Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 13:41
MrCiupanezul a scris:
Nick-ul tau: MrCiupanezul Nick-ul celui reclamat: HyDr0g3N Descriere: Trageam intr-un player numit StefanBro iar reclamantul mi-a dat w1 pe motiv atac civil , stefanbro este in barziny si am voie sa il omor pentru ca suntem mafii adverse . Dupa ce i-am explicat reclamantului ca nu are voie sa imi dea wanted pentru omorarea unui adversar mi-a dat wanted 6 si dupa m-a omorat . Dovezi (Screenshot / Video): 1.http://postimg.org/image/6tvqscygj/ se vede cand cica ,,atac civil" 2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aici se vede cand imi da w6 si jucatorul din barziny ii multumeste ca m-a omorat pe motiv runner P.S. : De cand se da wanted pentru atacarea adversarilor ???
A procedat corect. Nu are chef sa ma strofoc sa-ti explic, citeste regulamentul.
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 13:43
Iomfgz0rI a scris:
Nick-ul tau: omfgz0r Nick-ul celui reclamat: Punctuletz. Descriere: Ma omoara cu w6 nu aveam runner/robber .Aveam drept de predare.. si am si scris ca ma predau iar el vine si ma omoara.. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] este dovada ca wanted-ul l-am primit omorand persoane.. nu am avut robber/runner. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] se vede cand incercam sa alerg..sa ii explic ca ma predau .. se vede in chat ca scriu "ma predau" iar el trage..(se vede in prima poza ca sunt la jail .. la un minut dupa ce trage el..)
P.S Nu sunt primul pe care il omoara fara sa fie runner/robber .. si nici nu e prima oara cand se intampla asta.
PuNcTuLeTz - /fwarn - Faction Warn
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 14:17
FratziWear a scris:
Iomfgz0rI a scris:
Nick-ul tau: omfgz0r Nick-ul celui reclamat: Punctuletz. Descriere: Ma omoara cu w6 nu aveam runner/robber .Aveam drept de predare.. si am si scris ca ma predau iar el vine si ma omoara.. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] este dovada ca wanted-ul l-am primit omorand persoane.. nu am avut robber/runner. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] se vede cand incercam sa alerg..sa ii explic ca ma predau .. se vede in chat ca scriu "ma predau" iar el trage..(se vede in prima poza ca sunt la jail .. la un minut dupa ce trage el..)
P.S Nu sunt primul pe care il omoara fara sa fie runner/robber .. si nici nu e prima oara cand se intampla asta.
Te-ai grăbit, nu eram acasă și nu, nu sa predat, din contră ne-a omorât pe toți 3 și apoi eu am fost să-l omor și nu l-am omorât eu, a fost omorât de către alt membru(Bavar), să se verifice logul dacă credeți că mint, nu am ss. PS: Pregătește-ți contu de un control că iți sare aimu.
O rog pe Dev să se uite in acel moment să vadă că nu a fost omorât de către mine, martori JUST, MADARadu, SiNedD,Bavar.
Iomfgz0rI
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 14:31
PuNcTu a scris:
FratziWear a scris:
Iomfgz0rI a scris:
Te-ai grăbit, nu eram acasă și nu, nu sa predat, din contră ne-a omorât pe toți 3 și apoi eu am fost să-l omor și nu l-am omorât eu, a fost omorât de către alt membru(Bavar), să se verifice logul dacă credeți că mint, nu am ss. PS: Pregătește-ți contu de un control că iți sare aimu.
O rog pe Dev să se uite in acel moment să vadă că nu a fost omorât de către mine, martori JUST, MADARadu, SiNedD,Bavar.
Povestea a fost asa (puteti verifica log-ul) Bavar a oprit langa mine m-a tras pe dreapta.. mi-a luat drogurile ..amenda bla bla .. tot ce se face conform regulamentului. De nervi l-am omorat...celalalt cop nu punctulet era in apropiere s-a apucat sa traga.. punctulet a venit dupa toata chestia asta.. nu aveam wanted .. si nici o somatie de predare.. am luat wanted dupa ce l-am atacat pe bavar "attack cop" iar dupa de la 4 la 6 l-am omorat pe ei. ( Accept verificare in pc oricand la orice ora.. eu care cred ca sunt praf oamenii ma acuza de aim.. ma bucur ca cineva ma vede bun la deagle ) )
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 14:34
Iomfgz0rI a scris:
PuNcTu a scris:
FratziWear a scris:
Iomfgz0rI a scris:
Povestea a fost asa (puteti verifica log-ul) Bavar a oprit langa mine m-a tras pe dreapta.. mi-a luat drogurile ..amenda bla bla .. tot ce se face conform regulamentului. De nervi l-am omorat...celalalt cop nu punctulet era in apropiere s-a apucat sa traga.. punctulet a venit dupa toata chestia asta.. nu aveam wanted .. si nici o somatie de predare.. am luat wanted dupa ce l-am atacat pe bavar "attack cop" iar dupa de la 4 la 6 l-am omorat pe ei. ( Accept verificare in pc oricand la orice ora.. eu care cred ca sunt praf oamenii ma acuza de aim.. ma bucur ca cineva ma vede bun la deagle ) )
Pe mine nu mă interesează povestea ta, mă interesează că nu te-am omorât și in video se vede că am murit, cât despre cine te-a omorât logul este martor iar dev o să spună dacă mint sau nu.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 14:44
PuNcTu a scris:
FratziWear a scris:
Iomfgz0rI a scris:
Corect, nu te-a omorat el.
"[12:34:55] HQ: All Units Officer Bavar Has Completed Assignment [12:34:55] HQ: omfgz0r Has Been Processed, Got Killed"
/fwarn - Faction Warn-ul ala se scoate.
Fredd.Krueger
Mesaje : 1176 Data de inscriere : 30/08/2013 Varsta : 30 Localizare : Judetul Giurgiu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 17:59
Nick-ul tau:Fredd_Krueger Nick-ul celui reclamat:Punct Descriere:Asta face abuz,e a doua oara cand imi da wanted aiure,daca nici acum nu primeste nimci,o dau in colo de treaba.Pentru ce imi da asta mie wanted? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 18:06
Fredd.Krueger a scris:
Nick-ul tau:Fredd_Krueger Nick-ul celui reclamat:Punct Descriere:Asta face abuz,e a doua oara cand imi da wanted aiure,daca nici acum nu primeste nimci,o dau in colo de treaba.Pentru ce imi da asta mie wanted? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Fac abuz de corectitudine, nu plânge.
nebunie777
Subiect: Plangere punztuletzu Joi 31 Iul - 18:42
Nick-ul tau:DiscoDog Nick-ul celui reclamat:Punctuletzu Descriere:Runer degeaba fara sa fac apsolut nimic pursisimplu trageam in gol apoi mea dat runer fara sa nimeresc ceva sper sa fie demis Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 18:47
nebunie777 a scris:
Nick-ul tau:DiscoDog Nick-ul celui reclamat:Punctuletzu Descriere:Runer degeaba fara sa fac apsolut nimic pursisimplu trageam in gol apoi mea dat runer fara sa nimeresc ceva sper sa fie demis Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Dovada e chiar in poza ta, eu te intreb ceva tu BATMAN, mai e nevoie și de dovezi de la mine? PS: Ușor cu amenințările că mă scoți tu pe mine din PD/FBI și așa mai departe.
XeNNz
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 23:21
Nick-ul tau: XeNNz Nick-ul celui reclamat: Punctuletz Descriere: Amenda degeaba, nu aveam drugs nimic si imi da amenda. Mi-a confiscat drogurile ,prima data, pe care nu le aveam . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PabloEscobar
Mesaje : 122 Data de inscriere : 27/02/2014 Varsta : 29 Localizare : Timisoara
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 23:25
Nick-ul tau: PabloEscobar Nick-ul celui reclamat: HyDr0g3n Descriere: El imi da mie amenda ca eram pe contrasens eu fiind in partea dreapta a masini soferul fiind mosu_trix.. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 23:31
XeNNz3 a scris:
Nick-ul tau: XeNNz Nick-ul celui reclamat: Punctuletz Descriere: Amenda degeaba, nu aveam drugs nimic si imi da amenda. Mi-a confiscat drogurile ,prima data, pe care nu le aveam . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
HAHA! mă așteptam de la tine băi puțifere, cu minciuni deastea ți-aș da și ban pe forum. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
XeNNz
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 23:41
PuNcTu a scris:
XeNNz3 a scris:
HAHA! mă așteptam de la tine băi puțifere, cu minciuni deastea ți-aș da și ban pe forum. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Da ..ma scuzi punctuletz =)) Stiam ca nu mai am de atunci de cand mi le-ai mai luat ..ops
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 31 Iul - 23:47
XeNNz3 a scris:
PuNcTu a scris:
XeNNz3 a scris:
Da ..ma scuzi punctuletz =)) Stiam ca nu mai am de atunci de cand mi le-ai mai luat ..ops
HAHA, bună scuză, vrei să te scoți acu ca o "Cățea" care duce lipsă , m-am /pee pe tine și așa voi face mereu, nu poți să-mi faci rău mă aștept la orice de la voi.
HyDr0g3n
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 1 Aug - 0:02
PabloEscobar a scris:
Nick-ul tau: PabloEscobar Nick-ul celui reclamat: HyDr0g3n Descriere: El imi da mie amenda ca eram pe contrasens eu fiind in partea dreapta a masini soferul fiind mosu_trix.. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Aici recunosc ca am gresit si nu am fost atent la id..mosu avea 46 iar tu 45 iar din neatentia mea sa intamplat asta..Nu am nici o scuza , dar sper sa fiu iertat
Ema*
Mesaje : 762 Data de inscriere : 30/07/2014 Varsta : 30 Localizare : Paradise..
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 1 Aug - 2:37
FratziWear a scris:
Ema* a scris:
Nick-ul tau:Ema Nick-ul celui reclamat:Punctulez Descriere: Abuz de undercover , imi da wanted 3 pentru Complice + kill direct , WTF?! eram la CNN , nici macar un glont nu am tras in el , APP doar la Complicele de la Rob se da kill direct sau la cel care nu iti raspunde atunci cand l-ai somat , nu ai facut nici una nici alta . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PS: Nu imi spune ca sunt rea Fratzi , chiar nu sunt .. dar puii mei eu nu trebuie sa stau la jail pentru o chestie care chiar nu am facut`o..sper sa iei masuri
Citez: "- Complicele nu are drept de predare, ca urmare este considerat "Runner", si trebuie omorat;"
Articol luat din: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
E bine ca "citezi" dar de vazut vezi? ( la dovada ma refer) Arata`mi dovada cum ca am fost complice ( am tras in el ) la runner , `ai s-amar de capu` nostru . Acu tre sa ma feresc de playerii care dau G la mine pe motor sau stii tre sa intreb " auzi , ai runner?...ca daca nu vine punctulets si`mi da Complice, stii ce zic?" ..Eu am inteles ca ai "preferinte" intre playerii , dar nu stau eu o ora la jail d-am*** ca asa vrea Punctulets ...ca deja m-am enervat
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 1 Aug - 15:37
Fredd.Krueger a scris:
Da man, da... si marmota!? ...
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 1 Aug - 15:38
nebunie777 a scris:
Nu primeste nimic! El te-a intrebat ceva, tu aberai.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 1 Aug - 15:39
XeNNz3 a scris:
Ce nemernic esti ! Vezi ca nu-ti merge cu toti ! Nu primeste nimic.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 1 Aug - 15:41
PabloEscobar a scris:
Se mai intampla sa si gresesti. Hai sa-l iertam de data asta...
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 1 Aug - 15:42
Ema* a scris:
FratziWear a scris:
Ema* a scris:
Nick-ul tau:Ema Nick-ul celui reclamat:Punctulez Descriere: Abuz de undercover , imi da wanted 3 pentru Complice + kill direct , WTF?! eram la CNN , nici macar un glont nu am tras in el , APP doar la Complicele de la Rob se da kill direct sau la cel care nu iti raspunde atunci cand l-ai somat , nu ai facut nici una nici alta . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PS: Nu imi spune ca sunt rea Fratzi , chiar nu sunt .. dar puii mei eu nu trebuie sa stau la jail pentru o chestie care chiar nu am facut`o..sper sa iei masuri
Citez: "- Complicele nu are drept de predare, ca urmare este considerat "Runner", si trebuie omorat;"
Articol luat din: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
E bine ca "citezi" dar de vazut vezi? ( la dovada ma refer) Arata`mi dovada cum ca am fost complice ( am tras in el ) la runner , `ai s-amar de capu` nostru . Acu tre sa ma feresc de playerii care dau G la mine pe motor sau stii tre sa intreb " auzi , ai runner?...ca daca nu vine punctulets si`mi da Complice, stii ce zic?" ..Eu am inteles ca ai "preferinte" intre playerii , dar nu stau eu o ora la jail d-am*** ca asa vrea Punctulets ...ca deja m-am enervat
Mai frate, daca eu fur ceva, vin la tine acasa si nu-ti spun, apoi ne prinde politia impreuna, tu ce esti!?
bnzzz
Mesaje : 1085 Data de inscriere : 22/07/2014 Varsta : 29 Localizare : Charming
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 1 Aug - 22:10
Nick-ul tau: bnzzz Nick-ul celui reclamat: 36 Descriere: Ma omoara. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PS: Scuzati vocile.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 12:30
bnzzz a scris:
Nick-ul tau: bnzzz Nick-ul celui reclamat: 36 Descriere: Ma omoara. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu am niciun Player cu numele 36 in factiune. Nu primeste nimic.
bnzzz
Mesaje : 1085 Data de inscriere : 22/07/2014 Varsta : 29 Localizare : Charming
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 2 Aug - 12:36
Nick-ul tau: bnzzz Nick-ul celui reclamat: HyDr0g3n Descriere: Ma omoara. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii