| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 7 Iul - 17:14 | |
| - ThUnTeR. a scris:
- Nick-ul tau:GzM.
Nick-ul celui reclamat:NewStar Descriere:M-a omorat la wanted 1. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Doar pentru atat, eu nu pot sa-l sanctionez. Vino cu dovezi mai clare. | |
|
| |
HDsTaR.
Mesaje : 61 Data de inscriere : 03/07/2014 Localizare : Constanta
| Subiect: Plangere Mr.Andrew Lun 7 Iul - 20:57 | |
| Nick-ul tau:HDsTaR Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew Descriere:Mi-a dat wanted pentru ca i-am facut post ieri. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]FratziWear, ai zis ca a fost sanctionat de catre TomMy,dar el e inca in FBI...Astfel de gunoaie ar trebuii sa nu existe pe serverul asta..te rog frumos,FA CEVA ! Mr.Andrew ar trebuii . | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
Tw[i]x_X
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 8 Iul - 12:08 | |
| Nick-ul tau:Tw[i]x_X Nick-ul celui reclamat:PukyNobody Descriere:Abuz de /Tazer Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 8 Iul - 19:43 | |
| - __Tw[i]x a scris:
- Nick-ul tau:Tw[i]x_X
Nick-ul celui reclamat:PukyNobody Descriere:Abuz de /Tazer Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] PukyNobody - Avertisment | |
|
| |
Ema
Mesaje : 326 Data de inscriere : 05/02/2014 Varsta : 30 Localizare : ♥
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 9 Iul - 18:49 | |
| Nick-ul tau: Ema Nick-ul celui reclamat: Shark Descriere: Limbaj pe /d Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 9 Iul - 18:57 | |
| - Ema a scris:
- Nick-ul tau: Ema
Nick-ul celui reclamat: Shark Descriere: Limbaj pe /d Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Având în vedere că tu consideri /d ca pe un fel de free chat și pe deasupra il și bârfești vrei să te mai și respecte, tu o cauți, tu faci reclamație, data viitoare vei fi și tu sancționată! | |
|
| |
Ema
Mesaje : 326 Data de inscriere : 05/02/2014 Varsta : 30 Localizare : ♥
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 9 Iul - 19:06 | |
| - PuNcTu a scris:
- Ema a scris:
Nick-ul celui reclamat: Shark Descriere: Limbaj pe /d Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Având în vedere că tu consideri /d ca pe un fel de free chat și pe deasupra il și bârfești vrei să te mai și respecte, tu o cauți, tu faci reclamație, data viitoare vei fi și tu sancționată! Scuza-ma , eu am inteles ca voi doi va iubiti ca pe ochii din cap dar aceasta reclamatie este pentru Shark nu pentru tine .. deci, daca esti asa inteligent opreste`te din a mai face , Multumesc ! | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 9 Iul - 19:18 | |
| - Ema a scris:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Shark - Avertisment
P.S: Pentru limbaj ii faci plangere la "Complaints", nu aici. | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 10 Iul - 11:41 | |
| Nick-ul tau: PuNcTuLeTz Nick-ul celui reclamat: Black_N_White Descriere: E un nesimțit, dă ss-uri confidentiale unu-i player ca să-i facă plângere lui newstar pe motiv kill la w1, in ss-uri se vede clar că persoana respectiva nu-i răspundea lui Newstar la intrebare, deci trebuia să-i dea și un Runner să-l invețe mine, cer un advertisment verbal pentru Black_N_White că dorește "Răul" colegilor! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
gnt
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 10 Iul - 11:46 | |
| Nick-ul tau: Kanabys Nick-ul celui reclamat: Newstar Descriere: KILL la WANTED 1 ! Nici nu ma intrebat de predat si chestii direct kill ! Dovezi (Screenshot / Video) : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Rog sa fie sanctionat , Punctuletz nu vreau sa iau apararea la nimeni , dar ti se pare corect ca el sa imi dea kill fara nici un motiv ? | |
|
| |
gnt
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 10 Iul - 11:47 | |
| - Kanabys a scris:
- Nick-ul tau: Kanabys
Nick-ul celui reclamat: Newstar Descriere: KILL la WANTED 1 ! Nici nu ma intrebat de predat si chestii direct kill ! Dovezi (Screenshot / Video) : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Rog sa fie sanctionat , Punctuletz nu vreau sa iau apararea la nimeni , dar ti se pare corect ca el sa imi dea kill fara nici un motiv ? Apropo nu a zis TE PREDAI ? a zis hai ma eu de unde sa stiu ce vrea el ? | |
|
| |
Black_N_White
Mesaje : 331 Data de inscriere : 08/03/2014 Localizare : Las Vegas
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 10 Iul - 11:47 | |
| - PuNcTu a scris:
- Nick-ul tau: PuNcTuLeTz
Nick-ul celui reclamat: Black_N_White Descriere: E un nesimțit, dă ss-uri confidentiale unu-i player ca să-i facă plângere lui newstar pe motiv kill la w1, in ss-uri se vede clar că persoana respectiva nu-i răspundea lui Newstar la intrebare, deci trebuia să-i dea și un Runner să-l invețe mine, cer un advertisment verbal pentru Black_N_White că dorește "Răul" colegilor! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Dovezile spun totul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Apropo, din moment ce el ma omoara si nu doar pe mine, ci si pe playeri cu wanted 1, care nu au runner, fara motiv, nu e corect sa nu pateasca nimic.
Adica eu ca dau 2 poze, sa patesc, si el, pentru ce am mentionat mai sus, sa nu pateasca nimic.
Eu abia revenisem pe server, si respectivul player a zis ca e cu mine, i-am spus sa se duca cu NewStar, daca el l-a adus, NewStar a inceput sa il jigneasca, sa il omoare, si intr-un final m-a omorat si pe mine. | |
|
| |
PuNcTu
| |
| |
gnt
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 10 Iul - 12:19 | |
| Deci fi atent : Trebuie sa anunte pe /?? Te predai ? Nu sa zica HAI MA eu nu am de unde sa stiu ce vrea el de la mine ! | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 10 Iul - 12:25 | |
| - Black_N_White a scris:
- PuNcTu a scris:
Nick-ul celui reclamat: Black_N_White Descriere: E un nesimțit, dă ss-uri confidentiale unu-i player ca să-i facă plângere lui newstar pe motiv kill la w1, in ss-uri se vede clar că persoana respectiva nu-i răspundea lui Newstar la intrebare, deci trebuia să-i dea și un Runner să-l invețe mine, cer un advertisment verbal pentru Black_N_White că dorește "Răul" colegilor! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Dovezile spun totul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Apropo, din moment ce el ma omoara si nu doar pe mine, ci si pe playeri cu wanted 1, care nu au runner, fara motiv, nu e corect sa nu pateasca nimic.
Adica eu ca dau 2 poze, sa patesc, si el, pentru ce am mentionat mai sus, sa nu pateasca nimic.
Eu abia revenisem pe server, si respectivul player a zis ca e cu mine, i-am spus sa se duca cu NewStar, daca el l-a adus, NewStar a inceput sa il jigneasca, sa il omoare, si intr-un final m-a omorat si pe mine. Mă ăsta tot aduci acuzații că te-a omorât și astea, adu dovezi, 1 la mană, 2 când cineva greșește mă anunți pe mine nu te apuci tu să faci posturi sau să dai pozele și 3 dovezile spun așa că voi vă bateți joc deși nu sunt/suntem proști, o să fii sanctionat pentru nesimțirea ta și lasă plimbările cu prietenu tău treci si fă-ți treaba! | |
|
| |
Black_N_White
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 10 Iul - 12:27 | |
| 1. NewStar am inteles ca are pica pe mine si ca nu ma suporta, inca de cand eram in Police Department. 2. El a inceput, enervandu-se ca a zis respectivul player ca e cu mine. 3. Eu habar n-am avut despre ce era vorba, caci abia revenisem pe server. 4. Nu ar fi corect ca eu sa iau fwarn, sau altceva, iar NewStar, cara omoara playeri la wanted 1, fara somatie, sa nu ia nimic.
Apropo Punctuletz, tu tot ceri dovezi, Nu am pus eu cumva 7 poze, mai sus?
Le mai pun o data sa nu dispara. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Din acest moment nu mai zic nimic, dovezile vorbesc.
| |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 10 Iul - 12:31 | |
| - Black_N_White a scris:
- 1. NewStar am inteles ca are pica pe mine si ca nu ma suporta, inca de cand eram in Police Department.
2. El a inceput, enervandu-se ca a zis respectivul player ca e cu mine. 3. Eu habar n-am avut despre ce era vorba, caci abia revenisem pe server. 4. Nu ar fi corect ca eu sa iau fwarn, sau altceva, iar NewStar, cara omoara playeri la wanted 1, fara somatie, sa nu ia nimic.
Apropo Punctuletz, tu tot ceri dovezi, Nu am pus eu cumva 7 poze, mai sus?
Le mai pun o data sa nu dispara. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Din acest moment nu mai zic nimic, dovezile vorbesc.
Termină cu offtopicul, ești aici de 2 zile, ai termen până deseară să pui 50 ss la activitate ! | |
|
| |
NewStar
Mesaje : 1034 Data de inscriere : 01/05/2014 Varsta : 28 Localizare : Unknown
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 10 Iul - 12:47 | |
| Deci sa va explic cum s-a intamplat . Eram in lv cand m-a sunat Kanabys ''hai la pd sa ma arestezi'' , am ajuns la pd ls cand il vad pe black si pe Kanabys discutand , l-am intrebat ''te predai'' si el mi-a raspuns sunt cu Black , i-am mai zis odata si tot asa mi-a raspuns , era de runner si nu am vrut sa-i dau runner i-am dat kill , dupa domnu black a tras in mine si ma lasat cu 40hp si am tras si eu in ls , se vede si in ss cand zicea ''slab -cbug )''' Ps: Noi am mai avut cateva conflicte si in pd si nu sunt de acord cu el in FBI , creeaza numai probleme s-a certat si cu Punctuletz el avand rank 5 | |
|
| |
Black_N_White
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 10 Iul - 13:05 | |
| - NewStar. a scris:
- Deci sa va explic cum s-a intamplat .
Eram in lv cand m-a sunat Kanabys ''hai la pd sa ma arestezi'' , am ajuns la pd ls cand il vad pe black si pe Kanabys discutand , l-am intrebat ''te predai'' si el mi-a raspuns sunt cu Black , i-am mai zis odata si tot asa mi-a raspuns , era de runner si nu am vrut sa-i dau runner i-am dat kill , dupa domnu black a tras in mine si ma lasat cu 40hp si am tras si eu in ls , se vede si in ss cand zicea ''slab -cbug )''' Ps: Noi am mai avut cateva conflicte si in pd si nu sunt de acord cu el in FBI , creeaza numai probleme s-a certat si cu Punctuletz el avand rank 5 Am zis ca nu mai zic nimic, dar nu se poate.
Dovada ca te-am lasat cu 40hp? Tu m-ai omorat. I-am spus aluia, sa mearga cu tine : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu Punctuletz nu m-am certat, poate confirma asta. Ca am spus ca nu imi convine sa iti ia apararea, e altceva.
Apropo de faza cu cateva conflicte, ce conflicte? Ca ma faceai tu in toate felurile, si eu nu te bagam in seama, la fel cum e si acum, alea sunt conflicte? Doar o poza: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 10 Iul - 17:13 | |
| - PuNcTu a scris:
Nick-ul celui reclamat: Black_N_White Descriere: E un nesimțit, dă ss-uri confidentiale unu-i player ca să-i facă plângere lui newstar pe motiv kill la w1, in ss-uri se vede clar că persoana respectiva nu-i răspundea lui Newstar la intrebare, deci trebuia să-i dea și un Runner să-l invețe mine, cer un advertisment verbal pentru Black_N_White că dorește "Răul" colegilor! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] De data asta nu ii fac nimic, insa la urmatoarea abatere... va fi demis cu interdictie in F.B.I. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
Vanilla
Mesaje : 480 Data de inscriere : 05/07/2014 Varsta : 25 Localizare : Botoşani
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 11 Iul - 10:44 | |
| Nick-ul tau : Vanilla Nick-ul celui pe care-l reclamai : PUNCTULTEZ Descriere : E cel mai noob POLITAI de pe server.Are ciuda pe mine mi-a luat permisu ma imi da w6 imi zice sa trag pe dreapta si eu ii zic : Stai ca merg eu PD si da w6. Dovezi : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]@P.S : Eu tre sa-i dau SMS sa vina sa am aresteze ca el sta si vorbeste inloc sa-si faca meseria. | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 11 Iul - 10:46 | |
| | |
|
| |
Vanilla
Mesaje : 480 Data de inscriere : 05/07/2014 Varsta : 25 Localizare : Botoşani
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 11 Iul - 10:54 | |
| Pierdere de timp a ? Sa stii ca nu mi-am pierdut timpul de loc. Te dai mare ca-l ai in spate pe FratziWear ? Eu spun in fata omului mai ales ca esti om d-ala nesimtit si nu primesti nimic niciodata ca FratziWear iti ia apararea.Atat am avut de SPUS. Bafta lo. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|