GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
EkZ.

EkZ.

Data de inscriere : 23/07/2013
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 9 Sept - 18:41

Nick-ul tau: EkZ.
Nick-ul celui reclamat: JustTwist.
Descriere: imi da unu' kill ..dupa si el cu W5 ( Kill Cop) Neutral
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
turcanu0910

turcanu0910

Data de inscriere : 30/08/2014
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 9 Sept - 20:53

Nick-ul tau:Zuppy
Nick-ul celui reclamat:Andreuu
O descriere a situatiei:Eram Cnn vroiam sa dau un anunt si Andreiuu s-a urcat pe mine si m-a omorat (DB in safe-zone)nu credeam ca si cei din pd fac una ca asta:) Stiam ca are ciuda pe mine ca i-am mai facut odata post ca mi-a dat w3 in loc de w6 dar nici chiar asa..
Dovezi (Screenshot(s), Video):   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 9 Sept - 21:37

Ema* a scris:
Nick-ul tau: Ema
Nick-ul celui reclamat: Puyu & Suleyman
Descriere: Pai domnu Puyu umbla cu Pastile la el + fura playerii pe care eu trebuie sa ii arestez ( am fost dupa el l-am intrebat daca se preda am anuntat pe /d iar cand am ajuns jos domnu Puyu mi`l aresteaza) el asa face arestari ..sta jos si asteapta sa mai fure cate un player la cate un politist , iar Suleyman umbla cu Pastile la el.
Dovezi (Screenshot / Video):

Dovada cum ca a furat playerul si sta ca un retard mintal jos sa astepte playerii fara sa faca pic de efort ->[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

"[12:31:44] Adrian. Says: am 1 stea

[12:31:45] ** Captain Ema: adrian cu mine, over. **"

Dovada cum ca Puyu si Suleyman detin Pills.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Si cum ca domnu Puyu la wanted 4 aresteaza pe 5 minute .

Puyu - /fwarn - Faction Warn
Suleyman - /fwarn - Faction Warn

P.S: La urmatoarea abatere, o sa fiti demisi amandoi.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 9 Sept - 21:40

FryTzZz a scris:
Nick-ul tau:FryTzZz
Nick-ul celui reclamat:Puyu
Descriere:Sunt in Casa La Ekz. si imi da w2 cica, ""Neoprire la somatie"" ca i-am zis ca ii fac post ca m-a omorat langa amm ls  si in sss si intra in casa sa ma predau si nu apuc sa ii zic ca ma predau si ma omoara
Dovezi (Screenshot / Video):https://2img.net/h/oi57.tinypic.com/t8atxu.png / [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Nu primeste nimic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 9 Sept - 21:40

Bavarx a scris:
Nick-ul tau: Bavar
Nick-ul celui reclamat: Andreuu
Descriere: Trage in mine , din cate stiu nu sunt o tinta !
Deci a tras o data cand ma urcasem in masina bun am iertat sa zicem ca a tras din greseala , apoi a mai tras cu C-bug crezand ca ii fac poze Smile) si nu apuc sa fac asa repede poza... Ratat poti fi copile + Ca nu cunoaste regulamentul

Aici trage in mine ( Pentru ca video e de doar 1 Secunda te rog sa dai pe SlowMotion Fratzi )

Aici fuge crede ca nu lam prins in Video + dovada ca am murit

Bun aici zice ca Pastilele nu sunt ILEGALE si ca un politist are voie sa detina Sad (Suleyman detinea 9 pastile si el zice ca are voie sa detina )
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ( O mica dovada ca Suleyman detinea , nu am nici o problema cu el nu ma intereseaza doar sa reiese ca nu a fost misto )

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ( Aici da /clear fara anunt pe /d daca tu zici ca ai anuntat astept o dovada care nu o ai pentru ca nu ai anuntat )

FratziWear crezi ce vrei dar eu zic ca asta nu are fata de F.B.I e prea prostut. Nu am nimic cu factiunea ta dar asta deja intrece masura , pe langa ca greseste mai e si tare in gura

A fost demis.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 9 Sept - 21:43

EkZ. a scris:
Nick-ul tau: EkZ.
Nick-ul celui reclamat: JustTwist.
Descriere: imi da unu' kill ..dupa si el cu W5 ( Kill Cop) Neutral
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Poate ca nu a vazut ca te-a omorat cineva inainte sa-ti dea el Wanted Neutral.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 9 Sept - 21:44

turcanu0910 a scris:
Nick-ul tau:Zuppy
Nick-ul celui reclamat:Andreuu
O descriere a situatiei:Eram Cnn vroiam sa dau un anunt si Andreiuu s-a urcat pe mine si m-a omorat (DB in safe-zone)nu credeam ca si cei din pd fac una ca asta:) Stiam ca are ciuda pe mine ca i-am mai facut odata post ca mi-a dat w3 in loc de w6 dar nici chiar asa..
Dovezi (Screenshot(s), Video):   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

A fost demis.
Sus In jos
dr0ps

dr0ps

Data de inscriere : 10/08/2014
Localizare : Pe scaun.

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockMier 10 Sept - 18:17

Nick-ul tau:dr0ps
Nick-ul celui reclamat:Suleyman
Descriere:DM si vorbeste urat . Are un comportament foarte urat
Sus In jos
PiTBuLLLL

PiTBuLLLL

Data de inscriere : 07/08/2014
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: reclamatie JustTwist   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockMier 10 Sept - 18:21

Nick-ul tau:PiTBuLL
Nick-ul celui reclamat:JustTwist
Descriere:eram la CNN iar el a venit si a tras in mn cu mp5 de pe nrg iar eu l.am intrebat de ce a tras iar el mi-a dat kill fara nici un raspuns!si nu aveam wanted!
Dovezi (Screenshot / Video):ss

Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockMier 10 Sept - 22:09

dr0ps a scris:
Nick-ul tau:dr0ps
Nick-ul celui reclamat:Suleyman
Descriere:DM si vorbeste urat . Are un comportament foarte urat

Plangere aiurea. Neutral
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockMier 10 Sept - 22:10

PiTBuLLLL a scris:

Nick-ul tau:PiTBuLL
Descriere:eram la CNN iar el a venit si a tras in mn cu mp5 de pe nrg iar eu l.am intrebat de ce a tras iar el mi-a dat kill fara nici un raspuns!si nu aveam wanted!
Dovezi (Screenshot / Video):ss

JustTwist - /fwarn - Faction Warn
Sus In jos
TzaTziKi

Data de inscriere : 05/06/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockJoi 11 Sept - 13:54

Nick-ul tau:TzaTziKi
Descriere:imi da w1 furt vehicul, dupa runner= 2 fwarn
P.S. Am facut 2 plangeri intruna si arata cand am primit w1 furt vehicul dar el statea pe vehicul, apoi cand ma intrebat daca ma predau si am zis da apoi a dat runner
Danut te rog sa iei masuri la ce se intampla, daca oameni ca asta bagi+ ca nu mai e punctuletz o sa fie cam slaba fbi
Sus In jos
Jonathan

Jonathan

Data de inscriere : 10/07/2014
Varsta : 54
Localizare : Pe scaun

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockJoi 11 Sept - 14:12

Armin_10 a scris:
P.S. Am facut 2 plangeri intruna si arata cand am primit w1 furt vehicul dar el statea pe vehicul, apoi cand ma intrebat daca ma predau si am zis da apoi a dat runner
Danut te rog sa iei masuri la ce se intampla, daca oameni ca asta bagi+ ca nu mai e punctuletz o sa fie cam slaba fbi

Uite dovada ca mi-ai furat nrg [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , si te-am somat de nush cate ori si nu te-ai predat ... soarta !!
Sus In jos
[VIP]Globall[69]

[VIP]Globall[69]

Data de inscriere : 03/05/2014
Varsta : 25
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockJoi 11 Sept - 14:12

Nick-ul tau:Globall2014
Descriere:Imi da runner ca un but adevarat ce ii fara sa ma intrebe daca ma predau
Sus In jos
TzaTziKi

Data de inscriere : 05/06/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockJoi 11 Sept - 14:32

Jonathan a scris:
Armin_10 a scris:

Uite dovada ca mi-ai furat nrg [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , si te-am somat de nush cate ori si nu te-ai predat ... soarta !!
1. ai stat pe nrg nu se vede cum de te-as fi da jos dupa el
2. cand mai somat nu ai avut masina, niciuna+ am zis ca ma predau
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockJoi 11 Sept - 20:04

Armin_10 a scris:

ArminPantea's images are not publicly available.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockJoi 11 Sept - 20:04

[VIP]Globall[69] a scris:
Nick-ul tau:Globall2014
Descriere:Imi da runner ca un but adevarat ce ii fara sa ma intrebe daca ma predau

Te-a intrebat, dar a scris ca un analfabet... si aveai aprox. 15 secunde in care puteai sa raspunzi cu DA sau NU...
Sus In jos
Repar

Repar

Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockSam 13 Sept - 14:19

Nick-ul tau:Repar
Descriere:Mi-a dat w4 dupa ce am tras in avionul lui nici macar nu l-am atins.PS: Mi-a dat w4 apoi am trecut pe langa el si mi-a zis(Te predai) si eu am plecat pentru ca mi-a dat w4 degeaba si nici macar nu s-a obosit sa zica runner, si mi-a dat w6
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockSam 13 Sept - 14:22

Repar a scris:
Descriere:Mi-a dat w4 dupa ce am tras in avionul lui nici macar nu l-am atins.PS: Mi-a dat w4  apoi am trecut pe langa el si mi-a zis(Te predai) si eu am plecat pentru ca mi-a dat w4 degeaba si nici macar nu s-a obosit sa zica runner, si mi-a dat w6
Dovezi (Screenshot / Video):   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ca tot ai numele 'repar', eu zic asa : reparati mintea ca esti de-o prostie rara. Puyu tot asa tine-mi locu in totalitate Smile
Sus In jos
Puyu

Puyu

Data de inscriere : 21/12/2013
Localizare : Calafat,Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockSam 13 Sept - 14:25

Repar a scris:
Descriere:Mi-a dat w4 dupa ce am tras in avionul lui nici macar nu l-am atins.PS: Mi-a dat w4  apoi am trecut pe langa el si mi-a zis(Te predai) si eu am plecat pentru ca mi-a dat w4 degeaba si nici macar nu s-a obosit sa zica runner, si mi-a dat w6
Dovezi (Screenshot / Video):   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Dar ce ti-am facut sa tragi?In avion,luandu-mi si mie din viata/armura?! Iti zic eu dece trageai,de dobitoc : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockSam 13 Sept - 18:34

Repar a scris:

Nu primeste nimic. Neutral
Sus In jos
[R]NaNe

[R]NaNe

Data de inscriere : 22/09/2014
Localizare : Dupa colt

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockJoi 25 Sept - 11:51

Nick-ul tau:[R]NaNe
Descriere:A venit la mine I-am spus ca ma predau si eu si [R]Yoo si ca mergem acum sa ne predem si el direct sa urcat pe masina mi-a dat wanted 6 si kill ? ???? unde naiba ne urca pe amn2 pe nrg ? nici macar nu era cu masina de pd ? mergeam cu sabre si ne predeam aveam wanted 1 stateam 6 min... e nesimtire curata asta

Sus In jos
Puyu

Puyu

Data de inscriere : 21/12/2013
Localizare : Calafat,Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockJoi 25 Sept - 12:03

[R]NaNe a scris:
Descriere:A venit la mine I-am spus ca ma predau si eu si [R]Yoo si ca mergem acum sa ne predem si el direct sa urcat pe masina mi-a dat wanted 6 si kill ? ???? unde naiba ne urca pe amn2 pe nrg ? nici macar nu era cu masina de pd ? mergeam cu sabre si ne predeam aveam wanted 1 stateam 6 min... e nesimtire curata asta

Unde ati pomenit voi sa veniti cu masina personala?! Eu nu va permit ! Reading

Arrow [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Exclamation

Ultima editare efectuata de catre Puyu in Joi 25 Sept - 12:08, editata de 1 ori
Sus In jos
[R]NaNe

[R]NaNe

Data de inscriere : 22/09/2014
Localizare : Dupa colt

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockJoi 25 Sept - 12:06

Puyu a scris:
[R]NaNe a scris:

Unde ati pomenit voi sa veniti cu masina personala?! Eu nu va permit ! Reading

unde ne urcam doi pe NRG ? unde ai pomenit tu PD cu nrg ? unde ti-e masina de politie ?
Sus In jos
[R]YoO

[R]YoO

Data de inscriere : 24/09/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclockJoi 25 Sept - 12:09

[R]NaNe a scris:

Are dreptate unde ne urcam doi pe NRG?, plus ca am si specificat ca ne predam.

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 35 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 35 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: