Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 11 Iun - 22:42
American™ a scris:
Nick-ul tau: AmericaN Nick-ul celui reclamat: Nirolf Descriere: I-am spus ca ma predau si imi da runner.. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Apoi, pana ii scrii tu un amarat de "da"...
inception
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 13 Iun - 17:37
Nick-ul tau:BoKiNi Nick-ul celui reclamat:[vip]Cabron Descriere:w6 fara somatie Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[RO]KillerB0y
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 13 Iun - 17:47
[size=18]Daca te uiti bine in SS se observa ca m-ai omorat,tu crezi ca mai stateam sa te somez când tu trageai in mine,sa fim seriosi prietene ) !!! [size=24][]
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 13 Iun - 19:12
bokini a scris:
Nick-ul tau:BoKiNi Nick-ul celui reclamat:[vip]Cabron Descriere:w6 fara somatie Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Veniti cu asa plangeri la mine, de parca as avea atatia ani cat scrie pe forum...
CriticalStrike
Mesaje : 200 Data de inscriere : 25/03/2014 Varsta : 34 Localizare : Slatina
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 15 Iun - 18:08
Nick-ul tau:Flesh Nick-ul celui reclamat:Venom Descriere:A venit sa il aresteze pe Pacifistul,Si l-am omorat.Apoi am luat wanted 5 si i-a trimis pacifistul mesaj ca il asteptam acolo sa ne aresteze.El a venit si ne-a dat kill direct fara somatie. Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/qwf5wt6q5/24d7f64b/
Venom
Mesaje : 216 Data de inscriere : 11/05/2012 Varsta : 24 Localizare : No Signal
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 15 Iun - 18:17
Nu se vede ca am tras eu ,adu dovezi mai clare!
CriticalStrike
Mesaje : 200 Data de inscriere : 25/03/2014 Varsta : 34 Localizare : Slatina
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 15 Iun - 19:38
Aici e poza in care suntem toti si asta demonstreaza ca tu ai fost.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Toti din poza au fost martori
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 15 Iun - 20:23
CriticalStrike a scris:
Nick-ul tau:Flesh Nick-ul celui reclamat:Venom Descriere:A venit sa il aresteze pe Pacifistul,Si l-am omorat.Apoi am luat wanted 5 si i-a trimis pacifistul mesaj ca il asteptam acolo sa ne aresteze.El a venit si ne-a dat kill direct fara somatie. Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/qwf5wt6q5/24d7f64b/
Ce gume pe capul. Nu mai mintii atat. Nu primeste nimic.
xXPolipochetXx
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 15 Iun - 22:35
Nick-ul tau:xXPolipochetXx Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:mi-a dat w2 pt neoprire dupa care am intrat inaintea lui in PD sa dau /vip surrender si am plecat iar el fara sa mai verifice daca am wanted vine ca bou dupa mine si iam zis frumos sa plece dupa care imi da wanted 6 si iam zis prin /sms sa dee clear sau post dar el a preferat post Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 15 Iun - 22:49
xXPolipochetXx a scris:
Nick-ul tau:xXPolipochetXx Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:mi-a dat w2 pt neoprire dupa care am intrat inaintea lui in PD sa dau /vip surrender si am plecat iar el fara sa mai verifice daca am wanted vine ca bou dupa mine si iam zis frumos sa plece dupa care imi da wanted 6 si iam zis prin /sms sa dee clear sau post dar el a preferat post Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mda, de unde să știu eu ca merge să ștergi wantedu la VIP, nici nu știam că ai vip , trebuia să-ți dau w6 dinainte, dar ai zis că te predai, ai intrat in pd și ai fugit!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Asta este imi asum greșeala și nu se va mai repeta a 2-a oară!
xXPolipochetXx
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 15 Iun - 22:57
nu am zis ca ma predau am intrat inaintea ta fara sa ne intalnim si am dat /vip surrender dupa care am plecat
Arty1
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 15 Iun - 23:11
Nick-ul tau:ArTy Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:I-a luat masina lu unu si m-a calcat cu masina, eram sub masina si cida dai g. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
nikulcea
Subiect: Reclamatie PuNcTuLeTz Dum 15 Iun - 23:25
Nick-ul tau:nikulcea Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:a venit pe jos sa ne areteze pe mine si pe colegul meu arty si eu aveam masina si el mia luat propria masina, eu lam dat jos si mi-am inshis masina,el sa enervat si ma omorat pe mine si pe arty Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Arty1
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 15 Iun - 23:28
Nick-ul tau:ArTy Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Nikulcea l-a dat jos masina ca era a lui dupa asta a inchis. Parca politistul avea dreptul sa ne omoare doar daca nu raspundem, iar noi ii ziceam incontinu sa vina cu masina, dupa asta s-a enervat ne-a omorat pe amandoi. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 15 Iun - 23:33
Imediat va aduc dovezile, " sfintilor"
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 15 Iun - 23:50
In primu rand, voi mi-ati distrus masina, 2 v-am rugat sa va predati,aveam masina lu ala, pana nu a incuiato, voi smecheri va puneti jos si vreti masina politiei neaparat, nu stau sa ma rog de voi! Sfintilor nu mai doriti raul celor din jur, nu mai incercati sa-mi stricati munca care o depun!
Dovezi!
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 16 Iun - 1:16
xXPolipochetXx a scris:
Poliploschet, un nesimtit ca de obicei. NU PRIMESTE NIMIC!
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 16 Iun - 1:18
Arty1 a scris:
Nick-ul tau:ArTy Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:I-a luat masina lu unu si m-a calcat cu masina, eram sub masina si cida dai g. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
E "Bug" vizual frate, si mie mi s-a intamplat. De exemplu imi arata ca e langa masina, dar eu il omoram, gen Drive-By. Nu primeste nimic, el voia doar sa-ti dea pedeapsa, nimic mai mult...
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 16 Iun - 1:20
nikulcea a scris:
Nick-ul tau:nikulcea Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:a venit pe jos sa ne areteze pe mine si pe colegul meu arty si eu aveam masina si el mia luat propria masina, eu lam dat jos si mi-am inshis masina,el sa enervat si ma omorat pe mine si pe arty Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
E din FBI, are voie sa "imprumute" masinile, e gen viata reala. Nu primeste nimic.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 16 Iun - 1:21
Arty1 a scris:
Nick-ul tau:ArTy Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Nikulcea l-a dat jos masina ca era a lui dupa asta a inchis. Parca politistul avea dreptul sa ne omoare doar daca nu raspundem, iar noi ii ziceam incontinu sa vina cu masina, dupa asta s-a enervat ne-a omorat pe amandoi. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ce pot sa zic, atata teatru si pe voi... Nu primeste nimic.
Se7en123
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 16 Iun - 13:50
Nick-ul tau: Se7en Nick-ul celui reclamat: Punctuletz Descriere: Mia dat w2 aiurea a zis doar Stop si wanted 2 eu eram in hq. Apoi kill la wanted 2 fara drept de predare. l-am sunat si i-am zis kill la wanted 2? el a zis da. am ss de la kill si cand a zis,,Da,, Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 16 Iun - 13:57
Se7en123 a scris:
Nick-ul tau: Se7en Nick-ul celui reclamat: Punctuletz Descriere: Mia dat w2 aiurea a zis doar Stop si wanted 2 eu eram in hq. Apoi kill la wanted 2 fara drept de predare. l-am sunat si i-am zis kill la wanted 2? el a zis da. am ss de la kill si cand a zis,,Da,, Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sărăcuțu de tine ce victimă ești, de acu o să am rank și o să ți le și confisc! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Se7en123
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 16 Iun - 14:15
DAr kill la wanted 2 cum Explici. Deja ai prins tupe de cand esti in Fbi
Spike
Mesaje : 211 Data de inscriere : 13/05/2014 Varsta : 28 Localizare : -ITALIA-
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 16 Iun - 14:49
Nick-ul tau: Spike Nick-ul celui reclamat: Ionut_Georgian Descriere: Kill la wanted 1 dupa ce ii spun ca ma predau . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 16 Iun - 14:55
Se7en123 a scris:
DAr kill la wanted 2 cum Explici. Deja ai prins tupe de cand esti in Fbi
Tu crezi că mă rog de tine să te predai, ca să nu-ți dau w6 ți-am dat kill, mulțumeștete și nu mai face pe șmecheru data viitoare, că nu păcălești pe nimeni!
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii