GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockVin 11 Iul - 11:05

vanilla. a scris:
Pierdere de timp a ? Sa stii ca nu mi-am pierdut timpul de loc. Te dai mare ca-l ai in spate pe FratziWear ? Eu spun in fata omului mai ales ca esti om d-ala nesimtit si nu primesti nimic niciodata ca FratziWear iti ia apararea.Atat am avut de SPUS. Bafta lo.

No bine,ești frustrat,treceți pe forum, citiți regulamentu, apoi dați-vă foc! Bang Head OFF-TOPIC! 
Sus In jos
monsterball

monsterball

Data de inscriere : 01/05/2014
Varsta : 26
Localizare : Unde VreaU.

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockVin 11 Iul - 15:20

Nick-ul tau: Divin3.K1ll3r
Nick-ul celui reclamat: NewStar
Descriere: /su aiurea vreau sa vad poza sau video cum ca l-am atacat si numai zic nimic.
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Arty1

Arty1

Data de inscriere : 22/05/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockSam 12 Iul - 0:39

Nick-ul tau:Arty
Nick-ul celui reclamat:Tw[i]x_X
Descriere:Eu anunt, si el ii aresteaza.... A facut asta odata, am zis ca nu ii mai fac post. A facut asta inca odata, asta ii nesimtire ma.
Dovezi (Screenshot / Video):-[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

-[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Dev

Dev

Data de inscriere : 22/10/2011
Varsta : 26

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockDum 13 Iul - 21:07

vanilla. a scris:
Nick-ul tau : Vanilla
Nick-ul celui pe care-l reclamai : PUNCTULTEZ
Descriere : E cel mai noob POLITAI de pe server.Are ciuda pe mine mi-a luat permisu ma imi da w6 imi zice sa trag pe dreapta si eu ii zic : Stai ca merg eu PD si da w6.
Dovezi : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
@P.S : Eu tre sa-i dau SMS sa vina sa am aresteze ca el sta si vorbeste inloc sa-si faca meseria.

PuNcTuLeTz - nu primeste nimic.

monsterball a scris:
Nick-ul tau: Divin3.K1ll3r
Nick-ul celui reclamat: NewStar
Descriere: /su aiurea vreau sa vad poza sau video cum ca l-am atacat si numai zic nimic.
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

NewStar nu mai este membru F.B.I.

Arty1 a scris:
Nick-ul tau:Arty
Descriere:Eu anunt, si el ii aresteaza.... A facut asta odata, am zis ca nu ii mai fac post. A facut asta inca odata, asta ii nesimtire ma.
Dovezi (Screenshot / Video):-[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

-[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Tw[i]x_X - nu primeste nimic.
Sus In jos
piticu.

Data de inscriere : 17/04/2014

MesajSubiect: Plangere puNcTuLeTz   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockLun 14 Iul - 13:54

Nick-ul tau: piticu.
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz
Descriere: poi eram in fata la pd si m-am urcat pe masina unui prieten si iam zis sa ma duca hq, si se baga el asa aiurea in seama si imi da 2 cica vandalism...pe ce vandalism pe ursul din padure ce i-am facut i-am distrus masina sau ce?...oricum stiu ca degeaba am facut plangerea ca niciodata nu a fost sanctionat asa ca...rog ca Staff-ul sa fie corecti!
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockLun 14 Iul - 14:06

piticu. a scris:
Descriere: poi eram in fata la pd si m-am urcat pe masina unui prieten si iam zis sa ma duca hq, si se baga el asa aiurea in seama si imi da 2 cica vandalism...pe ce vandalism pe ursul din padure ce i-am facut i-am distrus masina sau ce?...oricum stiu ca degeaba am facut plangerea ca niciodata nu a fost sanctionat asa ca...rog ca Staff-ul sa fie corecti!

Da bine'nțeles că e wanted aiurea, de altfel si reclamația ta este considerată de mine tot aiurea, tu ăla băiat cu mine  OFF-TOPIC! 
PS: Sunt sigur că-ți erau prieteni și că i-ai rugat să te ducă HQ, Nesimțitule mai și minți!
Sus In jos
piticu.

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockLun 14 Iul - 14:17

da ma imi erau prieteni, vezi u ca mia zis cv? inca o dovada ca esti un copil %^@&# deaia nu te inghite nimeni dupa server;)=>>> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] <=== aveam w6 ca il omorasem pe unu care m-a omorat vine il imi zice sa ma predau m-am predat si porma cand ajung in fata la pd imi da runner si ma omoara, asa se face? =>> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] <===
Sus In jos
YoYo+

YoYo+

Data de inscriere : 12/01/2014
Varsta : 25
Localizare : In orasul si judetul SIBIU

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockLun 14 Iul - 14:20

Nick-ul tau:theamazingman
Nick-ul celui reclamat:punctuletz
Descriere:[b]nu ma someasa
si imi da w3 pppg
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Stiu ca este vechi in Federal Bureau of Investigation si ca ar fi posibilitatea sa nu primeasca nimic dar daca m'ar fi somat nu faceam post ! si deja intrece masura ... nu am nimic personal cu tine dar stii ca s'au mai intamplat chestii deastea cu mine si cu multi altii...nu ai cum sa negi ! [/b]
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockLun 14 Iul - 14:24

piticu. a scris:
da ma imi erau prieteni, vezi u ca mia zis cv? inca o dovada ca esti un copil %^@&# deaia nu te inghite nimeni dupa server;)=>>> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] <=== aveam w6 ca il omorasem pe unu care m-a omorat vine il imi zice sa ma predau m-am predat si porma cand ajung in fata la pd imi da runner si ma omoara, asa se face? =>> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] <===

Da așa se face, când am zis te predai poi te predai nu mai stai tu prin față la PD să faci DM!
PS: Cine nu mă inghite să mă, așa că dă-ți foc! Smash 

Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockLun 14 Iul - 14:26

YoYo+ a scris:
si imi da w3 pppg
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Stiu ca este vechi in Federal Bureau of Investigation si ca ar fi posibilitatea sa nu primeasca nimic dar daca m'ar fi somat nu faceam post ! si deja intrece masura ... nu am nimic personal cu tine dar stii ca s'au mai intamplat chestii deastea cu mine si cu multi altii...nu ai cum sa negi ! [/b]

Șomez unu de level 1-2-3 maxim 4, nu un sărac de level 20 care acum 1 săptămână a fost in PD și știa regulamentu, așă că data viitoare nu mai intra dacă nu vrei să pățești la fel!
Sus In jos
piticu.

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockLun 14 Iul - 14:35

da ma si m-am razbunat, da nu trb u sami dai runner k l-am omorat pala coteiule;)... nu te mai da ma mare ca nu esti decat un  Poop sa stii si u;)...odata si odata tot o sa se plictiseasca FratziWear sau Dev de greselile tale si nu iti dai seama cata lume are boala pe tn o sa te lasi de samp...Vandalism inseamna cand distrugi o masina cand ii faci pana si multe altele dar nu ca m-am urcat pe masina am dat 2 si gata...oricum esti cel mai copac din F.B.I;)...si altii nu dau nume te crede un baiat bun un sfant;) n-ai u treaba pe cine omor eu si ce fac u ai treaba cu arrest-urile...Rog ca Dev/FratziWear sa ia masuri cu aceasta epava de baiat;)
Sus In jos
-TwinK

-TwinK

Data de inscriere : 08/04/2014
Varsta : 35
Localizare : S.U.A

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockMar 15 Iul - 15:43

Nick-ul tau: TwiNk.
Nick-ul celui reclamat: PabloEscobar
Descriere:Imi da W2 pentru ,,jignire cop'' -Bai baiete,mai trage cu ochiul pe la Wanted List  
Sus In jos
HDsTaR.

HDsTaR.

Data de inscriere : 03/07/2014
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockMar 15 Iul - 18:45

Nick-ul tau:HDsTaR
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew
Descriere:Aveam wanted 1,m-am predat,m-am dus PD si i-am zis lui "JustTwist" care este in PD.."ai post",mai devreme aveam contract pe cineva din fata PD-ului si m-a omorat fara sa ii fac nimic,Mr.Andrew care ma uraste pentru ca din cauza post-ului de acum ceva timp a primit interdictie in FBI,mi-a dat wanted 6 si m-a omorat!
PS:FratziWear,Mr.Andrew are 4-5 posturi in care da wanted 6 fara nimic ! De ce inca e in FBI ? O sa imi dea wanted 6 mereu doar pentru ca i-am facut atunci post ! Bravo ma ! Frumos din partea ta si a lui !  Wink 
Sus In jos
Mr.Andrew

Data de inscriere : 04/02/2014
Varsta : 31
Localizare : Onesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockMar 15 Iul - 19:18

HDsTaR. a scris:
Descriere:Aveam wanted 1,m-am predat,m-am dus PD si i-am zis lui "JustTwist" care este in PD.."ai post",mai devreme aveam contract pe cineva din fata PD-ului si m-a omorat fara sa ii fac nimic,Mr.Andrew care ma uraste pentru ca din cauza post-ului de acum ceva timp a primit interdictie in FBI,mi-a dat wanted 6 si m-a omorat!
PS:FratziWear,Mr.Andrew are 4-5 posturi in care da wanted 6 fara nimic ! De ce inca e in FBI ? O sa imi dea wanted 6 mereu doar pentru ca i-am facut atunci post ! Bravo ma ! Frumos din partea ta si a lui !  Wink 

In primul rand Sunt in National Guard.
In al 2+lea rand ti-am dat runner ca nu veneai sa te arestez!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sa te uiti de la 1 15 secunde.Sa vezi cat stau sa ma rog de el ca sa il arestez
Sus In jos
HDsTaR.

HDsTaR.

Data de inscriere : 03/07/2014
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockMar 15 Iul - 21:29

Mr.Andrew a scris:
HDsTaR. a scris:

RECUNOASTE,DACA ERA ALTCINEVA IL ASTEPTAI MAI MULT ! RECUNOASTE CA AI CEVA CU MINE DE CAND TI-AM FACUT POSTUL ALA ! :-j
Sus In jos
Mr.Andrew

Varsta : 31
Localizare : Onesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockMar 15 Iul - 21:45

HDsTaR. a scris:
Mr.Andrew a scris:
HDsTaR. a scris:

RECUNOASTE,DACA ERA ALTCINEVA IL ASTEPTAI MAI MULT ! RECUNOASTE CA AI CEVA CU MINE DE CAND TI-AM FACUT POSTUL ALA ! :-j

Nu am nimic cu tine.Dar iti bateai joc de mine
Sus In jos
Alexrobi

Alexrobi

Data de inscriere : 16/03/2014

MesajSubiect: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockMier 16 Iul - 12:06

Nick-ul tau:AaLlEeXx
Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz
Descriere:A venit 1 din NG sa ma predau aveam wanted 5 si am ajuns in fata la PD si era un civil lam omorat si am luat W6, si era si Punctuletz prin preasma si mam dus cu cel din NG si am dat sa merg in plimbare si vine punctuletz si ma omoara si nu aveam runner era pur si simplu wanted 6.......ii a 3 reclamatie pe care io fac........se vede clar in poza Current wanted 6 ca am comis o crima nu ca mea dat runner......+ ca ma omorat si pe scari inauntru la PD cum mergi in jos la arrest
Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/c7il0gq65/62fd96bf/
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockMier 16 Iul - 12:18

Alexrobi a scris:
Descriere:A venit 1 din NG sa ma predau aveam wanted 5 si am ajuns in fata la PD si era un civil lam omorat si am luat W6, si era si Punctuletz prin preasma si mam dus cu cel din NG si am dat sa merg in plimbare si vine punctuletz si ma omoara si nu aveam runner era pur si simplu wanted 6.......ii a 3 reclamatie pe care io fac........se vede clar in poza Current wanted 6 ca am comis o crima nu ca mea dat runner......+ ca ma omorat si pe scari inauntru la PD cum mergi in jos la arrest

Când ai zis ăluia că te predai poi mergi cu el, nu te mai apuci să faci nici un KILL și cu atât mai mult să dai ocol că ești tu șmecher, ție iți ia 2 minute să ajungi până jos să te aresteze cineva, nu mai fi tu șmecher că nici noi nu suntem proști cu atât mai mult cu mine nu vă merge!
Sus In jos
Fl0r1n

Fl0r1n

Localizare : Root

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockMier 16 Iul - 21:58

Nick-ul tau:Fl0r1N
Descriere:DM in SZ ,
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockJoi 17 Iul - 0:46

YoYo+ a scris:
si imi da w3 pppg

Stii regulile, ce atata mura-n gura toata ziua!?
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockJoi 17 Iul - 0:50

piticu. a scris:

Nu primeste nimic.

-TwinK a scris:
Nick-ul tau: TwiNk.
Nick-ul celui reclamat: PabloEscobar
Descriere:Imi da W2 pentru ,,jignire cop'' -Bai baiete,mai trage cu ochiul pe la Wanted List  

Nu e in factiunea mea Neutral.

HDsTaR. a scris:

Nu e la mine in factiune! lol!

Alexrobi a scris:

Nu primeste nimic.

Fl0r1n a scris:
Nick-ul tau:Fl0r1N
Descriere:DM in SZ ,

Tw[i]x_X - /fwarn - Faction Warn, la urmatoarea abatere te demit.

P.S: Restul, toti ce ati comentat aiurea pe aici, v-am iertat! Data viitoare n-o sa mai fac asta!
Sus In jos
Rob90

Data de inscriere : 05/04/2014
Varsta : 34
Localizare : Calarasi

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockJoi 17 Iul - 12:04

Nick-ul tau: SmallName
Nick-ul celui reclamat: Black_N_White
Descriere: Imi bubuie masina fara wanted.
Sus In jos
Black_N_White

Black_N_White

Data de inscriere : 08/03/2014
Localizare : Las Vegas

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockJoi 17 Iul - 14:03

Imi accept pedeapsa, dar eu nu inteleg un lucru.

Ne-ai pandit pe mine si pe Lunaboy, si chiar cand am iesit amandoi din PAY N SPRAY, ai venit tu, mare smecher de level 3, si te-ai bagat in noi doi, pana sa ne iasa fum.

Dovada de nesimtire. Cum am spus, tu ne provoci, si tot tu faci post.
Nu te voi uita, stai linistit.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockJoi 17 Iul - 14:30

SmallName a scris:
Nick-ul tau: SmallName
Nick-ul celui reclamat: Black_N_White
Descriere: Imi bubuie masina fara wanted.

Black_N_White - /fwarn - Faction Warn
Sus In jos
Rob90

Data de inscriere : 05/04/2014
Varsta : 34
Localizare : Calarasi

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclockJoi 17 Iul - 14:38

Eu vad ca masina lu LunaBoy are un far spart si o bara indoita...a ta are doar capota indoita si un far spart...fara usi...fara parbriz...nu prea vad fum...adica de unde atata panda....erati amandoi in mijlocul drumului la taclale...se vede in prima poza SmallName CLAXONEAZA....nu v'ati dat la o parte...erati in masinile personale deci v'am busit...m'ai facut idiot...m'am intors si te'am mai lovit o data ca nea(asa face taranu). Apoi te'ai pozitionat cu masina pe E pentru a trage cu mp5 iar in final ai ajuns la clz ca un glont de deagle facut cu C'Bug nu atrage atata atentie...poate nu te prind in poza. Si cei cu conceptia asta de level3?am 421 de ore jucate...plus 1500h pe alt cont(inchis). Si e si normal sa fac poze...

Dovada ore jucate: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 18 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 18 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: