Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 25 Iul - 13:52
Ema a scris:
Nick-ul tau: Ema Nick-ul celui reclamat: BlaDeRuNNeR Descriere: Se vede in SS. Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Te agiti ca imbecilu , eu am inteles ca vreti sa faci SS pentru Activitate dar nici chiar asa ... , fi mai atent altii mai au si /vip surrender , eu una cand eram in "Politie" in nici un caz nu procedam asa, "runner?" eu vad ca nu m-am miscat de acolo
de ce *@-#$ nu ai isit afara cand vam spus afara sau w2 DOVADA: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 25 Iul - 14:06
Ema a scris:
Nick-ul tau: Ema Nick-ul celui reclamat: BlaDeRuNNeR Descriere: Se vede in SS. Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Te agiti ca imbecilu , eu am inteles ca vreti sa faci SS pentru Activitate dar nici chiar asa ... , fi mai atent altii mai au si /vip surrender , eu una cand eram in "Politie" in nici un caz nu procedam asa, "runner?" eu vad ca nu m-am miscat de acolo
Emaaaaaa, nu fii rea! Nu primeste nimic. Si-a facut datoria.
angel_lemon
Mesaje : 127 Data de inscriere : 02/02/2014 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 26 Iul - 21:08
Nick-ul tau: Felheart Nick-ul celui reclamat: BlaDeRuNNeR Descriere: am fost afk, si ma trezesc cu runner aiurea... vreau dovezi cum ca a somat sau ceva de genu... de unde sa stiu ca ma cauta? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Vanilla
Mesaje : 480 Data de inscriere : 05/07/2014 Varsta : 25 Localizare : Botoşani
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 26 Iul - 21:12
Nick-ul tau : Vanilla Nick-ul celui reclamat : BlaDeRuNNeR Descriere: Nu ma lasa sa-mi fac treaba de Hitman Agency si ma ameninta cand iese el din FBI zbor din Hitman + ca-mi da si w2 pt ca ma cert cu el prin /SMS + ca ma si ameninta Dovezi (Screenshot / Video): V1 : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] V2 : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
SanSukar
Mesaje : 698 Data de inscriere : 13/08/2013 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 26 Iul - 21:15
Mesaje : 307 Data de inscriere : 12/01/2014 Varsta : 25 Localizare : In orasul si judetul SIBIU
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 27 Iul - 15:29
Nick-ul tau:theamazingman Nick-ul celui reclamat:bladerunner Descriere:nu stie arrest list ... deci 1.cica l'am atacat si eu nici nu aveam arma ... 2.imi da runner pt ce?eram la PD sa ma predau ... si cu runner ma si arresteaza X( Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Daca ai dovezi contrarii te rog frumos sa le postezi aici ... daca le ai accept sa nu primesti nimic !
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 27 Iul - 18:08
angel_lemon a scris:
Nick-ul tau: Felheart Nick-ul celui reclamat: BlaDeRuNNeR Descriere: am fost afk, si ma trezesc cu runner aiurea... vreau dovezi cum ca a somat sau ceva de genu... de unde sa stiu ca ma cauta? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
A fost demis deja...
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 27 Iul - 18:08
vanilla. a scris:
Nick-ul tau : Vanilla Nick-ul celui reclamat : BlaDeRuNNeR Descriere: Nu ma lasa sa-mi fac treaba de Hitman Agency si ma ameninta cand iese el din FBI zbor din Hitman + ca-mi da si w2 pt ca ma cert cu el prin /SMS + ca ma si ameninta Dovezi (Screenshot / Video): V1 : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] V2 : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu mai face parte din factiunea mea.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 27 Iul - 18:09
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 27 Iul - 18:09
YoYo+ a scris:
Nick-ul tau:theamazingman Nick-ul celui reclamat:bladerunner Descriere:nu stie arrest list ... deci 1.cica l'am atacat si eu nici nu aveam arma ... 2.imi da runner pt ce?eram la PD sa ma predau ... si cu runner ma si arresteaza X( Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Daca ai dovezi contrarii te rog frumos sa le postezi aici ... daca le ai accept sa nu primesti nimic !
E demis frate de 2 zile .
Fredd.Krueger
Mesaje : 1176 Data de inscriere : 30/08/2013 Varsta : 30 Localizare : Judetul Giurgiu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 30 Iul - 16:21
Nick-ul tau:Fredd_Krueger Nick-ul celui reclamat:Punctulez Descriere:Imi da wanted aiurea,cica complice la crima.Il omora VladFTW de 10 ori,si de frustrat ce e imi da mie wanted 3.Fara sa trag in el,nu i-am facut nimic doar eram cu ala in masina.Ba Punct atat de frustrat esti ce te rupe ala la deagle si la tot?Mai iesi dracu pe afara ca viata e frumoasa numai stai 24/7 si te oftici de faci spume pentru un joc.Sa arate dovada ca i-am facut eu ceva,si imi dati mie punish. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 30 Iul - 16:31
Fredd.Krueger a scris:
Nick-ul tau:Fredd_Krueger Nick-ul celui reclamat:Punctulez Descriere:Imi da wanted aiurea,cica complice la crima.Il omora VladFTW de 10 ori,si de frustrat ce e imi da mie wanted 3.Fara sa trag in el,nu i-am facut nimic doar eram cu ala in masina.Ba Punct atat de frustrat esti ce te rupe ala la deagle si la tot?Mai iesi dracu pe afara ca viata e frumoasa numai stai 24/7 si te oftici de faci spume pentru un joc. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ma /pee pe tine, măcar de ar fi adevărat ce zici, incă ceva ești un posterman obosit, știi ce zic ? PS: Că tot spui că ala mă face că nu știu ce, uite aici precizie băi puțifer!
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 30 Iul - 17:02
Fredd.Krueger a scris:
Nick-ul tau:Fredd_Krueger Nick-ul celui reclamat:Punctulez Descriere:Imi da wanted aiurea,cica complice la crima.Il omora VladFTW de 10 ori,si de frustrat ce e imi da mie wanted 3.Fara sa trag in el,nu i-am facut nimic doar eram cu ala in masina.Ba Punct atat de frustrat esti ce te rupe ala la deagle si la tot?Mai iesi dracu pe afara ca viata e frumoasa numai stai 24/7 si te oftici de faci spume pentru un joc.Sa arate dovada ca i-am facut eu ceva,si imi dati mie punish. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu primeste nimic, a procedat corect.
Ema*
Mesaje : 762 Data de inscriere : 30/07/2014 Varsta : 30 Localizare : Paradise..
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 30 Iul - 17:59
Nick-ul tau:Ema Nick-ul celui reclamat:Punctulez Descriere: Abuz de undercover , imi da wanted 3 pentru Complice + kill direct , WTF?! eram la CNN , nici macar un glont nu am tras in el , APP doar la Complicele de la Rob se da kill direct sau la cel care nu iti raspunde atunci cand l-ai somat , nu ai facut nici una nici alta . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PS: Nu imi spune ca sunt rea Fratzi , chiar nu sunt .. dar puii mei eu nu trebuie sa stau la jail pentru o chestie care chiar nu am facut`o..sper sa iei masuri
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 30 Iul - 18:04
Ema* a scris:
Nick-ul tau:Ema Nick-ul celui reclamat:Punctulez Descriere: Abuz de undercover , imi da wanted 3 pentru Complice + kill direct , WTF?! eram la CNN , nici macar un glont nu am tras in el , APP doar la Complicele de la Rob se da kill direct sau la cel care nu iti raspunde atunci cand l-ai somat , nu ai facut nici una nici alta . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PS: Nu imi spune ca sunt rea Fratzi , chiar nu sunt .. dar puii mei eu nu trebuie sa stau la jail pentru o chestie care chiar nu am facut`o..sper sa iei masuri
Ema lasă șmecheriile, ești obosită așa că mergi și ia o gură de aer! PS: Nici un abuz de undercover, eram după runner așa că este permis, și mai citește regulamentu, nu e vina mea că era cu tine, pentru mine ești complice!
Ema*
Mesaje : 762 Data de inscriere : 30/07/2014 Varsta : 30 Localizare : Paradise..
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 30 Iul - 18:24
PuNcTu a scris:
Ema* a scris:
Ema lasă șmecheriile, ești obosită așa că mergi și ia o gură de aer! PS: Nici un abuz de undercover, eram după runner așa că este permis, și mai citește regulamentu, nu e vina mea că era cu tine, pentru mine ești complice!
Bai baiatule mai ia tu o gura de aer ca esti mult prea dus, asta ar insemna ca orice runner ar da G la mine pe motor inseamna ca-s complice a? Ce dovada este asta ma? ca ma plimb cu FCR la CNN ?!
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 30 Iul - 18:26
Ema* a scris:
PuNcTu a scris:
Ema* a scris:
Bai baiatule mai ia tu o gura de aer ca esti mult prea dus, asta ar insemna ca orice runner ar da G la mine pe motor inseamna ca-s complice a? Ce dovada este asta ma? ca ma plimb cu FCR la CNN ?!
Nu mai face off topic, asta spune tot despre tine, fă-ți bagajul și mergi la bnzzz ești prea disperată.
[VIP]Globall[69]
Mesaje : 501 Data de inscriere : 03/05/2014 Varsta : 25 Localizare : Oradea
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 30 Iul - 19:27
Nick-ul tau:Globall2014 Nick-ul celui reclamat:MADRadu Descriere:Ma adus la PD am mers jos la arrest si i-am zis sa de-a comanda,el ma intreaba iar daca ma predau si dupa imi da runner degeaba eu si dupa ce a spus dca ma predau i-am zis sa de-a comanda cu care ma aresteaza. Dovezi (Screenshot / Video): Aici i-am zis comanda si ma intrebat daca ma predau: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Aici imi da runner degeaba: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] P.S. Nu am fugit nicaieri am stat acolo si am asteptat sa ma bage la jail deci nu avea de ce sa-mi de-a runner va rog sa se ia masuri.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 0:22
Ema* a scris:
Citez: "- Complicele nu are drept de predare, ca urmare este considerat "Runner", si trebuie omorat;"
Articol luat din: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 0:26
[VIP]Globall[69] a scris:
Nick-ul tau:Globall2014 Nick-ul celui reclamat:MADRadu Descriere:Ma adus la PD am mers jos la arrest si i-am zis sa de-a comanda,el ma intreaba iar daca ma predau si dupa imi da runner degeaba eu si dupa ce a spus dca ma predau i-am zis sa de-a comanda cu care ma aresteaza. Dovezi (Screenshot / Video): Aici i-am zis comanda si ma intrebat daca ma predau: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Aici imi da runner degeaba: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] P.S. Nu am fugit nicaieri am stat acolo si am asteptat sa ma bage la jail deci nu avea de ce sa-mi de-a runner va rog sa se ia masuri.
E incepator, nu primeste nimic. Si-a invatat lectia, acum stie.
Venom
Mesaje : 216 Data de inscriere : 11/05/2012 Varsta : 24 Localizare : No Signal
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 2:24
Nick-ul tau: Venom Nick-ul celui reclamat: Dosan.Florin Descriere: Este prea retardat mintal ca sa intre in PD/F.B.I/NG stateam de vorba cu un player si vine si ma perchizitioneazaa fara motiv. 1.Sunt in mafie si am dreptu` la droguri (NU SUNT SINGURUL DE PE SERVER CARE ARE DRUGS ) 2.Am dat si 4kk pe ele. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S: Sper ca lideru` sa fac ceva cu acesti membri de cacao P.S2: Nu este prima oara cand mi se intampla asa ceva. Prima oara am trecut cu vederea.
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 7:41
Venom a scris:
Nick-ul tau: Venom Nick-ul celui reclamat: Dosan.Florin Descriere: Este prea retardat mintal ca sa intre in PD/F.B.I/NG stateam de vorba cu un player si vine si ma perchizitioneazaa fara motiv. 1.Sunt in mafie si am dreptu` la droguri (NU SUNT SINGURUL DE PE SERVER CARE ARE DRUGS ) 2.Am dat si 4kk pe ele. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S: Sper ca lideru` sa fac ceva cu acesti membri de cacao P.S2: Nu este prima oara cand mi se intampla asa ceva. Prima oara am trecut cu vederea.
Treaba stă cam așa "- Se considera civil orice alt player care nu face parte din factiunile: PD / FBI / NG;" deci nu ai nici un drept să porți tu droguri indiferent unde ești.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 10:46
Venom a scris:
A procedat corect, doar ca esti tu cam sortit . Stiu ca nu e prima data...
MrCiupanezul
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 12:05
Nick-ul tau: MrCiupanezul Nick-ul celui reclamat: HyDr0g3N Descriere: Trageam intr-un player numit StefanBro iar reclamantul mi-a dat w1 pe motiv atac civil , stefanbro este in barziny si am voie sa il omor pentru ca suntem mafii adverse . Dupa ce i-am explicat reclamantului ca nu are voie sa imi dea wanted pentru omorarea unui adversar mi-a dat wanted 6 si dupa m-a omorat . Dovezi (Screenshot / Video): 1.http://postimg.org/image/6tvqscygj/ se vede cand cica ,,atac civil" 2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aici se vede cand imi da w6 si jucatorul din barziny ii multumeste ca m-a omorat pe motiv runner P.S. : De cand se da wanted pentru atacarea adversarilor ???
Iomfgz0rI
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 13:37
Nick-ul tau: omfgz0r Nick-ul celui reclamat: Punctuletz. Descriere: Ma omoara cu w6 nu aveam runner/robber .Aveam drept de predare.. si am si scris ca ma predau iar el vine si ma omoara.. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] este dovada ca wanted-ul l-am primit omorand persoane.. nu am avut robber/runner. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] se vede cand incercam sa alerg..sa ii explic ca ma predau .. se vede in chat ca scriu "ma predau" iar el trage..(se vede in prima poza ca sunt la jail .. la un minut dupa ce trage el..)
P.S Nu sunt primul pe care il omoara fara sa fie runner/robber .. si nici nu e prima oara cand se intampla asta.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii