| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 19 Iun - 11:41 | |
| - Venom a scris:
- Nick-ul tau: Venom
Nick-ul celui reclamat: Ionut_Georgian Descriere: Omoara playeri care au wanted 1 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ionut_Georgian - /fwarn - Faction Warn | |
|
| |
Black_N_White
Mesaje : 331 Data de inscriere : 08/03/2014 Localizare : Las Vegas
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 19 Iun - 17:18 | |
| Nick-ul tau: Black_N_White Nick-ul celui reclamat: Punctuletz. Descriere: Kill la w5, dupa ce i-am spus ca sunt cu altcineva. A tras in mine si in white, si cand sa merg in pd, m-a omorat, JEGUL.
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 19 Iun - 17:31 | |
| - Black_N_White a scris:
- Nick-ul tau: Black_N_White
Nick-ul celui reclamat: Punctuletz. Descriere: Kill la w5, dupa ce i-am spus ca sunt cu altcineva. A tras in mine si in white, si cand sa merg in pd, m-a omorat, JEGUL. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ești mai prost decât prevede legea, dovada că te-am omorât eu unde e ? | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
giemsirapper
Mesaje : 50 Data de inscriere : 16/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Radauti Suceava
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Iun - 1:44 | |
| Nick-ul tau: GiEmSi Nick-ul celui reclamat: Venom Descriere: Eram în faţă la CNN să dau un anunţ şi mă trezesc mort după o secundă (precizez că nu aveam Wanted), FBI Venom era în spatele meu şi apare în Chat " ai fost omorât de Agentul FBI Venom". E bătaie de joc, şi nu e prima oară când se întâmplă. Vă rog să luaţi măsuri. Dovezi => Screenshot: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu stimă, GiEmSi | |
|
| |
~ AxD ~
Mesaje : 40 Data de inscriere : 10/04/2014 Varsta : 28 Localizare : La gagici. :D
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Iun - 13:46 | |
| Nick-ul tau:AxD Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Ma tot ameninta el pe mn ca eu ies din pd (ca zbor)-Eu nu stiam ca e lider sami zica mie ca eu ies Dovezi (Screenshot / Video):SS -(https://2img.net/h/s3.postimg.cc/bdge7j5ir/sa_mp_075.png) | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Iun - 14:05 | |
| - ~ AxD ~ a scris:
- Nick-ul tau:AxD
Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Ma tot ameninta el pe mn ca eu ies din pd (ca zbor)-Eu nu stiam ca e lider sami zica mie ca eu ies Dovezi (Screenshot / Video):SS -(https://2img.net/h/s3.postimg.cc/bdge7j5ir/sa_mp_075.png) Bă copii crescuți pentru alocați, după ce că ești prost și te ține Luci că-i pare rău de tine mai și comentezi la adresa mea, învață regulamentu și nu mai comenta la mine! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
~ AxD ~
Mesaje : 40 Data de inscriere : 10/04/2014 Varsta : 28 Localizare : La gagici. :D
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Iun - 14:26 | |
| Cine esti ma tu sami zici mie ca sunt ars sau ca ies din pd Esti cumva lider si nu stiam eu?
| |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Iun - 15:08 | |
| - ~ AxD ~ a scris:
Cine esti ma tu sami zici mie ca sunt ars sau ca ies din pd Esti cumva lider si nu stiam eu?
Poi bă ăsta, am tot dreptu să ma iau de tine, 1 că sunt în grad mai mare, 2 că ești prost și nu cunoști regulamentu, dar nici nu vreu să inveți din greseli, lideru e obligat să ia masuri la un așa player!
PS: Dacă Juan zice să te arunci în dunăre, tu te arunci ? | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Iun - 15:14 | |
| - giemsirapper a scris:
- Nick-ul tau: GiEmSi
Nick-ul celui reclamat: Venom Descriere: Eram în faţă la CNN să dau un anunţ şi mă trezesc mort după o secundă (precizez că nu aveam Wanted), FBI Venom era în spatele meu şi apare în Chat " ai fost omorât de Agentul FBI Venom". E bătaie de joc, şi nu e prima oară când se întâmplă. Vă rog să luaţi măsuri. Dovezi => Screenshot: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu stimă, GiEmSi Na, se mai intampla! Frate, va plangeti imediat ca niste femei. Nu in viata mea playeri ca voi...
P.S: Nu pot lua o decizie doar de la atat. Nu se considera abuz. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Iun - 15:17 | |
| - ~ AxD ~ a scris:
- Nick-ul tau:AxD
Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Ma tot ameninta el pe mn ca eu ies din pd (ca zbor)-Eu nu stiam ca e lider sami zica mie ca eu ies Dovezi (Screenshot / Video):SS -(https://2img.net/h/s3.postimg.cc/bdge7j5ir/sa_mp_075.png) Plangere aiurea. Cand ai intrat in PD, liderul tau... nu te-a invatat sa-i respecti pe cei cu grad mai mare!? | |
|
| |
Arty1
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Iun - 21:18 | |
| Nick-ul tau:Arty Nick-ul celui reclamat:Venom Descriere:DB (Drive-By) din masina si limbaj vulgar. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
SanSukar
Mesaje : 698 Data de inscriere : 13/08/2013 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Iun - 21:36 | |
| Nick-ul tau:Sansukar Nick-ul celui reclamat:Punctuletz Descriere:I-am spus sa ma aresteze si el ma impusca direct. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Iun - 21:58 | |
| - SanSukar a scris:
- Nick-ul tau:Sansukar
Nick-ul celui reclamat:Punctuletz Descriere:I-am spus sa ma aresteze si el ma impusca direct. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Și care ar fi problema?, ar fi trebui să-ți dau w6 și apoi kill, ca să stai 1h să te inveți minte data viitoare să ai un limbaj decent! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Iun - 22:47 | |
| - Arty1 a scris:
- Nick-ul tau:Arty
Nick-ul celui reclamat:Venom Descriere:DB (Drive-By) din masina si limbaj vulgar. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Pacat ca am fost langa el si am vazut ce s-a intamplat... Nu mai mintii, spune ce-ai facut inainte. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Iun - 22:48 | |
| - SanSukar a scris:
- Nick-ul tau:Sansukar
Nick-ul celui reclamat:Punctuletz Descriere:I-am spus sa ma aresteze si el ma impusca direct. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Pentru asa jigniri, iti dadeam si Wanted 6 (+ Kill). Nu primeste nimic, masoara-ti vocabularul. | |
|
| |
PukyNobody1999
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 20 Iun - 23:55 | |
| Nick-ul tau: PukyNobody Nick-ul celui reclamat: DeiaN Descriere: confisca materiale fara motiv Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Venom
Mesaje : 216 Data de inscriere : 11/05/2012 Varsta : 24 Localizare : No Signal
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 21 Iun - 0:28 | |
| | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 21 Iun - 8:50 | |
| - PukyNobody1999 a scris:
- Nick-ul tau: PukyNobody
Nick-ul celui reclamat: DeiaN Descriere: confisca materiale fara motiv Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] DeiaN - /fwarn - Faction Warn | |
|
| |
ThUnTeR.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 21 Iun - 14:47 | |
| Nick-ul tau:GzM. Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:faceam drugs cu un prieten si acel prieten avea wanted , a venit reclamatul sa il aresteze pe prietenul meu , ma prins cu drugs la mine , imi da amenda , nu i-am vrut sa o platesc , imi da wanted 2 , iam zis ca vreau sa imi iau masina cu mine ,dar el el a inceput sa traga in ea , pana mi-a bubuit-o si dupa imi da wanted 6 si ma omoara, El mia zis ca cica nu am voie sa vin cu masina mea.Sa Se Ia Masuri. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
| |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 21 Iun - 15:00 | |
| - ThUnTeR. a scris:
Nick-ul tau:GzM. Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:faceam drugs cu un prieten si acel prieten avea wanted , a venit reclamatul sa il aresteze pe prietenul meu , ma prins cu drugs la mine , imi da amenda , nu i-am vrut sa o platesc , imi da wanted 2 , iam zis ca vreau sa imi iau masina cu mine ,dar el el a inceput sa traga in ea , pana mi-a bubuit-o si dupa imi da wanted 6 si ma omoara, El mia zis ca cica nu am voie sa vin cu masina mea.Sa Se Ia Masuri. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Băi puțifer, dacă eu zic să mergi cu mine cu mașina cu nimic alt ceva, poi bă băiatule așa rămâne, nu stăm la discuții, mă mai iei și la mișto că-mi dai tu mie droguri și alea! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
bnzzz[x]
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 21 Iun - 15:45 | |
| Nick-ul tau: bnzzz Nick-ul celui reclamat: Ionut_Georgian Descriere: Eram la LIVE alaturi de Victor_Schiesser si a inceput sa traga in el, probabil i-a dat si runner, asa spunea el pe acolo. Apropo, i-am zis de vreo 3 ori ca e la live si el tot tragea. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Shorkz
Mesaje : 216 Data de inscriere : 11/05/2014 Localizare : Nicaieri si peste tot
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 21 Iun - 16:11 | |
| Nick-ul tau: Shorkz Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: Fraeru asta imi da mie wanted 6 ca are el chef ! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
| |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 21 Iun - 16:18 | |
| - Shorkz a scris:
- Nick-ul tau: Shorkz
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: Fraeru asta imi da mie wanted 6 ca are el chef ! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
"fraer" Limba romana te depășește nesimtitule, ți-am dat w4 pentru atac cop, ai fugit ca nesimțitu la pd și ai șters,apoi ai fugit dinou, mi-a zis global că ai intrat te-a rugat să te predai și ai zi nu și ai fugit, faci pe șmecheru cu mine?! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Shorkz
Mesaje : 216 Data de inscriere : 11/05/2014 Localizare : Nicaieri si peste tot
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 21 Iun - 16:27 | |
| - PuNcTu a scris:
- Shorkz a scris:
- Nick-ul tau: Shorkz
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: Fraeru asta imi da mie wanted 6 ca are el chef ! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
"fraer" Limba romana te depășește nesimtitule, ți-am dat w4 pentru atac cop, ai fugit ca nesimțitu la pd și ai șters,apoi ai fugit dinou, mi-a zis global că ai intrat te-a rugat să te predai și ai zi nu și ai fugit, faci pe șmecheru cu mine?! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ba nesimtita ii ma-ta ca vad ca minti ca ... ba omule cne m-a intrebat daq ma predau si am zis eu nu?!? vreau ss .. nu am vb cu nimeni nimica + ce-i cu faza ca am dat /Vip surrender ?!? N-am voie ?!? dispai ma jegule esti in fbi degeaba .. e datoria ta sa folosesti comanda /wanted inainte de a da runner ! ... asa ca mai dute si bateti coasa !
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|