| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|
+244YoAleX pitic93 MaximiNoo .::SiNedD::. IvAnGeani. WellOff SeMMaKa<3 _QuaTro_ IvAnMihai1 Thor FratziWear Abii Subsemnatu23 Kazan. PinnGy WEQQ qpidon.ma OverLimit Sharp.Slapy JoN. DealerCar Damian TheMask Dragos.Andrei04 Zap #KanThoS Pandelik20 kill3r15 M0ldovan.xD Shayk FlorentinoGPL[X] abcdef DeNnis. Scoie CoLd.3 MyRrEeLL #฿₦₩ MisterM AlexGamerRo Diablo69 KenJi #InTim3 elySwag97 KaNThoS. Gareth11Bale Lucifex VlaDFTvv Silvestru SeR* [R]YoO [R]NaNe Repar PiTBuLLLL dr0ps turcanu0910 Ne0.Ne0 AndreiBraila544 nicolaerobert PQD -Alexander- Ryan Promi ALBERT200 Oxigen™ Zuppy0910 Geogeo123 Jonathan F3shN3t Arabu jsT Oxfo Lamaitza ShoGun Dragos01 Promises Trololo. M.Cs-M :( Ciupix Tornado Mr.YrY darkmihai Kos EnT3R rLdpr0baCk. FVGanea Crazy_Boy FaNaTiK112 csm piticel93 byYyzZz VladFTWW [VIP]Ionut Flavian_Ene ALEX13 B.U.G cuzdy Jax Kal El AlcatrazO_o justajoke Shark bnzzz HyDr0g3n XeNNz nebunie777 Iomfgz0rI MrCiupanezul Ema* BladeRunner <:SiNedD:> aLby. MyLan. Suleyman Florin Dosan Spada™ marian98 angel_lemon Kingston..=]] Whiteman FreNzY :) [Wa]Alex2 FlaviuFlaviu !BumBaCus! xSecret TzaTziKi Cornel96 ViKz. DDC.BMW98 Justini Poc Stifler Bavarx Rob90 Fl0r1n monsterball Vanilla NewStar gnt Ema Tw[i]x_X HDsTaR. bo7bo NessCaffe-> U mad :(? -TwinK Mitoki_Sweetness Veyron SoiMaR aiM[] twiblack TitelX™ piticu. VladFTW MysTeRio. RageBullet. .:: Ionut ::. Clawuu. sNake HDsTaR Hernandezz _PGL_ Alexrobi Shorkz ThUnTeR. PukyNobody1999 SanSukar ~ AxD ~ JustTwist.2 GeonnyS2 giemsirapper VictorSchiesser [Mr]KasimFatmi 灺THEC状 Spike nikulcea PuNcTu Venom CriticalStrike [RO]KillerB0y inception zazanelu ZaPacYTu_007 [VIP]Globall[69] xSrY LeR xXPolipochetXx Boyka52 mvppopular112 Deian Black_N_White Ionut. Arty1 Vasy Bluex baroNe Digi.ro qwzzjean alexutz112 onixxx SkinU Respectul™ bogdy69 sTr0p. Diabolik Skip aL33z PabloEscobar PuNcTuLeTzz Se7en123 YoYo+ FaNaTiK93 YeL[LoW] TophMicutza15 JacKDaNieLS FlorentinoGPL Boss1011 UniV3rSaL_ nadgob M@rYa Dev >>Alex<< kLonD[K] LeHaNKz Fredd.Krueger J YoLo DeLuz :D Mucea American™ bnzzz[x] Nirolf. WoW. xD Dan_Y Mr.Andrew EkZ. Profarm Swiftule DariusDD MR.CabroN Puyu OzN24 ADX UPS Taz 248 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
NewStar
Mesaje : 1034 Data de inscriere : 01/05/2014 Varsta : 28 Localizare : Unknown
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 11 Oct - 16:08 | |
| - NewStar a scris:
Nick-ul tau:NewStar Nick-ul celui reclamat:TzaTziKi Descriere:dm aiurea si abuz de undercover Dovezi (Screenshot / Video): tinypic.com/view.php?pic=292xs87&s=8#.VDkH8md5Nhg
aici e o dovada mai concreta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Sam 11 Oct - 17:23 | |
| - NewStar a scris:
Nick-ul tau:NewStar Nick-ul celui reclamat:TzaTziKi Descriere:dm aiurea si abuz de undercover Dovezi (Screenshot / Video): tinypic.com/view.php?pic=292xs87&s=8#.VDkH8md5Nhg
TzaTziKi - Demis (/fwarn - Faction Warn + 2/3 Warn = 3/3 Warn) | |
|
| |
AlexGamerRo
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 10:47 | |
| Nick-ul tau:AlexGamerRo Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:ma duc eram la arest sus la sccari si il vad odata pa puyu ca ma omoara nu respecta regulile Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
MisterM
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 12:22 | |
| Nick-ul tau: MisterM Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Eram la cnn in masina mea, masina imi luase foc si chiar atunci a venit puyu si mi-a zis daca ma predau, am murit si imi da runner, iar dupa aceea ii zic sa ma aresteze , si zice sa ma duc jos la pd si vrea sa ma omoare! te rog fratziwear sa iei masuri....runner aiurea! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Se vede cu timestamp ca mi-a zis daca ma predau , am murit si mia dat runner | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| |
| |
#InTim3
Mesaje : 564 Data de inscriere : 28/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Botosani
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 13:00 | |
| Nick-ul tau: InTim3 Nick-ul celui reclamat: MADRadu Descriere: Ii cer sa imi dea arrest si el ma omoara... Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Jax
Mesaje : 715 Data de inscriere : 05/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti
| |
| |
#฿₦₩
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 14:15 | |
| Nick-ul tau: Black_N_White Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: W5 Aiurea, in timpul eventului par/impar. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| |
| |
#฿₦₩
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 14:41 | |
| Nick-ul tau: Black_N_White Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: KILL La W6 aiurea, Fara RUNNER. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Inca o dovada: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Aici trageai de pe NRG-ul tau.
+Inca o dovada, pe care am gasit-o de la tine, la complaints. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Apropo, mai invata deagle baiatule.. | |
|
| |
Puyu
| |
| |
#฿₦₩
| |
| |
Puyu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 15:07 | |
| - Black_N_White17 a scris:
- Puyu a scris:
- Black_N_White17 a scris:
- Nick-ul tau: Black_N_White
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: KILL La W6 aiurea, Fara RUNNER. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Inca o dovada: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Aici trageai de pe NRG-ul tau.
Apropo, mai invata deagle baiatule..
Heitare , esti pus pe fapte mare , daca nu aveai runner dece nu ai zis ca te predai sau dece ai dat /q cand am venit langa tine ? Lasa-o dracu de nesimtire !
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Bah jegule, uite momentul cand am luat wanted 6: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Minti cu nerusinare..
Si, adu-mi dovada cum ca am avut RUNNER / M-ai somat si nu am raspuns, si eu nu mai zic nimic.
P.S. Am dat /q, pentru ca nu apucasem sa filmez. FratziWear,stie ce om de esti , astept decizia lui ! | |
|
| |
#฿₦₩
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 15:10 | |
| - Puyu a scris:
- Puyu a scris:
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: KILL La W6 aiurea, Fara RUNNER. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Apropo, mai invata deagle baiatule..
Heitare , esti pus pe fapte mare , daca nu aveai runner dece nu ai zis ca te predai sau dece ai dat /q cand am venit langa tine ? Lasa-o dracu de nesimtire !
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Bah jegule, uite momentul cand am luat wanted 6: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Minti cu nerusinare..
Si, adu-mi dovada cum ca am avut RUNNER / M-ai somat si nu am raspuns, si eu nu mai zic nimic.
P.S. Am dat /q, pentru ca nu apucasem sa filmez. FratziWear,stie ce om de esti , astept decizia lui ! Adica cum ma? Iar bagi vrajeli pe /r?
P.S. Stie tot serveru` ca esti un JEG de OM, la fel ca Punctuletz.
Si cu asta am terminat. Imi pierd timpul cu tine. Si ca sa stii, tot astept dovada aia cum ca as fi avut runner.
Si auzi, de ce ai venit cu undercover? Chiar ai crezut ca nu imi dau seama cine esti? | |
|
| |
#฿₦₩
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 15:50 | |
| Nick-ul tau: Black_N_White Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: DM aiurea. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
100% o sa bagi scuza ca ai crezut ca aveam contract pe tine. :-j Ura 100%. | |
|
| |
Puyu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 15:53 | |
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: DM aiurea. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
100% o sa bagi scuza ca ai crezut ca aveam contract pe tine. :-j Ura 100%. Deci vrei cu orice pret sa-mi faci rau,de unde sa stiu eu pe cine ai tu contract cat timp ma urmareai? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
#฿₦₩
| |
| |
Puyu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 16:08 | |
- Puyu a scris:
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: DM aiurea. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
100% o sa bagi scuza ca ai crezut ca aveam contract pe tine. :-j Ura 100%. Deci vrei cu orice pret sa-mi faci rau,de unde sa stiu eu pe cine ai tu contract cat timp ma urmareai? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Mai bine zis, tu ma urmareai pe mine, din moment ce imi dadeai find.
Nu stii sa minti. Am dat find ca urma sa iti dau kill si eram sigur ca se va ajunge aici, si am dat find sa demonstrez ca tu esti dupa mine si ca nu ma apuc eu sa te impusc , dece te-ai oprit la mine ? Hai gura ! | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 16:29 | |
| - AlexGamerRo a scris:
- Nick-ul tau:AlexGamerRo
Nick-ul celui reclamat:Puyu Descriere:ma duc eram la arest sus la sccari si il vad odata pa puyu ca ma omoara nu respecta regulile Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ai dovezi insuficiente. Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 16:30 | |
| - MisterM a scris:
- Nick-ul tau: MisterM
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: Eram la cnn in masina mea, masina imi luase foc si chiar atunci a venit puyu si mi-a zis daca ma predau, am murit si imi da runner, iar dupa aceea ii zic sa ma aresteze , si zice sa ma duc jos la pd si vrea sa ma omoare! te rog fratziwear sa iei masuri....runner aiurea! Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Se vede cu timestamp ca mi-a zis daca ma predau , am murit si mia dat runner Se vede, cum nu se vede... dar puteai scrie "da" in timp ce mureai, atunci nu mai primeai... | |
|
| |
#฿₦₩
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 16:31 | |
| | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 16:33 | |
Nick-ul celui reclamat: Puyu Descriere: W5 Aiurea, in timpul eventului par/impar. Dovezi (Screenshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] A procedat corect. Nu primeste nimic. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii Dum 12 Oct - 16:39 | |
100% o sa bagi scuza ca ai crezut ca aveam contract pe tine. :-j Ura 100%. Esti pus pe fapte rele azi!? Nu primeste nimic. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Reclamatii | |
|