Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 21:57
Clawuu. a scris:
Nick-ul tau: Clawuu. Nick-ul celui reclamat: JustTwist Descriere: Eram AFK, dupa care m-am trezit cu W4. Si cica la el atac cop. Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Poate a fost o incurcatura ceva, nu vad nici ChatLog-ul sa imi dau seama daca chiar ai fost AFK... Revin cu un EDIT.
jsT
Mesaje : 205 Data de inscriere : 08/04/2014 Varsta : 29 Localizare : Hunedoara
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 22:36
Nick-ul tau:jst Nick-ul celui reclamat:JustTwist Descriere:o zis te predai eu am zis da si mio dat runner w6 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Arabu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 23:42
Nick-ul tau:Arabu Nick-ul celui reclamat: puyu Descriere:In primul rand eram AFK si am primit w2 de la el motiv neoprire la somatie .. M-am predat la Skip iar apoi am mai stat 30 de secunde in PD cu prietenul meu MpaCTroSLx sa ii explic ce mi-a facut puyu .Puyu a venit in PD si mi-a zis sa ies afara ... i-am zis si eu si veyron si MpaCTroSLx ca vb ceva iar el mi-a dat wanted cu motiv PPPPQ si porma kill imediat !!Nu mi se pare normal asa ceva . Doresc sa fie sanctionat aspru . Ii am martori pe: MpaCTroSLx si veyron Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 27 Aug - 23:52
Arabu a scris:
Nick-ul tau:Arabu Nick-ul celui reclamat: puyu Descriere:In primul rand eram AFK si am primit w2 de la el motiv neoprire la somatie .. M-am predat la Skip iar apoi am mai stat 30 de secunde in PD cu prietenul meu MpaCTroSLx sa ii explic ce mi-a facut puyu .Puyu a venit in PD si mi-a zis sa ies afara ... i-am zis si eu si veyron si MpaCTroSLx ca vb ceva iar el mi-a dat wanted cu motiv PPPPQ si porma kill imediat !!Nu mi se pare normal asa ceva . Doresc sa fie sanctionat aspru . Ii am martori pe: MpaCTroSLx si veyron Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
"Stop" inseamna STAI , a aparut si la tine pe chat dar tu nu ai vrut sa te opresti cand te-am somat eu , asa ca m-am oprit eu si ti-am dat wanted 2 apoi tu te-ai pus afk , ce-oi fi zis " M-am pus afk mama cat de destept o sa par... hmm si o sa ii fac post ca mi-a dat wanted cand eram eu afk " iar apoi faza cu w3 , eu am venit la politie si ti-am zis sa mergi afara ce ma f**e pe mine grija ca vorbesti tu cu aia aveti frate /sms /call sau puteti discuta afara ! Si cand te-ai vazut cu aia te-ai facut al dracu credeai ca aia 2 cretini o sa-ti tina partea na , ba din contra nu au facut nimic, asa ca seara buna !
Aici sunt si dovezile mele (dar nu isi mai au rostul ca s-a dat singur de gol ): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
F3shN3t
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 1:20
Nick-ul tau: Bullet Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: Am avut w1 si am primit 18 min adica pentru w5 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mr.YrY
Mesaje : 341 Data de inscriere : 27/07/2014 Varsta : 26 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 2:11
F3shN3t a scris:
Nick-ul tau: Bullet Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: Am avut w1 si am primit 18 min adica pentru w5 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Obositu-le unde arata ca ai w1? in ce poza mai precis ca ai avut ....... nu ai dovada BAFTA!
Jonathan
Mesaje : 218 Data de inscriere : 10/07/2014 Varsta : 54 Localizare : Pe scaun
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 9:48
jsT a scris:
Nick-ul tau:jst Nick-ul celui reclamat:JustTwist Descriere:o zis te predai eu am zis da si mio dat runner w6 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Prietene am zis de nush cate ori (potii verifica Fratzi in log ) si nu ma bagai in seaba nu stiu ce ziceai acolo ... bafta ..
Jonathan
Mesaje : 218 Data de inscriere : 10/07/2014 Varsta : 54 Localizare : Pe scaun
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 9:55
FratziWear a scris:
Clawuu. a scris:
Nick-ul tau: Clawuu. Nick-ul celui reclamat: JustTwist Descriere: Eram AFK, dupa care m-am trezit cu W4. Si cica la el atac cop. Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Poate a fost o incurcatura ceva, nu vad nici ChatLog-ul sa imi dau seama daca chiar ai fost AFK... Revin cu un EDIT.
Chiar nu stii sa mintii Clawuu , eram la cnn cu Bogdan01 si vii tu smecher sa imi bubui infernusul (nu ti-am facut nimic pentru ca nu eram 100% sigur ca tu ai fost , dar in timp ce puneam /ad ai tras dupa mine sa ma omori (mai lasat cu 20HP) si am mers la tine ai stat 2 secunde te-ai uitat si te-ai pus afk , dupa vre-o 10 secunde ai revenit si ti-am dat wantedul meritat pentru ce ai facut (am martor pe Bogdan01 era acolo cu jetpack) te-am somat de vreo 4-5 ori si nu ai vrut (o sa pun o poza cand te-am somat ) ti-am dat runner si kill !! Nu am facut mai multe ss cu dovezi pentru ca nu credeam ca esti asa idiot in cat sa imi faci post dupa ca ce esti de vina , de acum o sa fac .. ... Multumesc
BladeRunner
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 11:29
Nick-ul tau:BlaDeRuNNeR Nick-ul celui reclamat:Andreuu Descriere:da Wanted 6 pt Esc On Wanted si nici nu avea Wanted Si dupa ii da si Runner Dovezi (Screnshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 11:40
BladeRunner a scris:
Nick-ul tau:BlaDeRuNNeR Nick-ul celui reclamat:Andreuu Descriere:da Wanted 6 pt Esc On Wanted si nici nu avea Wanted Si dupa ii da si Runner Dovezi (Screnshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Meștere, dacă ăla nu ia făcut plângere, ii face un %^@ ca tine, te rog frumos zbori de aici!
Geogeo123
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 12:36
Nick-ul tau:Geogeo Nick-ul celui reclamat:Punctuletz Descriere:wanted degeaba? neoprire la somatie serios? M-ai somat cumva? Din cate stiu nici nu erai cu masina de pd erai cu masina casei Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 14:41
Geogeo123 a scris:
Nick-ul tau:Geogeo Nick-ul celui reclamat:Punctuletz Descriere:wanted degeaba? neoprire la somatie serios? M-ai somat cumva? Din cate stiu nici nu erai cu masina de pd erai cu masina casei Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu te-am șomat ă nici nu am alergat după tine, te opresc cu ce vrea mușchiu meu, ințeles ? PS: Mai puteți conduce atâta nesimțire și prostie?
Zuppy0910
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 19:00
Nick-ul tau:Zuppy Nick-ul celui reclamat:MADRadu Descriere:Eu stiu ca runner inseamna cand fugi si nu stai s-au cand evadezi colegul vostru mi-a dat runner ca nu am vrut sa merg cu masina cu el ...eu aveam Nrg rent si am spus ca merg eu cu el asa cum se vede si in ss si se mai vede ca era langa mine ca daca era sa fug nu aparea in ss...(RAU A AJUNS PD,ND,FBI ATI BAGAT DOAR COPII LA CONDUCERE) Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/tmrps485d/
Promises
Mesaje : 14 Data de inscriere : 30/07/2014 Varsta : 31 Localizare : Timisoara
Subiect: Plangere Andreuu Joi 28 Aug - 19:14
Nick-ul tau: PromisesBack Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: fac w1 si lake-ul asta de om ma omoara fara sa ma intrebe daca ma predau,mosu_trix si PabloEscobar au fost de fata cand s-a intamplat.sunt martori, ca sa nu mai zica tiganii astia cum e Andreuu si PuNcTuLeTz ca mint si nu am dovezi cand eu am dovezi cat se poate de clare+martori si ei nu au nimic Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mr.YrY
Mesaje : 341 Data de inscriere : 27/07/2014 Varsta : 26 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 19:18
Promises a scris:
Nick-ul tau: PromisesBack Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: fac w1 si lake-ul asta de om ma omoara fara sa ma intrebe daca ma predau,mosu_trix si PabloEscobar au fost de fata cand s-a intamplat.sunt martori, ca sa nu mai zica tiganii astia cum e Andreuu si PuNcTuLeTz ca mint si nu am dovezi cand eu am dovezi cat se poate de clare+martori si ei nu au nimic Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ba ma injuri o ora si dupa vi ca te omor si ca dastea si ce daca te-am omorat da frate astept fwarn aia e dar crede-ma i-am spus lu punctu azi m-am saturat de oameni ca tine sa injure fara masura daca te-as prinde in realiate ti-as lega coaiele de limba
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 19:22
Arabu a scris:
Bine ti-a facut, ca sunt satul de cei ca tine.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 19:23
F3shN3t a scris:
Nick-ul tau: Bullet Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: Am avut w1 si am primit 18 min adica pentru w5 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
O fi gresit si el, poate s-a uitat in /wanted si nu a luat Wanted-ul care trebuie... Il iertam acu'...
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 19:25
jsT a scris:
Da ma, da... Cand i-ai zis: "DA", dupa 7 ani?
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 19:27
BladeRunner a scris:
Andreuuu - /fwarn (Faction Warn), la urmatoarea abatere esti demis. Apropo, la plangerea de mai sus era Wanted 1. (Cautiune: 50000 Lei).
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 19:28
Geogeo123 a scris:
Voi ar trebui sa fiti batuti, de mici, cu paru'... fara numar.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 19:31
Zuppy0910 a scris:
Nick-ul tau:Zuppy Nick-ul celui reclamat:MADRadu Descriere:Eu stiu ca runner inseamna cand fugi si nu stai s-au cand evadezi colegul vostru mi-a dat runner ca nu am vrut sa merg cu masina cu el ...eu aveam Nrg rent si am spus ca merg eu cu el asa cum se vede si in ss si se mai vede ca era langa mine ca daca era sa fug nu aparea in ss...(RAU A AJUNS PD,ND,FBI ATI BAGAT DOAR COPII LA CONDUCERE) Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/tmrps485d/
A procedat corect, esti vreun: "HA-HA-HA", si nu stiu eu!?
P.S: N-ai tu degete la maini si la picioare, de cati ani au unii...
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 19:33
Promises a scris:
Andreuuu - /fwarn (Faction Warn)
Zuppy0910
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 19:36
Nick-ul tau:Zuppy Nick-ul celui reclamat:Andreiuu Descriere:e vinovat intrun fel sau altul dar vreau sa fie mai atent eu nu fac reclamatie aiurea fac cand e si de bine si de rau stiu ca acum mi-a dat mai putin in loc sa imi dea pt 3 mi-a dat pt 1 dar nu e atent si vreau sa se ia masuri prea isi bat joc de factiunile astea si prea profita ca au intaietate Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
FratziWear te rog sa te uiti si la reclamatia care am facuto pentru MADRadu aia ma intereseaza mai mult si vreau sa se ia masuri pt ca el se dadea mare smecher ca e cu prietenul lui si se vede in ss care e pr lui
Multumesc!!!
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 28 Aug - 19:46
Zuppy0910 a scris:
Nick-ul tau:Zuppy Nick-ul celui reclamat:Andreiuu Descriere:e vinovat intrun fel sau altul dar vreau sa fie mai atent eu nu fac reclamatie aiurea fac cand e si de bine si de rau stiu ca acum mi-a dat mai putin in loc sa imi dea pt 3 mi-a dat pt 1 dar nu e atent si vreau sa se ia masuri prea isi bat joc de factiunile astea si prea profita ca au intaietate Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
FratziWear te rog sa te uiti si la reclamatia care am facuto pentru MADRadu aia ma intereseaza mai mult si vreau sa se ia masuri pt ca el se dadea mare smecher ca e cu prietenul lui si se vede in ss care e pr lui
Multumesc!!!
L-am sanctionat mai sus pentru o greseala de genu', la urmatoarea o sa-l demit.
Oxigen™
Mesaje : 38 Data de inscriere : 24/08/2014 Varsta : 26 Localizare : Timisoara
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 29 Aug - 2:10
Nick-ul tau: oxigen Nick-ul celui reclamat: suleyman Descriere: imi da 4 w cica atac de corp sa puna ss cand lam atacat si dupa imi da runner Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii