| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
<UltimuS>
Mesaje : 242 Data de inscriere : 03/01/2014 Localizare : <([{PesteTotSiNicaieri}])>
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 17 Mai - 21:40 | |
| Nick-ul tau:UltimuS Nick-ul celui reclamat:SkinU Descriere:Era pusa le vanzare free o casa in LV,am ajuns inainte lui SkinU si el m-a omorat crezand ca vroiam sa o cumpar...nu aveam wanted level si era undercover.Mai exact,DM cu undercover Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/5tgl78csp/eb66b3b8/ | |
|
| |
SkinU
Mesaje : 71 Data de inscriere : 08/04/2014 Varsta : 26 Localizare : Pe camp
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 17 Mai - 22:18 | |
| - Citat :
- Nick-ul tau:UltimuS
Nick-ul celui reclamat:SkinU Descriere:Era pusa le vanzare free o casa in LV,am ajuns inainte lui SkinU si el m-a omorat crezand ca vroiam sa o cumpar...nu aveam wanted level si era undercover.Mai exact,DM cu undercover Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/5tgl78csp/eb66b3b8/ Exact , te-am omorat cu undercover , recunosc ! Ma distram si eu , azi am luat rank 4 si vroiam sa vad cum este ! Promit ca a doua abatere nu va mai fi ! Sper sa intelegi Wear | |
|
| |
onixxx
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 18 Mai - 12:17 | |
| Nick-ul tau: onix Nick-ul celui reclamat:mr.andrew Descriere: a venit dupa mine si m-a intrebat daca ma predau si i-am zis ca DA , si i-am spus ca merg cu masina mea ca nu vroiam sa las tow abandonat si mi-a dat w6 pt runner...regulamentu vad ca e degeaba pentru el "Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda atunci politistul are dreptul sa-l omoare! - Daca suspectul zice ca nu se preda si fuge atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru runner!" Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
alexutz112
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 18 Mai - 12:53 | |
| Nick-ul tau:Marlboro Nick-ul celui reclamat:FaNaTiK Descriere:Imi confisca drogurile pe care nu le am Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
<UltimuS>
Mesaje : 242 Data de inscriere : 03/01/2014 Localizare : <([{PesteTotSiNicaieri}])>
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 18 Mai - 15:38 | |
| - SkinU a scris:
-
- Citat :
Nick-ul celui reclamat:SkinU Descriere:Era pusa le vanzare free o casa in LV,am ajuns inainte lui SkinU si el m-a omorat crezand ca vroiam sa o cumpar...nu aveam wanted level si era undercover.Mai exact,DM cu undercover Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/5tgl78csp/eb66b3b8/ Exact , te-am omorat cu undercover , recunosc ! Ma distram si eu , azi am luat rank 4 si vroiam sa vad cum este ! Promit ca a doua abatere nu va mai fi ! Sper sa intelegi Wear Da,dar nu te distrati...credeai ca o sa cumpar casa. Whatever,retrag plangerea! | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 18 Mai - 16:24 | |
| - Citat :
Nick-ul celui reclamat:SkinU Descriere:Era pusa le vanzare free o casa in LV,am ajuns inainte lui SkinU si el m-a omorat crezand ca vroiam sa o cumpar...nu aveam wanted level si era undercover.Mai exact,DM cu undercover Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/5tgl78csp/eb66b3b8/ Avand in vedere ca e prima abatere, te iert!
P.S: Data viitoare, nu mai merge asa! | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 18 Mai - 16:26 | |
| - onixxx a scris:
- Nick-ul tau: onix
Nick-ul celui reclamat:mr.andrew Descriere: a venit dupa mine si m-a intrebat daca ma predau si i-am zis ca DA , si i-am spus ca merg cu masina mea ca nu vroiam sa las tow abandonat si mi-a dat w6 pt runner...regulamentu vad ca e degeaba pentru el "Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda atunci politistul are dreptul sa-l omoare! - Daca suspectul zice ca nu se preda si fuge atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru runner!" Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Dar tu te crezi vreun Gigi Becali!? Vrei sa mergi cu masina ta!?
P.S: Puteai sa distrugi Tow-ul si sa mergi cu el, deci, nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 18 Mai - 16:34 | |
| - alexutz112 a scris:
- Nick-ul tau:Marlboro
Nick-ul celui reclamat:FaNaTiK Descriere:Imi confisca drogurile pe care nu le am Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cine stie ce-ai facut tu inainte sa-ti de el amenda!!! | |
|
| |
bogdy69
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 18 Mai - 18:39 | |
| Nick-ul tau:bogdy69 Nick-ul celui reclamat:Fanatik Descriere:Mi-a dat w4 degeaba si daca el spune ca nu e adevarat sa vad poza ca l-am atacat. Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/quamo1d19/ | |
|
| |
FaNaTiK93
Mesaje : 83 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 31 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 18 Mai - 19:14 | |
| - bogdy69 a scris:
- Nick-ul tau:bogdy69
Nick-ul celui reclamat:Fanatik Descriere:Mi-a dat w4 degeaba si daca el spune ca nu e adevarat sa vad poza ca l-am atacat. Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/quamo1d19/ Prietene vezi ca esti copil erau multi acolo cand ai dat in mine si ti-am zis termin-o ca iei wanted Dupa faceai urat ca se da wanted 2 nu 4 si eu ti-am zis fa post ... Parca spuneai ca faci post ca dc ti-am dat wanted 4 si nu 2 acu te-ai razgandit ? ) Ca sa stii si tu nu ma deranjeaza ca faceti post dar macar faceti cand aveti dreptate Din cate vad eu in ss chear te-am rugat sa faci post Daca era sa dau aiurea nu ma rugam eu de tine sa faci post ....
Ultima editare efectuata de catre FaNaTiK93 in Dum 18 Mai - 19:17, editata de 1 ori | |
|
| |
FaNaTiK93
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 18 Mai - 19:16 | |
| - alexutz112 a scris:
Nick-ul celui reclamat:FaNaTiK Descriere:Imi confisca drogurile pe care nu le am Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Prietene eu nu dau amenzi asa aiurea aveai droguri si deeaia ti-am dat Degeaba ai facut poza la stats dupe ce ti-am confiscat drogurile... | |
|
| |
bogdy69
| |
| |
FaNaTiK93
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 18 Mai - 20:27 | |
| - bogdy69 a scris:
- FaNaTiK93 a scris:
- bogdy69 a scris:
Nick-ul celui reclamat:Fanatik Descriere:Mi-a dat w4 degeaba si daca el spune ca nu e adevarat sa vad poza ca l-am atacat. Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/quamo1d19/ Prietene vezi ca esti copil erau multi acolo cand ai dat in mine si ti-am zis termin-o ca iei wanted Dupa faceai urat ca se da wanted 2 nu 4 si eu ti-am zis fa post ... Parca spuneai ca faci post ca dc ti-am dat wanted 4 si nu 2 acu te-ai razgandit ?)
Ca sa stii si tu nu ma deranjeaza ca faceti post dar macar faceti cand aveti dreptate
Din cate vad eu in ss chear te-am rugat sa faci post ;)Daca era sa dau aiurea nu ma rugam eu de tine sa faci post .... Dovada "prietene" ca eu am dat in tine Deci eu nu stau sa ma cert cu tine ca esti copil Acu vrei tu sa pari destept ? Nu am ss Dar asa va place voua sa faceti reclamati aiurea .. Macar curaju sa recunoti ca ai dat in mine si dupa ai zis ca faci reclamatie ca dc ti-am dat wanted 4 si nu 2 ca tu asa ai zis ca pt atack cop se da 2 si eu ti-am zis frm sa te uiti pe forum si tu ai zis repede nu ca post..... dar de acuma inainte o sa fac ss si o sa propun cand mai faceti aiurea reclamatie sa luati si punish :-j | |
|
| |
FaNaTiK93
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 18 Mai - 20:41 | |
| - FaNaTiK93 a scris:
- alexutz112 a scris:
Nick-ul celui reclamat:FaNaTiK Descriere:Imi confisca drogurile pe care nu le am Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Prietene eu nu dau amenzi asa aiurea aveai droguri si deeaia ti-am dat Degeaba ai facut poza la stats dupe ce ti-am confiscat drogurile... Dovada ca aveai droguri : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
qwzzjean
Mesaje : 45 Data de inscriere : 20/03/2014 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 18 Mai - 21:40 | |
| - bogdy69 a scris:
Nick-ul celui reclamat:Fanatik Descriere:Mi-a dat w4 degeaba si daca el spune ca nu e adevarat sa vad poza ca l-am atacat. Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/quamo1d19/ MARTOR: NU A FOST DEGEABA, AI INCEPUT SA DAI IN AMANDOI SI DE AIA TI-A DAT WANTED 4. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 19 Mai - 22:10 | |
| - bogdy69 a scris:
Nick-ul celui reclamat:Fanatik Descriere:Mi-a dat w4 degeaba si daca el spune ca nu e adevarat sa vad poza ca l-am atacat. Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/quamo1d19/ Ce pot sa zic bai, Bogdane, mi-am dat seama ce fel de om esti... Nu primeste nimic. | |
|
| |
Digi.ro
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Mai - 10:54 | |
| Nick-ul tau: Andu.X Nick-ul celui reclamat: Valii Descriere: Imi da TAZER fara sa ii fac absolut nimic ! Wanted nu am de spus sa ma opresc nu mi-a spus ce am facut ca sa imi dea TAZER ???? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
YeL[LoW]
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Mai - 11:07 | |
| Nick-ul tau: Clarman Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere: pai am dat f la nrg'u de politie pt. ca mia explodat si mia dat furt dar nici nu aveam cum sa merg apoi in loc de g am dat f si apoi g si mia dat runner COPILUL ASTA DE 10 ANI NU MERITA IN F.B.I Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Mai - 11:30 | |
| Inteleg dai o data,de doua ori dar si a treia oara?tu o faceai intentionat.ma duceam dupa unu cu robber si te-ai gandit sa enervezi pe cineva.Normal ca ti-am dat furt vehicul.chiar daca nu il poti conduce dar o faceai intentionat!Te-am intrebat apoi daca te predai si nu ai zis nimic! | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Mai - 16:29 | |
| - Digi.ro a scris:
- Nick-ul tau: Andu.X
Nick-ul celui reclamat: Valii Descriere: Imi da TAZER fara sa ii fac absolut nimic ! Wanted nu am de spus sa ma opresc nu mi-a spus ce am facut ca sa imi dea TAZER ???? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Esti frustrat rau! Pentru o electrocutare, eu nu il pot sanctiona. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Mai - 16:30 | |
| - ClarMaN a scris:
- Nick-ul tau: Clarman
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere: pai am dat f la nrg'u de politie pt. ca mia explodat si mia dat furt dar nici nu aveam cum sa merg apoi in loc de g am dat f si apoi g si mia dat runner COPILUL ASTA DE 10 ANI NU MERITA IN F.B.I Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Eu cred ca tu esti copilul ala de 10 ani, omu' te-a si intrebat... Nu primeste nimic. | |
|
| |
baroNe
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 20 Mai - 23:00 | |
| Nick-ul tau:baroNe Nick-ul celui reclamat:AaLlEeXx Descriere: Eram pe langa Cnn sa imi vand clover-u si faceam cerculete cu masina ,nu loveam pe nimeni si imi iau wanted lvl 3 ... cica drive -by de la asta din imagine cred ,daca nu asta un politist de trecuse cu motocicleta pe langa mine ,nu am apucat sa fac poza sau video ,oricum,poate puteti verifica log daca aveti acces.... sau vreun agent daca apare ... warnurile altor agenti Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ps:Repet nu sunt sigur ca el a dat si el era langa mine ,defapt pe el l-am prins in imagine ... dar mai trecuse unu cu motocicleta ,poate puteti verifica ... multumesc,acum sunt iar 12 min la jail ... | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 21 Mai - 15:50 | |
| - baroNe a scris:
- Nick-ul tau:baroNe
Nick-ul celui reclamat:AaLlEeXx Descriere: Eram pe langa Cnn sa imi vand clover-u si faceam cerculete cu masina ,nu loveam pe nimeni si imi iau wanted lvl 3 ... cica drive -by de la asta din imagine cred ,daca nu asta un politist de trecuse cu motocicleta pe langa mine ,nu am apucat sa fac poza sau video ,oricum,poate puteti verifica log daca aveti acces.... sau vreun agent daca apare ... warnurile altor agenti Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ps:Repet nu sunt sigur ca el a dat si el era langa mine ,defapt pe el l-am prins in imagine ... dar mai trecuse unu cu motocicleta ,poate puteti verifica ... multumesc,acum sunt iar 12 min la jail ... Daca tu vezi acel NickName la "Members List-ul" meu, eu iti dau 1.000.000 lei. | |
|
| |
Bluex
| |
| |
FaNaTiK93
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 22 Mai - 10:24 | |
| - slaptime a scris:
- Nick-ul tau:brunner
Nick-ul celui reclamat:fanatik Descriere:w6 fara somare Dovezi(Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] PS: Brunner n-are cont de forum si i-am facut eu
Pretene somatia i-am dat-o undeva pe langa cnn nu acolo unde este ea la ammo sa deie mai sus sa vada sa faca ss inainte de a ma jigni copchilu :-j | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|