GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
UniV3rSaL_

UniV3rSaL_

Data de inscriere : 30/12/2013
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockMar 22 Apr - 20:36

Nick-ul tau: Biencuta92
Nick-ul celui reclamat:A_Dony
Descriere:Abuz.Pune cuie unde iti repari masina, si sta inauntru.Cand i'am spus''post'' a si luat cuiele .
Dovezi (Screenshot / Video):ss : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Boss1011

Boss1011

Data de inscriere : 15/12/2013

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockMier 23 Apr - 19:53

Nick-ul tau:TheRiper
Nick-ul celui reclamat:Luci.Robert
Descriere:Aveam w3(complice) ca l-am ajutat pe unu sa dea rob si dupa ma duce-am spre PD.Vine luci imi spune pe /m Stop, ma opresc, ma intreaba daca ma predau(trebuia sa imi dea kill la complice)dupa care ii raspund ''aha'' adica ma predau si dupa imi da runner.Va rog luati masuri.In halul asta...nush cum a intrat.
Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockJoi 24 Apr - 2:43

Biencuta* a scris:
Nick-ul tau: Biencuta92
Nick-ul celui reclamat:A_Dony
Descriere:Abuz.Pune cuie unde iti repari masina, si sta inauntru.Cand i'am spus''post'' a si luat cuiele .
Dovezi (Screenshot / Video):ss :   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Nu mai e la mine in factiune...
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockJoi 24 Apr - 2:44

Boss1011 a scris:
Nick-ul tau:TheRiper
Nick-ul celui reclamat:Luci.Robert
Descriere:Aveam w3(complice) ca l-am ajutat pe unu sa dea rob si dupa ma duce-am spre PD.Vine luci imi spune pe /m Stop, ma opresc, ma intreaba daca ma predau(trebuia sa imi dea kill la complice)dupa care ii raspund ''aha'' adica ma predau si dupa imi da runner.Va rog luati masuri.In halul asta...nush cum a intrat.
Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ce tehnica si pe tine... Nu primeste nimic!
Sus In jos
FlorentinoGPL

FlorentinoGPL

Data de inscriere : 15/04/2014
Localizare : Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockJoi 24 Apr - 12:42

Nick-ul tău:FlorentinoGPL
Nick-ul reclamantului:JackDaniels
O descriere a situației:mi-a dat runner pt ca cik nu m-am predat cand aveam w1, dar el nici nu ma intrebat cu /o dak ma predau sau in caz contrar risc runner.
Dovezi (Screenshot(s), Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S.: Daca tu ai ss cand m-ai intrebat cu /o (scrisul galben) te rog sa le postezi.Tu poate ma intrebasi dak ma predau cu scris normal..dar eu nu aveam cum sa vad dak eram in masina si faceam mats...era o distanta ..
Sus In jos
JacKDaNieLS

JacKDaNieLS

Data de inscriere : 04/02/2014
Varsta : 26
Localizare : unknown

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockJoi 24 Apr - 14:19

FlorentinoGPL a scris:
O descriere a situației:mi-a dat runner pt ca cik nu m-am predat cand aveam w1, dar el nici nu ma intrebat cu /o dak ma predau sau in caz contrar risc runner.
Dovezi (Screenshot(s), Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S.: Daca tu ai ss cand m-ai intrebat cu /o (scrisul galben) te rog sa le postezi.Tu poate ma intrebasi dak ma predau cu scris normal..dar eu nu aveam cum sa vad dak eram in masina si faceam mats...era o distanta ..

Man eu te-am somat uite aici dovada: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

P.S. Nu am putut sa te somez cu scris dinacela galben pentru ca eram in masina mea nu eram intr-o masina de politie!
Sus In jos
FlorentinoGPL

FlorentinoGPL

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockVin 25 Apr - 23:15

dar ce nu intelegi ca dak scri asa pe free chat eu pot sa nu vad?..ca era o distanta intre noi...si erai in masina puteai scrie cu galben..
Sus In jos
WoW. xD

Data de inscriere : 26/03/2014
Varsta : 25
Localizare : Pitesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockVin 25 Apr - 23:38

Scuze Fratzi ca ma bag , dar are voie sa te someze fără /m......Si ca sa știi Florentino ca trebuie sa fie in mașina de poliție sa poată da cu /m
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockSam 26 Apr - 0:58

FlorentinoGPL a scris:

Hai ma, serios!? E politist, te someaza cum vrea! Daca stiai ca ai Wanted, trebuia sa te predai frumos. Nu primeste nimic!
Sus In jos
TophMicutza15

TophMicutza15

Data de inscriere : 30/03/2014
Localizare : Los Angeles

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockLun 28 Apr - 22:43

Nick-ul tau: TophMicutza15
Nick-ul celui reclamat: Sicutza
Descriere: Am scris pe /d (id) cu mine dupa care el ii da arrest Neutral, i'am spus ca era al meu si el : "asta e"
Dovezi (Screenshot / Video):  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockLun 28 Apr - 23:35

TophMicutza15 a scris:
Nick-ul tau: TophMicutza15
Nick-ul celui reclamat: Sicutza
Descriere: Am scris pe /d (id) cu mine dupa care el ii da arrest Neutral, i'am spus ca era al meu si el : "asta e"
Dovezi (Screenshot / Video):  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Nu prea vad niciun ID 2 in Screen-urile tale, deci, eu nu il pot sanctiona pentru asa ceva.
Sus In jos
FlorentinoGPL

FlorentinoGPL

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockMar 29 Apr - 23:05

FratziWear a scris:
FlorentinoGPL a scris:

Hai ma, serios!? E politist, te someaza cum vrea! Daca stiai ca ai Wanted, trebuia sa te predai frumos. Nu primeste nimic!

Sa ma someze cum vrea el..si cu o mana la spate...dar sa vad si eu ca ma intreaba...eu de unde sa stiu ce gandeste ala..sau ce scrie dak nici macar cu /s nu scrie sa se vada la o distanta mai mare
Sus In jos
FlorentinoGPL

FlorentinoGPL

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockMar 29 Apr - 23:17

Nick-ul tau:FlorentinoGPL
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew
Descriere:Faceam mats si incepe sa traga in duba si ia foc..dupa care ma dau jos si incep sa trag in el..imi da W4 pe drept dar dupa nici nu ma intreaba daca ma predau ..ma impusca si ma baga la jail 45 min pt w4..i-am dat /sms de ce m-a bagat atata timp pt w4 si mi-a spus ca nu m-am predat...ce trebuia sa fac dupa ce mi-a dat wanted si incepea sa traga in mine?..sa ma duc sa il iau de manutza si sa mergem la pd?..nici masina nu avea..trebuia sa o iau eu pe a mea ca sa ajungem la pd..
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S.: FratziWear te rog sa fi corect la faza asta ca asta nu ma mai soma deloc, nici cum
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockMar 29 Apr - 23:49

FlorentinoGPL a scris:
Nick-ul tau:FlorentinoGPL
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew
Descriere:Faceam mats si incepe sa traga in duba si ia foc..dupa care ma dau jos si incep sa trag in el..imi da W4 pe drept dar dupa nici nu ma intreaba daca ma predau ..ma impusca si ma baga la jail 45 min pt w4..i-am dat /sms de ce m-a bagat atata timp pt w4 si mi-a spus ca nu m-am predat...ce trebuia sa fac dupa ce mi-a dat wanted si incepea sa traga in mine?..sa ma duc sa il iau de manutza si sa mergem la pd?..nici masina nu avea..trebuia sa o iau eu pe a mea ca sa ajungem la pd..
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S.: FratziWear te rog sa fi corect la faza asta ca asta nu ma mai soma deloc, nici cum

Astept si niste dovezi de la el, poate are... Daca nu, o sa revin cu un EDIT.
Sus In jos
YeL[LoW]

Data de inscriere : 26/04/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockJoi 1 Mai - 11:46

Nick-ul tau: ClarMan
Nick-ul celui reclamat: Fanatik
Descriere:Pai vorbea cu cineva si i-am explodat masina lui dar nu lui fanatik la prietenul lui cred si nici macar un glont nu am tras in el si Attack Coop :(acest player nu merita in F.B.I
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FaNaTiK93

FaNaTiK93

Varsta : 31
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockJoi 1 Mai - 12:00

Prientene prima oara ai bubuit masina lui Cuba si eram si eu langa ea Wink .
Si a doua oara ai tras in a playerului iceQ. Si atuncea ai tras si in mine ca doar nu iesea fum degeaba din motor Wink
Aman2 playeri erau opriti de mine pentru control !
Doar nu dau wanted aiurea Wink , Ca aasa vreau eu ti-am dat fiindca ai meritat ai tras in mine de la distanta si am mers cu motoru langa tine sa iti vad numele si dupa ai fugit cand veneam spre tine Wink (dupa ai luat wanted )
Asa facetti toti :-j
Martori Cuba si iceQ i puteti intreba si pe ei Wink
Sus In jos
YeL[LoW]

Data de inscriere : 26/04/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockJoi 1 Mai - 15:49

FaNaTiK93 a scris:
Prientene prima oara ai bubuit masina lui Cuba si eram si eu langa ea Wink.
Si a doua oara ai tras in a playerului iceQ. Si atuncea ai tras si in mine ca doar nu iesea fum degeaba din motor Wink
Doar nu dau wanted aiurea Wink, Ca aasa vreau eu ti-am dat fiindca ai meritat ai tras in mine de la distanta si am mers cu motoru langa tine sa iti vad numele si dupa ai fugit cand veneam spre tine Wink(dupa ai luat wanted )
Nu nu am tras in tine Smile ai dovezi adevarat am tras in cuba si iceq dar dc imi dai wanted 4 attack coop am tras cumva in tine?
Sus In jos
FaNaTiK93

FaNaTiK93

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockJoi 1 Mai - 18:31

ClarMaN a scris:
FaNaTiK93 a scris:
Prientene prima oara ai bubuit masina lui Cuba si eram si eu langa ea Wink.
Doar nu dau wanted aiurea Wink, Ca aasa vreau eu ti-am dat fiindca ai meritat ai tras in mine de la distanta si am mers cu motoru langa tine sa iti vad numele si dupa ai fugit cand veneam spre tine Wink(dupa ai luat wanted )
Nu nu am tras in tine :)ai dovezi adevarat am tras in cuba si iceq dar dc imi dai wanted 4 attack coop am tras cumva in tine?

Prietene ce dovezi daca erai departe Wink deeaia am si fugit dupa tine Wink sa iti vad numele si ai fugit Neutral
Si cu asta am incheiat subiectu las pe Fratzi sa decida Wink
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockJoi 1 Mai - 21:51

ClarMaN a scris:
Nick-ul tau: ClarMan
Nick-ul celui reclamat: Fanatik
Descriere:Pai vorbea cu cineva si i-am explodat masina lui dar nu lui fanatik la prietenul lui cred si nici macar un glont nu am tras in el si Attack Coop :(acest player nu merita in F.B.I
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

FaNaTiK - Nu primeste nimic
Sus In jos
nadgob

nadgob

Data de inscriere : 06/04/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockSam 3 Mai - 4:22

Nick-ul tau:Nadgob
Nick-ul celui reclamat:  Suspect Mr.Andrew
Descriere: Detine drugs ca politist
Sus In jos
Mr.Andrew

Data de inscriere : 04/02/2014
Localizare : Onesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockSam 3 Mai - 6:48

Imi pui tu droguri si acum faci post ca detin droguri?Ma copile am cont vip si am comanda /vip heal.Deci drogurile nu imi mai sunt de folos!!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ->Le-am dat ca eu nu mai folosesc drgus de o luna
Sus In jos
nadgob

nadgob

Data de inscriere : 06/04/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockSam 3 Mai - 13:41

Mr.Andrew a scris:
Imi pui tu droguri si acum faci post ca detin droguri?Ma copile am cont vip si am comanda /vip heal.Deci drogurile nu imi mai sunt de folos!!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ->Le-am dat ca eu nu mai folosesc drgus de o luna
aha si acum zici ca eu detin drugs nu ? Da sigur eu n-am /heal ca toti ? Nustiu cum de aveai drugs dar dupa ce am vz ca razor avea pastile am vz ca si tu aveai drugs
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockSam 3 Mai - 16:23

nadgob a scris:
Nick-ul tau:Nadgob
Nick-ul celui reclamat:  Suspect Mr.Andrew
Descriere: Detine drugs ca politist

Mr.Andrew, am sa verific daca le-ai primit de la cineva sau daca erau ale tale de ceva timp.

P.S: Ia asta ca pe un avertisment verbal.
Sus In jos
YoYo+

YoYo+

Data de inscriere : 12/01/2014
Varsta : 25
Localizare : In orasul si judetul SIBIU

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockDum 4 Mai - 15:43

Nick-ul tau:theamazingman
Nick-ul celui reclamat:fanatik
Descriere:aveam w2 k am omorat 2 jucatori dupa el mare si tare imi da w5 cica kill cop si eu nici macar nu am tras in el ... se vede clar k eram intr-o casa ca m'a omorat alt jucator...ma duc la PD sa ma predau iar el da kill la w5 ...  No  No 
SFARSIT !!
Sus In jos
FaNaTiK93

FaNaTiK93

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclockDum 4 Mai - 15:55

Tudoryickul a scris:
Nick-ul tau:theamazingman
Nick-ul celui reclamat:fanatik
Descriere:aveam w2 k am omorat 2 jucatori dupa el mare si tare imi da w5 cica kill cop si eu nici macar nu am tras in el ... se vede clar k eram intr-o casa ca m'a omorat alt jucator...ma duc la PD sa ma predau iar el da kill la w5 ...  No  No   
                                  SFARSIT !!
Dovezi (Screenshot / Video):  http://postimg.org/gallery/aile9peg/11d8cce0/

Prietene ai luat wanted 5 de la mine pentru ca mi-ai dat kill in fata la pd erai cu Loz Wink
Si nu intaleg dc ai mai facut reclamatie  :-j deodata ce tragi in mine ce vrei sa te las ?
Deasta ti-am dat kill.....ai facut si tu ss cand nu ai mai tras bravo asa faceti toti Wink
Si mersi de injuratura Wink
Auzi la el in casa ti-a dat un kill si ti-ai facut poza in casa ma lasi ma :-j eu nu aveam rost sa dau wanted degeaba ....poate sa fie martor Loz Wink ca era si el in fata la pd cand mi-ai dat kill
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 4 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 4 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: