GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockLun 7 Iul - 17:14

ThUnTeR. a scris:
Nick-ul tau:GzM.
Nick-ul celui reclamat:NewStar
Descriere:M-a omorat la wanted 1.
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Doar pentru atat, eu nu pot sa-l sanctionez. Vino cu dovezi mai clare.
Sus In jos
HDsTaR.

HDsTaR.

Data de inscriere : 03/07/2014
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Plangere Mr.Andrew   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockLun 7 Iul - 20:57

Nick-ul tau:HDsTaR
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew
Descriere:Mi-a dat wanted pentru ca i-am facut post ieri.
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
FratziWear, ai zis ca a fost sanctionat de catre TomMy,dar el e inca in FBI...Astfel de gunoaie ar trebuii sa nu existe pe serverul asta..te rog frumos,FA CEVA ! Mr.Andrew ar trebuii  Fire .
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockLun 7 Iul - 22:30

HDsTaR. a scris:
Nick-ul tau:HDsTaR
Nick-ul celui reclamat:Mr.Andrew
Descriere:Mi-a dat wanted pentru ca i-am facut post ieri.
FratziWear, ai zis ca a fost sanctionat de catre TomMy,dar el e inca in FBI...Astfel de gunoaie ar trebuii sa nu existe pe serverul asta..te rog frumos,FA CEVA ! Mr.Andrew ar trebuii Fire.

Nu mai e in FBI. TomMy a scris pe forum, dar a uitat sa-l scoata.
Sus In jos
Tw[i]x_X

Tw[i]x_X

Data de inscriere : 11/06/2014
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockMar 8 Iul - 12:08

Nick-ul tau:Tw[i]x_X
Nick-ul celui reclamat:PukyNobody
Descriere:Abuz de /Tazer
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockMar 8 Iul - 19:43

__Tw[i]x a scris:
Nick-ul tau:Tw[i]x_X
Nick-ul celui reclamat:PukyNobody
Descriere:Abuz de /Tazer
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

PukyNobody - Avertisment
Sus In jos
Ema

Ema

Data de inscriere : 05/02/2014
Varsta : 30
Localizare :

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockMier 9 Iul - 18:49

Nick-ul tau: Ema
Nick-ul celui reclamat: Shark
Descriere: Limbaj pe /d
Dovezi (Screenshot / Video):

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockMier 9 Iul - 18:57

Ema a scris:

Având în vedere că tu consideri /d ca pe un fel de free chat și pe deasupra il și bârfești vrei să te mai și respecte, tu o cauți, tu faci reclamație, data viitoare vei fi și tu sancționată!
Sus In jos
Ema

Ema

Data de inscriere : 05/02/2014
Localizare :

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockMier 9 Iul - 19:06

PuNcTu a scris:
Ema a scris:

Având în vedere că tu consideri /d ca pe un fel de free chat și pe deasupra il și bârfești vrei să te mai și respecte, tu o cauți, tu faci reclamație, data viitoare vei fi și tu sancționată!

Scuza-ma , eu am inteles ca voi doi va iubiti ca pe ochii din cap dar aceasta reclamatie este pentru Shark nu pentru tine .. deci, daca esti asa inteligent opreste`te din a mai face  OFF-TOPIC! , Multumesc !
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockMier 9 Iul - 19:18

Ema a scris:

Shark - Avertisment

P.S: Pentru limbaj ii faci plangere la "Complaints", nu aici.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockJoi 10 Iul - 11:41

Nick-ul tau: PuNcTuLeTz
Nick-ul celui reclamat: Black_N_White
Descriere: E un nesimțit, dă ss-uri confidentiale unu-i player ca să-i facă plângere lui newstar pe motiv kill la w1, in ss-uri se vede clar că persoana respectiva nu-i răspundea lui Newstar la intrebare, deci trebuia să-i dea și un Runner să-l invețe mine, cer un advertisment verbal pentru Black_N_White că dorește "Răul" colegilor!
Sus In jos
gnt

gnt

Data de inscriere : 05/07/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockJoi 10 Iul - 11:46

Nick-ul tau: Kanabys
Nick-ul celui reclamat: Newstar
Descriere: KILL la WANTED 1 ! Nici nu ma intrebat de predat si chestii direct kill ! Smile
Dovezi (Screenshot / Video) : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Rog sa fie sanctionat , Punctuletz nu vreau sa iau apararea la nimeni , dar ti se pare corect ca el sa imi dea kill fara nici un motiv ?
Sus In jos
gnt

gnt

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockJoi 10 Iul - 11:47

Kanabys a scris:
Descriere: KILL la WANTED 1 ! Nici nu ma intrebat de predat si chestii direct kill ! Smile
Dovezi (Screenshot / Video) : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Rog sa fie sanctionat , Punctuletz nu vreau sa iau apararea la nimeni , dar ti se pare corect ca el sa imi dea kill fara nici un motiv ?

Apropo nu a zis TE PREDAI ? a zis hai ma eu de unde sa stiu ce vrea el ?
Sus In jos
Black_N_White

Black_N_White

Data de inscriere : 08/03/2014
Localizare : Las Vegas

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockJoi 10 Iul - 11:47

PuNcTu a scris:
Descriere: E un nesimțit, dă ss-uri confidentiale unu-i player ca să-i facă plângere lui newstar pe motiv kill la w1, in ss-uri se vede clar că persoana respectiva nu-i răspundea lui Newstar la intrebare, deci trebuia să-i dea și un Runner să-l invețe mine, cer un advertisment verbal pentru Black_N_White că dorește "Răul" colegilor!

Dovezile spun totul:

Apropo, din moment ce el ma omoara si nu doar pe mine, ci si pe playeri cu wanted 1, care nu au runner, fara motiv, nu e corect sa nu pateasca nimic.

Adica eu ca dau 2 poze, sa patesc, si el, pentru ce am mentionat mai sus, sa nu pateasca nimic.

Eu abia revenisem pe server, si respectivul player a zis ca e cu mine, i-am spus sa se duca cu NewStar, daca el l-a adus, NewStar a inceput sa il jigneasca, sa il omoare, si intr-un final m-a omorat si pe mine.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockJoi 10 Iul - 11:49

Kanabys a scris:

Da mi se pare foarte correct, trebuia să te predai pentru faptu că el ți-a zis HAI MA iar tu SUNT CU BLACK și BLACK a zis să te duci cu New voi vă bateți joc ?
Sus In jos
gnt

gnt

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockJoi 10 Iul - 12:19

Deci fi atent : Trebuie sa anunte pe /?? Te predai ? Nu sa zica HAI MA eu nu am de unde sa stiu ce vrea el de la mine !
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockJoi 10 Iul - 12:25

Black_N_White a scris:
PuNcTu a scris:

Dovezile spun totul:

Apropo, din moment ce el ma omoara si nu doar pe mine, ci si pe playeri cu wanted 1, care nu au runner, fara motiv, nu e corect sa nu pateasca nimic.

Adica eu ca dau 2 poze, sa patesc, si el, pentru ce am mentionat mai sus, sa nu pateasca nimic.

Eu abia revenisem pe server, si respectivul player a zis ca e cu mine, i-am spus sa se duca cu NewStar, daca el l-a adus, NewStar a inceput sa il jigneasca, sa il omoare, si intr-un final m-a omorat si pe mine.

Mă ăsta tot aduci acuzații că te-a omorât și astea, adu dovezi, 1 la mană, 2 când cineva greșește mă anunți pe mine nu te apuci tu să faci posturi sau să dai pozele și 3 dovezile spun așa că voi vă bateți joc deși nu sunt/suntem proști, o să fii sanctionat pentru nesimțirea ta și lasă plimbările cu prietenu tău treci si fă-ți treaba!
Sus In jos
Black_N_White

Black_N_White

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockJoi 10 Iul - 12:27

1. NewStar am inteles ca are pica pe mine si ca nu ma suporta, inca de cand eram in Police Department.
2. El a inceput, enervandu-se ca a zis respectivul player ca e cu mine.
3. Eu habar n-am avut despre ce era vorba, caci abia revenisem pe server.
4. Nu ar fi corect ca eu sa iau fwarn, sau altceva, iar NewStar, cara omoara playeri la wanted 1, fara somatie, sa nu ia nimic.

Apropo Punctuletz, tu tot ceri dovezi, Nu am pus eu cumva 7 poze, mai sus?

Le mai pun o data sa nu dispara.

Din acest moment nu mai zic nimic, dovezile vorbesc.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockJoi 10 Iul - 12:31

Black_N_White a scris:
1. NewStar am inteles ca are pica pe mine si ca nu ma suporta, inca de cand eram in Police Department.
2. El a inceput, enervandu-se ca a zis respectivul player ca e cu mine.
3. Eu habar n-am avut despre ce era vorba, caci abia revenisem pe server.
4. Nu ar fi corect ca eu sa iau fwarn, sau altceva, iar NewStar, cara omoara playeri la wanted 1, fara somatie, sa nu ia nimic.

Apropo Punctuletz, tu tot ceri dovezi, Nu am pus eu cumva 7 poze, mai sus?

Le mai pun o data sa nu dispara.

Din acest moment nu mai zic nimic, dovezile vorbesc.

Termină cu offtopicul, ești aici de 2 zile, ai termen până deseară să pui 50 ss la activitate scratch !
Sus In jos
NewStar

NewStar

Data de inscriere : 01/05/2014
Varsta : 28
Localizare : Unknown

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockJoi 10 Iul - 12:47

Deci sa va explic cum s-a intamplat .
Eram in lv cand m-a sunat Kanabys ''hai la pd sa ma arestezi'' , am ajuns la pd ls cand il vad pe black si pe Kanabys discutand , l-am intrebat ''te predai'' si el mi-a raspuns sunt cu Black , i-am mai zis odata si tot asa mi-a raspuns , era de runner si nu am vrut sa-i dau runner i-am dat kill , dupa domnu black a tras in mine si ma lasat cu 40hp si am tras si eu in ls , se vede si in ss cand zicea ''slab -cbug Smile)'''
Ps: Noi am mai avut cateva conflicte si in pd si nu sunt de acord cu el in FBI , creeaza numai probleme s-a certat si cu Punctuletz el avand rank 5
Sus In jos
Black_N_White

Black_N_White

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockJoi 10 Iul - 13:05

NewStar. a scris:
Deci sa va explic cum s-a intamplat .
Eram in lv cand m-a sunat  Kanabys ''hai la pd sa ma arestezi'' , am ajuns la pd ls cand il vad pe black si pe Kanabys discutand , l-am intrebat ''te predai'' si el mi-a raspuns sunt cu Black , i-am mai zis odata si tot asa mi-a raspuns , era de runner si nu am vrut sa-i dau runner i-am dat kill , dupa domnu black a tras in mine si ma lasat cu 40hp si am tras si eu in ls , se vede si in ss cand zicea ''slab -cbug Smile)'''
Ps: Noi am mai avut cateva conflicte si in pd si nu sunt de acord cu el in FBI , creeaza numai probleme s-a certat si cu Punctuletz el avand rank 5

Am zis ca nu mai zic nimic, dar nu se poate.

Dovada ca te-am lasat cu 40hp? Tu m-ai omorat.
I-am spus aluia, sa mearga cu tine : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cu Punctuletz nu m-am certat, poate confirma asta. Ca am spus ca nu imi convine sa iti ia apararea, e altceva.

Apropo de faza cu cateva conflicte, ce conflicte? Ca ma faceai tu in toate felurile, si eu nu te bagam in seama, la fel cum e si acum, alea sunt conflicte? Doar o poza: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockJoi 10 Iul - 17:13

PuNcTu a scris:

De data asta nu ii fac nimic, insa la urmatoarea abatere... va fi demis cu interdictie in F.B.I.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockJoi 10 Iul - 17:14

Kanabys a scris:

Nu iau asa ceva in considerare. Screen-urile nu-ti apartin!
Sus In jos
Vanilla

Vanilla

Varsta : 25
Localizare : Botoşani

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockVin 11 Iul - 10:44

Nick-ul tau : Vanilla
Nick-ul celui pe care-l reclamai : PUNCTULTEZ
Descriere : E cel mai noob POLITAI de pe server.Are ciuda pe mine mi-a luat permisu ma imi da w6 imi zice sa trag pe dreapta si eu ii zic : Stai ca merg eu PD si da w6.
Dovezi : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
@P.S : Eu tre sa-i dau SMS sa vina sa am aresteze ca el sta si vorbeste inloc sa-si faca meseria.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockVin 11 Iul - 10:46

vanilla. a scris:
Nick-ul tau : Vanilla
Nick-ul celui pe care-l reclamai : PUNCTULTEZ
Descriere : E cel mai noob POLITAI de pe server.Are ciuda pe mine mi-a luat permisu ma imi da w6 imi zice sa trag pe dreapta si eu ii zic : Stai ca merg eu PD si da w6.
Dovezi : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
@P.S : Eu tre sa-i dau SMS sa vina sa am aresteze ca el sta si vorbeste inloc sa-si faca meseria.

lol! lol! lol!  Pierdere de vreme cu proști ca tine.
Sus In jos
Vanilla

Vanilla

Varsta : 25
Localizare : Botoşani

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclockVin 11 Iul - 10:54

Pierdere de timp a ? Sa stii ca nu mi-am pierdut timpul de loc. Te dai mare ca-l ai in spate pe FratziWear ? Eu spun in fata omului mai ales ca esti om d-ala nesimtit si nu primesti nimic niciodata ca FratziWear iti ia apararea.Atat am avut de SPUS. Bafta lo.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 17 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 17 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: