| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 29 Aug - 16:31 | |
| - ,OxiGen, a scris:
Nick-ul tau: oxigen Nick-ul celui reclamat: suleyman Descriere: imi da 4 w cica atac de corp sa puna ss cand lam atacat si dupa imi da runner Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Plangere inutila. Nu primeste nimic. | |
|
| |
Boyka52
Mesaje : 245 Data de inscriere : 05/03/2014 Varsta : 28 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 30 Aug - 13:51 | |
| Nick-ul tau:Boyka Nick-ul celui reclamat:Punctuletz Descriere:E disperat.Cum poti tine asa ceva in FBI? Dovezi (Screenshot / Video):Martori: Suleyman +ss [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 30 Aug - 13:56 | |
| - Boyka52 a scris:
- Nick-ul tau:Boyka
Nick-ul celui reclamat:Punctuletz Descriere:E disperat.Cum poti tine asa ceva in FBI? Dovezi (Screenshot / Video):Martori: Suleyman +ss [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Oare, ia citește ce scrie acolo am zis clar G nu faci ce vrei tu.POstermani. | |
|
| |
Veyron
Mesaje : 452 Data de inscriere : 28/06/2014 Varsta : 25 Localizare : Braila
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 30 Aug - 14:02 | |
| Nick-ul tau: Veyron Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: un prieten de-al lui avea w6 iar eu m-am dus sa-l omor,dupa ce l-am omorat,m-a omorat si el pe mine cica "victima colaterala" dar ala murise deja... DM aiurea,fusese si complice la DB,dar nu am apucat sa fac ss Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| |
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 30 Aug - 19:46 | |
| - Boyka52 a scris:
- Nick-ul tau:Boyka
Nick-ul celui reclamat:Punctuletz Descriere:E disperat.Cum poti tine asa ceva in FBI? Dovezi (Screenshot / Video):Martori: Suleyman +ss [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ramane de vazut ce fac la faza asta, dovezile sunt cam aiurea. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 30 Aug - 19:47 | |
| - Veyron a scris:
- Nick-ul tau: Veyron
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: un prieten de-al lui avea w6 iar eu m-am dus sa-l omor,dupa ce l-am omorat,m-a omorat si el pe mine cica "victima colaterala" dar ala murise deja... DM aiurea,fusese si complice la DB,dar nu am apucat sa fac ss Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Plangere aiurea, se mai intampla sa-ti iei si cate-un glonte la arestari... | |
|
| |
ALBERT200
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 30 Aug - 21:47 | |
| Nick-ul tau:ALBERT200 Nick-ul celui reclamat: PabloEscobarDescriere:Tazer aiurea Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Promi
Mesaje : 26 Data de inscriere : 30/08/2014 Localizare : Timis
| Subiect: Reclamatie PuNcTuLeTz Dum 31 Aug - 6:44 | |
| Nick-ul tau: Arot Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: imi da w1 pentru furt vehicule si kill imediat dupa fara sa ma intrebe daca ma predau sau nu. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Promi
| Subiect: Reclamatie Puyu Dum 31 Aug - 6:48 | |
| Nick-ul tau: Arot Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: imi da w3 pt PPPG fara sa imi zica ca daca ies imi da w3. eu stiam ca trebuie sa ma avertizeze si sa-mi spuna ce primesc daca nu ies..(si imediat dupa mi-a dat kill fara sa ma intrebe daca ma predau dar nu am mai facut screen ca nu am apucat..nu credeam ca-mi da kill si nu eram pregatit) ce e in paranteza nu prea conteaza ca nu am dovada..dar restul..... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Promi
| Subiect: Plangere Andreuu Dum 31 Aug - 15:47 | |
| Nick-ul tau: Arot Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: eram langa atm plaja pe sosea si vine Andreuu si sta cu masina peste mine pana mor fara sa am wanted sau ceva Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.YrY
Mesaje : 341 Data de inscriere : 27/07/2014 Varsta : 26 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 31 Aug - 15:49 | |
| - Arot a scris:
- Nick-ul tau: Arot
Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: eram langa atm plaja pe sosea si vine Andreuu si sta cu masina peste mine pana mor fara sa am wanted sau ceva Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Esti handi ii am maroti lucifex puyu global eram dupa runner si tu erai cu ei acolo am oprit si trageau aia in runner eu conduceam stai calm sa nu iei warn pentru plangere aiurea apropo ai dovada singur ca bullet a scris mai sus in imagine asa ca meriti un w pentru complice runner deci guritza .. | |
|
| |
Promi
| Subiect: Plangere Globall2014, Puyu si Lucifex Dum 31 Aug - 15:58 | |
| Nick-ul tau: Arot Nick-ul celui reclamat: Globall2014,Puyu si Lucifex Descriere: ma plimbam cu vortexu fara sa am vreun wanted(se vede in screen) si acesti 3 indivizi vin si trag in mine pana explodeaza vortexul si mor Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 31 Aug - 17:43 | |
| - Arot a scris:
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: imi da w3 pt PPPG fara sa imi zica ca daca ies imi da w3. eu stiam ca trebuie sa ma avertizeze si sa-mi spuna ce primesc daca nu ies..(si imediat dupa mi-a dat kill fara sa ma intrebe daca ma predau dar nu am mai facut screen ca nu am apucat..nu credeam ca-mi da kill si nu eram pregatit) ce e in paranteza nu prea conteaza ca nu am dovada..dar restul..... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mai citeste regulamentul, nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 31 Aug - 17:44 | |
| - Arot a scris:
Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: eram langa atm plaja pe sosea si vine Andreuu si sta cu masina peste mine pana mor fara sa am wanted sau ceva Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu primeste nimic, nu cred ca te-a omorat intentionat. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 31 Aug - 17:45 | |
| - Arot a scris:
Nick-ul celui reclamat: Globall2014,Puyu si Lucifex Descriere: ma plimbam cu vortexu fara sa am vreun wanted(se vede in screen) si acesti 3 indivizi vin si trag in mine pana explodeaza vortexul si mor Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu vad ca cineva sa traga in tine, iar din factiunea mea este doar Puyu. | |
|
| |
SoiMaR
Mesaje : 1102 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Pe Soare
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 31 Aug - 18:31 | |
| Nick-ul tau:Pixelatul Nick-ul celui reclamat:Suleyman Descriere:Wanted aiurea!!!!!!!!!!!!!! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 1 Sept - 0:30 | |
| - Pixelat a scris:
- Nick-ul tau:Pixelatul
Nick-ul celui reclamat:Suleyman Descriere:Wanted aiurea!!!!!!!!!!!!!! Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu e aiurea deloc, cu /q nu rezolvi nimic. | |
|
| |
Venom
Mesaje : 216 Data de inscriere : 11/05/2012 Varsta : 24 Localizare : No Signal
| |
| |
Venom
| |
| |
Venom
| |
| |
Dev
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 3 Sept - 21:19 | |
| | |
|
| |
Ryan
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |