Mesaje : 307 Data de inscriere : 12/01/2014 Varsta : 25 Localizare : In orasul si judetul SIBIU
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 4 Mai - 16:06
FaNaTiK93 a scris:
Tudoryickul a scris:
Nick-ul tau:theamazingman Nick-ul celui reclamat:fanatik Descriere:aveam w2 k am omorat 2 jucatori dupa el mare si tare imi da w5 cica kill cop si eu nici macar nu am tras in el ... se vede clar k eram intr-o casa ca m'a omorat alt jucator...ma duc la PD sa ma predau iar el da kill la w5 ... SFARSIT !! Dovezi (Screenshot / Video): http://postimg.org/gallery/aile9peg/11d8cce0/
Prietene ai luat wanted 5 de la mine pentru ca mi-ai dat kill in fata la pd erai cu Loz Si nu intaleg dc ai mai facut reclamatie :-j deodata ce tragi in mine ce vrei sa te las ? Deasta ti-am dat kill.....ai facut si tu ss cand nu ai mai tras bravo asa faceti toti Si mersi de injuratura Auzi la el in casa ti-a dat un kill si ti-ai facut poza in casa ma lasi ma :-j eu nu aveam rost sa dau wanted degeaba ....poate sa fie martor Loz ;)ca era si el in fata la pd cand mi-ai dat kill
Ai ScreenShot la tot ce ai povestit pana acum??
FaNaTiK93
Mesaje : 83 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 31 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 4 Mai - 16:10
Tudoryickul a scris:
FaNaTiK93 a scris:
Tudoryickul a scris:
Nick-ul tau:theamazingman Nick-ul celui reclamat:fanatik Descriere:aveam w2 k am omorat 2 jucatori dupa el mare si tare imi da w5 cica kill cop si eu nici macar nu am tras in el ... se vede clar k eram intr-o casa ca m'a omorat alt jucator...ma duc la PD sa ma predau iar el da kill la w5 ... SFARSIT !! Dovezi (Screenshot / Video): http://postimg.org/gallery/aile9peg/11d8cce0/
Prietene ai luat wanted 5 de la mine pentru ca mi-ai dat kill in fata la pd erai cu Loz Si nu intaleg dc ai mai facut reclamatie :-j deodata ce tragi in mine ce vrei sa te las ? Deasta ti-am dat kill.....ai facut si tu ss cand nu ai mai tras bravo asa faceti toti Si mersi de injuratura Auzi la el in casa ti-a dat un kill si ti-ai facut poza in casa ma lasi ma :-j eu nu aveam rost sa dau wanted degeaba ....poate sa fie martor Loz ;)ca era si el in fata la pd cand mi-ai dat kill
Ai ScreenShot la tot ce ai povestit pana acum??
Nu am ca daca aveam puneam!!! Dar daca ar fii sa fac poze la cati playeri sunt pe sv si fac ca si tine mi-ar umple hardu Ai fost tu mai destept si ai facut ca sa imi faci mie post degeaba e bun ca te-a dus mintea
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 4 Mai - 19:40
Tudoryickul a scris:
FaNaTiK - Nu primeste nimic
Se7en123
Subiect: Plangere Diean Lun 12 Mai - 21:19
Nick-ul tau:Se7en Nick-ul celui reclamat:Diean Descriere:MA duceam sa ma predau a venit Diean a zis Risti runer in loc de te predai risti runer , am zis ca ma predau dar in acelas timp eram cazut in apa pana am iesit din apa mi a dat runer dar am zis ca ma predau trebuia sa astepte sa ies :@ Dovezi (Screenshot / Video): http://postimg.org/image/xhb4lioyt/ http://postimg.org/image/d9ixrnlf7/
PuNcTuLeTzz
Mesaje : 218 Data de inscriere : 01/05/2014 Localizare : Drobeta Turnu Severin
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 13 Mai - 13:58
Nick-ul tau: PuNcTuLeTz Nick-ul celui reclamat: Respectul Descriere: DM aiurea,mare șmecher și ăsta, nici legea nu o cunoaște, fără foaie in mană! Dovezi (Screenshot / Video):
PabloEscobar
Mesaje : 122 Data de inscriere : 27/02/2014 Varsta : 29 Localizare : Timisoara
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 13 Mai - 17:39
Nick-ul tau: PabloEscobar Nick-ul celui reclamat: SkinU Descriere: Era cu motoru langa mine si am dat enter ca sa intru in masina mea, si lam dat jos de pe motor si apoi am coborat nu am avut nici cea mai mica intentie de al fura.. Si el imi da wanted 1 pentru ”furt” ca sa arate ca ii mai grozav.. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aL33z
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 13 Mai - 17:54
Nick-ul tau: aLez Nick-ul celui reclamat: IoN Descriere: Vine la mine si imi spune sa ma predau, dar nu cu /m el era cu NRG-ul personal, si n-am vazut ce mi-a scris, din cate stiu eu cand te duci dp un player cu w1,2,3,4,5,6 ii ceri sa se predea cu /m si vii cu o masina de PD, FBI, NG.
PS. Aveam mute! Nu puteam sa.i raspund ... Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 13 Mai - 18:24
Se7en123 a scris:
Nick-ul tau:Se7en Nick-ul celui reclamat:Diean Descriere:MA duceam sa ma predau a venit Diean a zis Risti runer in loc de te predai risti runer , am zis ca ma predau dar in acelas timp eram cazut in apa pana am iesit din apa mi a dat runer dar am zis ca ma predau trebuia sa astepte sa ies :@ Dovezi (Screenshot / Video): http://postimg.org/image/xhb4lioyt/ http://postimg.org/image/d9ixrnlf7/
Nu vad niciun DeiaN in poze, poate BoNeS si e in PD. Salut.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 13 Mai - 18:27
PuNcTuLeTzz a scris:
Nick-ul tau: PuNcTuLeTz Nick-ul celui reclamat: Respectul Descriere: DM aiurea,mare șmecher și ăsta, nici legea nu o cunoaște, fără foaie in mană! Dovezi (Screenshot / Video):
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 13 Mai - 18:28
PabloEscobar a scris:
Nick-ul tau: PabloEscobar Nick-ul celui reclamat: SkinU Descriere: Era cu motoru langa mine si am dat enter ca sa intru in masina mea, si lam dat jos de pe motor si apoi am coborat nu am avut nici cea mai mica intentie de al fura.. Si el imi da wanted 1 pentru ”furt” ca sa arate ca ii mai grozav.. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ce dovezi sunt astea ma nene!? Si oricum nu primeste nimic, a procedat corect .
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 13 Mai - 18:29
aL33z a scris:
Nick-ul tau: aLez Nick-ul celui reclamat: IoN Descriere: Vine la mine si imi spune sa ma predau, dar nu cu /m el era cu NRG-ul personal, si n-am vazut ce mi-a scris, din cate stiu eu cand te duci dp un player cu w1,2,3,4,5,6 ii ceri sa se predea cu /m si vii cu o masina de PD, FBI, NG.
PS. Aveam mute! Nu puteam sa.i raspund ... Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Din aceasta categorie de oameni, mai sunteti multi!? Nu primeste nimic.
Skip
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 14 Mai - 11:52
Nick-ul tau: Skip Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: L-am izbit cu masina! nici macar nu a luat foc si mi-a dat w2 vandalism! dupe ca ma predau, la sectie i-am dat un picior si mi-a dat w4! e damblagit rau.... exagereaza prea tare Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 14 Mai - 12:04
Pai nu ti-am dat degeaba ma...Esti culmea. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Skip
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 14 Mai - 12:15
Mr.Andrew a scris:
Pai nu ti-am dat degeaba ma...Esti culmea. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am si mentionat ca ti-am dat un picior! dar esti prea exagerat!!! si cum vroiai sa vin daca aveam tazer de la respectul??? damblagitule!!!
Diabolik
Subiect: Plangere VaLii Mier 14 Mai - 15:48
Nick-ul tau: Hank Nick-ul celui reclamat: VaLii Descriere: Ma omorat cu arma la wanted 2 (neoprire la somatie)...eu stiu ca de la wanted 6 trebuie Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
sTr0p.
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 14 Mai - 20:42
Nick-ul tau:sTr0p Nick-ul celui reclamat:SkinU Descriere:Am avut wanted 4 si mi-o dat /arrest cu wanted 1 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 14 Mai - 22:40
Skip. a scris:
Nick-ul tau: Skip Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: L-am izbit cu masina! nici macar nu a luat foc si mi-a dat w2 vandalism! dupe ca ma predau, la sectie i-am dat un picior si mi-a dat w4! e damblagit rau.... exagereaza prea tare Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
A procedat corect, probabil i-a jocu' foarte in serios, nu ca tine!
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 14 Mai - 22:41
Diabolik.. a scris:
Nick-ul tau: Hank Nick-ul celui reclamat: VaLii Descriere: Ma omorat cu arma la wanted 2 (neoprire la somatie)...eu stiu ca de la wanted 6 trebuie Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu prea au legatura Screen-urile, deci, nu primeste nimic.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 14 Mai - 22:42
sTr0p46 a scris:
Nick-ul tau:sTr0p Nick-ul celui reclamat:SkinU Descriere:Am avut wanted 4 si mi-o dat /arrest cu wanted 1 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
De data asta il iert, insa, la urmatoarea abatere ia direct /fwarn - Faction Warn.
P.S: Oricui i se poate intampla, si mie mi s-a intamplat.
FlorentinoGPL
Mesaje : 283 Data de inscriere : 15/04/2014 Localizare : Dolj
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 15 Mai - 21:04
Nick-ul tau:FlorentinoGPL Nick-ul celui reclamat:SkinU Descriere:eu ma impuscam cu DonPaulo pintr-o casa si eu deja aveam w1...si vine el si se baga in fata mea si l-am nimerit...din greseala...si imi da w4 pt atac cop imd..in fine nu asta ma deranjat...chiar dak imediat iti da wanted pt cv ce nu ii convine..cum am vazut si in posturile anterioare...in sfarstit..aveam w4 si in loc sa ma intrebe dak ma predau ma omorat direct si ma bagat 40 min jail....el zice ca cik am tot tras in el..dar m-am oprit sa ii scriu..dupa cum se vede si in ss... Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S.:SkinU este un copil senil ...ai bagat numai copii care fac"abuz" de drepturile lor....Bafta Fratzi
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 16 Mai - 9:38
FlorentinoGPL a scris:
Nick-ul tau:FlorentinoGPL Nick-ul celui reclamat:SkinU Descriere:eu ma impuscam cu DonPaulo pintr-o casa si eu deja aveam w1...si vine el si se baga in fata mea si l-am nimerit...din greseala...si imi da w4 pt atac cop imd..in fine nu asta ma deranjat...chiar dak imediat iti da wanted pt cv ce nu ii convine..cum am vazut si in posturile anterioare...in sfarstit..aveam w4 si in loc sa ma intrebe dak ma predau ma omorat direct si ma bagat 40 min jail....el zice ca cik am tot tras in el..dar m-am oprit sa ii scriu..dupa cum se vede si in ss... Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S.:SkinU este un copil senil ...ai bagat numai copii care fac"abuz" de drepturile lor....Bafta Fratzi
Ultima editare efectuata de catre FratziWear in Lun 16 Iun - 21:13, editata de 1 ori
bogdy69
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 17 Mai - 19:04
Nick-ul tau:bogdy69 Nick-ul celui reclamat:RespectuL Descriere:Ma omorat random fara sa se uite daca am w sau nu Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/gallery/9hkd3410/06d94567/
Respectul™
Mesaje : 180 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 27 Localizare : |Las Vegas|
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 17 Mai - 19:10
bogdy69 a scris:
Nick-ul tau:bogdy69 Nick-ul celui reclamat:RespectuL Descriere:Ma omorat random fara sa se uite daca am w sau nu Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/gallery/9hkd3410/06d94567/
Aveai wanted si dupa te-am intrebat "Te predai" si nu miai raspuns si ti-am dat kill uite dovada ca aveai wanted:http://postimg.org/image/sv4hn5z5n/
bogdy69
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 17 Mai - 19:34
罗莎丽 Respectul 丹尼斯 a scris:
bogdy69 a scris:
Aveai wanted si dupa te-am intrebat "Te predai" si nu miai raspuns si ti-am dat kill uite dovada ca aveai wanted:http://postimg.org/image/sv4hn5z5n/
Dovada mea spune altceva vedem ce spune fratzi
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 17 Mai - 19:35
bogdy69 a scris:
Epic frate, te-a si intrebat, mai si faci plangere!...
P.S: RespectuL, nu mai da "Kill" data viitoare. Il intrebi, daca nu vrea, ii dai "Runner", apoi "Kill".
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii