GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
BladeRunner

BladeRunner

Data de inscriere : 28/05/2014

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockVin 25 Iul - 13:52

Ema a scris:
Nick-ul tau: Ema
Nick-ul celui reclamat: BlaDeRuNNeR
Descriere: Se vede in SS.
Dovezi (Screenshot / Video):

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Te agiti ca imbecilu  , eu am inteles ca vreti sa faci SS pentru Activitate dar nici chiar asa Neutral ... affraid , fi mai atent altii mai au si /vip surrender , eu una cand eram in "Politie" in nici un caz nu procedam asa,  "runner?" eu vad ca nu m-am miscat de acolo

de ce *@-#$ nu ai isit afara cand vam spus afara sau w2  
DOVADA: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockVin 25 Iul - 14:06

Ema a scris:
Nick-ul tau: Ema
Descriere: Se vede in SS.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Te agiti ca imbecilu  , eu am inteles ca vreti sa faci SS pentru Activitate dar nici chiar asa Neutral ... affraid , fi mai atent altii mai au si /vip surrender , eu una cand eram in "Politie" in nici un caz nu procedam asa,  "runner?" eu vad ca nu m-am miscat de acolo

Emaaaaaa, nu fii rea! Nu primeste nimic. Si-a facut datoria.
Sus In jos
angel_lemon

angel_lemon

Data de inscriere : 02/02/2014
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockSam 26 Iul - 21:08

Nick-ul tau: Felheart
Descriere: am fost afk, si ma trezesc cu runner aiurea... vreau dovezi cum ca a somat sau ceva de genu... de unde sa stiu ca ma cauta?
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Vanilla

Vanilla

Data de inscriere : 05/07/2014
Varsta : 25
Localizare : Botoşani

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockSam 26 Iul - 21:12

Nick-ul tau : Vanilla
Nick-ul celui reclamat : BlaDeRuNNeR
Descriere: Nu ma lasa sa-mi fac treaba de Hitman Agency si ma ameninta cand iese el din FBI zbor din Hitman + ca-mi da si w2 pt ca ma cert cu el prin /SMS + ca ma si ameninta
Dovezi (Screenshot / Video): V1 : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
V2 : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
SanSukar

SanSukar

Data de inscriere : 13/08/2013
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockSam 26 Iul - 21:15

Nick-ul tau:Sansukar
Nick-ul celui reclamat:bladerunner
Descriere:wanted aiurea
Sus In jos
YoYo+

YoYo+

Data de inscriere : 12/01/2014
Localizare : In orasul si judetul SIBIU

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockDum 27 Iul - 15:29

Nick-ul tau:theamazingman
Descriere:nu stie arrest list ... deci 1.cica l'am atacat si eu nici nu aveam arma ... 2.imi da runner pt ce?eram la PD sa ma predau ... si cu runner ma si arresteaza X(
Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Daca ai dovezi contrarii te rog frumos sa le postezi aici ... daca le ai accept sa nu primesti nimic !
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockDum 27 Iul - 18:08

angel_lemon a scris:
Nick-ul tau: Felheart
Descriere: am fost afk, si ma trezesc cu runner aiurea... vreau dovezi cum ca a somat sau ceva de genu... de unde sa stiu ca ma cauta?
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

A fost demis deja...
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockDum 27 Iul - 18:08

vanilla. a scris:
Nick-ul tau : Vanilla
Nick-ul celui reclamat : BlaDeRuNNeR
Descriere: Nu ma lasa sa-mi fac treaba de Hitman Agency si ma ameninta cand iese el din FBI zbor din Hitman + ca-mi da si w2 pt ca ma cert cu el prin /SMS + ca ma si ameninta
Dovezi (Screenshot / Video): V1 : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
V2 : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Nu mai face parte din factiunea mea.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockDum 27 Iul - 18:09

SanSukar a scris:
Nick-ul tau:Sansukar
Descriere:wanted aiurea

Mai verifica din cand in cand si "Complaints"!
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockDum 27 Iul - 18:09

YoYo+ a scris:
Nick-ul tau:theamazingman
Descriere:nu stie arrest list ... deci 1.cica l'am atacat si eu nici nu aveam arma ... 2.imi da runner pt ce?eram la PD sa ma predau ... si cu runner ma si arresteaza X(
Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Daca ai dovezi contrarii te rog frumos sa le postezi aici ... daca le ai accept sa nu primesti nimic !

E demis frate de 2 zile Neutral.
Sus In jos
Fredd.Krueger

Fredd.Krueger

Data de inscriere : 30/08/2013
Varsta : 30
Localizare : Judetul Giurgiu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockMier 30 Iul - 16:21

Nick-ul tau:Fredd_Krueger
Nick-ul celui reclamat:Punctulez
Descriere:Imi da wanted aiurea,cica complice la crima.Il omora VladFTW de 10 ori,si de frustrat ce e imi da mie wanted 3.Fara sa trag in el,nu i-am facut nimic doar eram cu ala in masina.Ba Punct atat de frustrat esti ce te rupe ala la deagle si la tot?Mai iesi dracu pe afara ca viata e frumoasa numai stai 24/7 si te oftici de faci spume pentru un joc.Sa arate dovada ca i-am facut eu ceva,si imi dati mie punish.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockMier 30 Iul - 16:31

Fredd.Krueger a scris:
Descriere:Imi da wanted aiurea,cica complice la crima.Il omora VladFTW de 10 ori,si de frustrat ce e imi da mie wanted 3.Fara sa trag in el,nu i-am facut nimic doar eram cu ala in masina.Ba Punct atat de frustrat esti ce te rupe ala la deagle si la tot?Mai iesi dracu pe afara ca viata e frumoasa numai stai 24/7 si te oftici de faci spume pentru un joc.

Ma /pee pe tine, măcar de ar fi adevărat ce zici, incă ceva ești un posterman obosit, știi ce zic ?
PS: Că tot spui că ala mă face că nu știu ce, uite aici precizie băi puțifer!
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockMier 30 Iul - 17:02

Fredd.Krueger a scris:
Descriere:Imi da wanted aiurea,cica complice la crima.Il omora VladFTW de 10 ori,si de frustrat ce e imi da mie wanted 3.Fara sa trag in el,nu i-am facut nimic doar eram cu ala in masina.Ba Punct atat de frustrat esti ce te rupe ala la deagle si la tot?Mai iesi dracu pe afara ca viata e frumoasa numai stai 24/7 si te oftici de faci spume pentru un joc.Sa arate dovada ca i-am facut eu ceva,si imi dati mie punish.

Nu primeste nimic, a procedat corect.
Sus In jos
Ema*

Ema*

Data de inscriere : 30/07/2014
Localizare : Paradise..

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockMier 30 Iul - 17:59

Nick-ul tau:Ema
Descriere: Abuz de undercover , imi da wanted 3 pentru Complice + kill direct , WTF?! eram la CNN , nici macar un glont nu am tras in el , APP doar la Complicele de la Rob se da kill direct sau la cel care nu iti raspunde atunci cand l-ai somat , nu ai facut nici una nici alta .

PS: Nu imi spune ca sunt rea Fratzi , chiar nu sunt .. dar puii mei eu nu trebuie sa stau la jail pentru o chestie care chiar nu am facut`o..sper sa iei masuri Smile
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockMier 30 Iul - 18:04

Ema* a scris:
Descriere: Abuz de undercover , imi da wanted 3 pentru Complice + kill direct , WTF?! eram la CNN , nici macar un glont nu am tras in el , APP doar la Complicele de la Rob se da kill direct sau la cel care nu iti raspunde atunci cand l-ai somat , nu ai facut nici una nici alta .

PS: Nu imi spune ca sunt rea Fratzi , chiar nu sunt .. dar puii mei eu nu trebuie sa stau la jail pentru o chestie care chiar nu am facut`o..sper sa iei masuri Smile

Ema lasă șmecheriile, ești obosită așa că mergi și ia o gură de aer!
PS: Nici un abuz de undercover, eram după runner așa că este permis, și mai citește regulamentu, nu e vina mea că era cu tine, pentru mine ești complice!

Sus In jos
Ema*

Ema*

Data de inscriere : 30/07/2014
Localizare : Paradise..

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockMier 30 Iul - 18:24

PuNcTu a scris:
Ema* a scris:

PS: Nici un abuz de undercover, eram după runner așa că este permis, și mai citește regulamentu, nu e vina mea că era cu tine, pentru mine ești complice!

Bai baiatule mai ia tu o gura de aer ca esti mult prea dus, asta ar insemna ca orice runner ar da G la mine pe motor inseamna ca-s complice a? Ce dovada este asta ma? ca ma plimb cu FCR la CNN ?!
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockMier 30 Iul - 18:26

Ema* a scris:
PuNcTu a scris:
Ema* a scris:

Bai baiatule mai ia tu o gura de aer ca esti mult prea dus, asta ar insemna ca orice runner ar da G la mine pe motor inseamna ca-s complice a? Ce dovada este asta ma? ca ma plimb cu FCR la CNN ?!

Nu mai face off topic, asta spune tot despre tine, fă-ți bagajul și mergi la bnzzz ești prea disperată.
Sus In jos
[VIP]Globall[69]

[VIP]Globall[69]

Data de inscriere : 03/05/2014
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockMier 30 Iul - 19:27

Nick-ul tau:Globall2014
Nick-ul celui reclamat:MADRadu
Descriere:Ma adus la PD am mers jos la arrest si i-am zis sa de-a comanda,el ma intreaba iar daca ma predau si dupa imi da runner degeaba eu si dupa ce a spus dca ma predau i-am zis sa de-a comanda cu care ma aresteaza.
Dovezi (Screenshot / Video): Aici i-am zis comanda si ma intrebat daca ma predau: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Aici imi da runner degeaba: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S. Nu am fugit nicaieri am stat acolo si am asteptat sa ma bage la jail deci nu avea de ce sa-mi de-a runner va rog sa se ia masuri.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 0:22

Ema* a scris:

Citez: "- Complicele nu are drept de predare, ca urmare este considerat "Runner", si trebuie omorat;"

Articol luat din: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 0:26

[VIP]Globall[69] a scris:
Nick-ul tau:Globall2014
Nick-ul celui reclamat:MADRadu
Descriere:Ma adus la PD am mers jos la arrest si i-am zis sa de-a comanda,el ma intreaba iar daca ma predau si dupa imi da runner degeaba eu si dupa ce a spus dca ma predau i-am zis sa de-a comanda cu care ma aresteaza.
Dovezi (Screenshot / Video): Aici i-am zis comanda si ma intrebat daca ma predau: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
                                      Aici imi da runner degeaba: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S. Nu am fugit nicaieri am stat acolo si am asteptat sa ma bage la jail deci nu avea de ce sa-mi de-a runner va rog sa se ia masuri.

E incepator, nu primeste nimic. Si-a invatat lectia, acum stie.
Sus In jos
Venom

Venom

Data de inscriere : 11/05/2012
Varsta : 24
Localizare : No Signal

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 2:24

Nick-ul tau: Venom
Nick-ul celui reclamat: Dosan.Florin
Descriere: Este prea retardat mintal ca sa intre in PD/F.B.I/NG stateam de vorba cu un player si vine si ma perchizitioneazaa fara motiv.
1.Sunt in mafie si am dreptu` la droguri (NU SUNT SINGURUL DE PE SERVER CARE ARE DRUGS NeutralNeutralNeutralNeutral)
2.Am dat si 4kk pe ele.

P.S: Sper ca lideru` sa fac ceva cu acesti membri de cacao
P.S2: Nu este prima oara cand mi se intampla asa ceva. Prima oara am trecut cu vederea.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 7:41

Venom a scris:
Descriere:  Este prea retardat mintal ca sa intre in PD/F.B.I/NG stateam de vorba cu un player si vine si ma perchizitioneazaa fara motiv.
1.Sunt in mafie si am dreptu` la droguri (NU SUNT SINGURUL DE PE SERVER CARE ARE DRUGS NeutralNeutralNeutralNeutral)
2.Am dat si 4kk pe ele.

P.S2: Nu este prima oara cand mi se intampla asa ceva. Prima oara am trecut cu vederea.

Treaba stă cam așa "- Se considera civil orice alt player care nu face parte din factiunile: PD / FBI / NG;" deci nu ai nici un drept să porți tu droguri indiferent unde ești.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 10:46

Venom a scris:
Descriere:  Este prea retardat mintal ca sa intre in PD/F.B.I/NG stateam de vorba cu un player si vine si ma perchizitioneazaa fara motiv.
2.Am dat si 4kk pe ele.

A procedat corect, doar ca esti tu cam sortit Laughing. Stiu ca nu e prima data...
Sus In jos
MrCiupanezul

Data de inscriere : 28/05/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 12:05

Nick-ul tau: MrCiupanezul
Nick-ul celui reclamat: HyDr0g3N
Descriere: Trageam intr-un player numit StefanBro iar reclamantul mi-a dat w1 pe motiv atac civil , stefanbro este in barziny si am voie sa il omor pentru ca suntem mafii adverse . Dupa ce i-am explicat reclamantului ca nu are voie sa imi dea wanted pentru omorarea unui adversar mi-a dat wanted 6 si dupa m-a omorat .
Dovezi (Screenshot / Video): 1.http://postimg.org/image/6tvqscygj/ se vede cand cica ,,atac civil" 2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  aici se vede cand imi da w6 si jucatorul din barziny ii multumeste ca m-a omorat pe motiv runner Neutral
P.S. : De cand se da wanted pentru atacarea adversarilor ???  bounce Bang Head
Sus In jos
Iomfgz0rI

Iomfgz0rI

Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 13:37

Nick-ul tau: omfgz0r
Nick-ul celui reclamat: Punctuletz.
Descriere: Ma omoara cu w6 nu aveam runner/robber .Aveam drept de predare.. si am si scris ca ma predau iar el vine si ma omoara..
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] este dovada ca wanted-ul l-am primit omorand persoane.. nu am avut robber/runner.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] se vede cand incercam sa alerg..sa ii explic ca ma predau .. se vede in chat ca scriu "ma predau" iar el trage..(se vede in prima poza ca sunt la jail .. la un minut dupa ce trage el..)

P.S Nu sunt primul pe care il omoara fara sa fie runner/robber .. si nici nu e prima oara cand se intampla asta.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 23 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 23 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: