GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 12:43

bnzzz a scris:
Nick-ul tau: bnzzz
Nick-ul celui reclamat: HyDr0g3n
Descriere: Ma omoara.
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

PS: Scuzati vocile. Shocked 

HyDr0g3n - /fwarn (Faction Warn)
Sus In jos
Justini

Data de inscriere : 23/06/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 13:38

Nick-ul tau:Just
Nick-ul celui reclamat:omfgz0r si punctuletz
Descriere:I-am cerut ajutorul lui Sined sa imi scot masinile de la Police Departament ca am fost demis ! apoi vine "desteptul" de omfgz0r imi da wanted 3 apoi sined mi-a dat clear ! iar dupa merg sa ma mut si ce mi se intampla ? primesc din nou wanted 3 de la omfgz0r fara motiv iar punctuletz vine la mine ca daca ma predau eu am inceput sa merg inspre PD iar el imi da runner!
Dovezi (Screenshot / Video): 1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2.https://www.youtube.com/watch?v=DtRakd57Hmg&list=UURLooASbr5U662pQNowzFiQ
Ps: Parca vad ca nici plangerea asta nu este deajuns !
Sa stiti ca ati stricat tot jocul cu membrii vostrii !
Numa va pupati unu pe celalalt in ()() !
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 13:43

Justini a scris:
Descriere:I-am cerut ajutorul lui Sined sa imi scot masinile de la Police Departament ca am fost demis ! apoi vine "desteptul" de omfgz0r imi da wanted 3 apoi sined mi-a dat clear ! iar dupa merg sa ma mut si ce mi se intampla ? primesc din nou wanted 3 de la omfgz0r fara motiv iar punctuletz vine la mine ca daca ma predau eu am inceput sa merg inspre PD iar el imi da runner!
Dovezi (Screenshot / Video): 1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ce frustrat =))))))))))))), mai lasă skype.
Sus In jos
Justini

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 13:52

se zice "Mai lasa Skype-ul"... si ? ce doare adevaru ?
Sus In jos
FlorentinoGPL

FlorentinoGPL

Data de inscriere : 15/04/2014
Localizare : Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 14:21

Nick-ul tau:FlorentinoGPL
Nick-ul celui reclamat:omfgz0r
Descriere:imi da w4 pentru atac cop aiurea...se ascunde dupa perete si imi da dupa cum se vede in poza...
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Iomfgz0rI

Iomfgz0rI

Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 14:36

FlorentinoGPL a scris:
Descriere:imi da w4 pentru atac cop aiurea...se ascunde dupa perete si imi da dupa cum se vede in poza...
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cand am venit jos sa te arestez ai tras in mine eram low hp.. m-am ascus dupa perete sa dau /heal sa nu ma omori.
Sus In jos
FlorentinoGPL

FlorentinoGPL

Data de inscriere : 15/04/2014
Localizare : Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 15:23

Iomfgz0rI a scris:
FlorentinoGPL a scris:

Cand am venit jos sa te arestez ai tras in mine eram low hp.. m-am ascus dupa perete sa dau /heal sa nu ma omori.
tu nu esti in PD ca sa poti lua /heal din Departament...arata dovezi in care am tras in tine..ca asa face-ti toti ..dovezi ca trasai in tine si te cred..
Sus In jos
Justini

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 16:49

Nick-ul tau:JusT
Descriere:A venit sa ma ea madradu si dupaia se baga omfgz0r ca musca in lapte ! si m-a omorat fara sa am runner!
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Justini

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 19:14

Descriere:L-am ofticat si m-a omorat (DM)
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 19:27

Justini a scris:

E a 2-a reclamație de genu, dacă mai imi provoci colegi s-ar putea să ieși urât de tot cu mine, crede-mă nu mă face să-i pun pe tine și să te disper și eu că iasă rău, ascultă-mă, știu că ești frustrat că ai ieșit din PD și că ești cel mai %^@&# copil de pe server, dar termină nu demonstrezi nimic, ești un frustrat și un  Poop .
Sus In jos
Justini

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 20:11

Fratzi ? Asta e un raspuns de un om normal ? de un player de rank 5 in f.b.i ?
si in + ti-e ciuda ca ii fac post la omfgz0r incepi sa tii cu el ? omule ala non stop ma omoara ! face DM cand ma vede de ce sa nu-i fac post zi ?
Sus In jos
Iomfgz0rI

Iomfgz0rI

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 21:41

Justini a scris:
Descriere:A venit sa ma ea madradu si dupaia se baga omfgz0r ca musca in lapte ! si m-a omorat fara sa am runner!

Daca refuzi sa te predai .. si nu fugi iti dau kill direct.. nu pot sa iti dau runner.
Sus In jos
Iomfgz0rI

Iomfgz0rI

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 21:45

Justini a scris:

Ai pus muzica sa nu te mai aud cum disperi ? Smile) (Deranjai o petrecere privata .. am fost nevoit sa te omor )
Sus In jos
Justini

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 21:53

Descriere:Ma opreste pe nedrept iar imi zice ca am fost pe contrasens (nu are dovada) ma opreste si ma pune s-ai platesc amenda ca de nu ma ameninta cu /su dupa ce ii platesc amenda PAC am wanted 2 si in + mi-a si confiscat permisul (de ce nu ? Ca el e Cadet si se crede Stefan Cel Mare si mi-l confisca)
Dovezi (Screenshot / Video):
in primul video se vede fix la sfarsit cum in chat scrie "Agentul de politie omfgz0r ti-a confiscat permisul de conducere : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In al doilea : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Justini

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockSam 2 Aug - 21:54

omfgz0r ? tu vezi ca aveam runner?NU OMORI UN CIVIL FARA WANTED ! NU STII ?
Sus In jos
Shark

Shark

Data de inscriere : 22/09/2013
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockDum 3 Aug - 1:20

Nick-ul tau: Shark
Nick-ul celui reclamat: omfgz0r
Descriere: Face abuz de undercover. Vine în Deagle Arena şi omoară playerii aiurea !!!
Sus In jos
Justini

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockDum 3 Aug - 13:56

Shark... degeaba mai faci tu posturi ca ale mele nu sunt bagate in seama ! fratzi nu baga de seama iar punctulet ii prieten cu omfgz0r ...
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockDum 3 Aug - 14:48

Justini a scris:

Plangere aiurea. Te-a prins acolo, iti accepti pedeapsa.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockDum 3 Aug - 14:50

FlorentinoGPL a scris:

Florentino, astea-s vrajeli de Daewoo...
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockDum 3 Aug - 14:54

Justini a scris:

MADRadu ti-a zis sa mergi cu el, trebuia sa mergi cu el.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockDum 3 Aug - 14:55

Justini a scris:

omfgz0r - /fwarn (Faction Warn)
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockDum 3 Aug - 14:57

Justini a scris:
Descriere:Ma opreste pe nedrept iar imi zice ca am fost pe contrasens (nu are dovada) ma opreste si ma pune s-ai platesc amenda ca de nu ma ameninta cu /su dupa ce ii platesc amenda PAC am wanted 2 si in + mi-a si confiscat permisul (de ce nu ? Ca el e Cadet si se crede Stefan Cel Mare si mi-l confisca)
Dovezi (Screenshot / Video):
in primul video se vede fix la sfarsit cum in chat scrie "Agentul de politie omfgz0r ti-a confiscat permisul de conducere : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In al doilea : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Suferi prea mult de tine. Ai interdictie totala in PD / FBI / NG. Succes.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockDum 3 Aug - 15:04

Shark a scris:
Nick-ul tau: Shark
Nick-ul celui reclamat: omfgz0r
Descriere: Face abuz de undercover. Vine în Deagle Arena şi omoară playerii aiurea !!!

In primul rand, acel Video nu iti apartine, iar in al 2-lea, omfgz0r detine Rank 2, aproape 3 dupa ce raspund la "Activitate / Rank". Asadar, avand in vedere toate informatiile de mai sus, nu primeste nimic.

EXTRA: Justini - BAN pe FORUM pentru comentarii aduse aiurea.
Sus In jos
Fredd.Krueger

Fredd.Krueger

Data de inscriere : 30/08/2013
Localizare : Judetul Giurgiu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockDum 3 Aug - 18:42

Nick-ul tau:Fredd_Krueger
Nick-ul celui reclamat:[]Kingston[]
Descriere:Ma omoara cu w3 fara sa ma intrebe daca ma predau
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclockDum 3 Aug - 18:58

Fredd.Krueger a scris:
Nick-ul tau:Fredd_Krueger
Nick-ul celui reclamat:[]Kingston[]
Descriere:Ma omoara cu w3 fara sa ma intrebe daca ma predau

Ești redus, eu văd că ești complice, mai citește regulament ești retardat puțin mai mult.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 25 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 25 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: