| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Bluex
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 22 Mai - 10:25 | |
| - FaNaTiK93 a scris:
- slaptime a scris:
- Nick-ul tau:brunner
Nick-ul celui reclamat:fanatik Descriere:w6 fara somare Dovezi(Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] PS: Brunner n-are cont de forum si i-am facut eu
Pretene somatia i-am dat-o undeva pe langa cnn nu acolo unde este ea la ammo sa deie mai sus sa vada ;)sa faca ss inainte de a ma jigni copchilu :-j Da ? N-ai poza cand ai somat ? Da , da acum bagi vrajeala , Sa dau eu mai sus ? N-am cum sa dau ca s-o dus aia , sigur fratzi o sa zica ca nu primesti nimic ca n-am dovezi ))) | |
|
| |
FaNaTiK93
Mesaje : 83 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 31 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 22 Mai - 10:31 | |
| | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
Digi.ro
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 29 Mai - 15:49 | |
| Nick-ul tau:Andu.X Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: Am intrat in deagle arena sa fac deagle cu alti playeri si mr.andrew care este el mare politist imi ia armele pentru a imi da kill mai repede !! Chiar este voie sa faca asta ?? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 29 Mai - 18:09 | |
| - Digi.ro a scris:
- Nick-ul tau:Andu.X
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: Am intrat in deagle arena sa fac deagle cu alti playeri si mr.andrew care este el mare politist imi ia armele pentru a imi da kill mai repede !! Chiar este voie sa faca asta ?? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] De ce ai tras in el!? E vina ta ca ai inceput... | |
|
| |
American™
Mesaje : 618 Data de inscriere : 17/01/2014 Varsta : 25 Localizare : Targoviste/Dambovita.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 29 Mai - 23:00 | |
| Nick-ul tau: AmericaN Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: Furt arrest eram in fata pd cand a facut wanted CreAtive si i-am zis Te predai a zis da am fugit la arrest si mr.andrew vine si ii da el arrest si a am anuntat si pe /d Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 29 Mai - 23:35 | |
| Era afara si tu erai jos la pd.anunti cand esti cu el.Asa zic si eu la toti daca se preda si ii astept jos.Cum vine asta? | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 30 Mai - 0:17 | |
| - American™ a scris:
- Nick-ul tau: AmericaN
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew Descriere: Furt arrest eram in fata pd cand a facut wanted CreAtive si i-am zis Te predai a zis da am fugit la arrest si mr.andrew vine si ii da el arrest si a am anuntat si pe /d Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] No comment. Nu primeste nimic. | |
|
| |
Vasy
Mesaje : 895 Data de inscriere : 07/12/2012 Varsta : 31 Localizare : Tg Jiu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 30 Mai - 20:37 | |
| Nick-ul tau: Vasy Nick-ul celui reclamat: Jder Descriere: Am avut un schimb de replici si el de ciua mi-a dat wanted 4 apoi wanted 6 fara nici un motiv si fara sa ma someze se poate vedea in SS, deci abuz ca asta nu am vazut de cand joc pe server. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 30 Mai - 21:03 | |
| - ~Vasy~ a scris:
- Nick-ul tau: Vasy
Nick-ul celui reclamat: Jder Descriere: Am avut un schimb de replici si el de ciua mi-a dat wanted 4 apoi wanted 6 fara nici un motiv si fara sa ma someze se poate vedea in SS, deci abuz ca asta nu am vazut de cand joc pe server. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] jder - /fwarn - Faction Warn, la urmatoarea abatere esti demis. | |
|
| |
<UltimuS>
Mesaje : 242 Data de inscriere : 03/01/2014 Localizare : <([{PesteTotSiNicaieri}])>
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 30 Mai - 21:14 | |
| Nick-ul tau:UltimuS Nick-ul celui reclamat:jder. Descriere:DM in SZ Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/afa00r8lf/ | |
|
| |
<UltimuS>
Mesaje : 242 Data de inscriere : 03/01/2014 Localizare : <([{PesteTotSiNicaieri}])>
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 30 Mai - 21:24 | |
| Nick-ul tau:UltimuS Nick-ul celui reclamat:jder. Descriere:Aveam wanted 3.M-a somat si i-am spus sa urce pe masina,dar nu m-a dus la P.D. sa ma aresteze,m-a omorat. Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/gallery/26rm2key/985139ff/ P.S.:La a 3-a poza nu merge link-ul,dar se vede clar ca am fost omorat cu wanted level("Ai pierdut 1500 lei"). Astfel de persoana nu merita sa fie in P.D. / F.B.I. / N.G. .Sper sa paraseasca imediat factiunea aceasta. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| |
| |
Arty1
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 31 Mai - 11:00 | |
| Nick-ul tau:Arty Nick-ul celui reclamat:jder Descriere:M-a oprit si m-a perchezitionat, nu aveam nimic asupra mea, m-a intrebat daca joc un paintball si i-am raspuns ca nu, dupa care mia dat w2, eu am vrut sa il intreb de ce mi-a dat w, nici nu am apucat sa scriu si mi-a dat w6 si ma omort. Si ce crima am facut de mi-a dat w6 si apoi ma omorat?! Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nici nu intru bine in joc si ma trezesc cu inteligentu asta care mi-a stricat toata ziua cu w6 a lui, luati masuri asupra lui! De ce bagati in politie toti incapabili si nesimtiti? Sper ca o sa luati masuri asupra lui. | |
|
| |
Ionut.
Mesaje : 276 Data de inscriere : 11/12/2013 Varsta : 28 Localizare : Earth.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 31 Mai - 12:53 | |
| - Arty1 a scris:
- Nick-ul tau:Arty
Nick-ul celui reclamat:jder Descriere:M-a oprit si m-a perchezitionat, nu aveam nimic asupra mea, m-a intrebat daca joc un paintball si i-am raspuns ca nu, dupa care mia dat w2, eu am vrut sa il intreb de ce mi-a dat w, nici nu am apucat sa scriu si mi-a dat w6 si ma omort. Si ce crima am facut de mi-a dat w6 si apoi ma omorat?! Dovezi (Screnshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nici nu intru bine in joc si ma trezesc cu inteligentu asta care mi-a stricat toata ziua cu w6 a lui, luati masuri asupra lui! De ce bagati in politie toti incapabili si nesimtiti? Sper ca o sa luati masuri asupra lui. A fost demis ma omule, ce nu intelegi? | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
Arty1
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 1 Iun - 13:31 | |
| Nick-ul tau:Arty Nick-ul celui reclamat:DaNnY96. Descriere:Am intrat in casa dani statea si se uita cum ma omorea, inloac sa il i-a statea, nu stie nici o comanda de exemplu putea sa ii i-a arma dar el nu a facut nimic, chiar daca ma omorat de 10 ori !! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
<UltimuS>
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 1 Iun - 18:11 | |
| Nick-ul tau:UltimuS Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Aveam wanted 1 si Mr.Andrew a venit dupa mine.Eu i-am spus ca merg pe FCR(se vede in ss),ma indreptam spre P.D.,dar el mi-a dat runner. Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/gallery/4ylzkbn4/230d83e3/ P.S.:Probabil o sa spuneti ca eu trebuie sa urc pe motocicleta...Mr.Andrew e singurul player la care am vazut asa ceva.Toti lasau playerii sa mearga folosind vehiculul lor,dar cu el nu te poti intelege...
| |
|
| |
Black_N_White
Mesaje : 331 Data de inscriere : 08/03/2014 Localizare : Las Vegas
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 2 Iun - 20:32 | |
| Nick-ul tau: Black_N_White Nick-ul celui reclamat: Deian Descriere: Am anuntat ca e cu mine "id 139" , cand sa-l arestez, vad ca il aresteaza Deian Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Deian
Mesaje : 102 Data de inscriere : 01/03/2014 Varsta : 24 Localizare : Marte
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 2 Iun - 20:53 | |
| 1: Am fost afk si nu am vazut cand ai anuntat 2: eram jos la birou si i-am arestat pe cei 2 si l-am vazut si pe mihai dar tu nu erai acolo si i-am dat arest , cand ai venit atunci am dat enter 3: dovada in care mihai e jos si tu nu esti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si aici e cand tu ai ajuns si eu ii dadusem deja arest si se vede cum zici ca " aa aici erai " deci l-ai pierdut.... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Deian
Mesaje : 102 Data de inscriere : 01/03/2014 Varsta : 24 Localizare : Marte
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 2 Iun - 20:59 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] poza asta am laut-o de la tn si se vede clar ca l-ai pierdut si vrei sa vezi unde e.... Wear te rog uitate la minute | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|