| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
EkZ.
Mesaje : 599 Data de inscriere : 23/07/2013 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 9 Sept - 18:41 | |
| Nick-ul tau: EkZ. Nick-ul celui reclamat: JustTwist. Descriere: imi da unu' kill ..dupa si el cu W5 ( Kill Cop) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
turcanu0910
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 9 Sept - 20:53 | |
| Nick-ul tau:Zuppy Nick-ul celui reclamat:Andreuu O descriere a situatiei:Eram Cnn vroiam sa dau un anunt si Andreiuu s-a urcat pe mine si m-a omorat (DB in safe-zone)nu credeam ca si cei din pd fac una ca asta:) Stiam ca are ciuda pe mine ca i-am mai facut odata post ca mi-a dat w3 in loc de w6 dar nici chiar asa.. Dovezi (Screenshot(s), Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 9 Sept - 21:37 | |
| - Ema* a scris:
- Nick-ul tau: Ema
Nick-ul celui reclamat: Puyu & Suleyman Descriere: Pai domnu Puyu umbla cu Pastile la el + fura playerii pe care eu trebuie sa ii arestez ( am fost dupa el l-am intrebat daca se preda am anuntat pe /d iar cand am ajuns jos domnu Puyu mi`l aresteaza) el asa face arestari ..sta jos si asteapta sa mai fure cate un player la cate un politist , iar Suleyman umbla cu Pastile la el. Dovezi (Screenshot / Video):
Dovada cum ca a furat playerul si sta ca un retard mintal jos sa astepte playerii fara sa faca pic de efort ->[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
"[12:31:44] Adrian. Says: am 1 stea
[12:31:45] ** Captain Ema: adrian cu mine, over. **"
Dovada cum ca Puyu si Suleyman detin Pills.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Si cum ca domnu Puyu la wanted 4 aresteaza pe 5 minute .
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Puyu - /fwarn - Faction WarnSuleyman - /fwarn - Faction WarnP.S: La urmatoarea abatere, o sa fiti demisi amandoi. | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 9 Sept - 21:40 | |
| - FryTzZz a scris:
- Nick-ul tau:FryTzZz
Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:Sunt in Casa La Ekz. si imi da w2 cica, ""Neoprire la somatie"" ca i-am zis ca ii fac post ca m-a omorat langa amm ls si in sss si intra in casa sa ma predau si nu apuc sa ii zic ca ma predau si ma omoara Dovezi (Screenshot / Video):https://2img.net/h/oi57.tinypic.com/t8atxu.png / [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 9 Sept - 21:44 | |
| - turcanu0910 a scris:
- Nick-ul tau:Zuppy
Nick-ul celui reclamat:Andreuu O descriere a situatiei:Eram Cnn vroiam sa dau un anunt si Andreiuu s-a urcat pe mine si m-a omorat (DB in safe-zone)nu credeam ca si cei din pd fac una ca asta:) Stiam ca are ciuda pe mine ca i-am mai facut odata post ca mi-a dat w3 in loc de w6 dar nici chiar asa.. Dovezi (Screenshot(s), Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] A fost demis. | |
|
| |
dr0ps
Mesaje : 79 Data de inscriere : 10/08/2014 Localizare : Pe scaun.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 10 Sept - 18:17 | |
| Nick-ul tau:dr0ps Nick-ul celui reclamat:Suleyman Descriere:DM si vorbeste urat . Are un comportament foarte urat Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PiTBuLLLL
Mesaje : 17 Data de inscriere : 07/08/2014 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: reclamatie JustTwist Mier 10 Sept - 18:21 | |
| Nick-ul tau:PiTBuLL Nick-ul celui reclamat:JustTwist Descriere:eram la CNN iar el a venit si a tras in mn cu mp5 de pe nrg iar eu l.am intrebat de ce a tras iar el mi-a dat kill fara nici un raspuns!si nu aveam wanted! Dovezi (Screenshot / Video):ss [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 10 Sept - 22:10 | |
| - PiTBuLLLL a scris:
Nick-ul tau:PiTBuLL Nick-ul celui reclamat:JustTwist Descriere:eram la CNN iar el a venit si a tras in mn cu mp5 de pe nrg iar eu l.am intrebat de ce a tras iar el mi-a dat kill fara nici un raspuns!si nu aveam wanted! Dovezi (Screenshot / Video):ss
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] JustTwist - /fwarn - Faction Warn | |
|
| |
TzaTziKi
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 11 Sept - 13:54 | |
| Nick-ul tau:TzaTziKi Nick-ul celui reclamat:JustTwist Descriere:imi da w1 furt vehicul, dupa runner= 2 fwarn Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]P.S. Am facut 2 plangeri intruna si arata cand am primit w1 furt vehicul dar el statea pe vehicul, apoi cand ma intrebat daca ma predau si am zis da apoi a dat runner Danut te rog sa iei masuri la ce se intampla, daca oameni ca asta bagi+ ca nu mai e punctuletz o sa fie cam slaba fbi | |
|
| |
Jonathan
Mesaje : 218 Data de inscriere : 10/07/2014 Varsta : 54 Localizare : Pe scaun
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 11 Sept - 14:12 | |
| - Armin_10 a scris:
- Nick-ul tau:TzaTziKi
Nick-ul celui reclamat:JustTwist Descriere:imi da w1 furt vehicul, dupa runner= 2 fwarn Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] P.S. Am facut 2 plangeri intruna si arata cand am primit w1 furt vehicul dar el statea pe vehicul, apoi cand ma intrebat daca ma predau si am zis da apoi a dat runner Danut te rog sa iei masuri la ce se intampla, daca oameni ca asta bagi+ ca nu mai e punctuletz o sa fie cam slaba fbi Uite dovada ca mi-ai furat nrg [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , si te-am somat de nush cate ori si nu te-ai predat ... soarta !! | |
|
| |
[VIP]Globall[69]
Mesaje : 501 Data de inscriere : 03/05/2014 Varsta : 25 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 11 Sept - 14:12 | |
| Nick-ul tau:Globall2014 Nick-ul celui reclamat:JustTwist Descriere:Imi da runner ca un but adevarat ce ii fara sa ma intrebe daca ma predau Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
TzaTziKi
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 11 Sept - 14:32 | |
| - Jonathan a scris:
- Armin_10 a scris:
Nick-ul celui reclamat:JustTwist Descriere:imi da w1 furt vehicul, dupa runner= 2 fwarn Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] P.S. Am facut 2 plangeri intruna si arata cand am primit w1 furt vehicul dar el statea pe vehicul, apoi cand ma intrebat daca ma predau si am zis da apoi a dat runner Danut te rog sa iei masuri la ce se intampla, daca oameni ca asta bagi+ ca nu mai e punctuletz o sa fie cam slaba fbi
Uite dovada ca mi-ai furat nrg [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , si te-am somat de nush cate ori si nu te-ai predat ... soarta !! 1. ai stat pe nrg nu se vede cum de te-as fi da jos dupa el 2. cand mai somat nu ai avut masina, niciuna+ am zis ca ma predau | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 11 Sept - 20:04 | |
| - Armin_10 a scris:
Nick-ul celui reclamat:JustTwist Descriere:imi da w1 furt vehicul, dupa runner= 2 fwarn Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] P.S. Am facut 2 plangeri intruna si arata cand am primit w1 furt vehicul dar el statea pe vehicul, apoi cand ma intrebat daca ma predau si am zis da apoi a dat runner Danut te rog sa iei masuri la ce se intampla, daca oameni ca asta bagi+ ca nu mai e punctuletz o sa fie cam slaba fbi ArminPantea's images are not publicly available. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 11 Sept - 20:04 | |
| - [VIP]Globall[69] a scris:
- Nick-ul tau:Globall2014
Nick-ul celui reclamat:JustTwist Descriere:Imi da runner ca un but adevarat ce ii fara sa ma intrebe daca ma predau Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Te-a intrebat, dar a scris ca un analfabet... si aveai aprox. 15 secunde in care puteai sa raspunzi cu DA sau NU... | |
|
| |
Repar
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 13 Sept - 14:19 | |
| Nick-ul tau:Repar Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:Mi-a dat w4 dupa ce am tras in avionul lui nici macar nu l-am atins.PS: Mi-a dat w4 apoi am trecut pe langa el si mi-a zis(Te predai) si eu am plecat pentru ca mi-a dat w4 degeaba si nici macar nu s-a obosit sa zica runner, si mi-a dat w6 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| |
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 13 Sept - 14:25 | |
| - Repar a scris:
- Nick-ul tau:Repar
Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:Mi-a dat w4 dupa ce am tras in avionul lui nici macar nu l-am atins.PS: Mi-a dat w4 apoi am trecut pe langa el si mi-a zis(Te predai) si eu am plecat pentru ca mi-a dat w4 degeaba si nici macar nu s-a obosit sa zica runner, si mi-a dat w6 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Dar ce ti-am facut sa tragi?In avion,luandu-mi si mie din viata/armura?! Iti zic eu dece trageai,de dobitoc : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
[R]NaNe
Mesaje : 28 Data de inscriere : 22/09/2014 Varsta : 30 Localizare : Dupa colt
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 25 Sept - 11:51 | |
| Nick-ul tau:[R]NaNe Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:A venit la mine I-am spus ca ma predau si eu si [R]Yoo si ca mergem acum sa ne predem si el direct sa urcat pe masina mi-a dat wanted 6 si kill ? ???? unde naiba ne urca pe amn2 pe nrg ? nici macar nu era cu masina de pd ? mergeam cu sabre si ne predeam aveam wanted 1 stateam 6 min... e nesimtire curata asta Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 25 Sept - 12:03 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Puyu in Joi 25 Sept - 12:08, editata de 1 ori | |
|
| |
[R]NaNe
Mesaje : 28 Data de inscriere : 22/09/2014 Varsta : 30 Localizare : Dupa colt
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 25 Sept - 12:06 | |
| - Puyu a scris:
- [R]NaNe a scris:
- Nick-ul tau:[R]NaNe
Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:A venit la mine I-am spus ca ma predau si eu si [R]Yoo si ca mergem acum sa ne predem si el direct sa urcat pe masina mi-a dat wanted 6 si kill ? ???? unde naiba ne urca pe amn2 pe nrg ? nici macar nu era cu masina de pd ? mergeam cu sabre si ne predeam aveam wanted 1 stateam 6 min... e nesimtire curata asta Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Unde ati pomenit voi sa veniti cu masina personala?! Eu nu va permit ! unde ne urcam doi pe NRG ? unde ai pomenit tu PD cu nrg ? unde ti-e masina de politie ? | |
|
| |
[R]YoO
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 25 Sept - 12:09 | |
| - [R]NaNe a scris:
- Nick-ul tau:[R]NaNe
Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:A venit la mine I-am spus ca ma predau si eu si [R]Yoo si ca mergem acum sa ne predem si el direct sa urcat pe masina mi-a dat wanted 6 si kill ? ???? unde naiba ne urca pe amn2 pe nrg ? nici macar nu era cu masina de pd ? mergeam cu sabre si ne predeam aveam wanted 1 stateam 6 min... e nesimtire curata asta Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Are dreptate unde ne urcam doi pe NRG?, plus ca am si specificat ca ne predam. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|