GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

In jos 
+244
YoAleX
pitic93
MaximiNoo
.::SiNedD::.
IvAnGeani.
WellOff
SeMMaKa<3
_QuaTro_
IvAnMihai1
Thor
FratziWear
Abii
Subsemnatu23
Kazan.
PinnGy
WEQQ
qpidon.ma
OverLimit
Sharp.Slapy
JoN.
DealerCar
Damian
TheMask
Dragos.Andrei04
Zap
#KanThoS
Pandelik20
kill3r15
M0ldovan.xD
Shayk
FlorentinoGPL[X]
abcdef
DeNnis.
Scoie
CoLd.3
MyRrEeLL
#฿₦₩
MisterM
AlexGamerRo
Diablo69
KenJi
#InTim3
elySwag97
KaNThoS.
Gareth11Bale
Lucifex
VlaDFTvv
Silvestru
SeR*
[R]YoO
[R]NaNe
Repar
PiTBuLLLL
dr0ps
turcanu0910
Ne0.Ne0
AndreiBraila544
nicolaerobert
PQD
-Alexander-
Ryan
Promi
ALBERT200
Oxigen™
Zuppy0910
Geogeo123
Jonathan
F3shN3t
Arabu
jsT
Oxfo
Lamaitza
ShoGun
Dragos01
Promises
Trololo.
M.Cs-M :(
Ciupix
Tornado
Mr.YrY
darkmihai
Kos
EnT3R
rLdpr0baCk.
FVGanea
Crazy_Boy
FaNaTiK112
csm
piticel93
byYyzZz
VladFTWW
[VIP]Ionut
Flavian_Ene
ALEX13
B.U.G
cuzdy
Jax
Kal El
AlcatrazO_o
justajoke
Shark
bnzzz
HyDr0g3n
XeNNz
nebunie777
Iomfgz0rI
MrCiupanezul
Ema*
BladeRunner
<:SiNedD:>
aLby.
MyLan.
Suleyman
Florin Dosan
Spada™
marian98
angel_lemon
Kingston..=]]
Whiteman
FreNzY :)
[Wa]Alex2
FlaviuFlaviu
!BumBaCus!
xSecret
TzaTziKi
Cornel96
ViKz.
DDC.BMW98
Justini
Poc
Stifler
Bavarx
Rob90
Fl0r1n
monsterball
Vanilla
NewStar
gnt
Ema
Tw[i]x_X
HDsTaR.
bo7bo
NessCaffe->
U mad :(?
-TwinK
Mitoki_Sweetness
Veyron
SoiMaR
aiM[]
twiblack
TitelX™
piticu.
VladFTW
MysTeRio.
RageBullet.
.:: Ionut ::.
Clawuu.
sNake
HDsTaR
Hernandezz
_PGL_
Alexrobi
Shorkz
ThUnTeR.
PukyNobody1999
SanSukar
~ AxD ~
JustTwist.2
GeonnyS2
giemsirapper
VictorSchiesser
[Mr]KasimFatmi
灺THEC状
Spike
nikulcea
PuNcTu
Venom
CriticalStrike
[RO]KillerB0y
inception
zazanelu
ZaPacYTu_007
[VIP]Globall[69]
xSrY
LeR
xXPolipochetXx
Boyka52
mvppopular112
Deian
Black_N_White
Ionut.
Arty1
Vasy
Bluex
baroNe
Digi.ro
qwzzjean
alexutz112
onixxx
SkinU
Respectul™
bogdy69
sTr0p.
Diabolik
Skip
aL33z
PabloEscobar
PuNcTuLeTzz
Se7en123
YoYo+
FaNaTiK93
YeL[LoW]
TophMicutza15
JacKDaNieLS
FlorentinoGPL
Boss1011
UniV3rSaL_
nadgob
M@rYa
Dev
>>Alex<<
kLonD[K]
LeHaNKz
Fredd.Krueger
J YoLo
DeLuz :D
Mucea
American™
bnzzz[x]
Nirolf.
WoW. xD
Dan_Y
Mr.Andrew
EkZ.
Profarm
Swiftule
DariusDD
MR.CabroN
Puyu
OzN24
ADX
UPS
Taz
248 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockDum 20 Iul - 17:09

Jakub Blaszczykowski a scris:
Nick-ul tau:Jakub.Blaszczykowski
Nick-ul celui reclamat:Frenzy
Descriere:Vine la mine in hq si imi da tazer si trage in mine fara sa am wanted
Dovezi (Screenshot / Video):http://gyazo.com/b1c57f1bb5206166af75c3119ddfe10e

FreNzY - Avertisment
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockDum 20 Iul - 17:10

Jakub Blaszczykowski a scris:
Nick-ul tau:Jakub.Blaszczykowski
Nick-ul celui reclamat:Frenzy
Descriere:Sta in hq degeaba si imi da cu spray si ne perchezitioneaza in hq nostru
Dovezi (Screenshot / Video):http://gyazo.com/08921a619d2db790f925e348d191f208

FreNzY - Avertisment, urmat de /fwarn - Faction Warn. (Mai aveai unul...)
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockDum 20 Iul - 17:11

Alexrobi a scris:
Nick-ul tau:AaLlEeXx
Nick-ul celui reclamat:PuNcTuLeTz
Descriere:Frate deja asta face ce vrea pe aici prin FBI se crede cel mai mare,eram pe strada si dintr-o data vad wanted 3 PPG am fost cu un prieten de al meu acolo in PD da nici macar nu am stat 10 secunde am fugit repede afara + ca el nu mi-a spus nimica iesi afara ca iti dau wanted direct, mi-a dat si wanted cand deja eram afara trecuse 2 minute dupa s-a gandit sa dea wantedu, Dupa vine la mine si zice Te predai si am zis ca nu am wanted nici macar nu am vazut ca mi-a dat wanted dupa mi-a dat runner si am stat 1 ora chestia ii ca mia dat Wanted 3 aiurea!!!
Dovezi (Screenshot / Video):http://postimg.org/image/hh8hb4lgz/28fe3770/

Prietene, la cat minti tu, dracu' sa te creada. Oricum, povesti d-astea spun si eu la nepoti...
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockDum 20 Iul - 17:15

Whiteman a scris:
Nick-ul tau: Whiteman
Nick-ul celui reclamat: Leo11
Descriere: Ma sui pe masina lui si ii zic ca ma predau , el tot spama cu /m Te predaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? I-am zis de 10 ori ca da dar l-am rugat frumos daca vrea sa mergem pana la CNN sa iau si eu FCR-u , el tot spama in continuare , eu nu am plecat de pe capota masinii lui si imi da runner , apoi ma duce la sectie si ma baga la inchisoare 6 minute . Pai ce *&% ma asta e politist ?!
Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Leo11 - /fwarn - Faction Warn. La urmatoarea abatere, zbori.

P.S: Te-as face incompetent, dar apoi spui ca sunt un om rau si ca jignesc playerii.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockDum 20 Iul - 17:16

Whiteman a scris:
Nick-ul celui reclamat: []Kingston[]
Descriere: Stateam cu AlinBro in Hq si vorbeam , cand de-o data imi da asta w4 (atac cop) . Eu nici nu am iesit din hq si w4 ? Imi doresc banii pe bail care i-am cheltuit din cauza lui !
Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Mai, momentan nu-i dau nimic, poate a gresit ID-ul si a uitat sa ti-l stearga. Voi reveni cu un "Reply"...
Sus In jos
piticu.

Data de inscriere : 17/04/2014

MesajSubiect: Plangere K1LL3R   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockDum 20 Iul - 17:45

Nick-ul tau: piticu.
Nick-ul celui reclamat: K1LL3R
Descriere: poi eram la cnn si cica sa ma urc sus pe masina, nu aveam wanted nu aveam nimic, si ma trezesc dintr-o data cu w4 cica atac cop, dar nici nu l-am atins, si pentru atac cop parca stiu ca se da w5 nu w4...Rog sa fie sanctionat aceasta epava de copchil...Wink
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FlaviuFlaviu

FlaviuFlaviu

Data de inscriere : 28/05/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockDum 20 Iul - 18:04

piticu. a scris:
Descriere: poi eram la cnn si cica sa ma urc sus pe masina, nu aveam wanted nu aveam nimic, si ma trezesc dintr-o data cu w4 cica atac cop, dar nici nu l-am atins, si pentru atac cop parca stiu ca se da w5 nu w4...Rog sa fie sanctionat aceasta epava de copchil...Wink
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ba Copile Mie Mi-a Aratat Ca ai W
Sus In jos
VictorSchiesser

VictorSchiesser

Data de inscriere : 15/04/2014
Varsta : 24
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockDum 20 Iul - 18:32

Nick-ul tau: Victor_Schiesser
Descriere: L-am atacat si mi-a dat w4 dupa care a venit dupa mine si m-a intrebat daca ma predau,eu am spus ca ma predau si stateam langa el.Dupa care el ma omorat si cica aveam ''runner'',runner cu w4 si am spus ca ma predau...astept decizia liderului.
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FlaviuFlaviu

FlaviuFlaviu

Data de inscriere : 28/05/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockDum 20 Iul - 18:33

VictorSchiesser a scris:
Descriere: L-am atacat si mi-a dat w4 dupa care a venit dupa mine si m-a intrebat daca ma predau,eu am spus ca ma predau si stateam langa el.Dupa care el ma omorat si cica aveam ''runner'',runner cu w4 si am spus ca ma predau...astept decizia liderului.
Nai Vrut Tot Fugeai Si bnzz Era Acolo
Sus In jos
piticu.

Data de inscriere : 17/04/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockDum 20 Iul - 18:41

ti-a aratat pe #@^$#% sa te ia , ai vazut dovada ca nu aveam wanted?nu meriti u sa fii acolo esti prea cretin;)
Sus In jos
Kingston..=]]

Kingston..=]]

Data de inscriere : 07/07/2014
Varsta : 25
Localizare : In gradina si sub pamant

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockDum 20 Iul - 19:26

FratziWear a scris:
Whiteman a scris:
Nick-ul celui reclamat: []Kingston[]
Descriere: Stateam cu AlinBro in Hq si vorbeam , cand de-o data imi da asta w4 (atac cop) . Eu nici nu am iesit din hq si w4 ? Imi doresc banii pe bail care i-am cheltuit din cauza lui !

Mai, momentan nu-i dau nimic, poate a gresit ID-ul si a uitat sa ti-l stearga.
Voi reveni cu un "Reply"...

Deja nu mai suport jegosi din astia ofticatule erai cnn cu ala si tu mi-ai cerut kill si eu m-am tot dus dar tu fiind putifer ai tras in mine si in masina si apoi ai murit si mai vi si cu minciuni din astea ofticatule Neutral
Sus In jos
angel_lemon

angel_lemon

Data de inscriere : 02/02/2014
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockDum 20 Iul - 21:02

Nick-ul tau: Felheart
Nick-ul celui reclamat: PuNcTuLeTz
Descriere: wanted aiurea (cica PPPG, dar aveam deja W1 si am coborat sa ma predau)
Dovezi (Screenshot / Video): aici dovada ca aveam W1: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
                                       aici mi-a dat wanted aiurea: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
                                       acesta este motivul care l-a dat: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockDum 20 Iul - 21:09

angel_lemon a scris:
Descriere: wanted aiurea (cica PPPG, dar aveam deja W1 si am coborat sa ma predau)
Dovezi (Screenshot / Video): aici dovada ca aveam W1: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
                                       aici mi-a dat wanted aiurea: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
                                       acesta este motivul care l-a dat: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Haha, faci pe șmecheru cu mine, 1 nu știam că ai wanted nu era nimeni cu tine si nu mă uitasem la /wanted și 2 le-am zis colegilor să te bage 5 minute pentru că am greșit, in legătură cu "Că așa am vrut " mi-ai zis că tot 5 minute ai fost arestat și ai plecat iar eu ți-am dat SMS că așa am vrut eu Wink Chat log e martor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
marian98

marian98

Data de inscriere : 30/08/2013
Varsta : 26
Localizare : Baia Mare

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockDum 20 Iul - 22:39

Nick-ul tau: marian_b
Descriere: Imi da runner pentru ca stau pe loc Neutral
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockLun 21 Iul - 1:11

VictorSchiesser a scris:

K1LL3R - Avertisment
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockLun 21 Iul - 1:12

piticu. a scris:
Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

K1LL3R - Avertisment, urmat de /fwarn - Faction Warn. (Mai aveai unul...)
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockLun 21 Iul - 1:13

angel_lemon a scris:

Esti penal, dupa ce ai fost arestat tot 5 minute, tot tu esti ala guraliv. Nu primeste nimic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockLun 21 Iul - 1:13

marian98 a scris:
Nick-ul tau: marian_b
Descriere: Imi da runner pentru ca stau pe loc Neutral

Dovada ta nu este destul de clara, deci nu primeste nimic.
Sus In jos
TzaTziKi

Data de inscriere : 05/06/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockLun 21 Iul - 14:22

Nick-ul tau:Armin_10
Nick-ul celui reclamat:Punctuletz
Descriere:imi da runner de la w0
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockLun 21 Iul - 14:27

Armin_10 a scris:

Ai avut wanted 2 și n-am văzut când te-a arestat Ema, a fost un moment de neatenție se poate întâmpla oricui, imi accept advertismentul!
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockLun 21 Iul - 14:46

Armin_10 a scris:

PuNcTuLeTz - Avertisment
Sus In jos
Stifler

Data de inscriere : 23/06/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockLun 21 Iul - 16:12

Nick-ul tau:Stifler
Nick-ul celui reclamat:Leo11
Descriere:Imi da tazer fara motiv, trage in mine , mi-a dat si cu sprayul...Fratziwear asa oameni in fbi? pe bune..?
Sus In jos
Spada™

Spada™

Data de inscriere : 17/05/2014
Varsta : 25
Localizare : Hawai

MesajSubiect: re   Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockLun 21 Iul - 17:03

Nick-ul tau:Spada
Nick-ul celui reclamat:[]Kingston[]
Descriere:Kill la wanted 2 ! ( Nu este primul) ii este lene sa-i aduca la pd sa-i aresteze si le da kill indifierent ca are sau nu runner.Fratzi uitate in /wanted sa vezi ca are w2
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockLun 21 Iul - 17:18

Stifler a scris:
Nick-ul tau:Stifler
Nick-ul celui reclamat:Leo11
Descriere:Imi da tazer fara motiv, trage in mine , mi-a dat si cu sprayul...Fratziwear asa oameni in fbi? pe bune..?

Nu e cine stie ce abuz, la urmatoarea abatere il voi sanctiona.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclockLun 21 Iul - 17:18

Spada a scris:
Nick-ul tau:Spada
Nick-ul celui reclamat:[]Kingston[]
Descriere:Kill la wanted 2 ! ( Nu este primul) ii este lene sa-i aduca la pd sa-i aresteze si le da kill indifierent ca are sau nu runner.Fratzi uitate in /wanted sa vezi ca are w2
Dovezi (Screenshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Te invit sa mai citesti putin regulamentul. Nu mai fii tu asa sigur ca da Kill aiurea la Wanted 2.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii    Federal Bureau of Investigation - Reclamatii  - Pagina 21 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Reclamatii
Sus 
Pagina 21 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Members
» Federal Bureau of Investigation - Invoiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: