| Federal Bureau of Investigation - Discutii | |
|
+115Turbatu EkZ. Shayk DDC.BMW98 M0ldovan.xD DoRiNNN TriX JoN. Kazan. FlorentinoGPL[X] FenomeN TOX. An0 xSrY TheMask SoiMaR #฿₦₩ IvAnGeani. Geogeo123 RoliX ShoGun Lucifex FlorentinoGPL KObra[7] Sicutza -Alexander- Lamaitza Kal El TzaTziKi FaNaTiK112 PabloEscobar Ryan Jonathan Mr.YrY Jax <:SiNedD:> Kingston..=]] Florin Dosan Stifler FreNzY :) Tw[i]x_X NewStar JustTwist.3 Shark MysTeRio. JustTwist.2 PuNcTu Nirolf. UpyZdupy Ionut_Georgian RaDu^ Mr.Andrew DaNni xRay FaNaTiK93 Deian Respectul™ Ionut. YoYo+ Valet :"> DeNnys American™ Puyu Ema Twilight25 _D3N1O_. DoNy rLdpr0baCk. Dev Dr.X. _D3N1O_ Roshaa stefyTn pregory onixxx laurandrei01 Dr.X floMx. ®√ DarkBoy ZooMleSs. †®† Skip bloNNNdu13 ZooMleSs. ® [V.I.P]AleXx Pandelik20 RaduxD1 destinul cristi13 vagabontu_boss Bebutzu Puma Alex91™ KeyserSöze ruh DeagleShot k4Zzk4Zz NewStyle™ xXLaurentiuXx Deliric1™ JackSpw ZARA™ *Ady.C* ©uffe™ Katz J YoLo TomMy RedStar ™Pandele™ k4Zz ;X Junior-bv Dest23 STAR Akro mertz100 Taz 119 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Vin 27 Feb - 21:37 | |
| - Suleyman a scris:
- Danut, ma lasi te rog la rank 5 in continuare? Te intreb ca sa stiu cu activitatea cum sa fac... Stii ca am avut niste probleme (2 saptamani) dar acum totul e bine si imi pot continua activitatea.
Pai am cativa clienti care nu prea se mai ocupa de activitate. O sa vad. | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
Suleyman
Mesaje : 154 Data de inscriere : 06/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 1 Mar - 15:21 | |
| Danut, Am o intrebare, Florentino a fost demis de Taz, el era tester. Ma pui pe mine tester? Macar pana revine el (daca revine). | |
|
| |
TOX.
Mesaje : 122 Data de inscriere : 02/10/2014 Varsta : 27 Localizare : Turceni, Gorj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 1 Mar - 15:33 | |
| Salutari tuturor sunt putin inactiv in aceasta perioada, pana trec simularile pentru examenul de BAC Sper ca va fi totul bine Va urez bafta celor care mergeti la simulari | |
|
| |
Fl@sH
Mesaje : 77 Data de inscriere : 27/08/2014 Varsta : 32 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 1 Mar - 15:36 | |
| - FratziWear a scris:
- AndreiS a scris:
- FratziWear e cel mai de treaba, aveti incredere in el, e cel mai bun lider si cel mai bun admin, nu il mai judecati daca nu il cunoasteti ca va prind in Craiova si va rup fasu' !!!!!!!!
Ha ha ha . Same here , FratziWear e cel mai de treaba, aveti incredere in el, e cel mai bun lider si cel mai bun admin, nu il mai judecati daca nu il cunoasteti ca va prind in BACAU si va rup fasu' !!!!!!!! )) | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 1 Mar - 17:55 | |
| | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 1 Mar - 17:56 | |
| | |
|
| |
TOX.
Mesaje : 122 Data de inscriere : 02/10/2014 Varsta : 27 Localizare : Turceni, Gorj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 1 Mar - 19:24 | |
| | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 1 Mar - 23:21 | |
| | |
|
| |
Shayk
Mesaje : 154 Data de inscriere : 21/09/2014 Varsta : 26 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 8 Mar - 21:31 | |
| Fratzi , te-as ruga frumos sa astepti pana Vineri (13.03) ca sa-mi poti da Rank 5 , pentru ca pe langa micile probleme pe care le am , mai trebuie sa schimb si tastatura , deoarece s-a stricat. Cu toate astea voi putea fi activ doar pe TeamSpeak sau pe forum , pentru ca pe joc nu ma pot pune nici AFK.Multumesc pentru intelegere si sper sa nu ma retrogradezi la Rank 4. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 9 Mar - 16:27 | |
| - CaN a scris:
- Fratzi , te-as ruga frumos sa astepti pana Vineri (13.03) ca sa-mi poti da Rank 5 , pentru ca pe langa micile probleme pe care le am , mai trebuie sa schimb si tastatura , deoarece s-a stricat. Cu toate astea voi putea fi activ doar pe TeamSpeak sau pe forum , pentru ca pe joc nu ma pot pune nici AFK.
Multumesc pentru intelegere si sper sa nu ma retrogradezi la Rank 4. Ok! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Discutii | |
|