| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Bavarx
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 4 Sept - 16:48 | |
| Nick-ul tau: Bavar Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: Eu dau Wanted 3 Complice Runner el Aresteaza nici macar nu se sinchiseste sa dea /mdc ID Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Fratzi poti verifica in Log ca asa a fost . | |
|
| |
Mr.YrY
Mesaje : 341 Data de inscriere : 27/07/2014 Varsta : 26 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 4 Sept - 16:54 | |
| - Bavarx a scris:
- Nick-ul tau: Bavar
Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: Eu dau Wanted 3 Complice Runner el Aresteaza nici macar nu se sinchiseste sa dea /mdc ID Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Fratzi poti verifica in Log ca asa a fost . Nu prea vad dovada clara si stiu ca aveti ura pe mine ogramada nustiu dece?... si atunci venisem acasa ca am fost AFK si ala mi-a iesit in cale cand am venit de la mpa de acasa poate sa confirme l-am gasit la 24/7 de la cnn si l-am arestat ce vreti sa va fac eu ca aveti ura pe mine nici la salut nu imi raspunde-ti dapai sa va intreb ceva .....astept parerea lui frati si o rugaminte i-a atitudine cu puyu , frati are prea multa ura pe mine si nu ar trebuii sa aibe si m-a jigneste | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 4 Sept - 17:36 | |
| - Bavarx a scris:
- Nick-ul tau: Bavar
Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: Eu dau Wanted 3 Complice Runner el Aresteaza nici macar nu se sinchiseste sa dea /mdc ID Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Fratzi poti verifica in Log ca asa a fost . Nu te supara, dar nu primeste nimic.
Orele difera foarte mult, poate omul a fost AFK, iar ala a mai putut face ceva crime... | |
|
| |
Bavarx
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 5 Sept - 23:25 | |
| Nick-ul tau: Bavar Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: Pai aduc un suspect la PD sa il arestez de la ATM Plaja , vin cu masina cu el ( Anunt pe /d ) ajung in fata la Pd vine Andreuu ca nu anunti ma? ii zic esti chior ? Ma duc cu ala sa il arestez si pe cand ajung acolo vad ca Andreuu il aresteaza. Dovezi (Screenshot / Video): Sincer imi pare rau ca nu am mai apucat aia cum am scris pe /d ca e cu mine am dat /stats si sa dus in sus chestia aia cand am anuntat. Poze cum veneam cu el cu masina si cu Globall : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Aici ma intreaba nu anunti ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Iam zis ca e chior [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] & ii spun lu ala sa vina in pd Aici cand il aresteaz : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] O mica dovada cand anunt pe /d [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Rog sa fie sanctionat ... Nu am ceva cu el , el are ceva cu mine pai cum !? aduc membru la pd si zice ca nu anunt si il aresteaza? Acum tre sa stau cu Fraps on de cand iau suspectul pana il arestez? Am pus chestiile alea de mai sus pentru a evidentia ca suspectul respectiv a fost cu mine ... | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 5 Sept - 23:46 | |
| - Bavarx a scris:
Nick-ul tau: Bavar Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: Pai aduc un suspect la PD sa il arestez de la ATM Plaja , vin cu masina cu el ( Anunt pe /d ) ajung in fata la Pd vine Andreuu ca nu anunti ma? ii zic esti chior ? Ma duc cu ala sa il arestez si pe cand ajung acolo vad ca Andreuu il aresteaza. Dovezi (Screenshot / Video): Sincer imi pare rau ca nu am mai apucat aia cum am scris pe /d ca e cu mine am dat /stats si sa dus in sus chestia aia cand am anuntat. Poze cum veneam cu el cu masina si cu Globall : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Aici ma intreaba nu anunti ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Iam zis ca e chior [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] & ii spun lu ala sa vina in pd Aici cand il aresteaz : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] O mica dovada cand anunt pe /d [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Rog sa fie sanctionat ... Nu am ceva cu el , el are ceva cu mine pai cum !? aduc membru la pd si zice ca nu anunt si il aresteaza? Acum tre sa stau cu Fraps on de cand iau suspectul pana il arestez? Am pus chestiile alea de mai sus pentru a evidentia ca suspectul respectiv a fost cu mine ... Andreuuu, in locul tau nu as mai face prostii. Ai 2/3 + un avertisment. Calmeaza-te. | |
|
| |
-Alexander-
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 7 Sept - 16:32 | |
| Nick-ul tau:aLexB. Nick-ul celui reclamat:Puyu,Suleyman,Andreuu . Descriere:Abuz de comenzile factiunii (/ram).Nu cred ca este permis sa dai /ram in HQ-uri,cand acolo nu este cineva cu wanted,nu sunt situatii de urgenta.Iar acesti ~tipi~ chiar asta fac.Vin la noi in HQ(HQ Hitman),si se plimba pe acolo,fara niciun rost.Cer sa se i-a masuri cu acesti membrii. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
| |
|
| |
PQD
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 8 Sept - 2:21 | |
| Nick-ul tau: PQD Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Am intrat in celule cu PabloEscobar si acolo dam de Puyu care imi zice sa ies. Eu i-am zis "ok ies acum" si el imediat dupa imi da w3 chiar daca a vazut ca am scris ca ies. Dupa aceea m-a intrebat daca ma predau si am zis ca da si mi-a dat kill..poza cand m-a omorat nu am dar se vad secundele in poza .. 1.5k secunde la w3 clar kill cand eu zic ca ma predau si w3 cand eu zic ca ies...alta scuza inafara de aia ca nu stie sa citeasca nu mai are acum ..Stiu ca se cunoaste cu voi ca asa zice..ca nu pateste nimic, dar la dovezi asa clare va rog sa-i faceti ceva, nu e prima oara cand face asa . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 8 Sept - 12:05 | |
| - aLexB. a scris:
- Nick-ul tau:aLexB.
Nick-ul celui reclamat:Puyu,Suleyman,Andreuu . Descriere:Abuz de comenzile factiunii (/ram).Nu cred ca este permis sa dai /ram in HQ-uri,cand acolo nu este cineva cu wanted,nu sunt situatii de urgenta.Iar acesti ~tipi~ chiar asta fac.Vin la noi in HQ(HQ Hitman),si se plimba pe acolo,fara niciun rost.Cer sa se i-a masuri cu acesti membrii. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Da, stiu, am discutat eu ei, eu am zis ca o sa dam War cu voi, iar Ryan nu a fost de acord ca n-are membrii. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
-Alexander-
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 8 Sept - 18:22 | |
| Nick-ul tau:aLexB. Nick-ul celui reclamat:PabloEscobar Descriere:DM aiurea. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
nicolaerobert
| Subiect: Reclamatie Lun 8 Sept - 19:15 | |
| Nick meu: [SA]Haku Nick celui reclamat: JustTwist Screenshot: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Eu nu am facut nimic, iar el mi-a dat prima data 4 stele si mi-a zis atac corp dar nu am facut nimic. Dupa mi-a tras cateva gloante cu smg apoi mi-a dat runner si m-a ucis.... | |
|
| |
xXPolipochetXx
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 8 Sept - 21:28 | |
| Nick-ul tau:xXPolipochetXx Nick-ul celui reclamat:MADRadu Descriere:mi-a da w4 pt atac cop si am mers sa dau /vip surrender si el a vazut ca am vip 2 tot a dat runner Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]stiu ca no sa iei masuri ca sunt eu implicat da asta e. P.S: A sa nu uiti sa le zici ka toti da la toti sa verifice de 2 ori cand am eu wanted ca eu nu intru la parnaie din cauza unui noob care nu stie sa scrie /wanted | |
|
| |
Jax
Mesaje : 715 Data de inscriere : 05/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 8 Sept - 21:36 | |
| - xXPolipochetXx a scris:
- Nick-ul tau:xXPolipochetXx
Nick-ul celui reclamat:MADRadu Descriere:mi-a da w4 pt atac cop si am mers sa dau /vip surrender si el a vazut ca am vip 2 tot a dat runner Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
stiu ca no sa iei masuri ca sunt eu implicat da asta e. P.S: A sa nu uiti sa le zici ka toti da la toti sa verifice de 2 ori cand am eu wanted ca eu nu intru la parnaie din cauza unui noob care nu stie sa scrie /wanted Eu ti-am dat runner pentru ca te-am somat sa te predai si nici nu te-ai sinchisit sa zici ca dai surrender, daca ziceai era cu totul altceva, te duceam eu la sectie sa ma asigur ca nu comiti o alta crima si era totul ok. Dar asa faceti voi, tari in gura pe server, mielusei si raniti pe forum. Pentru orice eventualitate : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dragos01
Mesaje : 509 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 25 Localizare : unknown
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 8 Sept - 21:48 | |
| Nick-ul tau:Dragos02 Nick-ul celui reclamat:Bavar Descriere:Wanted aiurea+dm cand avem war.(astept dovada cand am tras in tine ratatule..si mai ai tupeu sa dai si runner) Ce cauti tu in F.B.I nu inteleg..Fratzi..ia masuri..nu am apucat sa filmez cand a venit in sat si dadea frisk la toti.Ratat ca asta sa tot ai in F.B.I Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]P.s-Sa-ti vad scuza.Ratatii ca tine mereu au scuze de genul:"Te am vazut ca ai tras",ti am dat runner ca nu ai vrut sa te predai.+ ca veneai in hq si ne faceai ratati pe toti.Copil de 10 ani. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 8 Sept - 22:25 | |
| - aLexB. a scris:
- Nick-ul tau:aLexB.
Nick-ul celui reclamat:PabloEscobar Descriere:DM aiurea. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] PabloEscobar - /fwarn - Faction Warn | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 8 Sept - 22:26 | |
| - nicolaerobert a scris:
- Nick meu: [SA]Haku
Nick celui reclamat: JustTwist Screenshot: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Eu nu am facut nimic, iar el mi-a dat prima data 4 stele si mi-a zis atac corp dar nu am facut nimic. Dupa mi-a tras cateva gloante cu smg apoi mi-a dat runner si m-a ucis....
A procedat corect, trebuia sa zici, da sau nu. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 8 Sept - 22:28 | |
| - xXPolipochetXx a scris:
- Nick-ul tau:xXPolipochetXx
Nick-ul celui reclamat:MADRadu Descriere:mi-a da w4 pt atac cop si am mers sa dau /vip surrender si el a vazut ca am vip 2 tot a dat runner Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
stiu ca no sa iei masuri ca sunt eu implicat da asta e. P.S: A sa nu uiti sa le zici ka toti da la toti sa verifice de 2 ori cand am eu wanted ca eu nu intru la parnaie din cauza unui noob care nu stie sa scrie /wanted Nu e vina mea, nu e vina ta si nici vina lui. E vina celui care a scriptat pentru ca n-a facut sa apare un mesaj politistilor cand cineva se preda cu VIP-ul. Asadar ca prin urmare, nu primeste nimic. Data viitoare o sa fie mai atent. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 8 Sept - 22:32 | |
| - Dragos001 a scris:
- Nick-ul tau:Dragos02
Nick-ul celui reclamat:Bavar Descriere:Wanted aiurea+dm cand avem war.(astept dovada cand am tras in tine ratatule..si mai ai tupeu sa dai si runner) Ce cauti tu in F.B.I nu inteleg..Fratzi..ia masuri..nu am apucat sa filmez cand a venit in sat si dadea frisk la toti.Ratat ca asta sa tot ai in F.B.I Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.s-Sa-ti vad scuza.Ratatii ca tine mereu au scuze de genul:"Te am vazut ca ai tras",ti am dat runner ca nu ai vrut sa te predai.+ ca veneai in hq si ne faceai ratati pe toti.Copil de 10 ani. BavaR nu face parte din factiunea mea. | |
|
| |
AndreiBraila544
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 8 Sept - 22:51 | |
| Nick-ul tau: AndreiBraila544 Nick-ul celui reclamat: TzaTziKi Descriere: Am intrat in Departamentul de politie si nu am primit nici un advertisment nimic, TzaTziKi mi-a zis afara si imediat mi-a dat si w3 si m-a intrebat daca ma predau nici la intrebarea asta nu am avut timp sa raspund si m-a omorat. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
Ema*
Mesaje : 762 Data de inscriere : 30/07/2014 Varsta : 30 Localizare : Paradise..
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 9 Sept - 13:52 | |
| Nick-ul tau: Ema Nick-ul celui reclamat: Puyu & Suleyman Descriere: Pai domnu Puyu umbla cu Pastile la el + fura playerii pe care eu trebuie sa ii arestez ( am fost dupa el l-am intrebat daca se preda am anuntat pe /d iar cand am ajuns jos domnu Puyu mi`l aresteaza) el asa face arestari ..sta jos si asteapta sa mai fure cate un player la cate un politist , iar Suleyman umbla cu Pastile la el. Dovezi (Screenshot / Video):
Dovada cum ca a furat playerul si sta ca un retard mintal jos sa astepte playerii fara sa faca pic de efort ->[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
"[12:31:44] Adrian. Says: am 1 stea
[12:31:45] ** Captain Ema: adrian cu mine, over. **"
Dovada cum ca Puyu si Suleyman detin Pills.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si cum ca domnu Puyu la wanted 4 aresteaza pe 5 minute . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Ne0.Ne0
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 9 Sept - 18:02 | |
| Nick-ul tau:FryTzZz Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:Sunt in Casa La Ekz. si imi da w2 cica, ""Neoprire la somatie"" ca i-am zis ca ii fac post ca m-a omorat langa amm ls si in sss si intra in casa sa ma predau si nu apuc sa ii zic ca ma predau si ma omoara Dovezi (Screenshot / Video):https://2img.net/h/oi57.tinypic.com/t8atxu.png / [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Bavarx
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|