| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Arty1
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 16 Iun - 17:14 | |
| - FratziWear a scris:
E "Bug" vizual frate, si mie mi s-a intamplat. De exemplu imi arata ca e langa masina, dar eu il omoram, gen Drive-By. Nu primeste nimic, el voia doar sa-ti dea pedeapsa, nimic mai mult... Cum sa fie bug, se vede si in poza lu nikulcea ca eram sub masina ! Si daca era bug de ce imi lua la viata ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 16 Iun - 21:14 | |
| - Se7en123 a scris:
- Nick-ul tau: Se7en
Nick-ul celui reclamat: Punctuletz Descriere: Mia dat w2 aiurea a zis doar Stop si wanted 2 eu eram in hq. Apoi kill la wanted 2 fara drept de predare. l-am sunat si i-am zis kill la wanted 2? el a zis da. am ss de la kill si cand a zis,,Da,, Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] PuNcTuLeTz - Avertisment, la urmatoarea abatere primesti /fwarn - Faction Warn. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 16 Iun - 21:14 | |
| - []Spike[] a scris:
- Nick-ul tau: Spike
Nick-ul celui reclamat: Ionut_Georgian Descriere: Kill la wanted 1 dupa ce ii spun ca ma predau . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ionut_Georgian - Avertisment, la urmatoarea abatere primesti /fwarn - Faction Warn. | |
|
| |
灺THEC状
Mesaje : 517 Data de inscriere : 12/09/2013 Varsta : 24 Localizare : Los Santos
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 17 Iun - 19:26 | |
| Nick-ul tau:THeC. Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Ma omoara pe undercover fara sa am wanted Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 17 Iun - 20:31 | |
| - >Th3 Be$T< a scris:
- Nick-ul tau:THeC.
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Ma omoara pe undercover fara sa am wanted Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Mr.Andrew - Avertisment, la urmatoarea abatere primesti /fwarn - Faction Warn. | |
|
| |
[Mr]KasimFatmi
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 18 Iun - 11:35 | |
| Nick-ul tau:Ciupix Nick-ul celui reclamat:VipCarbon Descriere:eu si prietenul meu MrCiupanezul mergeam cu motorul iar carbon a intrat pe contra sens si ne-a aruncat, eu cazand la el pe parbriz si iam dat cu piciorul in capota(din greseala) iar el mi-a dat wanted 1 si eu l-am intrebat dece iar el nu imi spune decat te predai sau runer iar atunci m-am dus cu el sa ma predau.Toata lumea stie ca la pd acolo jos sunt calculatoare eu am vr sa dau cu pumnu in calculator(ca de obicei) si l-am lovit pe el iar el mi-a dat wanted 4 atunci l-am intrebat dc si el nu mi-a raspuns lam facut bou pentru ca nu explica nimic mi-a dat wanted 6 si ma omorat Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/mk34xpejl/ | |
|
| |
VictorSchiesser
Mesaje : 93 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 24 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 18 Iun - 15:46 | |
| Nick-ul tau:Victor_Schesser Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Stateam sa il aresteze pe alfa,dupa care mi-a dat w 3 pe motiv ''pppg'',eu nu am facut nimic. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Arty1
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 18 Iun - 16:02 | |
| Nick-ul tau:Arty Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Stau pe trotuar in fata la politie si cica pleaca de aici, eu stiam ca trotuarul e ceva public Si are un limbaj urat si e si politist Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 18 Iun - 17:17 | |
| - [Mr]KasimFatmi a scris:
- Nick-ul tau:Ciupix
Nick-ul celui reclamat:VipCarbon Descriere:eu si prietenul meu MrCiupanezul mergeam cu motorul iar carbon a intrat pe contra sens si ne-a aruncat, eu cazand la el pe parbriz si iam dat cu piciorul in capota(din greseala) iar el mi-a dat wanted 1 si eu l-am intrebat dece iar el nu imi spune decat te predai sau runer iar atunci m-am dus cu el sa ma predau.Toata lumea stie ca la pd acolo jos sunt calculatoare eu am vr sa dau cu pumnu in calculator(ca de obicei) si l-am lovit pe el iar el mi-a dat wanted 4 atunci l-am intrebat dc si el nu mi-a raspuns lam facut bou pentru ca nu explica nimic mi-a dat wanted 6 si ma omorat Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/mk34xpejl/ Da ma, da... Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 18 Iun - 17:19 | |
| - VictorSchiesser a scris:
- Nick-ul tau:Victor_Schesser
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Stateam sa il aresteze pe alfa,dupa care mi-a dat w 3 pe motiv ''pppg'',eu nu am facut nimic. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] A procedat corect, nu ai ce cauta acolo. Nu ai level 1 sa pot zice: "Ba, nu a stiut ca e interzis...". | |
|
| |
giemsirapper
Mesaje : 50 Data de inscriere : 16/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Radauti Suceava
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 18 Iun - 17:20 | |
| - PuNcTu a scris:
=))) Cum spuneam ești prea redus, ești pe proprietate guvernamentală zi mersi că nu ți-am dat wanted! Cum să spui aşa ceva mă retrogradatule ? Mai şi râzi ca boul la poartă nouă. Primăria, Sediul Poliţiei şi restul instituţiilor sunt LOCAŢII PUBLICE !!! Dar ce să ştie un copil cu un ego şi o aroganţă cu mult peste limita bunului simţ despre demersul unei societăţi...halal membru FBI, faci de ruşine instituţia şi tocmai din acest motiv trebuie să fii sancţionat sau eventual să îţi dai demisia, că din cauza nelegiuirilor şi indiferenţei tale pleacă playerii de pe server. VĂ ROG LUAŢI MĂSURI CU ACEST INDIVID că îşi face de cap !!! Cu stimă, GiEmSi | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
Black_N_White
Mesaje : 331 Data de inscriere : 08/03/2014 Localizare : Las Vegas
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 18 Iun - 21:39 | |
| Nick-ul tau: Black_N_White Nick-ul celui reclamat: Punctuletz. Descriere: Kill la wanted 3, ca i-am zis sa nu se mai bage in seama. Dovezi (Screenshot / Video): https://imgur.com/BQcO0Vd
CER SA FIE DEMIS, Nu vreau sa aud comentarii gen "nu a facut mare lucru", si ca ia doar fwarn, EU AM FOST DEMIS pentru asa ceva.
P.S. Nu era organizator. Eventul era facut de catre FratziWear si Dev. | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 18 Iun - 21:47 | |
| - Black_N_White a scris:
- Nick-ul tau: Black_N_White
Nick-ul celui reclamat: Punctuletz. Descriere: Kill la wanted 3, ca i-am zis sa nu se mai bage in seama. Dovezi (Screenshot / Video): https://imgur.com/BQcO0Vd
CER SA FIE DEMIS, Nu vreau sa aud comentarii gen "nu a facut mare lucru", si ca ia doar fwarn, EU AM FOST DEMIS pentru asa ceva.
P.S. Nu era organizator. Eventul era facut de catre FratziWear si Dev. Dovada că te-am omorât eu unde e, cumva ai wall?! | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 18 Iun - 22:33 | |
| - Black_N_White a scris:
- Nick-ul tau: Black_N_White
Nick-ul celui reclamat: Punctuletz. Descriere: Kill la wanted 3, ca i-am zis sa nu se mai bage in seama. Dovezi (Screenshot / Video): https://imgur.com/BQcO0Vd
P.S. Nu era organizator. Eventul era facut de catre FratziWear si Dev. Era pus acolo de noi sa faca ordine si disciplina. | |
|
| |
GeonnyS2
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 19 Iun - 0:15 | |
| Nick-ul tau: GeonnyS Nick-ul celui reclamat: PunNcTuLeTz Descriere: Dupa neplata amenzii de faruri off ,mers pe contrasens , mi-a dat w2 (nimic neobijnuit) , dar sa ma opreasca brusc (am tras regulamnetar pe dreapta) imi ia permisul de conducere fara motiv , specifica macar . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 19 Iun - 0:46 | |
| - GeonnyS2 a scris:
- Nick-ul tau: GeonnyS
Nick-ul celui reclamat: PunNcTuLeTz Descriere: Dupa neplata amenzii de faruri off ,mers pe contrasens , mi-a dat w2 (nimic neobijnuit) , dar sa ma opreasca brusc (am tras regulamnetar pe dreapta) imi ia permisul de conducere fara motiv , specifica macar . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ia vezi te recunoști, ești lămurit pentru ce ți-am luat permisu, pentru simplu fapt că mergi pe contrasens și mai comntezi că nu am voie w2 că nu știu ce, citiți regulamentu copii! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 19 Iun - 2:04 | |
| - GeonnyS2 a scris:
- Nick-ul tau: GeonnyS
Nick-ul celui reclamat: PunNcTuLeTz Descriere: Dupa neplata amenzii de faruri off ,mers pe contrasens , mi-a dat w2 (nimic neobijnuit) , dar sa ma opreasca brusc (am tras regulamnetar pe dreapta) imi ia permisul de conducere fara motiv , specifica macar . Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] A procedat corect, nu stiu de ce ii faci plangere avand in vedere ca esti cel vinovat... | |
|
| |
GeonnyS2
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 19 Iun - 2:14 | |
| Am precizat copile "(nimic neobisnuit)" da ce sa vezi ?! De ce nu postezi poza cu fapta incriminatorie ( momentul ridicarii permisului , si precizarea motivului ) aceste poze , recunosc , sunt facute inainte de a-mi ridica permisul + ca ar fi fost regulamentar sa imi ridici permisul la neplata amenzii , nu la parcurgerea jumatatii drumului spree sectiie . O seara buna | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 19 Iun - 2:37 | |
| - GeonnyS2 a scris:
- Am precizat copile "(nimic neobisnuit)" da ce sa vezi ?! De ce nu postezi poza cu fapta incriminatorie ( momentul ridicarii permisului , si precizarea motivului ) aceste poze , recunosc , sunt facute inainte de a-mi ridica permisul + ca ar fi fost regulamentar sa imi ridici permisul la neplata amenzii , nu la parcurgerea jumatatii drumului spree sectiie . O seara buna
Hai las-o asa, s-a dat verdictul! | |
|
| |
JustTwist.2
Mesaje : 77 Data de inscriere : 24/05/2014 Varsta : 26 Localizare : Un oras
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 19 Iun - 10:56 | |
| Nick-ul tau: JustTwist Nick-ul celui reclamat: Ionut_Georgean Descriere: Aveam w1 si a venit sa ma predau , am dat g si dupa ce merge un pic se da jos si imi da runner si ma omoara (nu se preda era motivul pentru care mi-a dat w6 ) , va rog sa luati masuri cu el ca din cauza lui trebuie sa stau o ora la jail , am mai patit asa odata cu el , eram la afacere ... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Venom
Mesaje : 216 Data de inscriere : 11/05/2012 Varsta : 24 Localizare : No Signal
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 19 Iun - 10:57 | |
| Nick-ul tau: Venom Nick-ul celui reclamat: Ionut_Georgian Descriere: Omoara playeri care au wanted 1 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 19 Iun - 11:40 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|