-
Nick-ul tău:HDsTaR Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew O descriere a situației:Eram pe pod (unde se pescuieste) si Mr.Andrew trage in mine fara motiv. Dovezi (Screenshot(s), Video):1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (se vede ca trage in mine) 2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (si aici la fel) 3. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (se vede ca am viata full) 4. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (se vede ca imi scade viata,pentru ca trage in mine) 5. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (Ca sa va arat ca e Mr.Andrew) 6. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 7. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ps:Stiu ca voi fi sanctionat pentru limbaj,dar asta face abuz de putere.Nu suport persoanele de genul. A fost pedepsit aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|