Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 13:56
Nick-ul tau:JusT Nick-ul celui reclamat:Punctuletz Descriere:eu am mers sa-mi deie MADRadu rr la masina . Vine punctuletz ("ca el e mare barosan") si vine si-mi da a 2 oara amenda ca nu am masina imatriculata! 1. EU AVEAM TREABA CU MADRADU 2.IMI da de 2 ori amenda numa ca sa-si castige bani de paine ca numa gura e de el. Si cand ii platesc amenda el imi da wanted level si dupa runner! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] PS : Si s-a nu te aud ca zici ca-s "disperat" dar deja ti-am explicat termenul de "disperat" !
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 14:02
justajoke a scris:
Nick-ul tau:JusT Nick-ul celui reclamat:Punctuletz Descriere:eu am mers sa-mi deie MADRadu rr la masina . Vine punctuletz ("ca el e mare barosan") si vine si-mi da a 2 oara amenda ca nu am masina imatriculata! 1. EU AVEAM TREABA CU MADRADU 2.IMI da de 2 ori amenda numa ca sa-si castige bani de paine ca numa gura e de el. Si cand ii platesc amenda el imi da wanted level si dupa runner! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] PS : Si s-a nu te aud ca zici ca-s "disperat" dar deja ti-am explicat termenul de "disperat" !
Offf offf, ce să mă fac eu cu tine măi frustrat mic?, treaba e foarte simplă, ți-am zis că cu mine nu te joci , e foarte simplu ai plătit amenda prea târziu, deja aveai wanted, 2 te intreb dacă te predai, tu BATMAN, poi puțifer cu mine nu-ți merge așa că te rog mai ieși la aer, 12 ani și 150 KG urât pentru vârsta ta, nici nu mă miră că ești foarte frustrat. PS: Chiar in video tău se văd dovezile mele așa că nu-ți mai aduc eu. Dovada că ești frustrat, acum pui muzică să nu te mai auzim cu urli
justajoke
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 14:17
Acuma ia zimi tu esti facut sa-mi comentezi ... si eu am primit ban pe forum ca comentez aiurea :-| 2. omule eu nu am 150kg cum zici tu si in + bag pariu ca te-ai gandit seara la "Duma" asta ... ca azi numa asta mi-ai cantat
justajoke
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 14:53
Renunt la plangere! A fost gresala mea ca nu am platit amenda si ca m-am luat in gura cu el! P.S:As vrea ca disputa noastra sa se termine intr-un mod amiabil! P.P.S:Scuze de Off-topic :-)
Skip
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 17:18
Nick-ul tau: Skip Nick-ul celui reclamat: Punctuletzu. Descriere: Eram pe take si imi zice sa trag pe dreapta... eu deja stateam acolo linistit sa dau take si el imi face pana fara nici un motiv [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]. dupa imi confisca drogurile (in primul rand sunt traficant si in al doilea ca lider de mafie mai dau si la altii) ok! dar el imi da w4 ptr atac cop nu w2 ptr droguri... dupa ma si intreaba si daca platesc sau imi da alt w ![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dupa i-am zis ca deja mi-a dat w... m-a intrebat daca ma predau si i-am zis ca da dar sa dea rr ca si asa avea pana dar el imi da runner si kill[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] . Dovezi (Screenshot / Video): le-am pus in descriere O intrebare! cu ce te ajuta ca faci asa la tot srv?? vrei sa iti faci dusmani sau ce vrei sa arati?
XeNNz
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 17:41
Nick-ul tau: XeNNz Nick-ul celui reclamat: Punctuletz Descriere: Imi ia carnetul aiurea.. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 17:44
Skip a scris:
Nick-ul tau: Skip Nick-ul celui reclamat: Punctuletzu. Descriere: Eram pe take si imi zice sa trag pe dreapta... eu deja stateam acolo linistit sa dau take si el imi face pana fara nici un motiv [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]. dupa imi confisca drogurile (in primul rand sunt traficant si in al doilea ca lider de mafie mai dau si la altii) ok! dar el imi da w4 ptr atac cop nu w2 ptr droguri... dupa ma si intreaba si daca platesc sau imi da alt w ![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dupa i-am zis ca deja mi-a dat w... m-a intrebat daca ma predau si i-am zis ca da dar sa dea rr ca si asa avea pana dar el imi da runner si kill[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] . Dovezi (Screenshot / Video): le-am pus in descriere O intrebare! cu ce te ajuta ca faci asa la tot srv?? vrei sa iti faci dusmani sau ce vrei sa arati?
[font=Georgia]Deci să vă fie clar, cum voi vă faceți treaba așa mi-o fac și eu, cum spuneam nu mă interesează cine ești de unde te tragi, faci ca mine bine, nu faci aplic legea și cu asta am terminat.![/font
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 17:53
XeNNz3 a scris:
Nick-ul tau: XeNNz Nick-ul celui reclamat: Punctuletz Descriere: Imi ia carnetul aiurea.. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ești sigur, incă te ții de șmecherii cu mine ? , n-ai loc sau ? PS: Să nu aud comentarii că după 5 ore, nu mă fă să pun cât am alergat după tine.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
XeNNz
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 17:58
Stai in mijlocul drumului si asta e motiv sa-mi iei mie carnetul ? Hai ca suferi prea mult..bafta
U mad :(?
Mesaje : 136 Data de inscriere : 08/03/2014 Varsta : 26 Localizare : Pe Buda
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 18:09
Nick: AlyNnBro Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere: Aveam contract pe el, mi l-am indeplinit, nu mai eram undercover si a inceput sa traga in mine. Dupa nici nu eram in masina si mi-a cerut actele, mi-a dat wanted chiar daca i le-am aratat, m-a intrebat daca ma predau am zis da sa ii dau restart la masina ca trasese in ea, si mia dat Runner! Asa taran mai rar stiu ca asa l-a invatat acolo pe pasune dar totusi... Dovezi: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ... am pus si ss cand aveam contract pe el..mi l-am indeplinit si apoi a inceput sa traga in mine dupa ce nu mai eram /undercover!
P.S: Stiu ca esti taran PuNcTuLeTz dar te rog chiar daca ai pica pe mine macar joaca corect..fa-ti treaba, ce ai facut e egal cu 0 (nu ma supar usor) dar mai rau va fi daca continui sa joci in halul asta!
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 18:22
U mad ? a scris:
Nick: AlyNnBro Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere: Aveam contract pe el, mi l-am indeplinit, nu mai eram undercover si a inceput sa traga in mine. Dupa nici nu eram in masina si mi-a cerut actele, mi-a dat wanted chiar daca i le-am aratat, m-a intrebat daca ma predau am zis da sa ii dau restart la masina ca trasese in ea, si mia dat Runner! Asa taran mai rar stiu ca asa l-a invatat acolo pe pasune dar totusi... Dovezi: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ... am pus si ss cand aveam contract pe el..mi l-am indeplinit si apoi a inceput sa traga in mine dupa ce nu mai eram /undercover!
P.S: Stiu ca esti taran PuNcTuLeTz dar te rog chiar daca ai pica pe mine macar joaca corect..fa-ti treaba, ce ai facut e egal cu 0 (nu ma supar usor) dar mai rau va fi daca continui sa joci in halul asta!
Cum dracu puteți minți mă frate in halu ăsta, unde am tras in tine dacă ți-ai indeplinit contractu, nu erai in mașina da te-ai dat jos din ea (WOW ) și ce spui tu acolo că ai acceptat amenda (Unde ) și că ți-am dat runner aiurea, poi bă ăsta eu am zis TE PREDAI sau HAI CU MINE nu DA-ȚI RR și PUNCT. PS: Nu mă rog de voi să veniți nu am timp de așa ceva.
XeNNz
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 18:48
PuNcTu a scris:
U mad ? a scris:
Cum dracu puteți minți mă frate in halu ăsta, unde am tras in tine dacă ți-ai indeplinit contractu, nu erai in mașina da te-ai dat jos din ea (WOW ) și ce spui tu acolo că ai acceptat amenda (Unde ) și că ți-am dat runner aiurea, poi bă ăsta eu am zis TE PREDAI sau HAI CU MINE nu DA-ȚI RR și PUNCT. PS: Nu mă rog de voi să veniți nu am timp de așa ceva.
Omul nu a fugit de tine ca sa-i dai runner, runner se da cand fuge ala de tine ... daca nu fugea ii dadeai kill , imbecilule...de aia nu te suporta lumea ca esti un arogant...ai niste faze in tine ..care lasa de dorit... ^.^ ma intreb cat mai dureaza ..
Ultima editare efectuata de catre XeNNz3 in Lun 4 Aug - 18:50, editata de 1 ori
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 18:49
XeNNz3 a scris:
PuNcTu a scris:
U mad ? a scris:
Omul nu a fugit de tine ca sa-i dai runner, runner se da cand fuge ala de tine ... daca nu fugea ii dadeai kill , imbecilule...de aia nu te suporta lumea ca esti un arogant...ai niste faze in tine ..care lasa de dorit... ^.^ ma intreb cat mai dureaza ..
Sper să primești warn/ban pe forum pentru faptu că comentzi aiurea unde nu ai nici o treabă, te-am pupat.
AlcatrazO_o
Mesaje : 57 Data de inscriere : 03/08/2014 Varsta : 30 Localizare : Barlad
Subiect: Reclamatie Punctuletz Lun 4 Aug - 19:20
Nick-ul tau: DomnPablo Nick-ul celui reclamat: Punctuletz Descriere: trage aiurea in mine si are un limbaj neadecvat rankului lui Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 19:25
AlcatrazO_o a scris:
Nick-ul tau: DomnPablo Nick-ul celui reclamat: Punctuletz Descriere: trage aiurea in mine si are un limbaj neadecvat rankului lui Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
=)))) Ești penal.
Kingston..=]]
Mesaje : 56 Data de inscriere : 07/07/2014 Varsta : 25 Localizare : In gradina si sub pamant
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 19:29
XeNNz3 a scris:
PuNcTu a scris:
U mad ? a scris:
Punct astia sunt niste mincinosi asa au facut si cu mine Mintesc ca sa te infunde ca ei sunt ofticati ca nu intra F.B.I
Kal El
Mesaje : 202 Data de inscriere : 24/07/2014 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 20:26
Nick-ul tau: KalEl Nick-ul celui reclamat: Punctuletz Descriere: Wanted primit aiurea. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 20:38
Kal El a scris:
Nick-ul tau: KalEl Nick-ul celui reclamat: Punctuletz Descriere: Wanted primit aiurea. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Da și ofticat de droguri ?
nikulcea
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 20:39
Nick-ul tau:nikulcea Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Imi da wanted 1 pentru atac civil si eu nici macar nu am atacat pe nimeni, ba chiar eu eram cel atacat si el se trezeste sa-mi dea wanted +plus ca mai am si o imagine atunci cand dupa ce iam dat banii pe o amenda imi da wanted 2 si imi zice "eu stau dupa tine pana cand dai accept" si nu au durat maxim 3 sec. si imi da wanted si vine Lunaboy si ma arestat. Rog sa se ia masuri in privinta lui chiar daca e tester. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 20:53
nikulcea a scris:
Nick-ul tau:nikulcea Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Imi da wanted 1 pentru atac civil si eu nici macar nu am atacat pe nimeni, ba chiar eu eram cel atacat si el se trezeste sa-mi dea wanted +plus ca mai am si o imagine atunci cand dupa ce iam dat banii pe o amenda imi da wanted 2 si imi zice "eu stau dupa tine pana cand dai accept" si nu au durat maxim 3 sec. si imi da wanted si vine Lunaboy si ma arestat. Rog sa se ia masuri in privinta lui chiar daca e tester. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] https://www.youtube.com/watch?v=fQCy2um5o_c&feature=youtu.be
Pentru poza aia mi-ai mai făcut odata reclamație, acum o lună după cum se vede și in SS, iar in legătură cu video tău tu ai provocat, uite ce spune video meu.
U mad :(?
Mesaje : 136 Data de inscriere : 08/03/2014 Varsta : 26 Localizare : Pe Buda
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 21:17
Nu vezi PuNcTuLeTzule toata lumea cu plangeri..te gandesti dc ? Fiindca hadicapatii ca tine se cred smecheri si cred ca daca sunt im F.B.I pot face orice.... ai probleme mari baiatule ma incepe sa mi se faca mila de tine dar ce pot vorbi cu unu care crede ca Sa-Mp e lumea reala si el e creatorul... strici tot chefu de joaca, acum ai inceput sa ma ompresti pe server din orice ... n-am ce spune oftica te omoara .Dar cu siguranta cu tine nu se poate vorbi decat cu jigniri asa ca te las...sti cum se spune... inteleptul cedeaza primul!
Ultima editare efectuata de catre U mad :(? in Lun 4 Aug - 21:20, editata de 2 ori
Iomfgz0rI
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 21:18
Nick-ul tau: omfgz0r Nick-ul celui reclamat: Punctuletz Descriere: Ma plimbam cu XeNNz ma duceam dupa el ca avea contract..a oprit sa il aresteze pe XeNNz care avea wanted 3.Eu m-am dat jos de pe motor.. (eram cu undercover) m-am dus cativa pasi mai incolo si l-am omorat.. se vede in poza ca am facut contractul. Dupa ce il omor primesc wanted 3 motiv "comlpice runner" vezi doamne l-am ajutat pe XeNNZ(el a spus ca se preda).. dar el avea wanted 3 nu runner.. si nici nu l-am ajutat doar imi faceam contractul. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] se vede ca mi-am facut contract-ul iar [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] se vede wanted-ul (complice runner) XeNNz nu avea runner si a si spus ca se preda. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aveti dovada ca xennz nu avea runner ci wanted 3 .. si a spus ca se preda. In concluzie.. mi-a dat wanted 3 degeaba... si a gresit si motiv-ul ..xennz nu avea runner..
P S Daca nici asta nu il scoate din F.B.I la cat abuz de factiune face.. nu stiu ce sa mai fac..
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 21:23
Iomfgz0rI a scris:
Nick-ul tau: omfgz0r Nick-ul celui reclamat: Punctuletz Descriere: Ma plimbam cu XeNNz ma duceam dupa el ca avea contract..a oprit sa il aresteze pe XeNNz care avea wanted 3.Eu m-am dat jos de pe motor.. (eram cu undercover) m-am dus cativa pasi mai incolo si l-am omorat.. se vede in poza ca am facut contractul. Dupa ce il omor primesc wanted 3 motiv "comlpice runner" vezi doamne l-am ajutat pe XeNNZ(el a spus ca se preda).. dar el avea wanted 3 nu runner.. si nici nu l-am ajutat doar imi faceam contractul. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] se vede ca mi-am facut contract-ul iar [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] se vede wanted-ul (complice runner) XeNNz nu avea runner si a si spus ca se preda. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aveti dovada ca xennz nu avea runner ci wanted 3 .. si a spus ca se preda. In concluzie.. mi-a dat wanted 3 degeaba... si a gresit si motiv-ul ..xennz nu avea runner..
P S Daca nici asta nu il scoate din F.B.I la cat abuz de factiune face.. nu stiu ce sa mai fac..
Atâta timp cât ești cu el pe NRG și tu știi că are wanted ești complice, te-am prins te-am ars, aici ai dovedit că il ajutai pe XeNNz ca sa nu-l arestez, era foarte simplu să pună contrat și tu să ma rezolvi, și da am greșit motivul ești complice crimă inșă tot din acceași categorie faci parte, nu mai aduc dovezi ai tocmai ai recunoscut că erai cu el pe NRG. deci pentru mine ești complice, eu n-am de unde ști că tu ai contract sau nu pe mine. PS: Nu minți că veneai după mine, defapt fugeați
Veyron
Mesaje : 452 Data de inscriere : 28/06/2014 Varsta : 25 Localizare : Braila
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 21:26
Nick-ul tau: Veyron Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: Doar ce-mi cumparasem masina si ma duceam sa-i dau /park acasa la MpaCtroslx si vine el repede,ii arat licentele si imi da amenda ca masina e neinmatriculata... dupa care imi ia permisul,n-am acceptat amenda w2 si dupa w6 cica runner... il rog pe FratziWear sa ia masuri asupra acestui player... isi bate joc de factiune nu isi face datoria cum trebuie Hai sa zicem amenda nu prea o meritam dar permisul dc suspendat? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Iomfgz0rI
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 4 Aug - 21:33
PuNcTu a scris:
Iomfgz0rI a scris:
Era cu mine pe g .. asteptam sa vii .. in poza se vede ca a zis ca se preda.. nu sunt nici un complice.. aveam contract.. esti prins aici .. nu mai ai cu ce sa te mai scoti..
Atâta timp cât ești cu el pe NRG și tu știi că are wanted ești complice, te-am prins te-am ars, aici ai dovedit că il ajutai pe XeNNz ca sa nu-l arestez, era foarte simplu să pună contrat și tu să ma rezolvi, și da am greșit motivul ești complice crimă inșă tot din acceași categorie faci parte, nu mai aduc dovezi ai tocmai ai recunoscut că erai cu el pe NRG. deci pentru mine ești complice, eu n-am de unde ști că tu ai contract sau nu pe mine. PS: Nu minți că veneai după mine, defapt fugeați
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii