| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
WoW. xD
Mesaje : 174 Data de inscriere : 26/03/2014 Varsta : 25 Localizare : Pitesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 12 Apr - 23:47 | |
| Si nu prea vad unde folosesc spray-ul pe tine si daca l-am folosit a fost pentru antrenament. Si in al doi-le-a rând care e faza ca A_Dony imi da taser ti-a dat ți-e cumva? | |
|
| |
Dan_Y
Mesaje : 510 Data de inscriere : 02/07/2013 Varsta : 26 Localizare : Madaras
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 12 Apr - 23:49 | |
| Ma asta e antrenament cu TAZER ? si dc ai dat cu spray in Mine >? | |
|
| |
WoW. xD
Mesaje : 174 Data de inscriere : 26/03/2014 Varsta : 25 Localizare : Pitesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 12 Apr - 23:51 | |
| Da frate antrenament,cum crezi ca se prinde un runner normal cu tazer/spary ca sa ii încetinească.Nu vad unde am dat cu spary in tine daca tu venea ai te bagaj in seama fără sa te invite nimeni nu e treaba mea. | |
|
| |
Nirolf.
Mesaje : 363 Data de inscriere : 14/12/2013 Varsta : 24 Localizare : Giurgiu, Bolintin-Deal
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 13 Apr - 0:13 | |
| Nick-ul tau: Nirolf (Lider PD) Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: Tot gasesc masini/elicopter/motociclete abandonate de el. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 13 Apr - 3:01 | |
| Ma omorase un hitman acolo...Am uitat de el.Imi cer scuze | |
|
| |
Dan_Y
Mesaje : 510 Data de inscriere : 02/07/2013 Varsta : 26 Localizare : Madaras
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 13 Apr - 11:02 | |
| Ma Omule , Antrenamentele nu se face pe strada ! se face jos la pd dupa cate stiu eu , asa ca asteapta parerea lui Wear si vedem noi... | |
|
| |
bnzzz[x]
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 13 Apr - 11:09 | |
| Nick-ul tau: bnzzz Nick-ul celui reclamat: AmericaN Descriere: Limbaj de taran... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
American™
Mesaje : 618 Data de inscriere : 17/01/2014 Varsta : 25 Localizare : Targoviste/Dambovita.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 13 Apr - 11:31 | |
| - bnzzz a scris:
- Nick-ul tau: bnzzz
Nick-ul celui reclamat: AmericaN Descriere: Limbaj de taran... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Offffff. sa sti ca am pielea de gaina...... Ba copilas .... lasa-te ma de samp... Da sti dc am dat acel sms :">? Pentru ca faci DM ca un copil.....Se poate verifica in ChatLog. | |
|
| |
Mucea
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 13 Apr - 15:28 | |
| Nick-ul tau: Mucea Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: Eram in war si m-am trezit cu 5 stele de la 1 la 5 ba atac cop ba kill cop nici nu stiu ce a fost .... sa arate unde am tras eu in el sau precum ca l-am omorat . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 13 Apr - 16:16 | |
| - Dan_Y a scris:
- Nick-ul tau: GMeN
Nick-ul celui reclamat: WoW. si A_DoNy Descriere: 1: WoW. foloseste spray fara motiv pe mine ,2: A_DoNy tot tragea cu tazeru in WoW. (se vede clar in poza!) , asta e comportament de membru al FBI ? cer sa se ieie masuri. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu asa poze editate!? Vrei sa primeasca ceva!? Vrei, cum nu vrei... Nu primeste nimeni nimic. | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 13 Apr - 16:17 | |
| - FlorinBanica a scris:
- Nick-ul tau: Nirolf (Lider PD)
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: Tot gasesc masini/elicopter/motociclete abandonate de el. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Doar pentru asta, nu pot sa-l sanctionez... Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 13 Apr - 16:20 | |
| - Mucea a scris:
- Nick-ul tau: Mucea
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: Eram in war si m-am trezit cu 5 stele de la 1 la 5 ba atac cop ba kill cop nici nu stiu ce a fost .... sa arate unde am tras eu in el sau precum ca l-am omorat . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Bai MUC, nu mai fii asa tare-n gura. Nu primeste nimic. | |
|
| |
DeLuz :D
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 14 Apr - 13:23 | |
| Nick-ul tau: deLux Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Eram jos la P.D sa ma aresteze si am dat /vip surrender si apoi ma trezesc cu w3 cica PPPG nici nu ma somat sa ies.... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 14 Apr - 13:48 | |
| - deLux √ a scris:
- Nick-ul tau: deLux
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Eram jos la P.D sa ma aresteze si am dat /vip surrender si apoi ma trezesc cu w3 cica PPPG nici nu ma somat sa ies.... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ti-ai dat surrender de sus de la intrare,apoi ai mai coborat jos la jail sa ma sicanezi pe mine. Dece sa te somez?! Ai level 1/2/3 Nu ai mai fost in DEPARTAMENTE nu stii obiceiurile?! Dupa ce ca esti si tare-n gura mai faci si pe victima?! Cat dureaza sa dai /vip surrender ?! Mai esti si jmecher pe deasupra. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 14 Apr - 17:01 | |
| - deLux √ a scris:
- Nick-ul tau: deLux
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Eram jos la P.D sa ma aresteze si am dat /vip surrender si apoi ma trezesc cu w3 cica PPPG nici nu ma somat sa ies.... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Din cate vad eu, nu prea joci corect + ca trebuia sa-ti dea Wanted 4 pentru "Atack Cop".
P.S: Nu primeste nimic. | |
|
| |
J YoLo
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 14 Apr - 17:07 | |
| Nick-ul tau: J.Yolo Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: detinere / folosire de droguri. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 14 Apr - 17:17 | |
| - J.Yolo a scris:
- Nick-ul tau: J.Yolo
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: detinere / folosire de droguri. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Si imi este interzis? | |
|
| |
J YoLo
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 14 Apr - 17:23 | |
| - Puyu a scris:
- J.Yolo a scris:
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: detinere / folosire de droguri. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Si imi este interzis? Imi place despre tine! Ce ai mai citit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ala. | |
|
| |
American™
Mesaje : 618 Data de inscriere : 17/01/2014 Varsta : 25 Localizare : Targoviste/Dambovita.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 14 Apr - 17:37 | |
| - J.Yolo a scris:
- Puyu a scris:
- J.Yolo a scris:
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: detinere / folosire de droguri. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Si imi este interzis? Imi place despre tine! Ce ai mai citit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ala. Sccuze ca ma bag dar nu stiu cum dar din ce am vazut Puyu face si mats )))))))dar nustiu cum | |
|
| |
Puyu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 14 Apr - 17:49 | |
| - American™ a scris:
- J.Yolo a scris:
- Puyu a scris:
- J.Yolo a scris:
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: detinere / folosire de droguri. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Si imi este interzis? Imi place despre tine! Ce ai mai citit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ala. Sccuze ca ma bag dar nu stiu cum dar din ce am vazut Puyu face si mats )))))))dar nustiu cum
In viitorul apropiat,ma pregatesc de a deveni TESTER , sper, nu imi permit sa gresesc,nu in FBI , asa ca am zis sa vad cine-mi este dusman si am dat /me a folosit droguri, acolo este o virgula nici decum . daca puneam un punct atrageam suspiciuni si trebuia sa vin cu dovezi (ss-uri) sa pot comenta acum , doar va fac pe voi de ras , Ps : Amandoi sunteti niste dusmani de oameni, va uitati cum sa-mi faceti rau,nu-i nimic, mie-mi place sa ma joc cu voi , Americane , eu m-am convins ca esti prea prost pentru FBI astept sa se convinga si DIRECTORUL ; Cum doamne lua-te-ar sa fac mats,cat timp eu sunt FBI , recunosc indr-advevar , cumpar mats,pentru casa. Numai bine pana data viitoare , cand promit sa va fac mai rau de cacao. | |
|
| |
J YoLo
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 14 Apr - 18:05 | |
| - Puyu a scris:
- American™ a scris:
- J.Yolo a scris:
- Puyu a scris:
- J.Yolo a scris:
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: detinere / folosire de droguri. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Si imi este interzis? Imi place despre tine! Ce ai mai citit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ala. Sccuze ca ma bag dar nu stiu cum dar din ce am vazut Puyu face si mats )))))))dar nustiu cum
In viitorul apropiat,ma pregatesc de a deveni TESTER , sper, nu imi permit sa gresesc,nu in FBI , asa ca am zis sa vad cine-mi este dusman si am dat /me a folosit droguri, acolo este o virgula nici decum . daca puneam un punct atrageam suspiciuni si trebuia sa vin cu dovezi (ss-uri) sa pot comenta acum , doar va fac pe voi de ras , Ps : Amandoi sunteti niste dusmani de oameni, va uitati cum sa-mi faceti rau,nu-i nimic, mie-mi place sa ma joc cu voi , Americane , eu m-am convins ca esti prea prost pentru FBI astept sa se convinga si DIRECTORUL ; Cum doamne lua-te-ar sa fac mats,cat timp eu sunt FBI , recunosc indr-advevar , cumpar mats,pentru casa. Numai bine pana data viitoare , cand promit sa va fac mai rau de cacao. Mi-am luat-o la faza asta. Recunosc, ai fost inteligent cu asta ).
P.S: Chiar am ceva cu tine. | |
|
| |
Puyu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 14 Apr - 18:09 | |
| - J.Yolo a scris:
- Puyu a scris:
- American™ a scris:
- J.Yolo a scris:
- Puyu a scris:
- J.Yolo a scris:
In viitorul apropiat,ma pregatesc de a deveni TESTER , sper, nu imi permit sa gresesc,nu in FBI , asa ca am zis sa vad cine-mi este dusman si am dat /me a folosit droguri, acolo este o virgula nici decum . daca puneam un punct atrageam suspiciuni si trebuia sa vin cu dovezi (ss-uri) sa pot comenta acum , doar va fac pe voi de ras , Ps : Amandoi sunteti niste dusmani de oameni, va uitati cum sa-mi faceti rau,nu-i nimic, mie-mi place sa ma joc cu voi , Americane , eu m-am convins ca esti prea prost pentru FBI astept sa se convinga si DIRECTORUL ; Cum doamne lua-te-ar sa fac mats,cat timp eu sunt FBI , recunosc indr-advevar , cumpar mats,pentru casa. Numai bine pana data viitoare , cand promit sa va fac mai rau de cacao. Mi-am luat-o la faza asta. Recunosc, ai fost inteligent cu asta ).
P.S: Chiar am ceva cu tine. Pustiu,eu nu am nimic , cu nimeni (SINCER) dar urasc persoanele care se uita numai rau sa iti faca,si dac ti-am gresit vreodata imi cer scuze. PS : Dusmania nu-i buna . | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
Fredd.Krueger
Mesaje : 1176 Data de inscriere : 30/08/2013 Varsta : 30 Localizare : Judetul Giurgiu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 15 Apr - 11:05 | |
| Nick-ul tau:Fredd_Krueger Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:Ma omoara fara motiv.Nu aveam runner,nu ma intrebat daca ma predau,aveam wanted 3.El tragea aiurea prin fata pe la CNN si cand ma vazut a inceput sa traga,dupa aia s-a dus la departare sa nu-l prind in screen si ma omorat. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|