| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mvppopular112
| Subiect: Reclamatie Mr.AndreW Joi 5 Iun - 13:44 | |
| Nick-ul tau: BlackSkillBoy Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew copil facut pt alocatie Descriere: Eram in CNN si avem w1 mam dus sa beau apa si cand am venit mam gasit cu runner si am murit Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.Andrew
Mesaje : 256 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Onesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 5 Iun - 13:47 | |
| Apai daca vrei sa pleci de la pc dai esc.Te-am intrebat de cateva ori si nu ai raspuns.Daca erai pe esc nu aveam ce sa fac!!! | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 5 Iun - 16:24 | |
| - mvppopular112 a scris:
- Nick-ul tau: BlackSkillBoy
Nick-ul celui reclamat: Mr.Andrew copil facut pt alocatie Descriere: Eram in CNN si avem w1 mam dus sa beau apa si cand am venit mam gasit cu runner si am murit Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am sa-i dau doar avertisment de data aceasta.
P.S: La urmatoarea abatere primesti /fwarn - Faction Warn. - FratziWear a scris:
- - Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda, atunci politistul are dreptul sa-l omoare;
| |
|
| |
YeL[LoW]
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 5 Iun - 18:00 | |
| Nick-ul tau:Clarman Nick-ul celui reclamat:Boyka Descriere:fura arrest Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
YeL[LoW]
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 5 Iun - 18:02 | |
| Nick-ul tau: ClarMan Nick-ul celui reclamat: Boyka ! Descriere:aresteaza 5 min la wanted 6 ( se vede ca avea 6 dupa cautiune ) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Boyka52
Mesaje : 245 Data de inscriere : 05/03/2014 Varsta : 28 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 5 Iun - 18:19 | |
| Imi cer scuze,nu am fost atent.Dar de ce e nevoie de doua posturi? | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 5 Iun - 18:33 | |
| - ClarMaN a scris:
- Nick-ul tau:Clarman
Nick-ul celui reclamat:Boyka Descriere:fura arrest Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Serios!? Poate era AFK! Daca si astea sunt motive de plangere... | |
|
| |
xXPolipochetXx
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 5 Iun - 22:34 | |
| Nick-ul tau:xXPolipochetXx Nick-ul celui reclamat:RaduSorin Descriere:am intrat in parcare la pd si fara sa imi zica ceva imi da wanted 3 pt pppg Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 5 Iun - 23:16 | |
| - xXPolipochetXx a scris:
- Nick-ul tau:xXPolipochetXx
Nick-ul celui reclamat:RaduSorin Descriere:am intrat in parcare la pd si fara sa imi zica ceva imi da wanted 3 pt pppg Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] A cam procedat corect, ai level destul de mare, stii ce se intampla daca pasesti pe astfel de propietati. Ce, mai esti cumva la inceput!? Nu, nu mai esti. Asa ca, baga Jail nene. | |
|
| |
LeR
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 6 Iun - 16:33 | |
| Nick-ul tau: LeR Nick-ul celui reclamat: Cata213 Descriere: Dm aiurea Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 6 Iun - 18:08 | |
| - LeR a scris:
- Nick-ul tau: LeR
Nick-ul celui reclamat: Cata213 Descriere: Dm aiurea Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] A fost DEMIS. | |
|
| |
xSrY
Mesaje : 439 Data de inscriere : 19/01/2014 Varsta : 27 Localizare : Targu-Jiu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 9 Iun - 16:22 | |
| Nick-ul tau:xSrY Nick-ul celui reclamat:JackDniels Descriere:Da w6 fara nici-un motiv mm masi de handicapat acum stau 1 ora la jail din cauza lui ,Fratzi bagi numai retardati in factiune ,vreu sa se ia masuri in privintr acestui jack Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
[VIP]Globall[69]
Mesaje : 501 Data de inscriere : 03/05/2014 Varsta : 25 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 9 Iun - 16:29 | |
| Nick-ul tau:Globall2014 Nick-ul celui reclamat:JackDaniels Descriere:Mi-a dat W6 ca hadicapatu fara sa fac nimik faceti ceva cu NOBUL asta si cand ma vede ma tot omoara-ma. Fratzi fa ceva cu asta ii retardat?" acuma o ora stau la jail din cauza lui vaisamar!!! Dovezi (Screenshot / Video):n-am apucat sa-i fac cand ma omorat la cnn da o sa mai ii fac ss daca mai ma omoara http://postimg.org/gallery/8qfgd2os/8e9d8427/
Ultima editare efectuata de catre [VIP]Globall[69] in Lun 9 Iun - 16:31, editata de 2 ori | |
|
| |
DariusDD
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 9 Iun - 16:29 | |
| Nick-ul tau:DariusDD Nick-ul celui reclamat:JackDniels Descriere: Era in fata la CNN stateam sa pun anunt si im da RUNNER si ma omoara repede Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Fratzi nu mai baga toti retardati in F.B.I | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
ZaPacYTu_007
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 9 Iun - 22:45 | |
| Nick-ul tau:ZaPaCyTu_007 Nick-ul celui reclamat:zazanelu Descriere:Poi imi da w4 ca l-am atins putin.. Cik atacarea unui politist si eu l-am atins putin Dovezi (Screenshot / Video) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
zazanelu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 9 Iun - 22:49 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si ai mai facut si ieri la fel dar nu am facut print si azi dimineata trageai de la distanta in mine si nu puteam sa fac print :)ca nu iti aparea numele | |
|
| |
ZaPacYTu_007
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 9 Iun - 22:51 | |
| Cand am tras eu in tine ma?..acum de ce minti aiurea? | |
|
| |
zazanelu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 9 Iun - 22:57 | |
| am zis mai sus, nu am print , in fine noi vorbim despre acest w4 de acuma si se vede clar in print cum "ataci un politist", am intrebat si pe colegii mei inainte daca "atacarea unui politist" este considerata si atacarea cu pumnii si se pedepseste cu w4 asa cum scrie in regulament, si or spus ca da, deci nu vad ce este gresit in ceea ce am facut, mi-am facut datoria si ti-am dat w4 | |
|
| |
ZaPacYTu_007
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 9 Iun - 23:03 | |
| Si de ce mi-ai dat kill sa stau 2400 sec degeaba nu?
| |
|
| |
zazanelu
| |
| |
ZaPacYTu_007
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 9 Iun - 23:14 | |
| Frate cand mi-ai zis daca ma predau eram cu ochi in tastatura scriam..dar tu ai zis odata si ai dat si kill imd:| | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
American™
Mesaje : 618 Data de inscriere : 17/01/2014 Varsta : 25 Localizare : Targoviste/Dambovita.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 11 Iun - 21:41 | |
| Nick-ul tau: AmericaN Nick-ul celui reclamat: Nirolf Descriere: I-am spus ca ma predau si imi da runner.. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|