GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Discutii

In jos 
+115
Turbatu
EkZ.
Shayk
DDC.BMW98
M0ldovan.xD
DoRiNNN
TriX
JoN.
Kazan.
FlorentinoGPL[X]
FenomeN
TOX.
An0
xSrY
TheMask
SoiMaR
#฿₦₩
IvAnGeani.
Geogeo123
RoliX
ShoGun
Lucifex
FlorentinoGPL
KObra[7]
Sicutza
-Alexander-
Lamaitza
Kal El
TzaTziKi
FaNaTiK112
PabloEscobar
Ryan
Jonathan
Mr.YrY
Jax
<:SiNedD:>
Kingston..=]]
Florin Dosan
Stifler
FreNzY :)
Tw[i]x_X
NewStar
JustTwist.3
Shark
MysTeRio.
JustTwist.2
PuNcTu
Nirolf.
UpyZdupy
Ionut_Georgian
RaDu^
Mr.Andrew
DaNni
xRay
FaNaTiK93
Deian
Respectul™
Ionut.
YoYo+
Valet :">
DeNnys
American™
Puyu
Ema
Twilight25
_D3N1O_.
DoNy
rLdpr0baCk.
Dev
Dr.X.
_D3N1O_
Roshaa
stefyTn
pregory
onixxx
laurandrei01
Dr.X
floMx. ®√
DarkBoy
ZooMleSs. †®†
Skip
bloNNNdu13
ZooMleSs. ®
[V.I.P]AleXx
Pandelik20
RaduxD1
destinul
cristi13
vagabontu_boss
Bebutzu
Puma
Alex91™
KeyserSöze
ruh
DeagleShot
k4Zzk4Zz
NewStyle™
xXLaurentiuXx
Deliric1™
JackSpw
ZARA™
*Ady.C*
©uffe™
Katz
J YoLo
TomMy
RedStar
™Pandele™
k4Zz ;X
Junior-bv
Dest23
STAR
Akro
mertz100
Taz
119 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
RoliX

RoliX

Data de inscriere : 17/07/2014
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti

Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockLun 10 Noi - 1:20

Sa aveti o saptamana frumoasa.  Smile  Smile  Smile  

Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockLun 10 Noi - 16:23

express00 a scris:
Sa aveti o saptamana frumoasa.  Smile  Smile  Smile  

Asemenea si tie! cheers
Sus In jos
ShoGun

ShoGun

Data de inscriere : 20/08/2014
Varsta : 27
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 11 Noi - 9:15

Vreau sa urez un La multi ani calduros lui Suleyman  , colegul nostru implineste astazi varsta de 18 ani . La multi ani , sa fii sanatos , iubit , si sa ai succes in viata , si astept o bere . Smile)
Si apropo , te asteptam cat mai repede pe joc . Very Happy
Sus In jos
FlorentinoGPL

FlorentinoGPL

Data de inscriere : 15/04/2014
Localizare : Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 11 Noi - 11:55

La multi ani!! Party Time Party Time Dance Party Happy Birthday! Happy Birthday!
Sus In jos
FaNaTiK112

FaNaTiK112

Data de inscriere : 12/08/2014
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 11 Noi - 13:01

Fratzi am si eu ceva probleme cu internetul affraid vreo 2 --3 zile si nu o sa pot intra ....te-am anuntat ca sa stii !! Phantom
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 11 Noi - 16:40

Borega a scris:
Vreau sa urez un La multi ani calduros lui Suleyman  , colegul nostru implineste astazi varsta de 18 ani . La multi ani , sa fii sanatos , iubit , si sa ai succes in viata , si astept o bere . Smile)

La multi ani!!! Disco Happy Birthday!
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 11 Noi - 16:41

FaNaTiK112 a scris:
Fratzi am si eu ceva probleme cu internetul  affraid  vreo 2 --3 zile si nu o sa pot intra ....te-am anuntat  ca sa stii !! Phantom

Ok, nu-i nicio problema. Te astept sa revii. cheers
Sus In jos
Suleyman

Suleyman

Data de inscriere : 06/06/2014
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 11 Noi - 17:15

Borega a scris:

Si eu abia astept sa ma pot intoarce pe joc, mi-e dor de joc, de factiune, si bine-n-teles de colegi :*
Asa este, astazi fac 18 Ani.
Multumesc Cata ("Borega") pentru urare.
De asemenea, va urez si eu voua sa fiti sanatosi, iubiti si toate cele Wink
Totusi, dece trebuia sa apara si "Si astept o bere" parca ar fi un santaj ca ti-ai amintit de ziua mea, sau ca o recompensa:))) Esti minor ma baiatule, tie iti iau un suc:))) Belch

FlorentinoGPL a scris:
La multi ani!! Party Time Party Time Dance Party Happy Birthday! Happy Birthday!

Multumesc !! Drunk Singing

FratziWear a scris:
Borega a scris:

La multi ani!!! Disco Happy Birthday!

Multumesc !! Beer Chug

Abia astept sa revin pe joc, Va pupa Suleyman : Party Time Dance Party DJ & MC

Banana Rock Banana Rock Banana Rock Banana Rock Banana Rock Banana Rock Banana Rock Banana Rock
Sus In jos
Puyu

Puyu

Data de inscriere : 21/12/2013
Localizare : Calafat,Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 11 Noi - 18:28

Happy Birthday! Suleyman' queen  
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 11 Noi - 18:34

Paranghelieeee. Band
Sus In jos
Lucifex

Lucifex

Data de inscriere : 02/06/2014
Varsta : 29
Localizare : Mrijuana island.

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 11 Noi - 18:43

Happy Birthday! Drunk Singing DJ - Playing Music In seara asta bem!
Sus In jos
Geogeo123

Geogeo123

Data de inscriere : 27/08/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 11 Noi - 19:09

La multi ani!
Sus In jos
Suleyman

Suleyman

Data de inscriere : 06/06/2014
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 11 Noi - 21:56

Puyu a scris:
Happy Birthday! Suleyman' queen  

Multumesc ! Wink

FratziWear a scris:
Paranghelieeee. Band

Va urma...

Lucifex a scris:
Happy Birthday! Drunk Singing DJ - Playing Music In seara asta bem!

In seara asta nu, dar in weekend... Drunk Singing Disco Nargileh Belch Beer Chug Dance Party Evil 1 Evil 1 Evil 1

Geogeo123 a scris:
La multi ani!

Multumesc !
Sus In jos
IvAnGeani.

IvAnGeani.

Data de inscriere : 03/07/2014
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockMar 11 Noi - 22:24

Salut FratziWear eu voi lipsi 2 saptamani ca sunt invoit vreau sa-i lasi lui FreNzY liderul improvizoriu 2 saptamani sau 1 saptamana pana revin eu!
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockMier 12 Noi - 17:12

IvAnGeani6 a scris:
Salut FratziWear eu voi lipsi 2 saptamani ca sunt invoit vreau sa-i lasi lui FreNzY liderul improvizoriu  2 saptamani sau 1 saptamana pana revin eu!

Bine bai frate.
Sus In jos
FaNaTiK112

FaNaTiK112

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockJoi 13 Noi - 13:35

fratzi am vorbit azi cu astea de la telekom si cica mai dureaza vreo 2 zile  pana cand imi face netu Evil 1 Bang Head nu cred ca ma afecteaza cu ceva ? ca abeea ast sa revin sa joc Ra-ta-ta-ta!
Sus In jos
ShoGun

ShoGun

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockJoi 13 Noi - 16:42

Fratzi , sa te uiti pe la complains , mi'au facut 2 nemancati post, am raspuns acolo , in caz de fac la factiune , sa stii si tu de ce le'am dat kill , si runner. Vezi raspunsul acolo , eu nu pot sta sa raspund si la factiune pentru ca trebuie sa ies.
O seara buna .
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockJoi 13 Noi - 19:07

FaNaTiK112 a scris:
fratzi am vorbit azi cu astea de la telekom si cica mai dureaza vreo 2 zile  pana cand imi face netu Evil 1 Bang Head nu cred ca ma afecteaza cu ceva ? ca abeea ast sa revin sa joc Ra-ta-ta-ta!

Nicio problema. E ok. Rolling Eyes
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockJoi 13 Noi - 19:08

Borega a scris:
Fratzi , sa te uiti pe la complains , mi'au facut 2 nemancati post, am raspuns acolo , in caz de fac la factiune , sa stii si tu de ce le'am dat kill , si runner. Vezi raspunsul acolo , eu nu pot sta sa raspund si la factiune pentru ca trebuie sa ies.
O seara buna .

Ok rendeer, o seara placuta si tie.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockVin 14 Noi - 20:42

Am facut mici modificari la data si ora sedintei, mai pe scurt va astept saptamana viitoare intr-un numar cat mai mare pe TeamSpeak. Sper sa nu intrati aceeasi care ati intrat si astazi, adica 6 oameni la numar.

Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S: Cei care nu ati fost prezenti, ati scapat de /fwarn (Faction Warn) datorita administratorului Dev.
Sus In jos
FlorentinoGPL

FlorentinoGPL

Data de inscriere : 15/04/2014
Localizare : Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockVin 14 Noi - 20:58

eu saptamana viitoare nu promit nimic...sa vad ce fac...am partialele la facultate si...mai devreme nu se poate?..poate chiar luni..sau weekend-ul asta...o parere
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockVin 14 Noi - 21:08

FlorentinoGPL a scris:
eu saptamana viitoare nu promit nimic...sa vad ce fac...am partialele la facultate si...mai devreme nu se poate?..poate chiar luni..sau weekend-ul asta...o parere

Pfff, nu stiu ce sa zic... eu am doar luni si vineri liber.
Sus In jos
FaNaTiK112

FaNaTiK112

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockVin 14 Noi - 22:17

Am revenit pfff Smile))
Sus In jos
ShoGun

ShoGun

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockSam 15 Noi - 23:52

Mda, mi'am reinstalat windousul , si am pierdut 180 ss cu arr...:/ Scuze Fratzi , am uitat sa le salvez pe ceva..
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclockDum 16 Noi - 0:01

Borega a scris:
Mda, mi'am reinstalat windousul , si am pierdut 180 ss cu arr...:/ Scuze Fratzi , am uitat sa le salvez pe ceva..

Nu-i problema, astept altele.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 35 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Discutii
Sus 
Pagina 35 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Regulament
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: