| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Iul - 15:15 | |
| - FratziWear a scris:
- SmallName a scris:
- Nick-ul tau: SmallName
Nick-ul celui reclamat: Black_N_White Descriere: Imi bubuie masina fara wanted. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Black_N_White - /fwarn - Faction Warn EDIT: A fost demis la sectiunea "Complaints".
P.S: Prea aiurea pedepsele, din prima fara nicio abatere... demis, nu e OK, o sa revizuim regulamentul. | |
|
| |
Bavarx
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Iul - 18:03 | |
| Nick-ul tau: MyHu299 Nick-ul celui reclamat: Stifler Descriere: W2 aiurea. Face sa trag pe dreapta, si eu nu aveam vreun vehicul. Am tras "pe trotuarul din dreapta" si i-am aratat licentele. Dupa, nu s-a multumit cu atat, mi-a mai dat si W6, Esc cu wanted, SI KILL. :-j Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Stifler
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Iul - 18:14 | |
| - ConfuSeD a scris:
- Nick-ul tau: MyHu299
Nick-ul celui reclamat: Stifler Descriere: W2 aiurea. Face sa trag pe dreapta, si eu nu aveam vreun vehicul. Am tras "pe trotuarul din dreapta" si i-am aratat licentele. Dupa, nu s-a multumit cu atat, mi-a mai dat si W6, Esc cu wanted, SI KILL. :-j Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ti-am zis sa te opresti si tu ai fugit ... si ti-am dat w6 ca ai fost afk cu wanted . Stiu ca esti un copil de 11-12 ani nu stau la discutii cu tine . Salut ! | |
|
| |
Bavarx
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Iul - 18:28 | |
| - Stifler a scris:
- ConfuSeD a scris:
Nick-ul celui reclamat: Stifler Descriere: W2 aiurea. Face sa trag pe dreapta, si eu nu aveam vreun vehicul. Am tras "pe trotuarul din dreapta" si i-am aratat licentele. Dupa, nu s-a multumit cu atat, mi-a mai dat si W6, Esc cu wanted, SI KILL. :-j Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ti-am zis sa te opresti si tu ai fugit ... si ti-am dat w6 ca ai fost afk cu wanted . Stiu ca esti un copil de 11-12 ani nu stau la discutii cu tine . Salut ! Ce rataaaaat, ai dat wanted 2 pentru neprezentare licente da? Ti le-am aratat. La wanted 6 (esc cu wanted) NU SE DA KILL. Tu ai zis "trage pe dreapta" si nu aveam masina... Tipic pentru un incepator. EDIT: Citat din regulament: "ESC on Wanted se acorda doar suspectilor care abuzeaza de ESC(ape) (cei care se pun pe ESC in fata ta, pentru a nu fi omorati);" Eu m-am pus o singura data ESC, pentru ati face post. Tu nu erai nici macar prin preajma mea. APROPO, M-AI SOMAT CA SA MA PREDAU? | |
|
| |
giemsirapper
Mesaje : 50 Data de inscriere : 16/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Radauti Suceava
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Iul - 18:33 | |
| - ConfuSeD a scris:
Nick-ul celui reclamat: Stifler Descriere: W2 aiurea. Face sa trag pe dreapta, si eu nu aveam vreun vehicul. Am tras "pe trotuarul din dreapta" si i-am aratat licentele. Dupa, nu s-a multumit cu atat, mi-a mai dat si W6, Esc cu wanted, SI KILL. :-j Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Dovezile sunt foarte clare, acest player nu are ce căuta în F.B.I. ! Trebuie sancţionat ! Cu stimă, GiEmSi | |
|
| |
giemsirapper
Mesaje : 50 Data de inscriere : 16/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Radauti Suceava
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Iul - 18:36 | |
| Nick-ul tau: GiEmSi Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: Urmăream un Runner cu încă 2-3 colegi, iar el, nefiind în stare să omoare un amărât de RUNNER, mă omoară pe mine! Nu aşa te comporţi cu colegii! Trebuie sancţionat ! Dovezi: Screenshot: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu stimă, GiEmSi | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Iul - 18:42 | |
| - giemsirapper a scris:
- Nick-ul tau: GiEmSi
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: Urmăream un Runner cu încă 2-3 colegi, iar el, nefiind în stare să omoare un amărât de RUNNER, mă omoară pe mine! Nu aşa te comporţi cu colegii! Trebuie sancţionat ! Dovezi: Screenshot: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu stimă, GiEmSi Băi obositule, tu mă provoci tu faci post mă, eram lângă runner m-am dat jos să-l omor vine un "Posterman" ca tine și dă peste mine să nu-l omor eu să-l omori tu, GET A LIFE! PS: Sper să primești WARN pentru că comentezi la reclamații unde tu n-ai nici o legătură CU STIMĂ EȘTI UN POSTERMAN!
Ultima editare efectuata de catre PuNcTu in Joi 17 Iul - 18:45, editata de 1 ori | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Iul - 18:44 | |
| - ConfuSeD a scris:
Nick-ul celui reclamat: Stifler Descriere: W2 aiurea. Face sa trag pe dreapta, si eu nu aveam vreun vehicul. Am tras "pe trotuarul din dreapta" si i-am aratat licentele. Dupa, nu s-a multumit cu atat, mi-a mai dat si W6, Esc cu wanted, SI KILL. :-j Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu stiu cum sa zic, dar a procedat corect.
P.S: Data viitoare cand mai pui dovezi, pune te rog doar un LINK, nu-mi fa' mie carnati de porc aici... | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Iul - 18:46 | |
| | |
|
| |
Poc
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/01/2014 Varsta : 30 Localizare : Campia Turzii
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Iul - 22:23 | |
| Nick-ul tau:Don_Rauul Nick-ul celui reclamat:Just Descriere:sa invete wanted list http://gtapro.my-rpg.com/t9047-federal-bureau-of-investigation-wanted-list Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Poc
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/01/2014 Varsta : 30 Localizare : Campia Turzii
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Iul - 22:41 | |
| Nick-ul tau:Don_Rauul Nick-ul celui reclamat:Just Descriere:Se crede mare bos si imi da kill Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Justini
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Iul - 23:06 | |
| Uitati dovada ca Don nu a vrut sa se opreasca ! -> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si in al doilea ss nu ai vrut sa te dai jos de pe masina si imi comentai ! | |
|
| |
Poc
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Iul - 23:16 | |
| - Justini a scris:
- Uitati dovada ca Don nu a vrut sa se opreasca ! -> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
si in al doilea ss nu ai vrut sa te dai jos de pe masina si imi comentai ! Nu e vorba de wanted ma e vorba ca nu ai invatat pt a intra in aceasta factiune. Poftim dovada ca abuzezi de factiune.: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DDC.BMW98
Mesaje : 132 Data de inscriere : 03/07/2014 Varsta : 26 Localizare : Centrul Craiovei BOY
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 0:06 | |
| Nick-ul tau: DDC.BMW Nick-ul celui reclamat: Stifler Descriere: Mi-a dat w2 pt ca nam platit amenda si m-a omorat fara sa ma intrebe dak ma predau Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Rob90
Mesaje : 119 Data de inscriere : 05/04/2014 Varsta : 34 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 0:11 | |
| Nick-ul tau: SmallName Nick-ul celui reclamat: Stifler Descriere: Poi imi da arrest de wanted 4 la wanted 3? Uitati'va la cautiune. Totusi cand dai un arrest te uiti de 2-3 ori...nu dai asa din amintiri... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
giemsirapper
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 10:53 | |
| Nick-ul tau: GiEmSi Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: În primul rând limbajul tău este sub orice critică, iar în al doilea, cum să dai kill unui player care are Wanted 6 (fără RUNNER) şi vine la secţie să se predea? (Motivând că te joci! În aceste departamente trebuie să fii serios, nu să te joci! - Nu e nevoie de copii care să se joace, ci de oameni serioşi!- Mai citeşte şi tu regulamentul, în special acest paragraf: "Se vor acorda sancţiuni grave pentru generalizări negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie să fie unite. Cei care caută ceartă nu merită să rămână în acestea." - în cazul de faţă e vorba de tine în caz că eşti atât de greu de cap - ) Dovezi =>Screenshoots: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cu stimă, GiEmSi | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 11:14 | |
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: În primul rând limbajul tău este sub orice critică, iar în al doilea, cum să dai kill unui player care are Wanted 6 (fără RUNNER) şi vine la secţie să se predea? (Motivând că te joci! În aceste departamente trebuie să fii serios, nu să te joci! - Nu e nevoie de copii care să se joace, ci de oameni serioşi!- Mai citeşte şi tu regulamentul, în special acest paragraf: "Se vor acorda sancţiuni grave pentru generalizări negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie să fie unite. Cei care caută ceartă nu merită să rămână în acestea." - în cazul de faţă e vorba de tine în caz că eşti atât de greu de cap - ) Dovezi =>Screenshoots: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu stimă, GiEmSi Hai că deja mă calci grav pe coadă băi puțifer ce ești și posterman obosit, in primu rând mă /pee PE TINE, asta e 1, iar 2 TU un jegos și pârlit NU AI DREPTU SĂ MA TRAGI LA RĂSPUNDERE CU ATÂT MAI MULT SĂ COMENTEZI LA RANK MULT MAI MARE CA TINE, iar 3 pentru faptu că faci plângeri la toti colegi o să-ti cer demisia din FACȚIUNE TU N-AI NICI UN DREPT SĂ IEI VREO MĂSURĂ EȘTI UN PÂRLIT și mai lasă stima aia de-o parte că ești un Știi ce zic? | |
|
| |
ViKz.
Mesaje : 1137 Data de inscriere : 23/04/2013 Varsta : 27 Localizare : Pe scaun.
| |
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 12:13 | |
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: În primul rând limbajul tău este sub orice critică, iar în al doilea, cum să dai kill unui player care are Wanted 6 (fără RUNNER) şi vine la secţie să se predea? (Motivând că te joci! În aceste departamente trebuie să fii serios, nu să te joci! - Nu e nevoie de copii care să se joace, ci de oameni serioşi!- Mai citeşte şi tu regulamentul, în special acest paragraf: "Se vor acorda sancţiuni grave pentru generalizări negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie să fie unite. Cei care caută ceartă nu merită să rămână în acestea." - în cazul de faţă e vorba de tine în caz că eşti atât de greu de cap - ) Dovezi =>Screenshoots: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu stimă, GiEmSi Că tot veni vorba, pentru voi /d este free chat ?[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Poc
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 12:39 | |
| Nick-ul tau:ClaudiUUU Nick-ul celui reclamat:Stifler Descriere:pai am wanted 1 de azinoapte,am deschis jocul si mam dus la masa dupa care cand ma intorc ma trezesc cu wanted 6(esc on wanted)fara sa deie o somatie.Apropo nu stau eu sa astept 10 ore sa vina sa ma aresteze daca am treaba pur si simplu pun pe esc si ma duc la treaba. Dupa aceea ma duc frumos la Pd sa ma aresteze un politist cand ma rezesc ca vine stifler si ma omoara assa insemnand ca in loc sa stau 30min cat e normal pt wanted 6 eu stau acum ca prostul 1ora . Fratele meu cum de bagi asa specimene in factiunea aceasta. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Stifler
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 15:09 | |
| - Poc a scris:
- Nick-ul tau:ClaudiUUU
Nick-ul celui reclamat:Stifler Descriere:pai am wanted 1 de azinoapte,am deschis jocul si mam dus la masa dupa care cand ma intorc ma trezesc cu wanted 6(esc on wanted)fara sa deie o somatie.Apropo nu stau eu sa astept 10 ore sa vina sa ma aresteze daca am treaba pur si simplu pun pe esc si ma duc la treaba. Dupa aceea ma duc frumos la Pd sa ma aresteze un politist cand ma rezesc ca vine stifler si ma omoara assa insemnand ca in loc sa stau 30min cat e normal pt wanted 6 eu stau acum ca prostul 1ora . Fratele meu cum de bagi asa specimene in factiunea aceasta. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Erai afk. normal ca ti-am daat w6 . Salut ! | |
|
| |
Cornel96
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 15:22 | |
| Nick-ul tau: CRL23 Nick-ul celui reclamat: Stifler Descriere: Aveam w3 pentru ca dadusem peste unu care mai avea putin la viata..... Peste vreo jumate de ora m.am dus la atm sa vand o masina si dupa ce am vanduto m.am pus putin AFK sa ma duc pana la WC, cand intru vad ca am w6, FARA MOTIV. Il sun pe Stifler si il intreb de ce mi.a dat w 6 si imi spune esc cu wanted... dar eu nici nu m.am intalnit cu el ))) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Poc
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 15:26 | |
| - Stifler a scris:
- Poc a scris:
Nick-ul celui reclamat:Stifler Descriere:pai am wanted 1 de azinoapte,am deschis jocul si mam dus la masa dupa care cand ma intorc ma trezesc cu wanted 6(esc on wanted)fara sa deie o somatie.Apropo nu stau eu sa astept 10 ore sa vina sa ma aresteze daca am treaba pur si simplu pun pe esc si ma duc la treaba. Dupa aceea ma duc frumos la Pd sa ma aresteze un politist cand ma rezesc ca vine stifler si ma omoara assa insemnand ca in loc sa stau 30min cat e normal pt wanted 6 eu stau acum ca prostul 1ora . Fratele meu cum de bagi asa specimene in factiunea aceasta. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Erai afk. normal ca ti-am daat w6 . Salut ! Ba copil din paie nu se da wanted 6 daca nu ai dovada ca mam pus in acel moment afk-eu am mers la masa dupa ce am facut afacerea. Iar tu dai kill la wanted 6 asa sa ma tii la jail o ora nu 30 min Te rog sa vii si dumneata cu dovezi . Esti copilul ploiii ma nu vezi ca toti se plang de tine ca esti incult nu stii sa citesti niste amarate de reguli. ai 6 reclamatii in mai putin de 24h | |
|
| |
Stifler
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 15:48 | |
| - Poc a scris:
- Stifler a scris:
- Poc a scris:
Nick-ul celui reclamat:Stifler Descriere:pai am wanted 1 de azinoapte,am deschis jocul si mam dus la masa dupa care cand ma intorc ma trezesc cu wanted 6(esc on wanted)fara sa deie o somatie.Apropo nu stau eu sa astept 10 ore sa vina sa ma aresteze daca am treaba pur si simplu pun pe esc si ma duc la treaba. Dupa aceea ma duc frumos la Pd sa ma aresteze un politist cand ma rezesc ca vine stifler si ma omoara assa insemnand ca in loc sa stau 30min cat e normal pt wanted 6 eu stau acum ca prostul 1ora . Fratele meu cum de bagi asa specimene in factiunea aceasta. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Erai afk. normal ca ti-am daat w6 . Salut ! Ba copil din paie nu se da wanted 6 daca nu ai dovada ca mam pus in acel moment afk-eu am mers la masa dupa ce am facut afacerea. Iar tu dai kill la wanted 6 asa sa ma tii la jail o ora nu 30 min Te rog sa vii si dumneata cu dovezi . Esti copilul ploiii ma nu vezi ca toti se plang de tine ca esti incult nu stii sa citesti niste amarate de reguli. ai 6 reclamatii in mai putin de 24h Tu spui ca nu ai fost afk ? Ok . In primul rand daca nu erai afk , iti spuneam daca te predai .. si tu nu raspundeai iti dateam w6 si kill frumos ... Dar ce sa sti tu copil de 11 ani .. asa ca numai face plangeri aiurea... Nu am chef de copii ca tine . Salut ! | |
|
| |
Poc
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 16:16 | |
| Noroc nu e vorba numai de mine ci si de restu,asa de incaptanat ai fost si in taxii,dupa care ziceai ca era varuto si alte magarii. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|