GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
YoYo+

YoYo+

Data de inscriere : 12/01/2014
Varsta : 25
Localizare : In orasul si judetul SIBIU

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockDum 4 Mai - 16:06

FaNaTiK93 a scris:
Tudoryickul a scris:
Nick-ul tau:theamazingman
Nick-ul celui reclamat:fanatik
Descriere:aveam w2 k am omorat 2 jucatori dupa el mare si tare imi da w5 cica kill cop si eu nici macar nu am tras in el ... se vede clar k eram intr-o casa ca m'a omorat alt jucator...ma duc la PD sa ma predau iar el da kill la w5 ...  No  No   
                                  SFARSIT !!
Dovezi (Screenshot / Video):  http://postimg.org/gallery/aile9peg/11d8cce0/

Prietene ai luat wanted 5 de la mine pentru ca mi-ai dat kill in fata la pd erai cu Loz Wink
Si nu intaleg dc ai mai facut reclamatie  :-j deodata ce tragi in mine ce vrei sa te las ?
Deasta ti-am dat kill.....ai facut si tu ss cand nu ai mai tras bravo asa faceti toti Wink
Si mersi de injuratura Wink
Auzi la el in casa ti-a dat un kill si ti-ai facut poza in casa ma lasi ma :-j eu nu aveam rost sa dau wanted degeaba ....poate sa fie martor Loz ;)ca era si el in fata la pd cand mi-ai dat kill

Ai ScreenShot la tot ce ai povestit pana acum??
Sus In jos
FaNaTiK93

FaNaTiK93

Data de inscriere : 15/04/2014
Varsta : 31
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockDum 4 Mai - 16:10

Tudoryickul a scris:
FaNaTiK93 a scris:
Tudoryickul a scris:
Descriere:aveam w2 k am omorat 2 jucatori dupa el mare si tare imi da w5 cica kill cop si eu nici macar nu am tras in el ... se vede clar k eram intr-o casa ca m'a omorat alt jucator...ma duc la PD sa ma predau iar el da kill la w5 ...  No  No   
                                  SFARSIT !!

Prietene ai luat wanted 5 de la mine pentru ca mi-ai dat kill in fata la pd erai cu Loz Wink
Si nu intaleg dc ai mai facut reclamatie  :-j deodata ce tragi in mine ce vrei sa te las ?
Deasta ti-am dat kill.....ai facut si tu ss cand nu ai mai tras bravo asa faceti toti Wink
Si mersi de injuratura Wink
Auzi la el in casa ti-a dat un kill si ti-ai facut poza in casa ma lasi ma :-j eu nu aveam rost sa dau wanted degeaba ....poate sa fie martor Loz ;)ca era si el in fata la pd cand mi-ai dat kill

Ai ScreenShot la tot ce ai povestit pana acum??

Nu am ca daca aveam puneam!!! Dar daca ar fii sa fac poze la cati playeri sunt pe sv si fac ca si tine mi-ar umple hardu Wink Ai fost tu mai destept si ai facut ca sa imi faci mie post degeaba Wink e bun ca te-a dus mintea Neutral
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockDum 4 Mai - 19:40

Tudoryickul a scris:
                                  SFARSIT !!

FaNaTiK - Nu primeste nimic
Sus In jos
Se7en123

Se7en123

Data de inscriere : 26/04/2014

MesajSubiect: Plangere Diean   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockLun 12 Mai - 21:19

Nick-ul tau:Se7en
Nick-ul celui reclamat:Diean
Descriere:MA duceam sa ma predau a venit Diean a zis Risti runer in loc de te predai risti runer , am zis ca ma predau dar in acelas timp eram cazut in apa pana am iesit din apa mi a dat runer dar am zis ca ma predau trebuia sa astepte sa ies :@
Dovezi (Screenshot / Video):  http://postimg.org/image/xhb4lioyt/  http://postimg.org/image/d9ixrnlf7/
Sus In jos
PuNcTuLeTzz

PuNcTuLeTzz

Data de inscriere : 01/05/2014
Localizare : Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMar 13 Mai - 13:58

Nick-ul tau: PuNcTuLeTz
Nick-ul celui reclamat: Respectul
Descriere: DM aiurea,mare șmecher și ăsta, nici legea nu o cunoaște, fără foaie in mană!
Dovezi (Screenshot / Video):

Sus In jos
PabloEscobar

PabloEscobar

Data de inscriere : 27/02/2014
Varsta : 29
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMar 13 Mai - 17:39

Nick-ul tau: PabloEscobar
Nick-ul celui reclamat: SkinU
Descriere: Era cu motoru langa mine si am dat enter ca sa intru in masina mea, si lam dat jos de pe motor si apoi am coborat nu am avut nici cea mai mica intentie de al fura.. Si el imi da wanted 1 pentru ”furt” ca sa arate ca ii mai grozav..
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
aL33z

aL33z

Data de inscriere : 11/01/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMar 13 Mai - 17:54

Nick-ul tau: aLez
Nick-ul celui reclamat: IoN
Descriere: Vine la mine si imi spune sa ma predau, dar nu cu /m el era cu NRG-ul personal, si n-am vazut ce mi-a scris, din cate stiu eu cand te duci dp un player cu w1,2,3,4,5,6 ii ceri sa se predea cu /m si vii cu o masina de PD, FBI, NG.

PS. Aveam mute! Nu puteam sa.i raspund ...

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMar 13 Mai - 18:24

Se7en123 a scris:
Nick-ul tau:Se7en
Nick-ul celui reclamat:Diean
Descriere:MA duceam sa ma predau a venit Diean a zis Risti runer in loc de te predai risti runer , am zis ca ma predau dar in acelas timp eram cazut in apa pana am iesit din apa mi a dat runer dar am zis ca ma predau trebuia sa astepte sa ies :@
Dovezi (Screenshot / Video):  http://postimg.org/image/xhb4lioyt/  http://postimg.org/image/d9ixrnlf7/

Nu vad niciun DeiaN in poze, poate BoNeS si e in PD. Salut.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMar 13 Mai - 18:27

PuNcTuLeTzz a scris:
Nick-ul tau: PuNcTuLeTz
Nick-ul celui reclamat: Respectul
Descriere: DM aiurea,mare șmecher și ăsta, nici legea nu o cunoaște, fără foaie in mană!

ReSpectul - Avertisment, la urmatoarea abatere primesti /fwarn - Faction Warn
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMar 13 Mai - 18:28

PabloEscobar a scris:
Nick-ul tau: PabloEscobar
Nick-ul celui reclamat: SkinU
Descriere: Era cu motoru langa mine si am dat enter ca sa intru in masina mea, si lam dat jos de pe motor si apoi am coborat nu am avut nici cea mai mica intentie de al fura.. Si el imi da wanted 1 pentru ”furt” ca sa arate ca ii mai grozav..
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ce dovezi sunt astea ma nene!? Si oricum nu primeste nimic, a procedat corect Very Happy.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMar 13 Mai - 18:29

aL33z a scris:
Nick-ul tau: aLez
Nick-ul celui reclamat: IoN
Descriere: Vine la mine si imi spune sa ma predau, dar nu cu /m el era cu NRG-ul personal, si n-am vazut ce mi-a scris, din cate stiu eu cand te duci dp un player cu w1,2,3,4,5,6 ii ceri sa se predea cu /m si vii cu o masina de PD, FBI, NG.

PS. Aveam mute! Nu puteam sa.i raspund ...

Din aceasta categorie de oameni, mai sunteti multi!? Nu primeste nimic.
Sus In jos
Skip

Skip

Data de inscriere : 07/09/2013

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMier 14 Mai - 11:52

Nick-ul tau: Skip
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew
Descriere: L-am izbit cu masina! nici macar nu a luat foc si mi-a dat w2 vandalism! dupe ca ma predau, la sectie i-am dat un picior si mi-a dat w4! e damblagit rau.... exagereaza prea tare
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Mr.Andrew

Data de inscriere : 04/02/2014
Varsta : 31
Localizare : Onesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMier 14 Mai - 12:04

Pai nu ti-am dat degeaba ma...Esti culmea.
Sus In jos
Skip

Skip

Data de inscriere : 07/09/2013

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMier 14 Mai - 12:15

Mr.Andrew a scris:
Pai nu ti-am dat degeaba ma...Esti culmea.
Am si mentionat ca ti-am dat un picior! dar esti prea exagerat!!! si cum vroiai sa vin daca aveam tazer de la respectul??? damblagitule!!!
Sus In jos
Diabolik

Data de inscriere : 03/05/2014

MesajSubiect: Plangere VaLii   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMier 14 Mai - 15:48

Nick-ul tau: Hank
Nick-ul celui reclamat: VaLii
Descriere: Ma omorat cu arma la wanted 2 (neoprire la somatie)...eu stiu ca de la wanted 6 trebuie
Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
sTr0p.

sTr0p.

Data de inscriere : 23/04/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMier 14 Mai - 20:42

Nick-ul tau:sTr0p
Nick-ul celui reclamat:SkinU
Descriere:Am avut wanted 4 si mi-o dat /arrest cu wanted 1
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMier 14 Mai - 22:40

Skip. a scris:
Nick-ul tau: Skip
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew
Descriere: L-am izbit cu masina! nici macar nu a luat foc si mi-a dat w2 vandalism! dupe ca ma predau, la sectie i-am dat un picior si mi-a dat w4! e damblagit rau.... exagereaza prea tare
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

A procedat corect, probabil i-a jocu' foarte in serios, nu ca tine!
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMier 14 Mai - 22:41

Diabolik.. a scris:
Nick-ul tau: Hank
Nick-ul celui reclamat: VaLii
Descriere: Ma omorat cu arma la wanted 2 (neoprire la somatie)...eu stiu ca de la wanted 6 trebuie
Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Nu prea au legatura Screen-urile, deci, nu primeste nimic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockMier 14 Mai - 22:42

sTr0p46 a scris:
Nick-ul tau:sTr0p
Descriere:Am avut wanted 4 si mi-o dat /arrest cu wanted 1

De data asta il iert, insa, la urmatoarea abatere ia direct /fwarn - Faction Warn.

P.S: Oricui i se poate intampla, si mie mi s-a intamplat.
Sus In jos
FlorentinoGPL

FlorentinoGPL

Data de inscriere : 15/04/2014
Localizare : Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockJoi 15 Mai - 21:04

Nick-ul tau:FlorentinoGPL
Descriere:eu ma impuscam cu DonPaulo pintr-o casa si eu deja aveam w1...si vine el si se baga in fata mea si l-am nimerit...din greseala...si imi da w4 pt atac cop imd..in fine nu asta ma deranjat...chiar dak imediat iti da wanted pt cv ce nu ii convine..cum am vazut si in posturile anterioare...in sfarstit..aveam w4 si in loc sa ma intrebe dak ma predau ma omorat direct si ma bagat 40 min jail....el zice ca cik am tot tras in el..dar m-am oprit sa ii scriu..dupa cum se vede si in ss...
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S.:SkinU este un copil senil Very Happy ...ai bagat numai copii care fac"abuz" de drepturile lor....Bafta Fratzi
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockVin 16 Mai - 9:38

FlorentinoGPL a scris:
Nick-ul tau:FlorentinoGPL
Descriere:eu ma impuscam cu DonPaulo pintr-o casa si eu deja aveam w1...si vine el si se baga in fata mea si l-am nimerit...din greseala...si imi da w4 pt atac cop imd..in fine nu asta ma deranjat...chiar dak imediat iti da wanted pt cv ce nu ii convine..cum am vazut si in posturile anterioare...in sfarstit..aveam w4 si in loc sa ma intrebe dak ma predau ma omorat direct si ma bagat 40 min jail....el zice ca cik am tot tras in el..dar m-am oprit sa ii scriu..dupa cum se vede si in ss...
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S.:SkinU este un copil senil Very Happy...ai bagat numai copii care fac"abuz" de drepturile lor....Bafta Fratzi

SkinU - Avertisment, la urmatoarea abatere primesti /fwarn - Faction Warn

Ultima editare efectuata de catre FratziWear in Lun 16 Iun - 21:13, editata de 1 ori
Sus In jos
bogdy69

bogdy69

Data de inscriere : 30/03/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockSam 17 Mai - 19:04

Nick-ul tau:bogdy69
Nick-ul celui reclamat:RespectuL
Descriere:Ma omorat random fara sa se uite daca am w sau nu
Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/gallery/9hkd3410/06d94567/
Sus In jos
Respectul™

Respectul™

Data de inscriere : 04/02/2014
Varsta : 27
Localizare : |Las Vegas|

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockSam 17 Mai - 19:10

bogdy69 a scris:

Aveai wanted si dupa te-am intrebat "Te predai" si nu miai raspuns si ti-am dat kill uite dovada ca aveai wanted:http://postimg.org/image/sv4hn5z5n/
Sus In jos
bogdy69

bogdy69

Data de inscriere : 30/03/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockSam 17 Mai - 19:34

罗莎丽 Respectul 丹尼斯 a scris:
bogdy69 a scris:

Aveai wanted si dupa te-am intrebat "Te predai" si nu miai raspuns si ti-am dat kill uite dovada ca aveai wanted:http://postimg.org/image/sv4hn5z5n/
Dovada mea spune altceva vedem ce spune fratzi
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclockSam 17 Mai - 19:35

bogdy69 a scris:

Epic frate, te-a si intrebat, mai si faci plangere!...

P.S: RespectuL, nu mai da "Kill" data viitoare. Il intrebi, daca nu vrea, ii dai "Runner", apoi "Kill".
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 5 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 5 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: