GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Discutii

In jos 
+115
Turbatu
EkZ.
Shayk
DDC.BMW98
M0ldovan.xD
DoRiNNN
TriX
JoN.
Kazan.
FlorentinoGPL[X]
FenomeN
TOX.
An0
xSrY
TheMask
SoiMaR
#฿₦₩
IvAnGeani.
Geogeo123
RoliX
ShoGun
Lucifex
FlorentinoGPL
KObra[7]
Sicutza
-Alexander-
Lamaitza
Kal El
TzaTziKi
FaNaTiK112
PabloEscobar
Ryan
Jonathan
Mr.YrY
Jax
<:SiNedD:>
Kingston..=]]
Florin Dosan
Stifler
FreNzY :)
Tw[i]x_X
NewStar
JustTwist.3
Shark
MysTeRio.
JustTwist.2
PuNcTu
Nirolf.
UpyZdupy
Ionut_Georgian
RaDu^
Mr.Andrew
DaNni
xRay
FaNaTiK93
Deian
Respectul™
Ionut.
YoYo+
Valet :">
DeNnys
American™
Puyu
Ema
Twilight25
_D3N1O_.
DoNy
rLdpr0baCk.
Dev
Dr.X.
_D3N1O_
Roshaa
stefyTn
pregory
onixxx
laurandrei01
Dr.X
floMx. ®√
DarkBoy
ZooMleSs. †®†
Skip
bloNNNdu13
ZooMleSs. ®
[V.I.P]AleXx
Pandelik20
RaduxD1
destinul
cristi13
vagabontu_boss
Bebutzu
Puma
Alex91™
KeyserSöze
ruh
DeagleShot
k4Zzk4Zz
NewStyle™
xXLaurentiuXx
Deliric1™
JackSpw
ZARA™
*Ady.C*
©uffe™
Katz
J YoLo
TomMy
RedStar
™Pandele™
k4Zz ;X
Junior-bv
Dest23
STAR
Akro
mertz100
Taz
119 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockMar 5 Aug - 20:11

PuNcTu a scris:
FratziWear a scris:
Multumim. O ardem "chill".

cheers 

Dance Party
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockMier 6 Aug - 0:38

Melodia asta ma spart azi. Noapte bună.(Am găsito pe la tine pe YT)
Sus In jos
Dev

Dev

Data de inscriere : 22/10/2011
Varsta : 26

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockMier 6 Aug - 16:53

PuNcTu a scris:

M-a* spart ; Am gasit-o* ... bine ca stii sa scrii cu diacritice, cratima o papi :-))
Scuze c-am intervenit, dar si membrul F.B.I - []Kingston[] a comentat la factiunea mea, deci.. suntem chit!  Na na na! 
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockMier 6 Aug - 17:04

PuNcTu a scris:

Corect, doar e powered by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]... nu!?
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockJoi 7 Aug - 11:24

Și am rămas fără unu dintre cei mai buni prieteni și de incredere de pe server. Bună dimineața, o zi frumoasa.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockVin 8 Aug - 9:04

Buna dimineata, va doresc o zi faina tuturor...

Vreau sa anunt ca eu o sa fiu plecat in concediu, iar noul inlocuitor al factiunii este Dev.

Multa bafta la arestari si nu ma dezamagiti.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockVin 8 Aug - 10:12

FratziWear a scris:

Vreau sa anunt ca eu sa fiu plecat in concediu, iar noul inlocuitor al factiunii este Dev.

Bună dimineata Dănuț, o zi faină și ție, drum bun și concediu plăcut, voi fi aici sper să mă asculte la fel de mult și să meargă treaba bine ca până acum.
Sus In jos
Dev

Dev

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockVin 8 Aug - 14:28

PuNcTu a scris:
FratziWear a scris:

Vreau sa anunt ca eu sa fiu plecat in concediu, iar noul inlocuitor al factiunii este Dev.

Bună dimineata Dănuț, o zi faină și ție, drum bun și concediu plăcut, voi fi aici sper să mă asculte la fel de mult și să meargă treaba bine ca până acum.

"voi fi aici sper să mă asculte la fel de mult și să meargă treaba bine ca până acum." Cin' sa te asculte?! :-))  Diabolic Smile 
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockVin 8 Aug - 15:07

Dev a scris:
PuNcTu a scris:
FratziWear a scris:

"voi fi aici sper să mă asculte la fel de mult și să meargă treaba bine ca până acum." Cin' sa te asculte?! :-))  Diabolic Smile 

Băieții ăștia Very Happy
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockSam 9 Aug - 15:13

Hello!

Salutari din [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. 34°C Cool. #likeaboss

Bafta la arestari si o zi buna sa aveti.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockSam 9 Aug - 15:23

FratziWear a scris:
Hello!

Salutari din [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. 34°C Cool. #likeaboss

Asemenea, distracție plăcută. sunny 
Sus In jos
Jax

Jax

Data de inscriere : 05/06/2014
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockSam 9 Aug - 15:26

FratziWear a scris:
Hello!

Mulumim la fel, distractie placuta si vreme buna in continuare.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockSam 9 Aug - 15:34

Va multumesc, aveti grija de factiune! Very Happy
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockSam 9 Aug - 22:59

Noapte bună dragi colegi.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockDum 10 Aug - 9:55

PuNcTu a scris:
Noapte bună dragi colegi.

Pai da, noapte buna si tie.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockDum 10 Aug - 17:31

Mi sa defectat monitorul, până remediez problema vă doresc spor la joc și o duminică plăcută.
Sus In jos
Dev

Dev

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockDum 10 Aug - 17:36

PuNcTu a scris:
Mi sa defectat monitorul, până remediez problema vă doresc spor la joc și o duminică plăcută.

Multumim la fel!  Surprised ... Pare rau pentru tine, sper sa revii curand Sad 
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockLun 11 Aug - 0:37

Dev a scris:
PuNcTu a scris:

Am revenit mai repede decât credeam, noapte bună vă doresc.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockLun 11 Aug - 6:50

PuNcTu a scris:
Dev a scris:
PuNcTu a scris:

Da' bine-ai revenit atunci, si buna dimineata.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockLun 11 Aug - 9:48

FratziWear a scris:
PuNcTu a scris:
Dev a scris:
PuNcTu a scris:

Bună dimineața, matinal ai fost azi Smile)
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockLun 11 Aug - 13:06

PuNcTu a scris:
FratziWear a scris:
PuNcTu a scris:
Dev a scris:
PuNcTu a scris:

Bună dimineața, matinal ai fost azi Smile)

Pai trebuie, nu!? Am prins razele ultra-violete Shocked!
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockMier 13 Aug - 10:54

Eu o să lipsesc 3-4 zile am nedeie/balci la țară..
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockMier 13 Aug - 12:17

PuNcTu a scris:
Eu o să lipsesc 3-4 zile am nedeie/balci la țară..

E bine, distractie faina! Eu lipesesc cam de tot, am reinstalat Windows-ul aici si am mare eroare.

"CRC error: The file C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\audio\SFX\SPC_EA doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corupted; contact your software vendor."

Pana sa il reformatez, a mers, dupa ce am bagat WinXP SP2, nu a mai mers niciun program sa instalez... l-am sters, am bagat SP3, instalez orice  dar numa' SA:MP nu merge. Tare de tot.

P.S: Am toate driverele instalate, m-am documentat. Am instalat tot ce-i necesar si am facut aproape tot ce scrie pe Internet, nu gasesc leacul acestei erori...
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockMier 13 Aug - 14:52

In sfarsit, am rezolvat problema cu SA:MP-ul. Dupa 2 zile de munca si chin, am ajuns la concluzia ca imaginea s-a deteriorat din cauza transferurilor (de pe PC pe HDD, dupa iar pe PC, iar pe HDD s.a.m.d). Dupa ce am descarcat din nou versiunea "HOODLUM" de pe FL, am curatat tot ce facusem si am reinstalat jocul. Am avut doar o simpla eroare de CRC la GTA3.img, asa ca i-am dat IGNORARE. Dupa ce s-a instalat, am inlocuit GTA3.img din [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] facut de mine la GENERAL DISCUSSION si mi-a mers. I'M HAAAAAPPY Cool!
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclockMier 13 Aug - 15:40

FratziWear a scris:
In sfarsit, am rezolvat problema cu SA:MP-ul. Dupa 2 zile de munca si chin, am ajuns la concluzia ca imaginea s-a deteriorat din cauza transferurilor (de pe PC pe HDD, dupa iar pe PC, iar pe HDD s.a.m.d). Dupa ce am descarcat din nou versiunea "HOODLUM" de pe FL, am curatat tot ce facusem si am reinstalat jocul. Am avut doar o simpla eroare de CRC la GTA3.img, asa ca i-am dat IGNORARE. Dupa ce s-a instalat, am inlocuit GTA3.img din [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] facut de mine la GENERAL DISCUSSION si mi-a mers. I'M HAAAAAPPY Cool!

Ohoo, multă bătaie de cap, așa fac și eu când nu-mi merge ceva caut, mă informez până il fac Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 27 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Discutii
Sus 
Pagina 27 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Regulament
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: