| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
LeHaNKz
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 15 Apr - 13:42 | |
| Nick-ul tau: LeHaNKz Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Ma plimbam linistit cu masina si eram pe la CNN, dintr-o data vine Puyu si trage in mine cu deagle. Am dat peste el si i-am zis " de ce tragi?" si face : " Actele " .. le-am aratat.. si voia sa-mi ia drugs.. am fugit. si face hai inapoi si nu iti iau drogurile.. am venit si mi le-a luat.. mi-a dat si wanted. si amenda.... Macar daca nu imi lua drogurile mai ziceam... dar asa.. !Fratzi.. nush ce sa zic dar Puyu are cam multe reclamatii... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 15 Apr - 13:57 | |
| - LeHaNKz a scris:
- Nick-ul tau: LeHaNKz
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Ma plimbam linistit cu masina si eram pe la CNN, dintr-o data vine Puyu si trage in mine cu deagle. Am dat peste el si i-am zis " de ce tragi?" si face : " Actele " .. le-am aratat.. si voia sa-mi ia drugs.. am fugit. si face hai inapoi si nu iti iau drogurile.. am venit si mi le-a luat.. mi-a dat si wanted. si amenda.... Macar daca nu imi lua drogurile mai ziceam... dar asa.. ! Fratzi.. nush ce sa zic dar Puyu are cam multe reclamatii... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu am ce sa comentez asta e o plangere tampita ca multe altele ; Poate am eu multe plangeri dar 3/4 sunt pe bune,restul sunt la fel sau mai tampite ca aceasta . | |
|
| |
kLonD[K]
Mesaje : 390 Data de inscriere : 13/03/2014 Varsta : 30 Localizare : Acas'
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 15 Apr - 16:27 | |
| Nick-ul tau:kLonD Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Anunt pe /d ca Andreutza(id 188) este cu mine la arrest si incompetentul asta vine si o aresteaza el adica ce pt. el nu exista reguli ? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 15 Apr - 16:33 | |
| Nu am vazut ca ai anuntat si mi-am cerut scuze...ce putini din playeri pot sa faca asta.nu sa injuri cum faci tu -> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 15 Apr - 16:40 | |
| - Fredd.Krueger a scris:
- Nick-ul tau:Fredd_Krueger
Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:Ma omoara fara motiv.Nu aveam runner,nu ma intrebat daca ma predau,aveam wanted 3.El tragea aiurea prin fata pe la CNN si cand ma vazut a inceput sa traga,dupa aia s-a dus la departare sa nu-l prind in screen si ma omorat. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Puyu - /fwarn - Faction Warn | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 15 Apr - 16:52 | |
| - kLoNd. a scris:
- Nick-ul tau:kLonD
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Anunt pe /d ca Andreutza(id 188) este cu mine la arrest si incompetentul asta vine si o aresteaza el adica ce pt. el nu exista reguli ? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Hai ma serios!? Asta e plangere!? Eu nu il sanctionez doar pentru atat.
P.S: Mr.Andrew, fii si tu mai atent, nu le mai lua painea... | |
|
| |
<UltimuS>
Mesaje : 242 Data de inscriere : 03/01/2014 Localizare : <([{PesteTotSiNicaieri}])>
| Subiect: Reclamatie MrAndrew Mier 16 Apr - 10:17 | |
| Nick-ul tau:UltimuS Nick-ul celui reclamat:MrAndrew Descriere:Confiscarea drogurilor si a armelor(Am licenta)+kill Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/gallery/1hpnhdow/ae798a59/ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]P.S.:Nu merita sa fie in P.D./F.B.I./N.G. Vreau sa-mi plateasca drogurile.(300g) SS-urile in care arat ca am licente au fost facute ziua urmatoare,dar am martori care pot afirma ca le aveam dinainte. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 16 Apr - 15:49 | |
| - Citat :
- Nick-ul tau:UltimuS
Nick-ul celui reclamat:MrAndrew Descriere:Confiscarea drogurilor si a armelor(Am licenta)+kill Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/gallery/1hpnhdow/ae798a59/ http://postimg.org/image/4bzlgksg5/ P.S.:Nu merita sa fie in P.D./F.B.I./N.G. Vreau sa-mi plateasca drogurile.(300g) SS-urile in care arat ca am licente au fost facute ziua urmatoare,dar am martori care pot afirma ca le aveam dinainte. Mr.Andrew nu primeste nimic din doua motive:
1. Citeste regulament/ul/ele. 2. Are tot dreptul sa-ti confiste drogurile pentru ca sunt ilegale. (Daca ai pistol si esti tare in gura, are dreptul sa ti-l ia chiar daca ai licenta!) | |
|
| |
>>Alex<<
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Apr - 16:16 | |
| Nick-ul tau:aLex_james Nick-ul celui reclamat:AmericaN Descriere:imi da wanted 5 (kill cop) si eu am wanted 0 ,deci mi l-a dat degeaba Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
American™
Mesaje : 618 Data de inscriere : 17/01/2014 Varsta : 25 Localizare : Targoviste/Dambovita.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Apr - 18:30 | |
| - >>Alex<< a scris:
- Nick-ul tau:aLex_james
Nick-ul celui reclamat:AmericaN Descriere:imi da wanted 5 (kill cop) si eu am wanted 0 ,deci mi l-a dat degeaba Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Frate Am vrut sa-i dau w5 lui Alex_ep,llison si ti-am dat tie si Atunci mia dat Dev mute ....Nu iti puteam da /clear si dupa ti-am dat dupa 5 minute..Am primit unmute | |
|
| |
Dev
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 17 Apr - 22:34 | |
| - >>Alex<< a scris:
- Nick-ul tau:aLex_james
Nick-ul celui reclamat:AmericaN Descriere:imi da wanted 5 (kill cop) si eu am wanted 0 ,deci mi l-a dat degeaba Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] AmericaN - nu primeste nimic, se mai intampla... cu atatia de Alex pe server... | |
|
| |
Fredd.Krueger
Mesaje : 1176 Data de inscriere : 30/08/2013 Varsta : 30 Localizare : Judetul Giurgiu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Apr - 13:04 | |
| Nick-ul tau:Fredd_Krueger Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Ma intreaba daca ma predau eu neavand wanted.Eu ii zic ca nu,pentru ca nu aveam wanted,cum sa ma predau daca nu am wanted si el imi da runner si ma omoara.Sper sa se i-a masuri cu el ca eu am stat ogramada secunde la jail degeaba. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.Andrew
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Apr - 16:43 | |
| In poza asta aveai wanted 4 => [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iar cand ai zis ca te predai aveai wanted 5 ai venit in pd si ai fugit iar si te-am intrebat daca te predai si ai zis ca nu.=> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ai zis ca nu te predai.Puteai sa zici ca nu mai ai wanted.Tu mereu iti bati joc.Acum astept decizia liderului! | |
|
| |
Fredd.Krueger
Mesaje : 1176 Data de inscriere : 30/08/2013 Varsta : 30 Localizare : Judetul Giurgiu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Apr - 17:53 | |
| Aia e altceva,am fost arestat pentru wanted-ul ala.Cand m-am intalnit cu tine nu aveam wanted.Eu te inteleg ce vrei sa spui,dar ce vina am eu ca nu ai verificat tu?Adica eu am stat ogramada la jail ca ai gresit tu?Am facut plangere ca altadata sa nu mai pateasca si altii la fel.Normal ca am zis ca nu ma predau,ca nu aveam de ce sa ma predau daca nu aveam wanted.Sa-ti zic eu ca nu mai am wanted?Da ce sunt eu,politist in locul tau?E treaba ta sa verifici,daca nu esti in stare de factiunea asta de ce nu-ti dai demisia?Fi mai atent data viitoare. | |
|
| |
Mr.Andrew
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Apr - 18:30 | |
| Eu nu stau sa fac ss-uri ca tine.Probabil ai dat /vip surrender.Eu verific de obicei cand caut pe cineva si cand ma duc sa il arestez.Puteai sa spui ca nu mai ai wanted nu ca nu te predai.Cand zici ca nu te predai inseamna ca esti runner.Asa se intelege.Si da am si eu o vina ca nu m-am uitat!Asta mi-e invatare de minte. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 19 Apr - 10:05 | |
| - Fredd.Krueger a scris:
- Nick-ul tau:Fredd_Krueger
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Ma intreaba daca ma predau eu neavand wanted.Eu ii zic ca nu,pentru ca nu aveam wanted,cum sa ma predau daca nu am wanted si el imi da runner si ma omoara.Sper sa se i-a masuri cu el ca eu am stat ogramada secunde la jail degeaba. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Avand in vedere ca stiu ce fel de om esti Freddy, nu il sanctionez pe Mr.Andrew, deci nu primeste nimic. | |
|
| |
M@rYa
Mesaje : 31 Data de inscriere : 11/04/2014 Varsta : 29 Localizare : Acasa la jder
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Apr - 8:35 | |
| Nick-ul tau: M@rYa Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: Poi am avut wanted 2 , vine sa ma predau ma intreaba pe /m eu ii spun ca da si el imi da runner! Vreau sa fie demis! Uitati-va in ss cand i-am scpus ca ma predau! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.Andrew
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Apr - 8:42 | |
| Tu chiar iti bati joc asa'i?Cum sa nu ma vezi.Eram langa tine.Ai spus ca ma vezi si apoi te-am intrebat de 5 ori daca te predai si ai zis ca nu ma vezi.Am stat destul sa te intreb.Nu intelegeti de voie buna nu am ce sa va fac => [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] => [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Apr - 14:00 | |
| - M@rYa a scris:
- Nick-ul tau: M@rYa
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: Poi am avut wanted 2 , vine sa ma predau ma intreaba pe /m eu ii spun ca da si el imi da runner! Vreau sa fie demis! Uitati-va in ss cand i-am scpus ca ma predau! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Vezi ca nu e vina lu' Andrew, e de la internetul tau de slaba viteza. Cumparati internet daca vrei sa te joci cum trebuie.
P.S: Nu primeste nimic! | |
|
| |
nadgob
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 21 Apr - 9:05 | |
| Nick-ul tau:nadgob Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Imi da amenda fara sa confiste drogurile . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
| |
|
| |
Mr.Andrew
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 21 Apr - 9:12 | |
| Normal ca nu le-am confiscat.Fugeai incontinuu de mine.Ce faci tu e bataie de joc! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
nadgob
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 21 Apr - 9:42 | |
| - Mr.Andrew a scris:
- Normal ca nu le-am confiscat.Fugeai incontinuu de mine.Ce faci tu e bataie de joc!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu vad nici un STOP acolo de ziceai stop ma opream | |
|
| |
Mr.Andrew
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 21 Apr - 10:11 | |
| de cand ti-am dat amenda ai inceput sa fugi incontinuu.Este prea nesimtit..Intreci orice limite. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 21 Apr - 13:50 | |
| - nadgob a scris:
Nick-ul tau:nadgob Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Imi da amenda fara sa confiste drogurile . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Esti chiar nesimtit, nu primeste nimic. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|