GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 0:11

Promises a scris:
Nick-ul tau: PromisesBack
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz
Descriere: Aveam w3 si m-am dus cu skip pe motor la pd ca sa ma predau si atunci apare PuNcTuLeTz si imi zice sa dau g la el sau imi da runner si skip isi continua drumu cu mine catre pd ca sa ma predau si dintr-o data ma trezesc cu runner de la PuNcTuLeTz fara sa fac nimic.Am pus si o poza cand eram cu skip pe motor ca sa se vada cu cine ma indreptam catre pd..
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Bă nu mă inebuni ia vezi cu cine erai cu mine sau cu SKIP, ai murit la PD de către unu, apoi a venit stricatu ăla și te ia fără să anunțe nimic, nu inseamnă că ești cu el și când am zis cu MINE poi cu MINE rămane, nu-ți faci de cap cu mine nu vă merge mai și minți Poop -le

Aici când ai plecat cu ăla!

Aici când am anunțat și că 46 erai tu
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PS: Cu mine nu iți merge băi nespălatule, că iți bag și 2 cartofi intre dinți!
Sus In jos
Venom

Venom

Data de inscriere : 11/05/2012
Varsta : 24
Localizare : No Signal

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 0:49

Nick-ul tau: Venom
Nick-ul celui reclamat: Andreuu
Descriere: Imi da wanted 1 aiurea
Dovezi (Screenshot / Video):
Sus In jos
Mr.YrY

Mr.YrY

Data de inscriere : 27/07/2014
Varsta : 26
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 0:51

Venom a scris:
hahahahahahhah se vede in poza , na te razbuni aiurea ca ti-am facut reclamatie si o sa iei punish copil no Comment app pozele sunt de akm 2 zile
Sus In jos
Dragos01

Dragos01

Data de inscriere : 08/06/2014
Varsta : 25
Localizare : unknown

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 11:50

Nick-ul tau: Dragos02
Nick-ul celui reclamat: punctuletz
Descriere: se vede in video.apropo..inainte sa vii cu o scuza banala iti spun dinainte..
1.Am spus ca ma predau.
2.Am venit pana jos sa mi dai arrest.
3.Daca nu voiam sa ma predau(ceea ce nu s a intamplat) trebuia sa dai w6 si kill
4.Nu se da kill la w5
5.Esti un mare (*!+@).
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 11:59

Dragos001 a scris:
Descriere: se vede in video.apropo..inainte sa vii cu o scuza banala iti spun dinainte..
1.Am spus ca ma predau.
3.Daca nu voiam sa ma predau(ceea ce nu s a intamplat) trebuia sa dai w6 si kill
4.Nu se da kill la w5
5.Esti un mare (*!+@).
Dovezi (Screenshot / Video):  https://www.youtube.com/watch?v=-voSk3wtLe0&hd=1

Te /pee pe familia ta sau pe cine vrei tu, eu nu-ți permit, nu ești tu mai presus sau mai "Șmecher decât noi" așa că te-am pupat data viitoare fii civilizat.
Sus In jos
Dragos01

Dragos01

Data de inscriere : 08/06/2014
Varsta : 25
Localizare : unknown

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 12:05

PuNcTu a scris:
Dragos001 a scris:
1.Am spus ca ma predau.
4.Nu se da kill la w5
5.Esti un mare (*!+@).

Te /pee pe familia ta sau pe cine vrei tu, eu nu-ți permit, nu ești tu mai presus sau mai "Șmecher decât noi"  așa că te-am pupat data viitoare fii civilizat.

Asta e...tot ai dat kill la w5..arata mi in regulament ca n am voie sa fac asta..sau ai voie sa dai kill ca te am jignit.ma doare undeva de "respectul" pe care-l vrei.Daca scria in regulament ca ai voie sa dai kill sau wanted pentru un cacat de ala mai ziceam..ai procedat corect..dar asa nu:)
Sus In jos
ShoGun

ShoGun

Data de inscriere : 20/08/2014
Varsta : 27
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 12:09

Nick-ul tau:ShoGun
Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz
Descriere:Ieisem din AMME . Trageam in acele cutii de diferite culori ,si in statiile de autobuz . Cand dintr'o data, vine el ,imi da w2, ma intreaba daca ma predau ,dupa imi da w6. Si kill . Wanted pentru ce Punctuletz ? Am tras in tine ? Am tras in civili ? Am tras in masini ? Wanted 2 acordat degeaba . Eu nu trageam in nimeni PuNcTuLeTz . Acum nu mai am voie nici sa trag in cutii ,si in statiile alea ?
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 12:20

Borega a scris:
Descriere:Ieisem din AMME . Trageam in acele cutii de diferite culori ,si in statiile de autobuz . Cand dintr'o data, vine el ,imi da w2, ma intreaba daca ma predau ,dupa imi da w6. Si kill . Wanted pentru ce Punctuletz ? Am tras in tine ? Am tras in civili ? Am tras in masini ? Wanted 2 acordat degeaba . Eu nu trageam in nimeni PuNcTuLeTz . Acum nu mai am voie nici sa trag in cutii ,si in statiile alea ?

Oare, mă minți sau nu, azi vă ard grav! Twisted Evil Evil or Very Mad
PS: Te recunoști,ești tare nesimțit! scratch

Sus In jos
Lamaitza

Lamaitza

Data de inscriere : 14/08/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 12:22

Nick-ul tau: Lamaitza
Descriere: Asteptat un prieten in fata la pd si vine domnisoru punctuletz si imi spune sa i-au jafu din parcare , i-am spus ca nu vreau si mi-a dat amenda , am luat amenda si i-am mai dai 1k sin mila , dupa imi cere actele iar eu dupa 2 secunde de la lag i le-am aratat in urmatoarea secunda mi-a dat wanted 3 pe motiv neprezentare acte , eu i le dadusem deja , dupa m-a somat iar eu i-am zis ca i le-am aratat , dupa imi da runner si ma omoara .
M-am cam saturat de comportamentul lui de 2 lei asupra mea si a playerilor , nu suntem prostii tai prietene , mai calmeaza-te si dute la ORL ca ai probleme cu vederea Freak LOL
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 12:34

Lamaitza a scris:
Descriere: Asteptat un prieten in fata la pd si vine domnisoru punctuletz si imi spune sa i-au jafu din parcare , i-am spus ca nu vreau si mi-a dat amenda , am luat amenda si i-am mai dai 1k sin mila , dupa imi cere actele iar eu dupa 2 secunde de la lag i le-am aratat in urmatoarea secunda mi-a dat wanted 3 pe motiv neprezentare acte , eu i le dadusem deja , dupa m-a somat iar eu i-am zis ca i le-am aratat , dupa imi da runner si ma omoara .
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  http://postimg.org/image/pi8x54hpl/
M-am cam saturat de comportamentul lui de 2 lei asupra mea si a playerilor , nu suntem prostii tai prietene , mai calmeaza-te si dute la ORL  ca ai probleme cu vederea Freak LOL

Și eu m-am săturat de reduși mintal ca tine, dovezile tale spun tot nu mai este nevoie să aduc eu.!
Sus In jos
Mr.YrY

Mr.YrY

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 15:11

Nick-ul tau:Andreuu
Nick-ul celui reclamat:Skip
Descriere:Iar m-am dus dupa unu cu w se vede in poza ca i-am zis de cateva ori daca te predai am anuntat pe /d si dupa vine skip s-il i-a si i-am zis doar stii ce a zis punctu aseara ca am mai avut o discutie tot asa iar el a zis ce se vede in poza si plus de alta aseara el trimitea sms sa se predeau unu ca sa faca si el rank, domnule skip este interzis sa faci arrest prin /sms sau /call . si am mai pus o poza in care dovedesc ca nu i-am dat astuia wanted  degeaba.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]         http://postimg.org/image/4vvmuh2jz/        http://postimg.org/image/i8shuj64v/
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 16:13

Promises a scris:
Descriere: Aveam w3 si m-am dus cu skip pe motor la pd ca sa ma predau si atunci apare PuNcTuLeTz si imi zice sa dau g la el sau imi da runner si skip isi continua drumu cu mine catre pd ca sa ma predau si dintr-o data ma trezesc cu runner de la PuNcTuLeTz fara sa fac nimic.Am pus si o poza cand eram cu skip pe motor ca sa se vada cu cine ma indreptam catre pd..

Da, da, da. affraid
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 16:14

Promises a scris:
Descriere: Vine si trage de pe masina.

Decat sa faci plangeri fara rost, mai bine ti-ai vedea de ale tale fara sa te injure cineva...
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 16:15

Venom a scris:

Nu ai nicio dovada ca ti-a dat el Wanted Neutral.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 16:17

Dragos001 a scris:
1.Am spus ca ma predau.
4.Nu se da kill la w5
5.Esti un mare (*!+@).

Avertisment verbal. Nu se da Kill la Wanted 5.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 16:19

Borega a scris:

Te-a filmat Laughing. Asta e mai rau ca rusii, filmeaza orice. Shocked
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 16:21

Lamaitza a scris:
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  http://postimg.org/image/pi8x54hpl/
M-am cam saturat de comportamentul lui de 2 lei asupra mea si a playerilor , nu suntem prostii tai prietene , mai calmeaza-te si dute la ORL  ca ai probleme cu vederea Freak LOL

E vina lui ca tragi tu de timp!? Cand un politist iti cere actele, mai stai la vorba? Neutral
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 16:24

caramida a scris:
Nick-ul tau:Andreuu
Nick-ul celui reclamat:Skip
Descriere:Iar m-am dus dupa unu cu w se vede in poza ca i-am zis de cateva ori daca te predai am anuntat pe /d si dupa vine skip s-il i-a si i-am zis doar stii ce a zis punctu aseara ca am mai avut o discutie tot asa iar el a zis ce se vede in poza si plus de alta aseara el trimitea sms sa se predeau unu ca sa faca si el rank, domnule skip este interzis sa faci arrest prin /sms sau /call . si am mai pus o poza in care dovedesc ca nu i-am dat astuia wanted  degeaba.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]         http://postimg.org/image/4vvmuh2jz/        http://postimg.org/image/i8shuj64v/

Skip nu e cu noi in factiune Neutral, mai verifica si tu lista cu membrii...
Sus In jos
Oxfo

Oxfo

Data de inscriere : 14/08/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 17:58

Nick-ul tau: OXFO
Descriere: Pai azi munceam sa imi fac WANTED 6 deabea apucasem sa fac WANTED 5 si vine nepotu' si imi arunca Runner nu ma intrebat daca ma predau sau nu nimic direct Runner Sad

BAFTA
Sus In jos
Mr.YrY

Mr.YrY

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 18:22

Oxfo a scris:
Descriere: Pai azi munceam sa imi fac WANTED 6 deabea apucasem sa fac WANTED 5 si vine nepotu' si imi arunca Runner nu ma intrebat daca ma predau sau nu nimic direct Runner Sad

BAFTA
Morrr de ras te-am alergat eu si sined , sined a fost dat afara de fratiwear si am ramas eu imi trimitea sms cu nu m-a gasesti ma Smile))) strigam te predai tu trimiteai sms ba nepoate pleaca la cules de banane D:
Sus In jos
Promises

Promises

Data de inscriere : 30/07/2014
Varsta : 31
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Plangere PuNcTuLeTz   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 18:31

Descriere: eram cu un prieten in fata la pd si ma trezesc dintr-o data cu w3 aiurea si dupa cu runner de la "domnu"..nu e prima data cand imi da runner fara sa fac nimic dar pana acum nu am postat ca am zis ca inceteaza..am mai pus un screen si cand imi da w2 pentrut neprezentare acte cu 1 secunda dupa ce mi-a zis sa le prezint..se vede in poza ca l-am intrebat "cum?" abea dupa w2..nici nu am apucat sa-l intreb care e comanda ca el imi da w2..
Sus In jos
Clawuu.

Clawuu.

Data de inscriere : 12/01/2014
Localizare : Brăila

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 18:41

Nick-ul tau: Clawuu.
Nick-ul celui reclamat: JustTwist
Descriere: Eram AFK, dupa care m-am trezit cu W4. Si cica la el atac cop.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 18:44

Promises a scris:
Descriere: eram cu un prieten in fata la pd si ma trezesc dintr-o data cu w3 aiurea si dupa cu runner de la "domnu"..nu e prima data cand imi da runner fara sa fac nimic dar pana acum nu am postat ca am zis ca inceteaza..am mai pus un screen si cand imi da w2 pentrut neprezentare acte cu 1 secunda dupa ce mi-a zis sa le prezint..se vede in poza ca l-am intrebat "cum?" abea dupa w2..nici nu am apucat sa-l intreb care e comanda ca el imi da w2..

Marș mă frustratule, minți de crapă pietrele nici tu nu crezi ceea ce spui. I Don't Know Fuck You! Fuck You! Crazy Doctor
PS: Nu mă mai deranja cu prostia ta și plângerile tale penale Morning Coffee

Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 21:50

Oxfo a scris:

BAFTA

Deci, chiar esti obraznic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclockMier 27 Aug - 21:53

Promises a scris:

Dar scrie clar de ce ti-a dat, ce mai pui atatea intrebari!? Neutral
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 31 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 31 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: