| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Kos
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 25 Aug - 19:53 | |
| Nick-ul tau:Kos Nick-ul celui reclamat:Andreuu Descriere:Copil fara viitor.... nici nu intreaba daca ma predau nimic... nu stiu ce drq cauta asta in F.B.I??? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
darkmihai
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 25 Aug - 23:15 | |
| Nick-ul tau:darkmihai Nick-ul celui reclamat:Punctuletz Descriere:Mi-a confiscat permisul de conducere si permisul de port arma...bine poate permisu de conducere la confiscat ca nu aveam masina inmatriculata dar de ce permisul de port arma odata ce nu aveam arme la mine Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.YrY
Mesaje : 341 Data de inscriere : 27/07/2014 Varsta : 26 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 25 Aug - 23:18 | |
| - Kos a scris:
- Nick-ul tau:Kos
Nick-ul celui reclamat:Andreuu Descriere:Copil fara viitor.... nici nu intreaba daca ma predau nimic... nu stiu ce drq cauta asta in F.B.I??? Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ba tu tragi in mine s-a m-a omori si imi faci post zi mersii ca nu ti-am dat w5 kill coop sa te las s-a m-a omori asa ca usor cu jignirile ca vad ca esti un copil | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 25 Aug - 23:23 | |
|
Ultima editare efectuata de catre PuNcTu in Lun 25 Aug - 23:26, editata de 1 ori | |
|
| |
TzaTziKi
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 0:24 | |
| Nick-ul tau:Armin_10 Nick-ul celui reclamat:Andreuu Descriere:imi da w1 furt vehicul degeaba eu veneam catre ei si mam trezit furt vehicul Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.YrY
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 1:45 | |
| - Armin_10 a scris:
- Nick-ul tau:Armin_10
Nick-ul celui reclamat:Andreuu Descriere:imi da w1 furt vehicul degeaba eu veneam catre ei si mam trezit furt vehicul Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Tu esti %^@ sau te prefaci scrie in jos dreapta super gt ca m-ai dat jos din vehicul ca la-i furat puteai sa minti dar cu ss asta te faci bou cu propriile tale cuvinte . M-am saturat de tine .... | |
|
| |
Tornado
| Subiect: Plangere Puyu Mar 26 Aug - 11:59 | |
| Nick-ul tau: Hidan Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: mi-a dat w1 pentru furt vehicul, nu am furat nici un vehicul(se vede in screen ca eram pe jos) apoi imi da runner degeaba si ma omoara Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]El ce a zic in gandul lui... Aaaa asta e incepator ii dau runner... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 12:21 | |
| - Tornado a scris:
- Nick-ul tau: Hidan
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: mi-a dat w1 pentru furt vehicul, nu am furat nici un vehicul(se vede in screen ca eram pe jos) apoi imi da runner degeaba si ma omoara Dovezi (Screnshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
El ce a zic in gandul lui... Aaaa asta e incepator ii dau runner...[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Asa crezi tu ca imi bat joc de incepatori,dar tu esti unul din incepatori aia nesimtiti,care imi luasei motorul si mergeai incet cu el , apoi te da jos , drept dovada chestia aia cu "Nu ai permis de conducere... etc" eu ti-am dat wanted 1 ca imi pierdusem rabdarea cu tine ca nu puteam sa te ajung in fuga ca tu mergeai ce mergeai te aruncai iar mergeai iar te aruncai de pe ea , pana cand ti-am vazut ID si ti-am dat wanted ... apoi ai stat pe loc si faceai pe cocosu' eu te-am intrebat daca te predai iar tu nu aveai treaba cu ce vorbeam eu asa ca asta a fost tot ce am avut de spus ! | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 12:42 | |
| - Kos a scris:
- Nick-ul tau:Kos
Nick-ul celui reclamat:Andreuu Descriere:Copil fara viitor.... nici nu intreaba daca ma predau nimic... nu stiu ce drq cauta asta in F.B.I??? Dovezi (Screenshot / Video):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 12:44 | |
| - Armin_10 a scris:
- Nick-ul tau:Armin_10
Nick-ul celui reclamat:Andreuu Descriere:imi da w1 furt vehicul degeaba eu veneam catre ei si mam trezit furt vehicul Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 12:46 | |
| - Tornado a scris:
- Nick-ul tau: Hidan
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: mi-a dat w1 pentru furt vehicul, nu am furat nici un vehicul(se vede in screen ca eram pe jos) apoi imi da runner degeaba si ma omoara Dovezi (Screnshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
El ce a zic in gandul lui... Aaaa asta e incepator ii dau runner...[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nu primeste nimic. Uita-te-n CHATLOG. Mincinosule. | |
|
| |
Ciupix
Mesaje : 228 Data de inscriere : 03/07/2014 Varsta : 24 Localizare : Sus in dealu de la vale
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 13:11 | |
| Nick-ul tau:Ciupix Nick-ul celui reclamat:PuNcUlEtZ Descriere:L-am rugat sa ma omoare iar el mi-a confiscat permisul de conducere si licenta de port arma Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 13:20 | |
| - Ciupix a scris:
- Nick-ul tau:Ciupix
Nick-ul celui reclamat:PuNcUlEtZ Descriere:L-am rugat sa ma omoare iar el mi-a confiscat permisul de conducere si licenta de port arma Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In primu rând, nu am voie să omor pe nimeni indiferent ce treabă are el și 2 când te văd așa ornitorinc imi bat puțin joc de tine cu /me. | |
|
| |
M.Cs-M :(
Mesaje : 102 Data de inscriere : 15/08/2014 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 13:31 | |
| Nick-ul tau:ASV Nick-ul celui reclamat:ZaPaCyTu_007 Descriere:eram pe la pd si am drugs la cineva si mam trezit w 3 in puscarie Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Trololo.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 14:46 | |
| Nick-ul tau: Trololo Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere:aveam w2 si i-am cerut arest,a zis sa stau ca are afacere si dupa m-a omorat. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 15:02 | |
| - Trololo. a scris:
- Nick-ul tau: Trololo
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere:aveam w2 si i-am cerut arest,a zis sa stau ca are afacere si dupa m-a omorat. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ba neterminatule esti un nesimtit si jumatate, ti-am zis sa ma astepti ca am o mica afacere iar tu ai furat masina pe care eu trebuia sa o cumpar si ai explodat-o adica mi-ai deranjat desfasurarea afacerii + ca eram si cu admin de fata FratziWear poate sa verifice intreband-o pe Sicutza si pe Ock. mincinos deosebit de jegos ce esti ! | |
|
| |
[VIP]Globall[69]
Mesaje : 501 Data de inscriere : 03/05/2014 Varsta : 25 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 15:26 | |
| Nick-ul tau:Globall2014 Nick-ul celui reclamat:Andreuu Descriere:Da wanted aiurea eu am fost afk vre-o 10-20 minute si cand intru vad w5.Cer sa se ia masuri sau daca a grsit macar sa-mi de-a stergere wanted Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.YrY
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 15:33 | |
| - [VIP]Globall[69] a scris:
- Nick-ul tau:Globall2014
Nick-ul celui reclamat:Andreuu Descriere:Da wanted aiurea eu am fost afk vre-o 10-20 minute si cand intru vad w5.Cer sa se ia masuri sau daca a grsit macar sa-mi de-a stergere wanted Dovezi (Screenshot / Video): http://postimg.org/image/a4epsrx73/ M-a omori te duci afk si revii cu post , prosti ca tine nu am vz app mai usor cu amenintarile ca fratiwear e vartu si nustiu ce si ca primesc /unvite | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 21:58 | |
| - Ciupix a scris:
- Nick-ul tau:Ciupix
Nick-ul celui reclamat:PuNcUlEtZ Descriere:L-am rugat sa ma omoare iar el mi-a confiscat permisul de conducere si licenta de port arma Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Plangere aiurea. Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 21:59 | |
| - Trololo. a scris:
- Nick-ul tau: Trololo
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere:aveam w2 si i-am cerut arest,a zis sa stau ca are afacere si dupa m-a omorat. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Te stiu eu si pe tine de ce esti in stare... No comment. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 26 Aug - 22:26 | |
| - [VIP]Globall[69] a scris:
- Nick-ul tau:Globall2014
Nick-ul celui reclamat:Andreuu Descriere:Da wanted aiurea eu am fost afk vre-o 10-20 minute si cand intru vad w5.Cer sa se ia masuri sau daca a grsit macar sa-mi de-a stergere wanted Dovezi (Screenshot / Video): http://postimg.org/image/a4epsrx73/ Avertisment verbal, nu a omorat pe nimeni, de la 0 a sarit la 5. Data viitoare fi mai atent. | |
|
| |
Promises
Mesaje : 14 Data de inscriere : 30/07/2014 Varsta : 31 Localizare : Timisoara
| Subiect: Plangere PuNcTuLeTz Mar 26 Aug - 23:57 | |
| Nick-ul tau: PromisesBack Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: Aveam w3 si m-am dus cu skip pe motor la pd ca sa ma predau si atunci apare PuNcTuLeTz si imi zice sa dau g la el sau imi da runner si skip isi continua drumu cu mine catre pd ca sa ma predau si dintr-o data ma trezesc cu runner de la PuNcTuLeTz fara sa fac nimic.Am pus si o poza cand eram cu skip pe motor ca sa se vada cu cine ma indreptam catre pd.. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Promises
Mesaje : 14 Data de inscriere : 30/07/2014 Varsta : 31 Localizare : Timisoara
| Subiect: Plangere Andreuu Mar 26 Aug - 23:59 | |
| Nick-ul tau: PromisesBack Nick-ul celui reclamat: Andreuu Descriere: Vine si trage de pe masina. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|