GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Kos

Kos

Data de inscriere : 11/01/2014
Varsta : 28

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockLun 25 Aug - 19:53

Nick-ul tau:Kos
Nick-ul celui reclamat:Andreuu
Descriere:Copil fara viitor.... nici nu intreaba daca ma predau nimic... nu stiu ce drq cauta asta in F.B.I???
Dovezi (Screenshot / Video):

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
darkmihai

darkmihai

Data de inscriere : 08/10/2013

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockLun 25 Aug - 23:15

Nick-ul tau:darkmihai
Nick-ul celui reclamat:Punctuletz
Descriere:Mi-a confiscat permisul de conducere si permisul de port arma...bine poate permisu de conducere la confiscat ca nu aveam masina inmatriculata dar de ce permisul de port arma odata ce nu aveam arme la mine lol!
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sus In jos
Mr.YrY

Mr.YrY

Data de inscriere : 27/07/2014
Varsta : 26
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockLun 25 Aug - 23:18

Kos a scris:
Descriere:Copil fara viitor.... nici nu intreaba daca ma predau nimic... nu stiu ce drq cauta asta in F.B.I???

Ba tu tragi in mine s-a m-a omori si imi faci post zi mersii ca nu ti-am dat w5 kill coop sa te las s-a m-a omori asa ca usor cu jignirile ca vad ca esti un copil
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockLun 25 Aug - 23:23

darkmihai a scris:
Descriere:Mi-a confiscat permisul de conducere si permisul de port arma...bine poate permisu de conducere la confiscat ca nu aveam masina inmatriculata dar de ce permisul de port arma odata ce nu aveam arme la mine lol!
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

=)))))) De comanda /me ai auzit =))), ce-mi place să-mi bat joc de fraieri ca mulți dintre voi! lol!  lol!

Ultima editare efectuata de catre PuNcTu in Lun 25 Aug - 23:26, editata de 1 ori
Sus In jos
TzaTziKi

Data de inscriere : 05/06/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 0:24

Nick-ul tau:Armin_10
Descriere:imi da w1 furt vehicul degeaba eu veneam catre ei si mam trezit furt vehicul
Sus In jos
Mr.YrY

Mr.YrY

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 1:45

Armin_10 a scris:
Descriere:imi da w1 furt vehicul degeaba eu veneam catre ei si mam trezit furt vehicul
Tu esti %^@&# sau te prefaci scrie in jos dreapta super gt ca m-ai dat jos din vehicul ca la-i furat puteai sa minti dar cu ss asta te faci bou cu propriile tale cuvinte . M-am saturat de tine ....
Sus In jos
Tornado

Tornado

Data de inscriere : 12/08/2014

MesajSubiect: Plangere Puyu   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 11:59

Nick-ul tau: Hidan
Nick-ul celui reclamat: Puyu
Descriere: mi-a dat w1 pentru furt vehicul, nu am furat nici un vehicul(se vede in screen ca eram pe jos) apoi imi da runner degeaba si ma omoara
Dovezi (Screnshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

El ce a zic in gandul lui... Aaaa asta e incepator ii dau runner...[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Puyu

Puyu

Data de inscriere : 21/12/2013
Varsta : 27
Localizare : Calafat,Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 12:21

Tornado a scris:
Descriere: mi-a dat w1 pentru furt vehicul, nu am furat nici un vehicul(se vede in screen ca eram pe jos) apoi imi da runner degeaba si ma omoara
Dovezi (Screnshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

El ce a zic in gandul lui... Aaaa asta e incepator ii dau runner...[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Asa crezi tu ca imi bat joc de incepatori,dar tu esti unul din incepatori aia nesimtiti,care imi luasei motorul si mergeai incet cu el , apoi te da jos , drept dovada chestia aia cu "Nu ai permis de conducere... etc" eu ti-am dat wanted 1 ca imi pierdusem rabdarea cu tine ca nu puteam sa te ajung in fuga ca tu mergeai ce mergeai te aruncai iar mergeai iar te aruncai de pe ea , pana cand ti-am vazut ID si ti-am dat wanted ... apoi ai stat pe loc si faceai pe cocosu' eu te-am intrebat daca te predai iar tu nu aveai treaba cu ce vorbeam eu asa ca asta a fost tot ce am avut de spus !
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 12:42

Kos a scris:

Nu primeste nimic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 12:43

darkmihai a scris:

Nu primeste nimic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 12:44

Armin_10 a scris:

Nu primeste nimic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 12:46

Tornado a scris:

Nu primeste nimic. Uita-te-n CHATLOG. Mincinosule.
Sus In jos
Ciupix

Ciupix

Data de inscriere : 03/07/2014
Varsta : 24
Localizare : Sus in dealu de la vale

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 13:11

Nick-ul tau:Ciupix
Nick-ul celui reclamat:PuNcUlEtZ
Descriere:L-am rugat sa ma omoare iar el mi-a confiscat permisul de conducere si licenta de port arma
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 13:20

Ciupix a scris:
Descriere:L-am rugat sa ma omoare iar el mi-a confiscat permisul de conducere si licenta de port arma

In primu rând, nu am voie să omor pe nimeni indiferent ce treabă are el și 2 când te văd așa ornitorinc imi bat puțin joc de tine cu /me.
Sus In jos

Data de inscriere : 15/08/2014
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 13:31

Nick-ul tau:ASV
Nick-ul celui reclamat:ZaPaCyTu_007
Descriere:eram pe la pd si am drugs la cineva si mam trezit w 3 in puscarie
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
affraid
Sus In jos
Trololo.

Trololo.

Data de inscriere : 12/01/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 14:46

Nick-ul tau: Trololo
Descriere:aveam w2 si i-am cerut arest,a zis sa stau ca are afacere si dupa m-a omorat.
Sus In jos
Puyu

Puyu

Data de inscriere : 21/12/2013
Varsta : 27
Localizare : Calafat,Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 15:02

Trololo. a scris:
Descriere:aveam w2 si i-am cerut arest,a zis sa stau ca are afacere si dupa m-a omorat.

Ba neterminatule esti un nesimtit si jumatate, ti-am zis sa ma astepti ca am o mica afacere iar tu ai furat masina pe care eu trebuia sa o cumpar si ai explodat-o adica mi-ai deranjat desfasurarea afacerii + ca eram si cu admin de fata FratziWear poate sa verifice intreband-o pe Sicutza si pe Ock. mincinos deosebit de jegos ce esti !
Sus In jos
[VIP]Globall[69]

[VIP]Globall[69]

Data de inscriere : 03/05/2014
Varsta : 25
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 15:26

Nick-ul tau:Globall2014
Descriere:Da wanted aiurea eu am fost afk vre-o 10-20 minute si cand intru vad w5.Cer sa se ia masuri sau daca a grsit macar sa-mi de-a stergere wanted
Sus In jos
Mr.YrY

Mr.YrY

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 15:33

[VIP]Globall[69] a scris:
Descriere:Da wanted aiurea eu am fost afk vre-o 10-20 minute si cand intru vad w5.Cer sa se ia masuri sau daca a grsit macar sa-mi de-a stergere wanted
Dovezi (Screenshot / Video):  http://postimg.org/image/a4epsrx73/
M-a omori te duci afk si revii cu post , prosti ca tine nu am vz app mai usor cu amenintarile ca fratiwear e vartu si nustiu ce si ca primesc /unvite
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 21:58

Ciupix a scris:

Plangere aiurea. Nu primeste nimic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 21:58

ASV a scris:
Nick-ul tau:ASV
Nick-ul celui reclamat:ZaPaCyTu_007
Descriere:eram pe la pd si am drugs la cineva si mam trezit w 3 in puscarie
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
affraid

Nu am pe nimeni cu asa nume in factiune. Mai verifica si tu lista...
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 21:59

Trololo. a scris:

Te stiu eu si pe tine de ce esti in stare... No comment.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 22:26

[VIP]Globall[69] a scris:
Dovezi (Screenshot / Video):  http://postimg.org/image/a4epsrx73/

Avertisment verbal, nu a omorat pe nimeni, de la 0 a sarit la 5. Data viitoare fi mai atent.
Sus In jos
Promises

Promises

Data de inscriere : 30/07/2014
Varsta : 31
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Plangere PuNcTuLeTz   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 23:57

Nick-ul tau: PromisesBack
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz
Descriere: Aveam w3 si m-am dus cu skip pe motor la pd ca sa ma predau si atunci apare PuNcTuLeTz si imi zice sa dau g la el sau imi da runner si skip isi continua drumu cu mine catre pd ca sa ma predau si dintr-o data ma trezesc cu runner de la PuNcTuLeTz fara sa fac nimic.Am pus si o poza cand eram cu skip pe motor ca sa se vada cu cine ma indreptam catre pd..
Sus In jos
Promises

Promises

Data de inscriere : 30/07/2014
Varsta : 31
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Plangere Andreuu   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 26 Aug - 23:59

Nick-ul tau: PromisesBack
Nick-ul celui reclamat: Andreuu
Descriere: Vine si trage de pe masina.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 30 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 30 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: