| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 17:09 | |
| - Jakub Blaszczykowski a scris:
- Nick-ul tau:Jakub.Blaszczykowski
Nick-ul celui reclamat:Frenzy Descriere:Vine la mine in hq si imi da tazer si trage in mine fara sa am wanted Dovezi (Screenshot / Video):http://gyazo.com/b1c57f1bb5206166af75c3119ddfe10e FreNzY - Avertisment | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 17:10 | |
| - Jakub Blaszczykowski a scris:
- Nick-ul tau:Jakub.Blaszczykowski
Nick-ul celui reclamat:Frenzy Descriere:Sta in hq degeaba si imi da cu spray si ne perchezitioneaza in hq nostru Dovezi (Screenshot / Video):http://gyazo.com/08921a619d2db790f925e348d191f208 FreNzY - Avertisment, urmat de /fwarn - Faction Warn. (Mai aveai unul...) | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 17:11 | |
| - Alexrobi a scris:
- Nick-ul tau:AaLlEeXx
Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz Descriere:Frate deja asta face ce vrea pe aici prin FBI se crede cel mai mare,eram pe strada si dintr-o data vad wanted 3 PPG am fost cu un prieten de al meu acolo in PD da nici macar nu am stat 10 secunde am fugit repede afara + ca el nu mi-a spus nimica iesi afara ca iti dau wanted direct, mi-a dat si wanted cand deja eram afara trecuse 2 minute dupa s-a gandit sa dea wantedu, Dupa vine la mine si zice Te predai si am zis ca nu am wanted nici macar nu am vazut ca mi-a dat wanted dupa mi-a dat runner si am stat 1 ora chestia ii ca mia dat Wanted 3 aiurea!!! Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/hh8hb4lgz/28fe3770/ Prietene, la cat minti tu, dracu' sa te creada. Oricum, povesti d-astea spun si eu la nepoti... | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 17:15 | |
| - Whiteman a scris:
- Nick-ul tau: Whiteman
Nick-ul celui reclamat: Leo11 Descriere: Ma sui pe masina lui si ii zic ca ma predau , el tot spama cu /m Te predaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? I-am zis de 10 ori ca da dar l-am rugat frumos daca vrea sa mergem pana la CNN sa iau si eu FCR-u , el tot spama in continuare , eu nu am plecat de pe capota masinii lui si imi da runner , apoi ma duce la sectie si ma baga la inchisoare 6 minute . Pai ce *&% ma asta e politist ?! Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Leo11 - /fwarn - Faction Warn. La urmatoarea abatere, zbori.
P.S: Te-as face incompetent, dar apoi spui ca sunt un om rau si ca jignesc playerii. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 17:16 | |
| - Whiteman a scris:
Nick-ul celui reclamat: []Kingston[] Descriere: Stateam cu AlinBro in Hq si vorbeam , cand de-o data imi da asta w4 (atac cop) . Eu nici nu am iesit din hq si w4 ? Imi doresc banii pe bail care i-am cheltuit din cauza lui ! Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Mai, momentan nu-i dau nimic, poate a gresit ID-ul si a uitat sa ti-l stearga. Voi reveni cu un "Reply"... | |
|
| |
piticu.
| Subiect: Plangere K1LL3R Dum 20 Iul - 17:45 | |
| Nick-ul tau: piticu. Nick-ul celui reclamat: K1LL3R Descriere: poi eram la cnn si cica sa ma urc sus pe masina, nu aveam wanted nu aveam nimic, si ma trezesc dintr-o data cu w4 cica atac cop, dar nici nu l-am atins, si pentru atac cop parca stiu ca se da w5 nu w4...Rog sa fie sanctionat aceasta epava de copchil... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FlaviuFlaviu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 18:04 | |
| - piticu. a scris:
- Nick-ul tau: piticu.
Nick-ul celui reclamat: K1LL3R Descriere: poi eram la cnn si cica sa ma urc sus pe masina, nu aveam wanted nu aveam nimic, si ma trezesc dintr-o data cu w4 cica atac cop, dar nici nu l-am atins, si pentru atac cop parca stiu ca se da w5 nu w4...Rog sa fie sanctionat aceasta epava de copchil... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ba Copile Mie Mi-a Aratat Ca ai W | |
|
| |
VictorSchiesser
Mesaje : 93 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 24 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 18:32 | |
| Nick-ul tau: Victor_Schiesser Nick-ul celui reclamat: K1LL3R Descriere: L-am atacat si mi-a dat w4 dupa care a venit dupa mine si m-a intrebat daca ma predau,eu am spus ca ma predau si stateam langa el.Dupa care el ma omorat si cica aveam ''runner'',runner cu w4 si am spus ca ma predau...astept decizia liderului. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FlaviuFlaviu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 18:33 | |
| - VictorSchiesser a scris:
- Nick-ul tau: Victor_Schiesser
Nick-ul celui reclamat: K1LL3R Descriere: L-am atacat si mi-a dat w4 dupa care a venit dupa mine si m-a intrebat daca ma predau,eu am spus ca ma predau si stateam langa el.Dupa care el ma omorat si cica aveam ''runner'',runner cu w4 si am spus ca ma predau...astept decizia liderului. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nai Vrut Tot Fugeai Si bnzz Era Acolo | |
|
| |
piticu.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 18:41 | |
| ti-a aratat pe #@^$#% sa te ia , ai vazut dovada ca nu aveam wanted?nu meriti u sa fii acolo esti prea cretin;) | |
|
| |
Kingston..=]]
Mesaje : 56 Data de inscriere : 07/07/2014 Varsta : 25 Localizare : In gradina si sub pamant
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 19:26 | |
| - FratziWear a scris:
- Whiteman a scris:
Nick-ul celui reclamat: []Kingston[] Descriere: Stateam cu AlinBro in Hq si vorbeam , cand de-o data imi da asta w4 (atac cop) . Eu nici nu am iesit din hq si w4 ? Imi doresc banii pe bail care i-am cheltuit din cauza lui ! Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Mai, momentan nu-i dau nimic, poate a gresit ID-ul si a uitat sa ti-l stearga. Voi reveni cu un "Reply"... Deja nu mai suport jegosi din astia ofticatule erai cnn cu ala si tu mi-ai cerut kill si eu m-am tot dus dar tu fiind putifer ai tras in mine si in masina si apoi ai murit si mai vi si cu minciuni din astea ofticatule | |
|
| |
angel_lemon
Mesaje : 127 Data de inscriere : 02/02/2014 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 21:02 | |
| Nick-ul tau: Felheart Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: wanted aiurea (cica PPPG, dar aveam deja W1 si am coborat sa ma predau) Dovezi (Screenshot / Video): aici dovada ca aveam W1: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aici mi-a dat wanted aiurea: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] acesta este motivul care l-a dat: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| |
| |
marian98
Mesaje : 171 Data de inscriere : 30/08/2013 Varsta : 26 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 20 Iul - 22:39 | |
| Nick-ul tau: marian_b Nick-ul celui reclamat: Leo11 Descriere: Imi da runner pentru ca stau pe loc Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 21 Iul - 1:11 | |
| - VictorSchiesser a scris:
- Nick-ul tau: Victor_Schiesser
Nick-ul celui reclamat: K1LL3R Descriere: L-am atacat si mi-a dat w4 dupa care a venit dupa mine si m-a intrebat daca ma predau,eu am spus ca ma predau si stateam langa el.Dupa care el ma omorat si cica aveam ''runner'',runner cu w4 si am spus ca ma predau...astept decizia liderului. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] K1LL3R - Avertisment | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 21 Iul - 1:13 | |
| - angel_lemon a scris:
- Nick-ul tau: Felheart
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz Descriere: wanted aiurea (cica PPPG, dar aveam deja W1 si am coborat sa ma predau) Dovezi (Screenshot / Video): aici dovada ca aveam W1: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aici mi-a dat wanted aiurea: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] acesta este motivul care l-a dat: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Esti penal, dupa ce ai fost arestat tot 5 minute, tot tu esti ala guraliv. Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
TzaTziKi
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 21 Iul - 14:22 | |
| Nick-ul tau:Armin_10 Nick-ul celui reclamat:Punctuletz Descriere:imi da runner de la w0 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 21 Iul - 14:27 | |
| - Armin_10 a scris:
- Nick-ul tau:Armin_10
Nick-ul celui reclamat:Punctuletz Descriere:imi da runner de la w0 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ai avut wanted 2 și n-am văzut când te-a arestat Ema, a fost un moment de neatenție se poate întâmpla oricui, imi accept advertismentul! | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 21 Iul - 14:46 | |
| - Armin_10 a scris:
- Nick-ul tau:Armin_10
Nick-ul celui reclamat:Punctuletz Descriere:imi da runner de la w0 Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] PuNcTuLeTz - Avertisment | |
|
| |
Stifler
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 21 Iul - 16:12 | |
| Nick-ul tau:Stifler Nick-ul celui reclamat:Leo11 Descriere:Imi da tazer fara motiv, trage in mine , mi-a dat si cu sprayul...Fratziwear asa oameni in fbi? pe bune..? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Spada™
Mesaje : 471 Data de inscriere : 17/05/2014 Varsta : 25 Localizare : Hawai
| Subiect: re Lun 21 Iul - 17:03 | |
| Nick-ul tau:Spada Nick-ul celui reclamat:[]Kingston[] Descriere:Kill la wanted 2 ! ( Nu este primul) ii este lene sa-i aduca la pd sa-i aresteze si le da kill indifierent ca are sau nu runner.Fratzi uitate in /wanted sa vezi ca are w2 Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 21 Iul - 17:18 | |
| - Stifler a scris:
- Nick-ul tau:Stifler
Nick-ul celui reclamat:Leo11 Descriere:Imi da tazer fara motiv, trage in mine , mi-a dat si cu sprayul...Fratziwear asa oameni in fbi? pe bune..? Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu e cine stie ce abuz, la urmatoarea abatere il voi sanctiona. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Lun 21 Iul - 17:18 | |
| - Spada a scris:
- Nick-ul tau:Spada
Nick-ul celui reclamat:[]Kingston[] Descriere:Kill la wanted 2 ! ( Nu este primul) ii este lene sa-i aduca la pd sa-i aresteze si le da kill indifierent ca are sau nu runner.Fratzi uitate in /wanted sa vezi ca are w2 Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Te invit sa mai citesti putin regulamentul. Nu mai fii tu asa sigur ca da Kill aiurea la Wanted 2. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|