| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
UniV3rSaL_
Mesaje : 107 Data de inscriere : 30/12/2013 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 22 Apr - 20:36 | |
| Nick-ul tau: Biencuta92 Nick-ul celui reclamat:A_Dony Descriere:Abuz.Pune cuie unde iti repari masina, si sta inauntru.Cand i'am spus''post'' a si luat cuiele . Dovezi (Screenshot / Video):ss : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Boss1011
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 23 Apr - 19:53 | |
| Nick-ul tau:TheRiper Nick-ul celui reclamat:Luci.Robert Descriere:Aveam w3(complice) ca l-am ajutat pe unu sa dea rob si dupa ma duce-am spre PD.Vine luci imi spune pe /m Stop, ma opresc, ma intreaba daca ma predau(trebuia sa imi dea kill la complice)dupa care ii raspund ''aha'' adica ma predau si dupa imi da runner.Va rog luati masuri.In halul asta...nush cum a intrat. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 24 Apr - 2:43 | |
| - Biencuta* a scris:
- Nick-ul tau: Biencuta92
Nick-ul celui reclamat:A_Dony Descriere:Abuz.Pune cuie unde iti repari masina, si sta inauntru.Cand i'am spus''post'' a si luat cuiele . Dovezi (Screenshot / Video):ss : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu mai e la mine in factiune... | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 24 Apr - 2:44 | |
| - Boss1011 a scris:
- Nick-ul tau:TheRiper
Nick-ul celui reclamat:Luci.Robert Descriere:Aveam w3(complice) ca l-am ajutat pe unu sa dea rob si dupa ma duce-am spre PD.Vine luci imi spune pe /m Stop, ma opresc, ma intreaba daca ma predau(trebuia sa imi dea kill la complice)dupa care ii raspund ''aha'' adica ma predau si dupa imi da runner.Va rog luati masuri.In halul asta...nush cum a intrat. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ce tehnica si pe tine... Nu primeste nimic! | |
|
| |
FlorentinoGPL
Mesaje : 283 Data de inscriere : 15/04/2014 Localizare : Dolj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 24 Apr - 12:42 | |
| Nick-ul tău:FlorentinoGPL Nick-ul reclamantului:JackDaniels O descriere a situației:mi-a dat runner pt ca cik nu m-am predat cand aveam w1, dar el nici nu ma intrebat cu /o dak ma predau sau in caz contrar risc runner. Dovezi (Screenshot(s), Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]P.S.: Daca tu ai ss cand m-ai intrebat cu /o (scrisul galben) te rog sa le postezi.Tu poate ma intrebasi dak ma predau cu scris normal..dar eu nu aveam cum sa vad dak eram in masina si faceam mats...era o distanta .. | |
|
| |
JacKDaNieLS
Mesaje : 194 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 26 Localizare : unknown
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 24 Apr - 14:19 | |
| - FlorentinoGPL a scris:
- Nick-ul tău:FlorentinoGPL
Nick-ul reclamantului:JackDaniels O descriere a situației:mi-a dat runner pt ca cik nu m-am predat cand aveam w1, dar el nici nu ma intrebat cu /o dak ma predau sau in caz contrar risc runner. Dovezi (Screenshot(s), Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S.: Daca tu ai ss cand m-ai intrebat cu /o (scrisul galben) te rog sa le postezi.Tu poate ma intrebasi dak ma predau cu scris normal..dar eu nu aveam cum sa vad dak eram in masina si faceam mats...era o distanta .. Man eu te-am somat uite aici dovada: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]P.S. Nu am putut sa te somez cu scris dinacela galben pentru ca eram in masina mea nu eram intr-o masina de politie! | |
|
| |
FlorentinoGPL
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 25 Apr - 23:15 | |
| dar ce nu intelegi ca dak scri asa pe free chat eu pot sa nu vad?..ca era o distanta intre noi...si erai in masina puteai scrie cu galben.. | |
|
| |
WoW. xD
Mesaje : 174 Data de inscriere : 26/03/2014 Varsta : 25 Localizare : Pitesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 25 Apr - 23:38 | |
| Scuze Fratzi ca ma bag , dar are voie sa te someze fără /m......Si ca sa știi Florentino ca trebuie sa fie in mașina de poliție sa poată da cu /m | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 26 Apr - 0:58 | |
Nick-ul reclamantului:JackDaniels O descriere a situației:mi-a dat runner pt ca cik nu m-am predat cand aveam w1, dar el nici nu ma intrebat cu /o dak ma predau sau in caz contrar risc runner. Dovezi (Screenshot(s), Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S.: Daca tu ai ss cand m-ai intrebat cu /o (scrisul galben) te rog sa le postezi.Tu poate ma intrebasi dak ma predau cu scris normal..dar eu nu aveam cum sa vad dak eram in masina si faceam mats...era o distanta .. Hai ma, serios!? E politist, te someaza cum vrea! Daca stiai ca ai Wanted, trebuia sa te predai frumos. Nu primeste nimic! | |
|
| |
TophMicutza15
Mesaje : 127 Data de inscriere : 30/03/2014 Localizare : Los Angeles
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 28 Apr - 22:43 | |
| Nick-ul tau: TophMicutza15 Nick-ul celui reclamat: Sicutza Descriere: Am scris pe /d (id) cu mine dupa care el ii da arrest , i'am spus ca era al meu si el : "asta e" Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FlorentinoGPL
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 29 Apr - 23:05 | |
| - FratziWear a scris:
- FlorentinoGPL a scris:
P.S.: Daca tu ai ss cand m-ai intrebat cu /o (scrisul galben) te rog sa le postezi.Tu poate ma intrebasi dak ma predau cu scris normal..dar eu nu aveam cum sa vad dak eram in masina si faceam mats...era o distanta .. Hai ma, serios!? E politist, te someaza cum vrea! Daca stiai ca ai Wanted, trebuia sa te predai frumos. Nu primeste nimic! Sa ma someze cum vrea el..si cu o mana la spate...dar sa vad si eu ca ma intreaba...eu de unde sa stiu ce gandeste ala..sau ce scrie dak nici macar cu /s nu scrie sa se vada la o distanta mai mare | |
|
| |
FlorentinoGPL
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 29 Apr - 23:17 | |
| Nick-ul tau:FlorentinoGPL Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Faceam mats si incepe sa traga in duba si ia foc..dupa care ma dau jos si incep sa trag in el..imi da W4 pe drept dar dupa nici nu ma intreaba daca ma predau ..ma impusca si ma baga la jail 45 min pt w4..i-am dat /sms de ce m-a bagat atata timp pt w4 si mi-a spus ca nu m-am predat...ce trebuia sa fac dupa ce mi-a dat wanted si incepea sa traga in mine?..sa ma duc sa il iau de manutza si sa mergem la pd?..nici masina nu avea..trebuia sa o iau eu pe a mea ca sa ajungem la pd.. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]P.S.: FratziWear te rog sa fi corect la faza asta ca asta nu ma mai soma deloc, nici cum | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 29 Apr - 23:49 | |
- Nick-ul tau:FlorentinoGPL
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Faceam mats si incepe sa traga in duba si ia foc..dupa care ma dau jos si incep sa trag in el..imi da W4 pe drept dar dupa nici nu ma intreaba daca ma predau ..ma impusca si ma baga la jail 45 min pt w4..i-am dat /sms de ce m-a bagat atata timp pt w4 si mi-a spus ca nu m-am predat...ce trebuia sa fac dupa ce mi-a dat wanted si incepea sa traga in mine?..sa ma duc sa il iau de manutza si sa mergem la pd?..nici masina nu avea..trebuia sa o iau eu pe a mea ca sa ajungem la pd.. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S.: FratziWear te rog sa fi corect la faza asta ca asta nu ma mai soma deloc, nici cum Astept si niste dovezi de la el, poate are... Daca nu, o sa revin cu un EDIT. | |
|
| |
YeL[LoW]
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 1 Mai - 11:46 | |
| Nick-ul tau: ClarMan Nick-ul celui reclamat: Fanatik Descriere:Pai vorbea cu cineva si i-am explodat masina lui dar nu lui fanatik la prietenul lui cred si nici macar un glont nu am tras in el si Attack Coop :(acest player nu merita in F.B.I Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FaNaTiK93
Mesaje : 83 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 31 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 1 Mai - 12:00 | |
| Prientene prima oara ai bubuit masina lui Cuba si eram si eu langa ea . Si a doua oara ai tras in a playerului iceQ. Si atuncea ai tras si in mine ca doar nu iesea fum degeaba din motor Aman2 playeri erau opriti de mine pentru control ! Doar nu dau wanted aiurea , Ca aasa vreau eu ti-am dat fiindca ai meritat ai tras in mine de la distanta si am mers cu motoru langa tine sa iti vad numele si dupa ai fugit cand veneam spre tine (dupa ai luat wanted ) Asa facetti toti :-j Martori Cuba si iceQ i puteti intreba si pe ei | |
|
| |
YeL[LoW]
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 1 Mai - 15:49 | |
| | |
|
| |
FaNaTiK93
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 1 Mai - 18:31 | |
| | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 1 Mai - 21:51 | |
| - ClarMaN a scris:
- Nick-ul tau: ClarMan
Nick-ul celui reclamat: Fanatik Descriere:Pai vorbea cu cineva si i-am explodat masina lui dar nu lui fanatik la prietenul lui cred si nici macar un glont nu am tras in el si Attack Coop :(acest player nu merita in F.B.I Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] FaNaTiK - Nu primeste nimic | |
|
| |
nadgob
| |
| |
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 3 Mai - 6:48 | |
| Imi pui tu droguri si acum faci post ca detin droguri?Ma copile am cont vip si am comanda /vip heal.Deci drogurile nu imi mai sunt de folos!!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ->Le-am dat ca eu nu mai folosesc drgus de o luna | |
|
| |
nadgob
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 3 Mai - 13:41 | |
| - Mr.Andrew a scris:
- Imi pui tu droguri si acum faci post ca detin droguri?Ma copile am cont vip si am comanda /vip heal.Deci drogurile nu imi mai sunt de folos!!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ->Le-am dat ca eu nu mai folosesc drgus de o luna
aha si acum zici ca eu detin drugs nu ? Da sigur eu n-am /heal ca toti ? Nustiu cum de aveai drugs dar dupa ce am vz ca razor avea pastile am vz ca si tu aveai drugs | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
YoYo+
Mesaje : 307 Data de inscriere : 12/01/2014 Varsta : 25 Localizare : In orasul si judetul SIBIU
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 4 Mai - 15:43 | |
| Nick-ul tau:theamazingman Nick-ul celui reclamat:fanatik Descriere:aveam w2 k am omorat 2 jucatori dupa el mare si tare imi da w5 cica kill cop si eu nici macar nu am tras in el ... se vede clar k eram intr-o casa ca m'a omorat alt jucator...ma duc la PD sa ma predau iar el da kill la w5 ... SFARSIT !!Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FaNaTiK93
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 4 Mai - 15:55 | |
| - Tudoryickul a scris:
Nick-ul tau:theamazingman Nick-ul celui reclamat:fanatik Descriere:aveam w2 k am omorat 2 jucatori dupa el mare si tare imi da w5 cica kill cop si eu nici macar nu am tras in el ... se vede clar k eram intr-o casa ca m'a omorat alt jucator...ma duc la PD sa ma predau iar el da kill la w5 ... SFARSIT !!Dovezi (Screenshot / Video): http://postimg.org/gallery/aile9peg/11d8cce0/ Prietene ai luat wanted 5 de la mine pentru ca mi-ai dat kill in fata la pd erai cu Loz Si nu intaleg dc ai mai facut reclamatie :-j deodata ce tragi in mine ce vrei sa te las ? Deasta ti-am dat kill.....ai facut si tu ss cand nu ai mai tras bravo asa faceti toti Si mersi de injuratura Auzi la el in casa ti-a dat un kill si ti-ai facut poza in casa ma lasi ma :-j eu nu aveam rost sa dau wanted degeaba ....poate sa fie martor Loz ca era si el in fata la pd cand mi-ai dat kill | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|