| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 18:05 | |
| - Poc a scris:
- Nick-ul tau:Don_Rauul
Nick-ul celui reclamat:Just Descriere:sa invete wanted list http://gtapro.my-rpg.com/t9047-federal-bureau-of-investigation-wanted-list Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Just a fost demis la sectiunea "Complaints"... | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 18:06 | |
| - Poc a scris:
- Nick-ul tau:Don_Rauul
Nick-ul celui reclamat:Just Descriere:Se crede mare bos si imi da kill Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
A fost demis (Complaints). | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 18:07 | |
| - 2Pack a scris:
- Nick-ul tau: DDC.BMW
Nick-ul celui reclamat: Stifler Descriere: Mi-a dat w2 pt ca nam platit amenda si m-a omorat fara sa ma intrebe dak ma predau Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Stifler - /fwarn - Faction Warn | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 18:07 | |
| - SmallName a scris:
- Nick-ul tau: SmallName
Nick-ul celui reclamat: Stifler Descriere: Poi imi da arrest de wanted 4 la wanted 3? Uitati'va la cautiune. Totusi cand dai un arrest te uiti de 2-3 ori...nu dai asa din amintiri... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Stifler - /fwarn - Faction Warn | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 18:10 | |
| - giemsirapper a scris:
- Nick-ul tau: GiEmSi
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: În primul rând limbajul tău este sub orice critică, iar în al doilea, cum să dai kill unui player care are Wanted 6 (fără RUNNER) şi vine la secţie să se predea? (Motivând că te joci! În aceste departamente trebuie să fii serios, nu să te joci! - Nu e nevoie de copii care să se joace, ci de oameni serioşi!- Mai citeşte şi tu regulamentul, în special acest paragraf: "Se vor acorda sancţiuni grave pentru generalizări negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie să fie unite. Cei care caută ceartă nu merită să rămână în acestea." - în cazul de faţă e vorba de tine în caz că eşti atât de greu de cap - ) Dovezi =>Screenshoots: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu stimă, GiEmSi Plangere aiurea. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Vin 18 Iul - 18:12 | |
| - Poc a scris:
- Nick-ul tau:ClaudiUUU
Nick-ul celui reclamat:Stifler Descriere:pai am wanted 1 de azinoapte,am deschis jocul si mam dus la masa dupa care cand ma intorc ma trezesc cu wanted 6(esc on wanted)fara sa deie o somatie.Apropo nu stau eu sa astept 10 ore sa vina sa ma aresteze daca am treaba pur si simplu pun pe esc si ma duc la treaba. Dupa aceea ma duc frumos la Pd sa ma aresteze un politist cand ma rezesc ca vine stifler si ma omoara assa insemnand ca in loc sa stau 30min cat e normal pt wanted 6 eu stau acum ca prostul 1ora . Fratele meu cum de bagi asa specimene in factiunea aceasta. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] A fost demis pentru 3/3. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
TzaTziKi
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 19 Iul - 20:26 | |
| Nick-ul tau:Armin_10 Nick-ul celui reclamat:BladeRunner Descriere:a dat 3299 lei la w3 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 19 Iul - 20:45 | |
| - Armin_10 a scris:
- Nick-ul tau:Armin_10
Nick-ul celui reclamat:BladeRunner Descriere:a dat 3299 lei la w3 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Am luat deja măsuri în privința asta, te găsiși tu mare "Jmecher" să faci reclamație, se poate întâmpla oricui așa că JET băi nume de cocalar! | |
|
| |
xSecret
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 19 Iul - 23:25 | |
| Nick-ul tau:xSecret Nick-ul celui reclamat:Leo11 Descriere:Deci mi-a dat in primul rand w2 pt ca nu am avut bani sa platesc amenda si dupa m-a intrebat daca ma predau, eu i-am zis ca vin cu taxiu si handicapatul ca nu am cum sa ii zic altcumva mi-a dat runner.FratziWear te rog sa iei masuri acestui membru.Nu are ce cauta in F.B.I Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
!BumBaCus!
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 19 Iul - 23:46 | |
| Nick-ul tau: BumBaCus Nick-ul celui reclamat: []Kingston[] Descriere: Aveam wanted 3 vine el si scrie sa ma predau fara sa precizeze ca risc runner . (Asta puteti observa in SS) Dovezi (Screnshot / Video): => [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] => [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] => [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 19 Iul - 23:47 | |
| - Armin_10 a scris:
- Nick-ul tau:Armin_10
Nick-ul celui reclamat:BladeRunner Descriere:a dat 3299 lei la w3 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Apoi, e o greseala mica... Se poate intampla la oricine. Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 19 Iul - 23:49 | |
| - !BumBaCus! a scris:
- Nick-ul tau: BumBaCus
Nick-ul celui reclamat: []Kingston[] Descriere: Aveam wanted 3 vine el si scrie sa ma predau fara sa precizeze ca risc runner . (Asta puteti observa in SS) Dovezi (Screnshot / Video): => [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] => [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] => [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Scuza-ma frate, dar esti rupt in gura. Nu primeste nimic. | |
|
| |
NewStar
Mesaje : 1034 Data de inscriere : 01/05/2014 Varsta : 28 Localizare : Unknown
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 13:13 | |
| Nick-ul tau:NewStar Nick-ul celui reclamat:K1LL3R Descriere:Abuz de Tazer Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FlaviuFlaviu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 14:09 | |
| - NewStar. a scris:
Nick-ul tau:NewStar Nick-ul celui reclamat:K1LL3R Descriere:Abuz de Tazer Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Copile Ai incepus sa trageti in mine si eram dupa unu si te-am nimerit pe tine in loc de el | |
|
| |
[Wa]Alex2
| Subiect: Plangere frenzy Dum 20 Iul - 14:11 | |
| Nick-ul tau:Jakub.Blaszczykowski Nick-ul celui reclamat:Frenzy Descriere:Vine la mine in hq si imi da tazer si trage in mine fara sa am wanted Dovezi (Screenshot / Video):http://gyazo.com/b1c57f1bb5206166af75c3119ddfe10e | |
|
| |
[Wa]Alex2
| Subiect: Plangere frenzy Dum 20 Iul - 14:14 | |
| Nick-ul tau:Jakub.Blaszczykowski Nick-ul celui reclamat:Frenzy Descriere:Sta in hq degeaba si imi da cu spray si ne perchezitioneaza in hq nostru Dovezi (Screenshot / Video):http://gyazo.com/08921a619d2db790f925e348d191f208 | |
|
| |
Alexrobi
| Subiect: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 14:16 | |
| Nick-ul tau:AaLlEeXx Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Frate deja asta face ce vrea pe aici prin FBI se crede cel mai mare,eram pe strada si dintr-o data vad wanted 3 PPG am fost cu un prieten de al meu acolo in PD da nici macar nu am stat 10 secunde am fugit repede afara + ca el nu mi-a spus nimica iesi afara ca iti dau wanted direct, mi-a dat si wanted cand deja eram afara trecuse 2 minute dupa s-a gandit sa dea wantedu, Dupa vine la mine si zice Te predai si am zis ca nu am wanted nici macar nu am vazut ca mi-a dat wanted dupa mi-a dat runner si am stat 1 ora chestia ii ca mia dat Wanted 3 aiurea!!! Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/hh8hb4lgz/28fe3770/ | |
|
| |
FreNzY :)
Mesaje : 391 Data de inscriere : 26/08/2013 Varsta : 24 Localizare : Charming
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 15:11 | |
| - Jakub Blaszczykowski a scris:
- Nick-ul tau:Jakub.Blaszczykowski
Nick-ul celui reclamat:Frenzy Descriere:Vine la mine in hq si imi da tazer si trage in mine fara sa am wanted Dovezi (Screenshot / Video):http://gyazo.com/b1c57f1bb5206166af75c3119ddfe10e Nu ca esti dobitoc , altfel n-am cum sa-ti zic , ai facut 2 reclamatii la complaint si mai faci si aici ca prostu . Am raspuns la complaints nu repet iar. | |
|
| |
Whiteman
Mesaje : 908 Data de inscriere : 09/03/2014 Varsta : 25 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 16:19 | |
| Nick-ul tau: Whiteman Nick-ul celui reclamat: Leo11 Descriere: Ma sui pe masina lui si ii zic ca ma predau , el tot spama cu /m Te predaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? I-am zis de 10 ori ca da dar l-am rugat frumos daca vrea sa mergem pana la CNN sa iau si eu FCR-u , el tot spama in continuare , eu nu am plecat de pe capota masinii lui si imi da runner , apoi ma duce la sectie si ma baga la inchisoare 6 minute . Pai ce *&% ma asta e politist ?! Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Whiteman
Mesaje : 908 Data de inscriere : 09/03/2014 Varsta : 25 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 16:23 | |
| Nick-ul tau: Whiteman Nick-ul celui reclamat: []Kingston[] Descriere: Stateam cu AlinBro in Hq si vorbeam , cand de-o data imi da asta w4 (atac cop) . Eu nici nu am iesit din hq si w4 ? Imi doresc banii pe bail care i-am cheltuit din cauza lui ! Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 17:07 | |
| - NewStar. a scris:
Nick-ul tau:NewStar Nick-ul celui reclamat:K1LL3R Descriere:Abuz de Tazer Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Asta e abuz!?... Ma faci de ras. Nu primeste nimic. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|