| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
Justini
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 13:38 | |
| Nick-ul tau:Just Nick-ul celui reclamat:omfgz0r si punctuletz Descriere:I-am cerut ajutorul lui Sined sa imi scot masinile de la Police Departament ca am fost demis ! apoi vine "desteptul" de omfgz0r imi da wanted 3 apoi sined mi-a dat clear ! iar dupa merg sa ma mut si ce mi se intampla ? primesc din nou wanted 3 de la omfgz0r fara motiv iar punctuletz vine la mine ca daca ma predau eu am inceput sa merg inspre PD iar el imi da runner! Dovezi (Screenshot / Video): 1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 2.https://www.youtube.com/watch?v=DtRakd57Hmg&list=UURLooASbr5U662pQNowzFiQ Ps: Parca vad ca nici plangerea asta nu este deajuns ! Sa stiti ca ati stricat tot jocul cu membrii vostrii ! Numa va pupati unu pe celalalt in ()() ! | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 13:43 | |
| - Justini a scris:
- Nick-ul tau:Just
Nick-ul celui reclamat:omfgz0r si punctuletz Descriere:I-am cerut ajutorul lui Sined sa imi scot masinile de la Police Departament ca am fost demis ! apoi vine "desteptul" de omfgz0r imi da wanted 3 apoi sined mi-a dat clear ! iar dupa merg sa ma mut si ce mi se intampla ? primesc din nou wanted 3 de la omfgz0r fara motiv iar punctuletz vine la mine ca daca ma predau eu am inceput sa merg inspre PD iar el imi da runner! Dovezi (Screenshot / Video): 1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 2.https://www.youtube.com/watch?v=DtRakd57Hmg&list=UURLooASbr5U662pQNowzFiQ Ps: Parca vad ca nici plangerea asta nu este deajuns ! Sa stiti ca ati stricat tot jocul cu membrii vostrii ! Numa va pupati unu pe celalalt in ()() ! Ce frustrat =))))))))))))), mai lasă skype. | |
|
| |
Justini
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 13:52 | |
| se zice "Mai lasa Skype-ul"... si ? ce doare adevaru ? | |
|
| |
FlorentinoGPL
Mesaje : 283 Data de inscriere : 15/04/2014 Localizare : Dolj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 14:21 | |
| Nick-ul tau:FlorentinoGPL Nick-ul celui reclamat:omfgz0r Descriere:imi da w4 pentru atac cop aiurea...se ascunde dupa perete si imi da dupa cum se vede in poza... Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Iomfgz0rI
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 14:36 | |
| - FlorentinoGPL a scris:
- Nick-ul tau:FlorentinoGPL
Nick-ul celui reclamat:omfgz0r Descriere:imi da w4 pentru atac cop aiurea...se ascunde dupa perete si imi da dupa cum se vede in poza... Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cand am venit jos sa te arestez ai tras in mine eram low hp.. m-am ascus dupa perete sa dau /heal sa nu ma omori. | |
|
| |
FlorentinoGPL
Mesaje : 283 Data de inscriere : 15/04/2014 Localizare : Dolj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 15:23 | |
| - Iomfgz0rI a scris:
- FlorentinoGPL a scris:
Nick-ul celui reclamat:omfgz0r Descriere:imi da w4 pentru atac cop aiurea...se ascunde dupa perete si imi da dupa cum se vede in poza... Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cand am venit jos sa te arestez ai tras in mine eram low hp.. m-am ascus dupa perete sa dau /heal sa nu ma omori. tu nu esti in PD ca sa poti lua /heal din Departament...arata dovezi in care am tras in tine..ca asa face-ti toti ..dovezi ca trasai in tine si te cred.. | |
|
| |
Justini
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 16:49 | |
| Nick-ul tau:JusT Nick-ul celui reclamat:omfgz0r Descriere:A venit sa ma ea madradu si dupaia se baga omfgz0r ca musca in lapte ! si m-a omorat fara sa am runner! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Justini
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 19:14 | |
| Nick-ul tau:JusT Nick-ul celui reclamat:omfgz0r Descriere:L-am ofticat si m-a omorat (DM) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| |
| |
Justini
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 20:11 | |
| Fratzi ? Asta e un raspuns de un om normal ? de un player de rank 5 in f.b.i ? si in + ti-e ciuda ca ii fac post la omfgz0r incepi sa tii cu el ? omule ala non stop ma omoara ! face DM cand ma vede de ce sa nu-i fac post zi ? | |
|
| |
Iomfgz0rI
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 21:41 | |
| - Justini a scris:
- Nick-ul tau:JusT
Nick-ul celui reclamat:omfgz0r Descriere:A venit sa ma ea madradu si dupaia se baga omfgz0r ca musca in lapte ! si m-a omorat fara sa am runner! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Daca refuzi sa te predai .. si nu fugi iti dau kill direct.. nu pot sa iti dau runner. | |
|
| |
Iomfgz0rI
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 21:45 | |
| - Justini a scris:
Nick-ul celui reclamat:omfgz0r Descriere:L-am ofticat si m-a omorat (DM) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ai pus muzica sa nu te mai aud cum disperi ? ) (Deranjai o petrecere privata .. am fost nevoit sa te omor ) | |
|
| |
Justini
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 21:53 | |
| Nick-ul tau:JusT Nick-ul celui reclamat:omfgz0r Descriere:Ma opreste pe nedrept iar imi zice ca am fost pe contrasens (nu are dovada) ma opreste si ma pune s-ai platesc amenda ca de nu ma ameninta cu /su dupa ce ii platesc amenda PAC am wanted 2 si in + mi-a si confiscat permisul (de ce nu ? Ca el e Cadet si se crede Stefan Cel Mare si mi-l confisca) Dovezi (Screenshot / Video): in primul video se vede fix la sfarsit cum in chat scrie "Agentul de politie omfgz0r ti-a confiscat permisul de conducere : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]In al doilea : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Justini
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 21:54 | |
| omfgz0r ? tu vezi ca aveam runner?NU OMORI UN CIVIL FARA WANTED ! NU STII ? | |
|
| |
Shark
Mesaje : 2420 Data de inscriere : 22/09/2013 Varsta : 30 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 3 Aug - 1:20 | |
| Nick-ul tau: Shark Nick-ul celui reclamat: omfgz0r Descriere: Face abuz de undercover. Vine în Deagle Arena şi omoară playerii aiurea !!! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Justini
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 3 Aug - 13:56 | |
| Shark... degeaba mai faci tu posturi ca ale mele nu sunt bagate in seama ! fratzi nu baga de seama iar punctulet ii prieten cu omfgz0r ... | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 3 Aug - 14:48 | |
| - Justini a scris:
- Nick-ul tau:Just
Nick-ul celui reclamat:omfgz0r si punctuletz Descriere:I-am cerut ajutorul lui Sined sa imi scot masinile de la Police Departament ca am fost demis ! apoi vine "desteptul" de omfgz0r imi da wanted 3 apoi sined mi-a dat clear ! iar dupa merg sa ma mut si ce mi se intampla ? primesc din nou wanted 3 de la omfgz0r fara motiv iar punctuletz vine la mine ca daca ma predau eu am inceput sa merg inspre PD iar el imi da runner! Dovezi (Screenshot / Video): 1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 2.https://www.youtube.com/watch?v=DtRakd57Hmg&list=UURLooASbr5U662pQNowzFiQ Ps: Parca vad ca nici plangerea asta nu este deajuns ! Sa stiti ca ati stricat tot jocul cu membrii vostrii ! Numa va pupati unu pe celalalt in ()() ! Plangere aiurea. Te-a prins acolo, iti accepti pedeapsa. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 3 Aug - 14:50 | |
| - FlorentinoGPL a scris:
Nick-ul celui reclamat:omfgz0r Descriere:imi da w4 pentru atac cop aiurea...se ascunde dupa perete si imi da dupa cum se vede in poza... Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Florentino, astea-s vrajeli de Daewoo... | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 3 Aug - 14:54 | |
| - Justini a scris:
Nick-ul celui reclamat:omfgz0r Descriere:A venit sa ma ea madradu si dupaia se baga omfgz0r ca musca in lapte ! si m-a omorat fara sa am runner! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] MADRadu ti-a zis sa mergi cu el, trebuia sa mergi cu el. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 3 Aug - 14:55 | |
| - Justini a scris:
Nick-ul celui reclamat:omfgz0r Descriere:L-am ofticat si m-a omorat (DM) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] omfgz0r - /fwarn (Faction Warn) | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 3 Aug - 14:57 | |
| - Justini a scris:
Nick-ul celui reclamat:omfgz0r Descriere:Ma opreste pe nedrept iar imi zice ca am fost pe contrasens (nu are dovada) ma opreste si ma pune s-ai platesc amenda ca de nu ma ameninta cu /su dupa ce ii platesc amenda PAC am wanted 2 si in + mi-a si confiscat permisul (de ce nu ? Ca el e Cadet si se crede Stefan Cel Mare si mi-l confisca) Dovezi (Screenshot / Video): in primul video se vede fix la sfarsit cum in chat scrie "Agentul de politie omfgz0r ti-a confiscat permisul de conducere : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] In al doilea : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Suferi prea mult de tine. Ai interdictie totala in PD / FBI / NG. Succes. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 3 Aug - 15:04 | |
| - Shark a scris:
- Nick-ul tau: Shark
Nick-ul celui reclamat: omfgz0r Descriere: Face abuz de undercover. Vine în Deagle Arena şi omoară playerii aiurea !!! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] In primul rand, acel Video nu iti apartine, iar in al 2-lea, omfgz0r detine Rank 2, aproape 3 dupa ce raspund la "Activitate / Rank". Asadar, avand in vedere toate informatiile de mai sus, nu primeste nimic.
EXTRA: Justini - BAN pe FORUM pentru comentarii aduse aiurea. | |
|
| |
Fredd.Krueger
Mesaje : 1176 Data de inscriere : 30/08/2013 Varsta : 30 Localizare : Judetul Giurgiu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 3 Aug - 18:42 | |
| Nick-ul tau:Fredd_Krueger Nick-ul celui reclamat:[]Kingston[] Descriere:Ma omoara cu w3 fara sa ma intrebe daca ma predau Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 3 Aug - 18:58 | |
| - Fredd.Krueger a scris:
- Nick-ul tau:Fredd_Krueger
Nick-ul celui reclamat:[]Kingston[] Descriere:Ma omoara cu w3 fara sa ma intrebe daca ma predau Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ești redus, eu văd că ești complice, mai citește regulament ești retardat puțin mai mult. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|