| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
PuNcTu
| |
| |
Venom
Mesaje : 216 Data de inscriere : 11/05/2012 Varsta : 24 Localizare : No Signal
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 0:49 | |
| Nick-ul tau: Venom Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: Imi da wanted 1 aiurea Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.YrY
Mesaje : 341 Data de inscriere : 27/07/2014 Varsta : 26 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 0:51 | |
| - Venom a scris:
- Nick-ul tau: Venom
Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: Imi da wanted 1 aiurea Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] hahahahahahhah se vede in poza , na te razbuni aiurea ca ti-am facut reclamatie si o sa iei punish copil no Comment app pozele sunt de akm 2 zile | |
|
| |
Dragos01
Mesaje : 509 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 25 Localizare : unknown
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 11:50 | |
| Nick-ul tau: Dragos02 Nick-ul celui reclamat: punctuletz Descriere: se vede in video.apropo..inainte sa vii cu o scuza banala iti spun dinainte.. 1.Am spus ca ma predau. 2.Am venit pana jos sa mi dai arrest. 3.Daca nu voiam sa ma predau(ceea ce nu s a intamplat) trebuia sa dai w6 si kill 4.Nu se da kill la w5 5.Esti un mare (*!+@). Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 11:59 | |
| - Dragos001 a scris:
- Nick-ul tau: Dragos02
Nick-ul celui reclamat: punctuletz Descriere: se vede in video.apropo..inainte sa vii cu o scuza banala iti spun dinainte.. 1.Am spus ca ma predau. 2.Am venit pana jos sa mi dai arrest. 3.Daca nu voiam sa ma predau(ceea ce nu s a intamplat) trebuia sa dai w6 si kill 4.Nu se da kill la w5 5.Esti un mare (*!+@). Dovezi (Screenshot / Video): https://www.youtube.com/watch?v=-voSk3wtLe0&hd=1 Te /pee pe familia ta sau pe cine vrei tu, eu nu-ți permit, nu ești tu mai presus sau mai "Șmecher decât noi" așa că te-am pupat data viitoare fii civilizat. | |
|
| |
Dragos01
Mesaje : 509 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 25 Localizare : unknown
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 12:05 | |
| - PuNcTu a scris:
- Dragos001 a scris:
Nick-ul celui reclamat: punctuletz Descriere: se vede in video.apropo..inainte sa vii cu o scuza banala iti spun dinainte.. 1.Am spus ca ma predau. 2.Am venit pana jos sa mi dai arrest. 3.Daca nu voiam sa ma predau(ceea ce nu s a intamplat) trebuia sa dai w6 si kill 4.Nu se da kill la w5 5.Esti un mare (*!+@). Dovezi (Screenshot / Video): https://www.youtube.com/watch?v=-voSk3wtLe0&hd=1
Te /pee pe familia ta sau pe cine vrei tu, eu nu-ți permit, nu ești tu mai presus sau mai "Șmecher decât noi" așa că te-am pupat data viitoare fii civilizat. Asta e...tot ai dat kill la w5..arata mi in regulament ca n am voie sa fac asta..sau ai voie sa dai kill ca te am jignit.ma doare undeva de "respectul" pe care-l vrei.Daca scria in regulament ca ai voie sa dai kill sau wanted pentru un cacat de ala mai ziceam..ai procedat corect..dar asa nu:) | |
|
| |
ShoGun
Mesaje : 246 Data de inscriere : 20/08/2014 Varsta : 27 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 12:09 | |
| Nick-ul tau:ShoGun Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Ieisem din AMME . Trageam in acele cutii de diferite culori ,si in statiile de autobuz . Cand dintr'o data, vine el ,imi da w2, ma intreaba daca ma predau ,dupa imi da w6. Si kill . Wanted pentru ce Punctuletz ? Am tras in tine ? Am tras in civili ? Am tras in masini ? Wanted 2 acordat degeaba . Eu nu trageam in nimeni PuNcTuLeTz . Acum nu mai am voie nici sa trag in cutii ,si in statiile alea ? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 12:20 | |
| | |
|
| |
Lamaitza
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 12:22 | |
| Nick-ul tau: Lamaitza Nick-ul celui reclamat: punctuletz Descriere: Asteptat un prieten in fata la pd si vine domnisoru punctuletz si imi spune sa i-au jafu din parcare , i-am spus ca nu vreau si mi-a dat amenda , am luat amenda si i-am mai dai 1k sin mila , dupa imi cere actele iar eu dupa 2 secunde de la lag i le-am aratat in urmatoarea secunda mi-a dat wanted 3 pe motiv neprezentare acte , eu i le dadusem deja , dupa m-a somat iar eu i-am zis ca i le-am aratat , dupa imi da runner si ma omoara . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]M-am cam saturat de comportamentul lui de 2 lei asupra mea si a playerilor , nu suntem prostii tai prietene , mai calmeaza-te si dute la ORL ca ai probleme cu vederea | |
|
| |
PuNcTu
| |
| |
Mr.YrY
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 15:11 | |
| Nick-ul tau:Andreuu Nick-ul celui reclamat:Skip Descriere:Iar m-am dus dupa unu cu w se vede in poza ca i-am zis de cateva ori daca te predai am anuntat pe /d si dupa vine skip s-il i-a si i-am zis doar stii ce a zis punctu aseara ca am mai avut o discutie tot asa iar el a zis ce se vede in poza si plus de alta aseara el trimitea sms sa se predeau unu ca sa faca si el rank, domnule skip este interzis sa faci arrest prin /sms sau /call . si am mai pus o poza in care dovedesc ca nu i-am dat astuia wanted degeaba. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] http://postimg.org/image/4vvmuh2jz/ http://postimg.org/image/i8shuj64v/ | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 16:14 | |
| - Promises a scris:
- Nick-ul tau: PromisesBack
Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: Vine si trage de pe masina. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Decat sa faci plangeri fara rost, mai bine ti-ai vedea de ale tale fara sa te injure cineva... | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 16:17 | |
| - Dragos001 a scris:
Nick-ul celui reclamat: punctuletz Descriere: se vede in video.apropo..inainte sa vii cu o scuza banala iti spun dinainte.. 1.Am spus ca ma predau. 2.Am venit pana jos sa mi dai arrest. 3.Daca nu voiam sa ma predau(ceea ce nu s a intamplat) trebuia sa dai w6 si kill 4.Nu se da kill la w5 5.Esti un mare (*!+@). Dovezi (Screenshot / Video): https://www.youtube.com/watch?v=-voSk3wtLe0&hd=1 Avertisment verbal. Nu se da Kill la Wanted 5. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| |
| |
Oxfo
| |
| |
Mr.YrY
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 18:22 | |
| - Oxfo a scris:
- Nick-ul tau: OXFO
Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: Pai azi munceam sa imi fac WANTED 6 deabea apucasem sa fac WANTED 5 si vine nepotu' si imi arunca Runner nu ma intrebat daca ma predau sau nu nimic direct Runner Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
BAFTA Morrr de ras te-am alergat eu si sined , sined a fost dat afara de fratiwear si am ramas eu imi trimitea sms cu nu m-a gasesti ma ))) strigam te predai tu trimiteai sms ba nepoate pleaca la cules de banane D: | |
|
| |
Promises
Mesaje : 14 Data de inscriere : 30/07/2014 Varsta : 31 Localizare : Timisoara
| Subiect: Plangere PuNcTuLeTz Mier 27 Aug - 18:31 | |
| Nick-ul tau: PromisesBack Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: eram cu un prieten in fata la pd si ma trezesc dintr-o data cu w3 aiurea si dupa cu runner de la "domnu"..nu e prima data cand imi da runner fara sa fac nimic dar pana acum nu am postat ca am zis ca inceteaza..am mai pus un screen si cand imi da w2 pentrut neprezentare acte cu 1 secunda dupa ce mi-a zis sa le prezint..se vede in poza ca l-am intrebat "cum?" abea dupa w2..nici nu am apucat sa-l intreb care e comanda ca el imi da w2.. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Clawuu.
Mesaje : 295 Data de inscriere : 12/01/2014 Localizare : Brăila
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 18:41 | |
| Nick-ul tau: Clawuu. Nick-ul celui reclamat: JustTwist Descriere: Eram AFK, dupa care m-am trezit cu W4. Si cica la el atac cop. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 18:44 | |
| | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|