GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 22 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Taz

Taz

Data de inscriere : 09/06/2011

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  Empty
MesajSubiect: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockMar 1 Apr - 15:49

Te supara cineva din F.B.I!? Aici e locul potrivit pentru o reclamatie!

Nick-ul tau:
Nick-ul celui reclamat:
Descriere:
Dovezi (Screenshot / Video):

* Fara dovezi concrete nu vom lua masuri.
* Cei care nu posteaza dupa model vor avea plangerile respinse si/sau sterse.
* Nu se accepta dovezile editate (Screen-uri editate in Paint / PS).

Atentie: In acest topic se vor raporta doar membrii F.B.I care au incalcat regulile sau au abuzat de functia pe care o detin. Sunteti rugati sa postati dupa model fara a face spam, a jigni, a injura sau a face dublu post.
Sus In jos
UPS

UPS

Data de inscriere : 31/03/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockMier 2 Apr - 17:33

Nick-ul tau:ADX
Nick-ul celui reclamat:deLux
Descriere:Nu aveam multe droguri la mn ! deLux a venit direct la mn cand sunt uni cu 10000 drugs la ei sai a veni la mn direct si mia dat amenda de gaba !! si mia dat w 2 pt ca nu am platito si nu am fost in masina nimika a venit de la pd pe mn !
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockMier 2 Apr - 18:19

UPS a scris:

Nick-ul celui reclamat:deLux
Descriere:Nu aveam multe droguri la mn ! deLux a venit direct la mn cand sunt uni cu 10000 drugs la ei sai a veni la mn direct si mia dat amenda de gaba !! si mia dat w 2 pt ca nu am platito si nu am fost in masina nimika a venit de la pd pe mn !
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu e in factiunea mea, e in NG!
Sus In jos
ADX

Data de inscriere : 01/03/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockVin 4 Apr - 21:51

Nick-ul celui reclamat:SaveGE
Descriere:ss + Just stateam la cnn, si vine dint-ro data la mn sta 2 minn si ami da w 2 apoi kill!! aratami mie ca arata ca am fost in masina !!
Sus In jos
OzN24

OzN24

Data de inscriere : 02/07/2013

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockSam 5 Apr - 12:19

Nick-ul tau:NzT
Nick-ul celui reclamat:Puyu (Curca)
Descriere:Fura arrestari
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -> Aici cand ma duc eu dupa el , si aici cand l-a arrestat curca asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ultima editare efectuata de catre OzN24 in Sam 5 Apr - 12:24, editata de 1 ori
Sus In jos
Puyu

Puyu

Data de inscriere : 21/12/2013
Varsta : 27
Localizare : Calafat,Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockSam 5 Apr - 12:24

OzN24 a scris:
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -> Aici cand ma duc eu dupa el , si aici cand l-a arestar curca asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Si eu sa visez ca e cu tine,cand vine si sta acolo jos si asteapta sa fie arestat,ca pana cititi voi lista cu arestul se plictiseste ala acolo,ai anuntat cumva pe /d sa stiu ca este cu tine ?

PS : Ce caracter de tigan imputzit ai [Nu te-am jignit], sa-mi faci post pentru o asemenea aberatie,cat sunteti ma de rai .  Shocked 
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockSam 5 Apr - 13:13

ADX a scris:

Nick-ul celui reclamat:SaveGE
Descriere:ss + Just stateam la cnn, si vine dint-ro data la mn sta 2 minn si ami da w 2 apoi kill!! aratami mie ca arata ca am fost in masina !!

Nu sunt niste dovezi chiar clare, adica, nu vad sa te omoare el. Nu primeste nimic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockSam 5 Apr - 13:46

OzN24 a scris:
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -> Aici cand ma duc eu dupa el , si aici cand l-a arrestat curca asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Apoi, doar pentru atat? Nu primeste nimic Neutral.
Sus In jos
MR.CabroN

MR.CabroN

Data de inscriere : 03/01/2014
Varsta : 30
Localizare : Cluj-Napoca

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockDum 6 Apr - 15:11

Nick-ul tau: MR.CabroN
Nick-ul celui reclamat: A_DoNy
Descriere: Am luat masina de prods. El vine o fura, eu o bubui, si el imi da w4...
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockDum 6 Apr - 15:43

MR.CabroN a scris:
Nick-ul tau: MR.CabroN
Nick-ul celui reclamat: A_DoNy
Descriere: Am luat masina de prods. El vine o fura, eu o bubui, si el imi da w4...
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Nu ai o dovada ca ti-a furat masina, iar pentru ca ai tras el, a procedat corect. Nu primeste nimic.
Sus In jos
DariusDD

DariusDD

Data de inscriere : 11/02/2014
Varsta : 27

MesajSubiect: Plangere SavAGe   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockLun 7 Apr - 23:23

Nick-ul tau:DariusDD
Nick-ul celui reclamat:SavAGe
Descriere:Imi da wanted 6 fara motiv si dupa ma omoara repede , + la inca 5 . Sa se ia masuri va rog frumos
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockLun 7 Apr - 23:38

DariusDD a scris:
Nick-ul tau:DariusDD
Nick-ul celui reclamat:SavAGe
Descriere:Imi da wanted 6 fara motiv si dupa ma omoara repede , + la inca 5 . Sa se ia masuri va rog frumos

SavAGe - Demis + interdictie in F.B.I.
Sus In jos
Swiftule

Data de inscriere : 15/02/2014
Localizare : Bucharest

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockMar 8 Apr - 11:50

Nick-ul tau:Swiftule
Nick-ul celui reclamat:Puyu
Descriere:Detinere de drugs
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockMar 8 Apr - 13:27

Swiftule a scris:
Nick-ul tau:Swiftule
Nick-ul celui reclamat:Puyu
Descriere:Detinere de drugs

Ce dovada e asta? Smile)
Sus In jos
Profarm

Profarm

Data de inscriere : 31/12/2013

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockVin 11 Apr - 15:21

Nick-ul tau: Profarm
Nick-ul celui reclamat: Sunt doi Mr.Andrew si EkZ.
Descriere: I-am dat jos de pe motocileta din greseala si am primit 2 , respectiv 4 wanted pe motive diferite si vreau mai ales sa vad de la ei dovada pentru aceste motive . Martor ocular a fost Cata213 .
Sus In jos
EkZ.

EkZ.

Data de inscriere : 23/07/2013
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockVin 11 Apr - 15:43

Didi a scris:
Descriere: I-am dat jos de pe motocileta din greseala si am primit 2 , respectiv 4 wanted pe motive diferite si vreau mai ales sa vad de la ei dovada pentru aceste motive . Martor ocular a fost Cata213 .

Veneam de langa Aero LS. si intrai ca "prostu'" in mine [si nu numai odata] ...si cand am plecat cu NRG de la ATM ma dateai jos ca un copil de 10 ani. Dute si da-ti /q la viata. Sa-mp nu e de tine .Wink
Sus In jos
Profarm

Profarm

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockVin 11 Apr - 15:52

Ai vreo dovada pe ce spui ? eu am , asa ca nu vreau sa vad ceva .
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockVin 11 Apr - 18:51

Didi a scris:

Din prima ma minti ca i-ai dat jos de pe motocicleta. Nu vad niciunde asta in ScreenShot + ca nu puteai sa-i plimbi pe amandoi. Cu asa dovada eu nu pot sa sanctionez pe nimeni. Have fun.

P.S: Daca i-ai dat cu pumnii jos, clar, suporti consecintele.
Sus In jos
Profarm

Profarm

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockSam 12 Apr - 1:21

Mda , dar zimi si mie un singur lucru de ce sunt doua motive diferite ? Ei nu au nici macar o dovada pentru asta . Si acum vreau si o explicatie pentru asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , 5 wanted pe motiv ca am omorat un politist si acum pe bune nici macar nu aveam 1 wanted sa zici ca l-am omorat , nimic .
Sus In jos
Mr.Andrew

Data de inscriere : 04/02/2014
Varsta : 31
Localizare : Onesti

MesajSubiect: profarm   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockSam 12 Apr - 1:31

ADX era si el cand nu ne lasai in pace in timp ce urmaream pe cineva.Tot te-ai izbit cu masina in mine pana a luat foc si m-ai blocat si asa am murit.Deci wanted 5 nu ti-am dat pe degeaba.
Sus In jos
ADX

Data de inscriere : 01/03/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockSam 12 Apr - 1:34

BaI fata sau baiat ce esti .1 la mana ai omorat un cop si nu ne lasai sa mergem dupa knoff !! w5 meritai pt omorarea unui cop asa ca taci nu mai vb de geaba eu sunt martoru lui ca eram cu el am apucat sa ies din masina atuncia ! si el a murit ca lai omorat tu !!
Sus In jos
Profarm

Profarm

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockSam 12 Apr - 1:40

Si cum l-am omorat eu ia spunemi ? ADX vezi ca am ss si cu tine cand faceai DM de pe masina ca din cauza ta si a lui Andrei a luat masina mea foc si a murit si el asa ca nu te mai baga .
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockSam 12 Apr - 17:43

Mr.Andrew - Avertisment

P.S: La celalalte poze sunt destul de clare REASON-urile.
Sus In jos
Dan_Y

Dan_Y

Data de inscriere : 02/07/2013
Varsta : 26
Localizare : Madaras

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockSam 12 Apr - 23:20

Nick-ul tau: GMeN
Nick-ul celui reclamat: WoW. si A_DoNy
Descriere: 1: WoW. foloseste spray fara motiv pe mine ,2: A_DoNy tot tragea cu tazeru in WoW. (se vede clar in poza!) , asta e comportament de membru al FBI ? cer sa se ieie masuri.
Sus In jos
WoW. xD

Data de inscriere : 26/03/2014
Varsta : 25
Localizare : Pitesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclockSam 12 Apr - 23:43

Noi doi ne antrenam deci n-o comment
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 1 din 44Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 22 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: