GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Bavarx

Bavarx

Data de inscriere : 10/07/2014

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockJoi 4 Sept - 16:48

Nick-ul tau: Bavar
Nick-ul celui reclamat: Andreuu
Descriere: Eu dau Wanted 3 Complice Runner el Aresteaza nici macar nu se sinchiseste sa dea /mdc ID
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Fratzi poti verifica in Log ca asa a fost .
Sus In jos
Mr.YrY

Mr.YrY

Data de inscriere : 27/07/2014
Varsta : 26
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockJoi 4 Sept - 16:54

Bavarx a scris:
Descriere: Eu dau Wanted 3 Complice Runner el Aresteaza nici macar nu se sinchiseste sa dea /mdc ID
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Nu prea vad dovada clara si stiu ca aveti ura pe mine ogramada nustiu dece?... si atunci venisem acasa ca am fost AFK si ala mi-a iesit in cale cand am venit de la mpa de acasa poate sa confirme l-am gasit la 24/7 de la cnn si l-am arestat ce vreti sa va fac eu ca aveti ura pe mine nici la salut nu imi raspunde-ti dapai sa va intreb ceva .....astept parerea lui frati si o rugaminte i-a atitudine cu puyu , frati are prea multa ura pe mine si nu ar trebuii sa aibe si m-a jigneste Very Happy
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockJoi 4 Sept - 17:31

Ryan23 a scris:
Nick-ul tau: Ryan
Nick-ul celui reclamat:Suleyman
Descriere:Eram in fata la pd. cu wanted 1 da? Citat : Ryanx2 eu plec mai departe (nu m-a intrebat daca ma predau si imi da tazer sa stau ce e asta ? ) si cica "stai maa"  Neutral
Dovezi (Screenshot / Video): 1 . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
                                       2 . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Te credeam putin mai rasarit asa, dar m-am inselat. Asta e abuz!? Nu primeste nimic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockJoi 4 Sept - 17:36

Bavarx a scris:

Nu te supara, dar nu primeste nimic.

Orele difera foarte mult, poate omul a fost AFK, iar ala a mai putut face ceva crime...
Sus In jos
Bavarx

Bavarx

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockVin 5 Sept - 23:25

Descriere: Pai aduc un suspect la PD sa il arestez de la ATM Plaja , vin cu masina cu el ( Anunt pe /d ) ajung in fata la Pd vine Andreuu ca nu anunti ma? ii zic esti chior ? Ma duc cu ala sa il arestez si pe cand ajung acolo vad ca Andreuu il aresteaza.
Dovezi (Screenshot / Video):
Sincer imi pare rau ca nu am mai apucat aia cum am scris pe /d ca e cu mine am dat /stats si sa dus in sus chestia aia cand am anuntat.
Poze cum veneam cu el cu masina si cu Globall : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Aici ma intreaba nu anunti ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Iam zis ca e chior [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] & ii spun lu ala sa vina in pd
Aici cand il aresteaz : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
O mica dovada cand anunt pe /d [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Rog sa fie sanctionat ... Nu am ceva cu el , el are ceva cu mine pai cum !? aduc membru la pd si zice ca nu anunt si il aresteaza? Acum tre sa stau cu Fraps on de cand iau suspectul pana il arestez?
Am pus chestiile alea de mai sus pentru a evidentia ca suspectul respectiv a fost cu mine ...
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockVin 5 Sept - 23:46

Bavarx a scris:

Descriere: Pai aduc un suspect la PD sa il arestez de la ATM Plaja , vin cu masina cu el ( Anunt pe /d ) ajung in fata la Pd vine Andreuu ca nu anunti ma? ii zic esti chior ? Ma duc cu ala sa il arestez si pe cand ajung acolo vad ca Andreuu il aresteaza.
Sincer imi pare rau ca nu am mai apucat aia cum am scris pe /d ca e cu mine am dat /stats si sa dus in sus chestia aia cand am anuntat.
Poze cum veneam cu el cu masina si cu Globall : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Aici ma intreaba nu anunti ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Iam zis ca e chior [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] & ii spun lu ala sa vina in pd
Aici cand il aresteaz : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
O mica dovada cand anunt pe /d [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Rog sa fie sanctionat ... Nu am ceva cu el , el are ceva cu mine pai cum !? aduc membru la pd si zice ca nu anunt si il aresteaza? Acum tre sa stau cu Fraps on de cand iau suspectul pana il arestez?
Am pus chestiile alea de mai sus pentru a evidentia ca suspectul respectiv a fost cu mine ...

Andreuuu, in locul tau nu as mai face prostii. Ai 2/3 + un avertisment. Calmeaza-te.
Sus In jos
-Alexander-

Data de inscriere : 07/08/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 16:32

Nick-ul tau:aLexB.
Nick-ul celui reclamat:Puyu,Suleyman,Andreuu .
Descriere:Abuz de comenzile factiunii (/ram).Nu cred ca este permis sa dai /ram in HQ-uri,cand acolo nu este cineva cu wanted,nu sunt situatii de urgenta.Iar acesti ~tipi~ chiar asta fac.Vin la noi in HQ(HQ Hitman),si se plimba pe acolo,fara niciun rost.Cer sa se i-a masuri cu acesti membrii.
Sus In jos
PQD

PQD

Data de inscriere : 02/09/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 2:21

Nick-ul tau: PQD
Nick-ul celui reclamat: Puyu
Descriere: Am intrat in celule cu PabloEscobar si acolo dam de Puyu care imi zice sa ies. Eu i-am zis "ok ies acum" si el imediat dupa imi da w3 chiar daca a vazut ca am scris ca ies. Dupa aceea m-a intrebat daca ma predau si am zis ca da si mi-a dat kill..poza cand m-a omorat nu am dar se vad secundele in poza .. 1.5k secunde la w3 Smile clar kill cand eu zic ca ma predau si w3 cand eu zic ca ies...alta scuza inafara de aia ca nu stie sa citeasca nu mai are acum ..Stiu ca se cunoaste cu voi ca asa zice..ca nu pateste nimic, dar la dovezi asa clare va rog sa-i faceti ceva, nu e prima oara cand face asa .
Sus In jos
Puyu

Puyu

Data de inscriere : 21/12/2013
Varsta : 27
Localizare : Calafat,Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 11:02

Puyu a scris:
PQD a scris:
Descriere: Am intrat in celule cu PabloEscobar si acolo dam de Puyu care imi zice sa ies. Eu i-am zis "ok ies acum" si el imediat dupa imi da w3 chiar daca a vazut ca am scris ca ies. Dupa aceea m-a intrebat daca ma predau si am zis ca da si mi-a dat kill..poza cand m-a omorat nu am dar se vad secundele in poza .. 1.5k secunde la w3 Smile clar kill cand eu zic ca ma predau si w3 cand eu zic ca ies...alta scuza inafara de aia ca nu stie sa citeasca nu mai are acum ..Stiu ca se cunoaste cu voi ca asa zice..ca nu pateste nimic, dar la dovezi asa clare va rog sa-i faceti ceva, nu e prima oara cand face asa .

Hai ma lasa vrajala,dece nu ai facut poza cu /timestamp , Voi civili astia cretini cand o sa intelegeti ca nu aveti ce cauta in incinta politie fara wanted poti sa vii si cu tato' ; si daca nu e prima oara cand iti fac asta inseamna ca esti %^@&# si nu inveti din greseli si tot continui sa intri si eu sa te dau afara unde crezi ca suntem aici... Rolling Eyes
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 12:05

aLexB. a scris:
Nick-ul celui reclamat:Puyu,Suleyman,Andreuu .
Descriere:Abuz de comenzile factiunii (/ram).Nu cred ca este permis sa dai /ram in HQ-uri,cand acolo nu este cineva cu wanted,nu sunt situatii de urgenta.Iar acesti ~tipi~ chiar asta fac.Vin la noi in HQ(HQ Hitman),si se plimba pe acolo,fara niciun rost.Cer sa se i-a masuri cu acesti membrii.

Da, stiu, am discutat eu ei, eu am zis ca o sa dam War cu voi, iar Ryan nu a fost de acord ca n-are membrii.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 12:06

PQD a scris:

Nu ai dovezi suficiente, nu primeste nimic.
Sus In jos
-Alexander-

Data de inscriere : 07/08/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 18:22

Nick-ul celui reclamat:PabloEscobar
Descriere:DM aiurea.
Sus In jos
nicolaerobert

nicolaerobert

Data de inscriere : 03/09/2014

MesajSubiect: Reclamatie   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 19:15

Nick meu: [SA]Haku
Nick celui reclamat: JustTwist
Screenshot: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Eu nu am facut nimic, iar el mi-a dat prima data 4 stele si mi-a zis atac corp dar nu am facut nimic. Dupa mi-a tras cateva gloante cu smg apoi mi-a dat runner si m-a ucis....
Sus In jos
xXPolipochetXx

xXPolipochetXx

Data de inscriere : 16/12/2012
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 21:28

Nick-ul tau:xXPolipochetXx
Nick-ul celui reclamat:MADRadu
Descriere:mi-a da w4 pt atac cop si am mers sa dau /vip surrender  si el a vazut ca am vip 2 tot a dat runner
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

stiu ca no sa iei masuri ca sunt eu implicat da asta e.
P.S: A sa nu uiti sa le zici ka toti da la toti sa verifice de 2 ori cand am eu wanted ca eu nu intru la parnaie din cauza unui noob care nu stie sa scrie /wanted
Sus In jos
Jax

Jax

Data de inscriere : 05/06/2014
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 21:36

xXPolipochetXx a scris:
Descriere:mi-a da w4 pt atac cop si am mers sa dau /vip surrender  si el a vazut ca am vip 2 tot a dat runner

P.S: A sa nu uiti sa le zici ka toti da la toti sa verifice de 2 ori cand am eu wanted ca eu nu intru la parnaie din cauza unui noob care nu stie sa scrie /wanted

Eu ti-am dat runner pentru ca te-am somat sa te predai si nici nu te-ai sinchisit sa zici ca dai surrender, daca ziceai era cu totul altceva, te duceam eu la sectie sa ma asigur ca nu comiti o alta crima si era totul ok. Dar asa faceti voi, tari in gura pe server, mielusei si raniti pe forum.
Pentru orice eventualitate : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Dragos01

Dragos01

Data de inscriere : 08/06/2014
Varsta : 25
Localizare : unknown

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 21:48

Nick-ul tau:Dragos02
Nick-ul celui reclamat:Bavar
Descriere:Wanted aiurea+dm cand avem war.(astept dovada cand am tras in tine ratatule..si mai ai tupeu sa dai si runner)
Ce cauti tu in F.B.I nu inteleg..Fratzi..ia masuri..nu am apucat sa filmez cand a venit in sat si dadea frisk la toti.Ratat ca asta sa tot ai in F.B.I

P.s-Sa-ti vad scuza.Ratatii ca tine mereu au scuze de genul:"Te am vazut ca ai tras",ti am dat runner ca nu ai vrut sa te predai.+ ca veneai in hq si ne faceai ratati pe toti.Copil de 10 ani.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 22:25

aLexB. a scris:
Nick-ul celui reclamat:PabloEscobar
Descriere:DM aiurea.

PabloEscobar - /fwarn - Faction Warn
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 22:26

nicolaerobert a scris:
Nick meu: [SA]Haku
Nick celui reclamat: JustTwist
Screenshot: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Eu nu am facut nimic, iar el mi-a dat prima data 4 stele si mi-a zis atac corp dar nu am facut nimic. Dupa mi-a tras cateva gloante cu smg apoi mi-a dat runner si m-a ucis....

A procedat corect, trebuia sa zici, da sau nu.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 22:28

xXPolipochetXx a scris:

Nu e vina mea, nu e vina ta si nici vina lui. E vina celui care a scriptat pentru ca n-a facut sa apare un mesaj politistilor cand cineva se preda cu VIP-ul. Asadar ca prin urmare, nu primeste nimic. Data viitoare o sa fie mai atent.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 22:32

Dragos001 a scris:
Nick-ul tau:Dragos02
Nick-ul celui reclamat:Bavar
Descriere:Wanted aiurea+dm cand avem war.(astept dovada cand am tras in tine ratatule..si mai ai tupeu sa dai si runner)
Ce cauti tu in F.B.I nu inteleg..Fratzi..ia masuri..nu am apucat sa filmez cand a venit in sat si dadea frisk la toti.Ratat ca asta sa tot ai in F.B.I

P.s-Sa-ti vad scuza.Ratatii ca tine mereu au scuze de genul:"Te am vazut ca ai tras",ti am dat runner ca nu ai vrut sa te predai.+ ca veneai in hq si ne faceai ratati pe toti.Copil de 10 ani.

BavaR nu face parte din factiunea mea.
Sus In jos
AndreiBraila544

AndreiBraila544

Data de inscriere : 08/09/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 22:51

Nick-ul tau: AndreiBraila544
Nick-ul celui reclamat: TzaTziKi
Descriere: Am intrat in Departamentul de politie si nu am primit nici un advertisment nimic, TzaTziKi mi-a zis afara si imediat mi-a dat si w3 si m-a intrebat daca ma predau nici la intrebarea asta nu am avut timp sa raspund si m-a omorat.
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 23:49

AndreiBraila544 a scris:
Nick-ul tau: AndreiBraila544
Nick-ul celui reclamat: TzaTziKi
Descriere: Am intrat in Departamentul de politie si nu am primit nici un advertisment nimic, TzaTziKi mi-a zis afara si imediat mi-a dat si w3 si m-a intrebat daca ma predau nici la intrebarea asta nu am avut timp sa raspund si m-a omorat.
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Acest Player, nu face parte din factiunea mea Neutral.
Sus In jos
Ema*

Ema*

Data de inscriere : 30/07/2014
Varsta : 30
Localizare : Paradise..

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockMar 9 Sept - 13:52

Nick-ul tau: Ema
Nick-ul celui reclamat: Puyu & Suleyman
Descriere: Pai domnu Puyu umbla cu Pastile la el + fura playerii pe care eu trebuie sa ii arestez ( am fost dupa el l-am intrebat daca se preda am anuntat pe /d iar cand am ajuns jos domnu Puyu mi`l aresteaza) el asa face arestari ..sta jos si asteapta sa mai fure cate un player la cate un politist , iar Suleyman umbla cu Pastile la el.

Dovada cum ca a furat playerul si sta ca un retard mintal jos sa astepte playerii fara sa faca pic de efort ->[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

"[12:31:44] Adrian. Says: am 1 stea

[12:31:45] ** Captain Ema: adrian cu mine, over. **"

Dovada cum ca Puyu si Suleyman detin Pills.

Si cum ca domnu Puyu la wanted 4 aresteaza pe 5 minute .

Sus In jos
Ne0.Ne0

Ne0.Ne0

Data de inscriere : 04/09/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockMar 9 Sept - 18:02

Nick-ul tau:FryTzZz
Nick-ul celui reclamat:Puyu
Descriere:Sunt in Casa La Ekz. si imi da w2 cica, ""Neoprire la somatie"" ca i-am zis ca ii fac post ca m-a omorat langa amm ls  si in sss si intra in casa sa ma predau si nu apuc sa ii zic ca ma predau si ma omoara
Dovezi (Screenshot / Video):https://2img.net/h/oi57.tinypic.com/t8atxu.png / [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Bavarx

Bavarx

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclockMar 9 Sept - 18:39

Descriere: Trage in mine , din cate stiu nu sunt o tinta !
Deci a tras o data cand ma urcasem in masina bun am iertat sa zicem ca a tras din greseala , apoi a mai tras cu C-bug crezand ca ii fac poze Smile) si nu apuc sa fac asa repede poza... Ratat poti fi copile + Ca nu cunoaste regulamentul

Aici trage in mine ( Pentru ca video e de doar 1 Secunda te rog sa dai pe SlowMotion Fratzi )

Aici fuge crede ca nu lam prins in Video + dovada ca am murit

Bun aici zice ca Pastilele nu sunt ILEGALE si ca un politist are voie sa detina Sad (Suleyman detinea 9 pastile si el zice ca are voie sa detina )
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ( O mica dovada ca Suleyman detinea , nu am nici o problema cu el nu ma intereseaza doar sa reiese ca nu a fost misto )

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ( Aici da /clear fara anunt pe /d daca tu zici ca ai anuntat astept o dovada care nu o ai pentru ca nu ai anuntat )

FratziWear crezi ce vrei dar eu zic ca asta nu are fata de F.B.I e prea prostut. Nu am nimic cu factiunea ta dar asta deja intrece masura , pe langa ca greseste mai e si tare in gura
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 34 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 34 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: