| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Taz
| Subiect: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 1 Apr - 15:49 | |
| Te supara cineva din F.B.I!? Aici e locul potrivit pentru o reclamatie!
Nick-ul tau: Nick-ul celui reclamat: Descriere: Dovezi (Screenshot / Video):
* Fara dovezi concrete nu vom lua masuri. * Cei care nu posteaza dupa model vor avea plangerile respinse si/sau sterse. * Nu se accepta dovezile editate (Screen-uri editate in Paint / PS).
Atentie: In acest topic se vor raporta doar membrii F.B.I care au incalcat regulile sau au abuzat de functia pe care o detin. Sunteti rugati sa postati dupa model fara a face spam, a jigni, a injura sau a face dublu post. | |
|
| |
UPS
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 2 Apr - 17:33 | |
| Nick-ul tau:ADX Nick-ul celui reclamat:deLux Descriere:Nu aveam multe droguri la mn ! deLux a venit direct la mn cand sunt uni cu 10000 drugs la ei sai a veni la mn direct si mia dat amenda de gaba !! si mia dat w 2 pt ca nu am platito si nu am fost in masina nimika a venit de la pd pe mn ! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 2 Apr - 18:19 | |
| - UPS a scris:
Nick-ul tau:ADX Nick-ul celui reclamat:deLux Descriere:Nu aveam multe droguri la mn ! deLux a venit direct la mn cand sunt uni cu 10000 drugs la ei sai a veni la mn direct si mia dat amenda de gaba !! si mia dat w 2 pt ca nu am platito si nu am fost in masina nimika a venit de la pd pe mn ! Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu e in factiunea mea, e in NG! | |
|
| |
ADX
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 4 Apr - 21:51 | |
| Nick-ul tau:ADX Nick-ul celui reclamat:SaveGE Descriere:ss + Just stateam la cnn, si vine dint-ro data la mn sta 2 minn si ami da w 2 apoi kill!! aratami mie ca arata ca am fost in masina !! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
OzN24
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 5 Apr - 12:19 | |
| Nick-ul tau:NzT Nick-ul celui reclamat:Puyu (Curca) Descriere:Fura arrestari Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -> Aici cand ma duc eu dupa el , si aici cand l-a arrestat curca asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre OzN24 in Sam 5 Apr - 12:24, editata de 1 ori | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| |
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 5 Apr - 13:13 | |
| - ADX a scris:
Nick-ul tau:ADX Nick-ul celui reclamat:SaveGE Descriere:ss + Just stateam la cnn, si vine dint-ro data la mn sta 2 minn si ami da w 2 apoi kill!! aratami mie ca arata ca am fost in masina !! Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu sunt niste dovezi chiar clare, adica, nu vad sa te omoare el. Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 5 Apr - 13:46 | |
| - OzN24 a scris:
- Nick-ul tau:NzT
Nick-ul celui reclamat:Puyu (Curca) Descriere:Fura arrestari Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -> Aici cand ma duc eu dupa el , si aici cand l-a arrestat curca asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Apoi, doar pentru atat? Nu primeste nimic . | |
|
| |
MR.CabroN
Mesaje : 128 Data de inscriere : 03/01/2014 Varsta : 30 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 6 Apr - 15:11 | |
| Nick-ul tau: MR.CabroN Nick-ul celui reclamat: A_DoNy Descriere: Am luat masina de prods. El vine o fura, eu o bubui, si el imi da w4... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 6 Apr - 15:43 | |
| - MR.CabroN a scris:
- Nick-ul tau: MR.CabroN
Nick-ul celui reclamat: A_DoNy Descriere: Am luat masina de prods. El vine o fura, eu o bubui, si el imi da w4... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu ai o dovada ca ti-a furat masina, iar pentru ca ai tras el, a procedat corect. Nu primeste nimic. | |
|
| |
DariusDD
| Subiect: Plangere SavAGe Lun 7 Apr - 23:23 | |
| Nick-ul tau:DariusDD Nick-ul celui reclamat:SavAGe Descriere:Imi da wanted 6 fara motiv si dupa ma omoara repede , + la inca 5 . Sa se ia masuri va rog frumos Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 7 Apr - 23:38 | |
| - DariusDD a scris:
- Nick-ul tau:DariusDD
Nick-ul celui reclamat:SavAGe Descriere:Imi da wanted 6 fara motiv si dupa ma omoara repede , + la inca 5 . Sa se ia masuri va rog frumos Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] SavAGe - Demis + interdictie in F.B.I. | |
|
| |
Swiftule
Mesaje : 98 Data de inscriere : 15/02/2014 Localizare : Bucharest
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 8 Apr - 11:50 | |
| Nick-ul tau:Swiftule Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:Detinere de drugs Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
Profarm
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 11 Apr - 15:21 | |
| Nick-ul tau: Profarm Nick-ul celui reclamat: Sunt doi Mr.Andrew si EkZ. Descriere: I-am dat jos de pe motocileta din greseala si am primit 2 , respectiv 4 wanted pe motive diferite si vreau mai ales sa vad de la ei dovada pentru aceste motive . Martor ocular a fost Cata213 . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
EkZ.
Mesaje : 599 Data de inscriere : 23/07/2013 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 11 Apr - 15:43 | |
| - Didi a scris:
- Nick-ul tau: Profarm
Nick-ul celui reclamat: Sunt doi Mr.Andrew si EkZ. Descriere: I-am dat jos de pe motocileta din greseala si am primit 2 , respectiv 4 wanted pe motive diferite si vreau mai ales sa vad de la ei dovada pentru aceste motive . Martor ocular a fost Cata213 . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Veneam de langa Aero LS. si intrai ca "prostu'" in mine [si nu numai odata] ...si cand am plecat cu NRG de la ATM ma dateai jos ca un copil de 10 ani. Dute si da-ti /q la viata. Sa-mp nu e de tine . | |
|
| |
Profarm
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 11 Apr - 15:52 | |
| Ai vreo dovada pe ce spui ? eu am , asa ca nu vreau sa vad ceva . | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 11 Apr - 18:51 | |
| - Didi a scris:
- Nick-ul tau: Profarm
Nick-ul celui reclamat: Sunt doi Mr.Andrew si EkZ. Descriere: I-am dat jos de pe motocileta din greseala si am primit 2 , respectiv 4 wanted pe motive diferite si vreau mai ales sa vad de la ei dovada pentru aceste motive . Martor ocular a fost Cata213 . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Din prima ma minti ca i-ai dat jos de pe motocicleta. Nu vad niciunde asta in ScreenShot + ca nu puteai sa-i plimbi pe amandoi. Cu asa dovada eu nu pot sa sanctionez pe nimeni. Have fun.
P.S: Daca i-ai dat cu pumnii jos, clar, suporti consecintele. | |
|
| |
Profarm
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 12 Apr - 1:21 | |
| Mda , dar zimi si mie un singur lucru de ce sunt doua motive diferite ? Ei nu au nici macar o dovada pentru asta . Si acum vreau si o explicatie pentru asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , 5 wanted pe motiv ca am omorat un politist si acum pe bune nici macar nu aveam 1 wanted sa zici ca l-am omorat , nimic . | |
|
| |
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
| Subiect: profarm Sam 12 Apr - 1:31 | |
| ADX era si el cand nu ne lasai in pace in timp ce urmaream pe cineva.Tot te-ai izbit cu masina in mine pana a luat foc si m-ai blocat si asa am murit.Deci wanted 5 nu ti-am dat pe degeaba. | |
|
| |
ADX
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 12 Apr - 1:34 | |
| BaI fata sau baiat ce esti .1 la mana ai omorat un cop si nu ne lasai sa mergem dupa knoff !! w5 meritai pt omorarea unui cop asa ca taci nu mai vb de geaba eu sunt martoru lui ca eram cu el am apucat sa ies din masina atuncia ! si el a murit ca lai omorat tu !! | |
|
| |
Profarm
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 12 Apr - 1:40 | |
| Si cum l-am omorat eu ia spunemi ? ADX vezi ca am ss si cu tine cand faceai DM de pe masina ca din cauza ta si a lui Andrei a luat masina mea foc si a murit si el asa ca nu te mai baga . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 12 Apr - 17:43 | |
| Mr.Andrew - Avertisment
P.S: La celalalte poze sunt destul de clare REASON-urile. | |
|
| |
Dan_Y
Mesaje : 510 Data de inscriere : 02/07/2013 Varsta : 26 Localizare : Madaras
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 12 Apr - 23:20 | |
| Nick-ul tau: GMeN Nick-ul celui reclamat: WoW. si A_DoNy Descriere: 1: WoW. foloseste spray fara motiv pe mine ,2: A_DoNy tot tragea cu tazeru in WoW. (se vede clar in poza!) , asta e comportament de membru al FBI ? cer sa se ieie masuri. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
WoW. xD
Mesaje : 174 Data de inscriere : 26/03/2014 Varsta : 25 Localizare : Pitesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 12 Apr - 23:43 | |
| Noi doi ne antrenam deci n-o comment | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|