Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 30 Sept - 20:02
[quote="Promi"]Nick-ul tau: Promi Nick-ul celui reclamat: TzaTziKi Descriere: eram in trecere la pd si l-am vazut pe barbu98 din aceeasi factiune cu mine si m-am oprit sa vad ce face.. si exact atunci a primit si el wanted aiurea de la TzaTziKi (se vede si in screen ca zice ca ii face post) si i-a dat kill direct...dupa imi da si mie w3 pentru complice si da repede /q...mai nou sunt complice ca stau langa unu cu wanted ? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PS: pe mine ma intereseaza sa primeasca ceva pentru wantedul aiurea dat mie...ca la barbu98 nu am dovezi ca i-a dat..[qu ote] hmmm,nu ti se pare cumva ca il ajutai=complice sa ma omoare?
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 30 Sept - 22:03
Lucifex a scris:
Nick-ul tau:Lucifex. Nick-ul celui reclamat:TzaTziKi. Descriere:DM aiurea. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu e vina lui ca nu apare V.I.P Surrender, ci a celui ce a creat acest lucru si nu a pus sa apara politistilor.
Nu primeste nimic, o sa fie mult mai atent data viitoare.
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 30 Sept - 22:38
Repar a scris:
Nick-ul tau:Repar Nick-ul celui reclamat:TzaTiki Descriere:Deci copilul ista e un terminat(scuze de limbaj)deci imi da w4 pentru nimic,ii zic MA PREDAU si el ma omoara ca un terminat. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] https://i.imgur.com/Zc0Y2XX.png(aici nu am atins pe nimeni) Martori:AndreiBraila544 [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bine ti-a facut. Nu primeste nimic.
P.S: O semnatura nu se pune asa, ci de la setari.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 30 Sept - 22:39
AndreiBraila544 a scris:
Nick-ul tau: AndreiBraila544 Nick-ul celui reclamat: TazTziKi Descriere: imi da atac cop mie si lui repar eu zic ca ma predau si cand ajungem in birou ma omoara Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Daca eram in loculul lui, iti dadeam si RUNNER si KILL. Nu primeste nimic.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mar 30 Sept - 22:42
Promi a scris:
Nick-ul tau: Promi Nick-ul celui reclamat: TzaTziKi Descriere: eram in trecere la pd si l-am vazut pe barbu98 din aceeasi factiune cu mine si m-am oprit sa vad ce face.. si exact atunci a primit si el wanted aiurea de la TzaTziKi (se vede si in screen ca zice ca ii face post) si i-a dat kill direct...dupa imi da si mie w3 pentru complice si da repede /q...mai nou sunt complice ca stau langa unu cu wanted ? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PS: pe mine ma intereseaza sa primeasca ceva pentru wantedul aiurea dat mie...ca la barbu98 nu am dovezi ca i-a dat..
Nu primeste nimic. Va face omul cum vrea, are dovezi la tot ce face . Ha-ha-ha.
P.S: H A T E R I L O R.
Gareth11Bale
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 1 Oct - 0:25
Nick-ul tau:Diablo Nick-ul celui reclamat:TzaTziki Descriere:eram cnn voiam sa dau si eu un anunt si vine si el sa ma omoare fara motiv...(DM aiurea) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
TzaTziKi
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 1 Oct - 20:11
Diablo a scris:
Nick-ul tau:Diablo Nick-ul celui reclamat:TzaTziki Descriere:eram cnn voiam sa dau si eu un anunt si vine si el sa ma omoare fara motiv...(DM aiurea) Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Recunosc, am dat si eu la nimereala ca nu am avut ce face, imi accept fwarn
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Mier 1 Oct - 22:54
Diablo a scris:
TzaTziki - /fwarn (Faction Warn)
>>Alex<<
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 2 Oct - 15:17
Nick-ul tau: SenZationALL Nick-ul celui reclamat:TzaTziki Descriere: Imi da w2 ( vandalism ) ,am fost sa iau heal si Rayga il tot dadea jos de pe motor si asa mai departe pana cand acest copil de 12 ani imi da mie wanted 2 ci nu lui rayga. Eu eram langa ei. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S: Vreau dovada pentru ce mi-a dat wanted 2
TzaTziKi
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 2 Oct - 16:43
>>Alex<< a scris:
Nick-ul tau: SenZationALL Nick-ul celui reclamat:TzaTziki Descriere: Imi da w2 ( vandalism ) ,am fost sa iau heal si Rayga il tot dadea jos de pe motor si asa mai departe pana cand acest copil de 12 ani imi da mie wanted 2 ci nu lui rayga. Eu eram langa ei. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
HATERILOR
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 2 Oct - 17:11
>>Alex<< a scris:
Da ma... da! Si marmota...!? Nu primeste nimic.
KaNThoS.
Mesaje : 46 Data de inscriere : 12/06/2014 Varsta : 24 Localizare : Terra
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 2 Oct - 21:15
Nick-ul tau:KaNThoS Nick-ul celui reclamat:TzaTziKi Descriere:Aveam wanted2 si el ma aresteaza pentru 5 minute. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
TzaTziKi
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 2 Oct - 22:36
KaNThoS. a scris:
Nick-ul tau:KaNThoS Nick-ul celui reclamat:TzaTziKi Descriere:Aveam wanted2 si el ma aresteaza pentru 5 minute. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mda si ce, crezi ca nu stiu cat trebuie a fost o incurcatura, multor li sa intamplat asta, ce hateri sunteti mai
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Joi 2 Oct - 23:38
KaNThoS. a scris:
Ce om rau, haide ma... il iertam! Acest lucru i se poate intampla oricui...
PabloEscobar
Mesaje : 122 Data de inscriere : 27/02/2014 Varsta : 29 Localizare : Timisoara
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 3 Oct - 0:19
Nick-ul tau: PabloEscobar Nick-ul celui reclamat: TzaTziKi Descriere: Cacatu asta de om imi da w3 pentru complice ca l-am omorat ca tot venea in hq cand eu adunam playeri sa mergem la war si dupa ce so terminat war-ul, eram pe take si vine si imi da kill ca un sclav X( Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
TzaTziKi
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 3 Oct - 0:35
PabloEscobar a scris:
Nick-ul tau: PabloEscobar Nick-ul celui reclamat: TzaTziKi Descriere: Cacatu asta de om imi da w3 pentru complice ca l-am omorat ca tot venea in hq cand eu adunam playeri sa mergem la war si dupa ce so terminat war-ul, eram pe take si vine si imi da kill ca un sclav X( Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Aici in video esti complice, pe mine nu ma intere ce faceai tu, nu era warr atunci asa ca aveam voie sa te omor, nu inteleg de ce faci post aiurea
Lucifex
Mesaje : 173 Data de inscriere : 02/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Mrijuana island.
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 3 Oct - 17:21
Nick-ul tau:Lucifex. Nick-ul celui reclamat:Boyka. Descriere:Faceam DM si cand eram cu spatele vine Boyka si ma omora fara sa imi zica daca ma predau si toate alea,am facut prima poza ca sa am dovada deorece presimteam ca o sa-l manance sa imi dea kill stau din cauza unui dobitoc 1h la parnaie degeaba.Nu l-am putut prinde in poza ca eram cu spatele. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]" />
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 3 Oct - 18:06
PabloEscobar a scris:
Frate, de ce te-ai bagat? E vina ta. A procedat corect.
P.S: Ar fi trebuit sa-ti dea "Kill Cop" sa stai si mai mult la "Balaceanca".
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 3 Oct - 18:07
Lucifex a scris:
Nick-ul tau:Lucifex. Nick-ul celui reclamat:Boyka. Descriere:Faceam DM si cand eram cu spatele vine Boyka si ma omora fara sa imi zica daca ma predau si toate alea,am facut prima poza ca sa am dovada deorece presimteam ca o sa-l manance sa imi dea kill stau din cauza unui dobitoc 1h la parnaie degeaba.Nu l-am putut prinde in poza ca eram cu spatele. Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]" />
Dovezile tale sunt insuficiente, nu am cum sa-l sanctionez fara o dovada clara.
elySwag97
Subiect: plangere TzaTziKi Vin 3 Oct - 19:18
Nick-ul tau:ely_Swag97 Nick-ul celui reclamat:TzaTziKi Descriere:stateam in masina lui whiteman si a venit tza asta si mi-a zis i-esi afara eu nu am fosta ma uitam pe tel si imd mi-a dat w3 si dupa i-am zis dc mi-ai dat w3? si mi-a dat w6 pentru ca i-am zis dc? miai dat wanted mi-a dat inca 3 wanted-uri si dupa kill dar rpd uite zice ca sunt arestat pt 3600 sec adica w6 rezolvatil toti playeri se plang de el Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
TzaTziKi
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 3 Oct - 19:40
elySwag97 a scris:
Nick-ul tau:ely_Swag97 Nick-ul celui reclamat:TzaTziKi Descriere:stateam in masina lui whiteman si a venit tza asta si mi-a zis i-esi afara eu nu am fosta ma uitam pe tel si imd mi-a dat w3 si dupa i-am zis dc mi-ai dat w3? si mi-a dat w6 pentru ca i-am zis dc? miai dat wanted mi-a dat inca 3 wanted-uri si dupa kill dar rpd uite zice ca sunt arestat pt 3600 sec adica w6 rezolvatil toti playeri se plang de el Dovezi (Screenshot / Video): https://imgur.com/eaqJU5f
Toti se plang dar degeaba, nu vezi ca nu au dreptate? Fac post aiurea ca si tine mai baiete tu crezi ca stau dupa tine sa ma admiri? te intreb si tu taci ca si un
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 3 Oct - 21:55
elySwag97 a scris:
Nick-ul tau:ely_Swag97 Nick-ul celui reclamat:TzaTziKi Descriere:stateam in masina lui whiteman si a venit tza asta si mi-a zis i-esi afara eu nu am fosta ma uitam pe tel si imd mi-a dat w3 si dupa i-am zis dc mi-ai dat w3? si mi-a dat w6 pentru ca i-am zis dc? miai dat wanted mi-a dat inca 3 wanted-uri si dupa kill dar rpd uite zice ca sunt arestat pt 3600 sec adica w6 rezolvatil toti playeri se plang de el Dovezi (Screenshot / Video): https://imgur.com/eaqJU5f
Nu stiai ca nu ai voie sa stai pe propietate guvernamentala? Trebuia sa te predai. Nu primeste nimic!
#InTim3
Mesaje : 564 Data de inscriere : 28/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Botosani
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 3 Oct - 22:19
Nick-ul tau: InTim3 Nick-ul celui reclamat: TzaTziKi Descriere: Eram parcat,vine ma perchezitioneaza,vede ca am drugs si imi da wanted pt "CONDUCERE SUB INFLUENTA ALCOLULUI" si imiconfisca permisu. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Veyron
Mesaje : 452 Data de inscriere : 28/06/2014 Varsta : 25 Localizare : Braila
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 3 Oct - 22:47
Nick-ul tau: Veyron Nick-ul celui reclamat: jder Descriere: Foloseste comanda /clear fara sa anunte , ne-a spus dupa ce a dat clear motivul:"este gagicamea" , si limbaj pe /d... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
TzaTziKi
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 3 Oct - 23:01
#Mr.InTim3 a scris:
Nick-ul tau: InTim3 Nick-ul celui reclamat: TzaTziKi Descriere: Eram parcat,vine ma perchezitioneaza,vede ca am drugs si imi da wanted pt "CONDUCERE SUB INFLUENTA ALCOLULUI" si imiconfisca permisu. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] https://i.imgur.com/LfKmJEs.png
Ai fost in masina, si ai avut droguri ce nu intelegi amenda
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii