GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
WoW. xD

Data de inscriere : 26/03/2014
Varsta : 25
Localizare : Pitesti

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockSam 12 Apr - 23:47

Si nu prea vad unde folosesc spray-ul pe tine si daca l-am folosit a fost pentru antrenament. Si in al doi-le-a rând care e faza ca A_Dony imi da taser ti-a dat ți-e cumva?
Sus In jos
Dan_Y

Dan_Y

Data de inscriere : 02/07/2013
Varsta : 26
Localizare : Madaras

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockSam 12 Apr - 23:49

Ma asta e antrenament cu TAZER ? si dc ai dat cu spray in Mine >?
Sus In jos
WoW. xD

Data de inscriere : 26/03/2014
Localizare : Pitesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockSam 12 Apr - 23:51

Da frate antrenament,cum crezi ca se prinde un runner normal cu tazer/spary ca sa ii încetinească.Nu vad unde am dat cu spary in tine daca tu venea ai te bagaj in seama fără sa te invite nimeni nu e treaba mea.
Sus In jos
Nirolf.

Nirolf.

Data de inscriere : 14/12/2013
Varsta : 24
Localizare : Giurgiu, Bolintin-Deal

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockDum 13 Apr - 0:13

Nick-ul tau: Nirolf (Lider PD)
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew
Descriere: Tot gasesc masini/elicopter/motociclete abandonate de el.
Dovezi (Screenshot / Video):  
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Mr.Andrew

Data de inscriere : 04/02/2014
Varsta : 31
Localizare : Onesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockDum 13 Apr - 3:01

Ma omorase un hitman acolo...Am uitat de el.Imi cer scuze
Sus In jos
Dan_Y

Dan_Y

Data de inscriere : 02/07/2013
Varsta : 26
Localizare : Madaras

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockDum 13 Apr - 11:02

Ma Omule , Antrenamentele nu se face pe strada ! se face jos la pd dupa cate stiu eu , asa ca asteapta parerea lui Wear si vedem noi...
Sus In jos
bnzzz[x]

Data de inscriere : 17/07/2013
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockDum 13 Apr - 11:09

Nick-ul tau: bnzzz
Nick-ul celui reclamat: AmericaN
Descriere: Limbaj de taran... Sad
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
American™

American™

Data de inscriere : 17/01/2014
Localizare : Targoviste/Dambovita.

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockDum 13 Apr - 11:31

bnzzz a scris:
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Offffff. sa sti ca am pielea de gaina......
Ba copilas .... lasa-te ma de samp...

Da sti dc am dat acel sms :">?

Pentru ca faci DM ca un copil.....Se poate verifica in ChatLog. Very Happy
Sus In jos
Mucea

Data de inscriere : 05/03/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockDum 13 Apr - 15:28

Nick-ul tau: Mucea
Descriere: Eram in war si m-am trezit cu 5 stele de la 1 la 5 ba atac cop ba kill cop nici nu stiu ce a fost .... sa arate unde am tras eu in el sau precum ca l-am omorat .
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockDum 13 Apr - 16:16

Dan_Y a scris:
Nick-ul tau: GMeN
Nick-ul celui reclamat: WoW. si A_DoNy
Descriere: 1: WoW. foloseste spray fara motiv pe mine ,2: A_DoNy tot tragea cu tazeru in WoW. (se vede clar in poza!) , asta e comportament de membru al FBI ? cer sa se ieie masuri.

Cu asa poze editate!? Vrei sa primeasca ceva!? Vrei, cum nu vrei... Nu primeste nimeni nimic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockDum 13 Apr - 16:17

FlorinBanica a scris:
Nick-ul tau: Nirolf (Lider PD)
Descriere: Tot gasesc masini/elicopter/motociclete abandonate de el.
Dovezi (Screenshot / Video):  

Doar pentru asta, nu pot sa-l sanctionez... Nu primeste nimic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockDum 13 Apr - 16:18

bnzzz a scris:

Asta nu tine de mine, ai "Complaints" pentru limbaj vulgar... (Daca era pe chat-uri, da...)
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockDum 13 Apr - 16:20

Mucea a scris:
Nick-ul tau: Mucea
Descriere: Eram in war si m-am trezit cu 5 stele de la 1 la 5 ba atac cop ba kill cop nici nu stiu ce a fost .... sa arate unde am tras eu in el sau precum ca l-am omorat .

Bai MUC, nu mai fii asa tare-n gura. Nu primeste nimic.
Sus In jos

Data de inscriere : 14/10/2013

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockLun 14 Apr - 13:23

Nick-ul tau: deLux
Nick-ul celui reclamat: Puyu
Descriere: Eram jos la P.D sa ma aresteze si am dat /vip surrender si apoi ma trezesc cu w3 cica PPPG nici nu ma somat sa ies....
Sus In jos
Puyu

Puyu

Data de inscriere : 21/12/2013
Varsta : 27
Localizare : Calafat,Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockLun 14 Apr - 13:48

deLux √ a scris:
Descriere: Eram jos la P.D sa ma aresteze si am dat /vip surrender si apoi ma trezesc cu w3 cica PPPG nici nu ma somat sa ies....

Ti-ai dat surrender de sus de la intrare,apoi ai mai coborat jos la jail sa ma sicanezi pe mine. Dece sa te somez?! Ai level 1/2/3 Nu ai mai fost in DEPARTAMENTE nu stii obiceiurile?! Dupa ce ca esti si tare-n gura mai faci si pe victima?! Cat dureaza sa dai /vip surrender ?! Mai esti si jmecher pe deasupra.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockLun 14 Apr - 17:01

deLux √ a scris:

Din cate vad eu, nu prea joci corect + ca trebuia sa-ti dea Wanted 4 pentru "Atack Cop".

P.S: Nu primeste nimic.
Sus In jos
J YoLo

J YoLo

Data de inscriere : 24/07/2012
Varsta : 51

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockLun 14 Apr - 17:07

Nick-ul tau: J.Yolo
Descriere: detinere / folosire de droguri.
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockLun 14 Apr - 17:17

J.Yolo a scris:

Si imi este interzis?
Sus In jos
J YoLo

J YoLo

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockLun 14 Apr - 17:23

Puyu a scris:
J.Yolo a scris:

Si imi este interzis?

Imi place despre tine! Ce ai mai citit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ala.
Sus In jos
American™

American™

Data de inscriere : 17/01/2014
Localizare : Targoviste/Dambovita.

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockLun 14 Apr - 17:37

J.Yolo a scris:
Puyu a scris:
J.Yolo a scris:

Si imi este interzis?

Imi place despre tine! Ce ai mai citit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ala.

Sccuze ca ma bag dar nu stiu cum dar din ce am vazut Puyu face si mats Smile)))))))dar nustiu cum
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockLun 14 Apr - 17:49

American™ a scris:
J.Yolo a scris:
Puyu a scris:
J.Yolo a scris:

Si imi este interzis?

Sccuze ca ma bag dar nu stiu cum dar din ce am vazut Puyu face si mats Smile)))))))dar nustiu cum

In viitorul apropiat,ma pregatesc de a deveni TESTER , sper, nu imi permit sa gresesc,nu in FBI , asa ca am zis sa vad cine-mi este dusman si am dat /me a folosit droguri, acolo este o virgula nici decum . daca puneam un punct atrageam suspiciuni si trebuia sa vin cu dovezi (ss-uri) sa pot comenta acum , doar va fac pe voi de ras , Ps : Amandoi sunteti niste dusmani de oameni, va uitati cum sa-mi faceti rau,nu-i nimic, mie-mi place sa ma joc cu voi , Americane , eu m-am convins ca esti prea prost pentru FBI astept sa se convinga si DIRECTORUL ; Cum doamne lua-te-ar sa fac mats,cat timp eu sunt FBI , recunosc indr-advevar , cumpar mats,pentru casa. Numai bine pana data viitoare , cand promit sa va fac mai rau de cacao.
Sus In jos
J YoLo

J YoLo

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockLun 14 Apr - 18:05

Puyu a scris:
American™ a scris:
J.Yolo a scris:
Puyu a scris:
J.Yolo a scris:

Si imi este interzis?

In viitorul apropiat,ma pregatesc de a deveni TESTER , sper, nu imi permit sa gresesc,nu in FBI , asa ca am zis sa vad cine-mi este dusman si am dat /me a folosit droguri, acolo este o virgula nici decum . daca puneam un punct atrageam suspiciuni si trebuia sa vin cu dovezi (ss-uri) sa pot comenta acum , doar va fac pe voi de ras , Ps : Amandoi sunteti niste dusmani de oameni, va uitati cum sa-mi faceti rau,nu-i nimic, mie-mi place sa ma joc cu voi , Americane , eu m-am convins ca esti prea prost pentru FBI astept sa se convinga si DIRECTORUL ; Cum doamne lua-te-ar sa fac mats,cat timp eu sunt FBI , recunosc indr-advevar , cumpar mats,pentru casa. Numai bine pana data viitoare , cand promit sa va fac mai rau de cacao.

Mi-am luat-o la faza asta. Recunosc, ai fost inteligent cu asta Smile).

P.S: Chiar am ceva cu tine.
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockLun 14 Apr - 18:09

J.Yolo a scris:
Puyu a scris:
American™ a scris:
J.Yolo a scris:
Puyu a scris:
J.Yolo a scris:

Si imi este interzis?

Mi-am luat-o la faza asta. Recunosc, ai fost inteligent cu asta Smile).

P.S: Chiar am ceva cu tine.

Pustiu,eu nu am nimic , cu nimeni (SINCER) dar urasc persoanele care se uita numai rau sa iti faca,si dac ti-am gresit vreodata imi cer scuze. Cool 
PS : Dusmania nu-i buna .  Smile 
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockLun 14 Apr - 19:14

J.Yolo a scris:

Ce pot sa zic, ti-ai cam luat-o Smile)! 1-0... Nu primeste nimic.
Sus In jos
Fredd.Krueger

Fredd.Krueger

Data de inscriere : 30/08/2013
Varsta : 30
Localizare : Judetul Giurgiu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclockMar 15 Apr - 11:05

Nick-ul tau:Fredd_Krueger
Nick-ul celui reclamat:Puyu
Descriere:Ma omoara fara motiv.Nu aveam runner,nu ma intrebat daca ma predau,aveam wanted 3.El tragea aiurea prin fata pe la CNN si cand ma vazut a inceput sa traga,dupa aia s-a dus la departare sa nu-l prind in screen si ma omorat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 2 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 2 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: