GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Bluex

Data de inscriere : 03/05/2014

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockJoi 22 Mai - 10:25

FaNaTiK93 a scris:
slaptime a scris:
Nick-ul tau:brunner
Nick-ul celui reclamat:fanatik
Descriere:w6 fara somare
Dovezi(Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PS: Brunner n-are cont de forum si i-am facut eu Smile

Pretene somatia i-am dat-o undeva pe langa cnn nu acolo unde este ea la ammo sa deie mai sus sa vada ;)sa faca ss inainte de a ma jigni copchilu :-j
Da ? N-ai poza cand ai somat ? Da , da acum bagi vrajeala , Sa dau eu mai sus ? N-am cum sa dau ca s-o dus aia , sigur fratzi o sa zica ca nu primesti nimic ca n-am dovezi Smile)))
Sus In jos
FaNaTiK93

FaNaTiK93

Data de inscriere : 15/04/2014
Varsta : 31
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockJoi 22 Mai - 10:31

slaptime a scris:
FaNaTiK93 a scris:
slaptime a scris:
Dovezi(Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Pretene somatia i-am dat-o undeva pe langa cnn nu acolo unde este ea la ammo sa deie mai sus sa vada ;)sa faca ss inainte de a ma jigni copchilu :-j
Da ? N-ai poza cand ai somat ? Da , da acum bagi vrajeala , Sa dau eu mai sus ? N-am cum sa dau ca s-o dus aia , sigur fratzi o sa zica ca nu primesti nimic ca n-am dovezi Smile)))

Prietene eu nu stau sa ma cert cu tine ca nu am dc sa imi pierd timpu cu niste copchi ca voi Wink... Faceti wanted dupa fugiti sa l-ati runner dupa spuneti ca dam aiurea :-j Mai da-ti si /q Te poti uita la Complints Wink
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockJoi 22 Mai - 11:27

slaptime a scris:

Ce om Laughing, nu primeste nimic.

P.S: Mai bine te-ai uita la tine cum adresezi injurii.
P.P.S: Daca iti face cineva plangere, o sa bagi un mic Punish de 180 minute.

Ha-ha-ha, bafta PPTCS!
Sus In jos
Digi.ro

Digi.ro

Data de inscriere : 07/05/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockJoi 29 Mai - 15:49

Nick-ul tau:Andu.X
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew
Descriere: Am intrat in deagle arena sa fac deagle cu alti playeri si mr.andrew care este el mare politist imi ia armele pentru a imi da kill mai repede !! Chiar este voie sa faca asta ??
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockJoi 29 Mai - 18:09

Digi.ro a scris:
Nick-ul tau:Andu.X
Descriere: Am intrat in deagle arena sa fac deagle cu alti playeri si mr.andrew care este el mare politist imi ia armele pentru a imi da kill mai repede !! Chiar este voie sa faca asta ??
Dovezi (Screenshot / Video):   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

De ce ai tras in el!? E vina ta ca ai inceput...
Sus In jos
American™

American™

Data de inscriere : 17/01/2014
Varsta : 25
Localizare : Targoviste/Dambovita.

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockJoi 29 Mai - 23:00

Nick-ul tau: AmericaN
Descriere: Furt arrest eram in fata pd cand a facut wanted CreAtive si i-am zis Te predai a zis da am fugit la arrest si mr.andrew vine si ii da el arrest si a am anuntat si pe /d
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Mr.Andrew

Data de inscriere : 04/02/2014
Localizare : Onesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockJoi 29 Mai - 23:35

Era afara si tu erai jos la pd.anunti cand esti cu el.Asa zic si eu la toti daca se preda si ii astept jos.Cum vine asta?
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockVin 30 Mai - 0:17

American™ a scris:
Nick-ul tau: AmericaN
Descriere: Furt arrest eram in fata pd cand a facut wanted CreAtive si i-am zis Te predai a zis da am fugit la arrest si mr.andrew vine si ii da el arrest si a am anuntat si pe /d

No comment. Nu primeste nimic.
Sus In jos
Vasy

Vasy

Data de inscriere : 07/12/2012
Localizare : Tg Jiu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockVin 30 Mai - 20:37

Nick-ul tau: Vasy
Nick-ul celui reclamat: Jder
Descriere: Am avut un schimb de replici si el de ciua mi-a dat wanted 4 apoi wanted 6 fara nici un motiv si fara sa ma someze se poate vedea in SS, deci abuz ca asta nu am vazut de cand joc pe server.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockVin 30 Mai - 21:03

~Vasy~ a scris:
Nick-ul tau: Vasy
Nick-ul celui reclamat: Jder
Descriere: Am avut un schimb de replici si el de ciua mi-a dat wanted 4 apoi wanted 6 fara nici un motiv si fara sa ma someze se poate vedea in SS, deci abuz ca asta nu am vazut de cand joc pe server.

jder - /fwarn - Faction Warn, la urmatoarea abatere esti demis.
Sus In jos
<UltimuS>

<UltimuS>

Data de inscriere : 03/01/2014
Localizare : <([{PesteTotSiNicaieri}])>

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockVin 30 Mai - 21:14

Nick-ul tau:UltimuS
Nick-ul celui reclamat:jder.
Descriere:DM in SZ
Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/afa00r8lf/
Sus In jos
<UltimuS>

<UltimuS>

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockVin 30 Mai - 21:24

Descriere:Aveam wanted 3.M-a somat si i-am spus sa urce pe masina,dar nu m-a dus la P.D. sa ma aresteze,m-a omorat.
Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/gallery/26rm2key/985139ff/
P.S.:La a 3-a poza nu merge link-ul,dar se vede clar ca am fost omorat cu wanted level("Ai pierdut 1500 lei").
Astfel de persoana nu merita sa fie in P.D. / F.B.I. / N.G. .Sper sa paraseasca imediat factiunea aceasta.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockVin 30 Mai - 22:48

Citat :
Descriere:DM in SZ
Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/afa00r8lf/

A fost demis. Very Happy
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockVin 30 Mai - 22:49

Citat :
Descriere:Aveam wanted 3.M-a somat si i-am spus sa urce pe masina,dar nu m-a dus la P.D. sa ma aresteze,m-a omorat.
Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/gallery/26rm2key/985139ff/
P.S.:La a 3-a poza nu merge link-ul,dar se vede clar ca am fost omorat cu wanted level("Ai pierdut 1500 lei").
      Astfel de persoana nu merita sa fie in P.D. / F.B.I. / N.G. .Sper sa paraseasca imediat factiunea aceasta.

L-am demis... Very Happy
Sus In jos
Arty1

Arty1

Data de inscriere : 22/05/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockSam 31 Mai - 11:00

Nick-ul tau:Arty
Nick-ul celui reclamat:jder
Descriere:M-a oprit si m-a perchezitionat, nu aveam nimic asupra mea, m-a intrebat daca joc un paintball si i-am raspuns ca nu, dupa care mia dat w2, eu am vrut sa il intreb de ce mi-a dat w, nici nu am apucat sa scriu si mi-a dat w6 si ma omort. Si ce crima am facut de mi-a dat w6 si apoi ma omorat?!
Dovezi (Screnshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nici nu intru bine in joc si ma trezesc cu inteligentu asta care mi-a stricat toata ziua cu w6 a lui, luati masuri asupra lui! De ce bagati in politie toti incapabili si nesimtiti? Sper ca o sa luati masuri asupra lui.
Sus In jos
Ionut.

Ionut.

Data de inscriere : 11/12/2013
Varsta : 28
Localizare : Earth.

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockSam 31 Mai - 12:53

Arty1 a scris:
Descriere:M-a oprit si m-a perchezitionat, nu aveam nimic asupra mea, m-a intrebat daca joc un paintball si i-am raspuns ca nu, dupa care mia dat w2, eu am vrut sa il intreb de ce mi-a dat w, nici nu am apucat sa scriu si mi-a dat w6 si ma omort. Si ce crima am facut de mi-a dat w6 si apoi ma omorat?!
Dovezi (Screnshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nici nu intru bine in joc si ma trezesc cu inteligentu asta care mi-a stricat toata ziua cu w6 a lui, luati masuri asupra lui! De ce bagati in politie toti incapabili si nesimtiti? Sper ca o sa luati masuri asupra lui.
A fost demis ma omule, ce nu intelegi?
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockSam 31 Mai - 16:28

Arty1 a scris:

Alooo, tu stii sa citesti!? A fost demis. Neutral
Sus In jos
Arty1

Arty1

Data de inscriere : 22/05/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockDum 1 Iun - 13:31

Nick-ul celui reclamat:DaNnY96.
Descriere:Am intrat in casa dani statea si se uita cum ma omorea, inloac sa il i-a statea, nu stie nici o comanda de exemplu putea sa ii i-a arma dar el nu a facut nimic, chiar daca ma omorat de 10 ori !!
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockDum 1 Iun - 15:47

Arty1 a scris:
Nick-ul celui reclamat:DaNnY96.
Descriere:Am intrat in casa dani statea si se uita cum ma omorea, inloac sa il i-a statea, nu stie nici o comanda de exemplu putea sa ii i-a arma dar el nu a facut nimic, chiar daca ma omorat de 10 ori !!
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Acest player nu este in factiunea mea Neutral.
Sus In jos
<UltimuS>

<UltimuS>

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockDum 1 Iun - 18:11

Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew
Descriere:Aveam wanted 1 si Mr.Andrew a venit dupa mine.Eu i-am spus ca merg pe FCR(se vede in ss),ma indreptam spre P.D.,dar el mi-a dat runner.
Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/gallery/4ylzkbn4/230d83e3/
P.S.:Probabil o sa spuneti ca eu trebuie sa urc pe motocicleta...Mr.Andrew e singurul player la care am vazut asa ceva.Toti lasau playerii sa mearga folosind vehiculul lor,dar cu el nu te poti intelege...
Sus In jos
Black_N_White

Black_N_White

Data de inscriere : 08/03/2014
Localizare : Las Vegas

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockLun 2 Iun - 20:32

Nick-ul tau: Black_N_White
Nick-ul celui reclamat: Deian
Descriere: Am anuntat ca e cu mine "id 139" , cand sa-l arestez, vad ca il aresteaza Deian
Sus In jos
Deian

Data de inscriere : 01/03/2014
Varsta : 24
Localizare : Marte

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockLun 2 Iun - 20:53

1: Am fost afk si nu am vazut cand ai anuntat
2: eram jos la birou si i-am arestat pe cei 2 si l-am vazut si pe mihai dar tu nu erai acolo si i-am dat arest , cand ai venit atunci am dat enter
3: dovada in care mihai e jos si tu nu esti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si aici e cand tu ai ajuns si eu ii dadusem deja arest si se vede cum zici ca " aa aici erai " deci l-ai pierdut.... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Deian

Data de inscriere : 01/03/2014
Varsta : 24
Localizare : Marte

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockLun 2 Iun - 20:59

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] poza asta am laut-o de la tn si se vede clar ca l-ai pierdut si vrei sa vezi unde e.... Wear te rog uitate la minute
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockMar 3 Iun - 16:13

Citat :
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew
Descriere:Aveam wanted 1 si Mr.Andrew a venit dupa mine.Eu i-am spus ca merg pe FCR(se vede in ss),ma indreptam spre P.D.,dar el mi-a dat runner.
Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/gallery/4ylzkbn4/230d83e3/
P.S.:Probabil o sa spuneti ca eu trebuie sa urc pe motocicleta...Mr.Andrew e singurul player la care am vazut asa ceva.Toti lasau playerii sa mearga folosind vehiculul lor,dar cu el nu te poti intelege...

A procedat corect, e greseala ta. Very Happy
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclockMar 3 Iun - 16:14

Black_N_White a scris:
Nick-ul tau: Black_N_White
Nick-ul celui reclamat: Deian
Descriere: Am anuntat ca e cu mine "id 139" , cand sa-l arestez, vad ca il aresteaza Deian

Am sa-l discut cu el, nu il pot sanctiona pentru asa ceva Neutral.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 7 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 7 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: