GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Discutii

In jos 
+115
Turbatu
EkZ.
Shayk
DDC.BMW98
M0ldovan.xD
DoRiNNN
TriX
JoN.
Kazan.
FlorentinoGPL[X]
FenomeN
TOX.
An0
xSrY
TheMask
SoiMaR
#฿₦₩
IvAnGeani.
Geogeo123
RoliX
ShoGun
Lucifex
FlorentinoGPL
KObra[7]
Sicutza
-Alexander-
Lamaitza
Kal El
TzaTziKi
FaNaTiK112
PabloEscobar
Ryan
Jonathan
Mr.YrY
Jax
<:SiNedD:>
Kingston..=]]
Florin Dosan
Stifler
FreNzY :)
Tw[i]x_X
NewStar
JustTwist.3
Shark
MysTeRio.
JustTwist.2
PuNcTu
Nirolf.
UpyZdupy
Ionut_Georgian
RaDu^
Mr.Andrew
DaNni
xRay
FaNaTiK93
Deian
Respectul™
Ionut.
YoYo+
Valet :">
DeNnys
American™
Puyu
Ema
Twilight25
_D3N1O_.
DoNy
rLdpr0baCk.
Dev
Dr.X.
_D3N1O_
Roshaa
stefyTn
pregory
onixxx
laurandrei01
Dr.X
floMx. ®√
DarkBoy
ZooMleSs. †®†
Skip
bloNNNdu13
ZooMleSs. ®
[V.I.P]AleXx
Pandelik20
RaduxD1
destinul
cristi13
vagabontu_boss
Bebutzu
Puma
Alex91™
KeyserSöze
ruh
DeagleShot
k4Zzk4Zz
NewStyle™
xXLaurentiuXx
Deliric1™
JackSpw
ZARA™
*Ady.C*
©uffe™
Katz
J YoLo
TomMy
RedStar
™Pandele™
k4Zz ;X
Junior-bv
Dest23
STAR
Akro
mertz100
Taz
119 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockMier 30 Iul - 12:03

Deja mulți din PD/NG și-o ia in cap, mă iau de unu care nu vrea să anunțe pe /d când ia pe cineva și ce crezi imi sare in cap minunatul copil EKZ și importantul Luci.Robert că vezi doamne ce mă bag in eu in facțiunea lor, ce pot să zic, așa lideri/rank 5, așa playeri.  scratch  pale 
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockMier 30 Iul - 16:59

PuNcTu a scris:
Deja mulți din PD/NG și-o ia in cap, mă iau de unu care nu vrea să anunțe pe /d când ia pe cineva și ce crezi imi sare in cap minunatul copil EKZ și importantul Luci.Robert că vezi doamne ce mă bag in eu in facțiunea lor, ce pot să zic, așa lideri/rank 5, așa playeri.  scratch  pale 

N-ai ce sa faci man, asta-i sistemul. Fuck You! the System!
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockMier 30 Iul - 17:02

FratziWear a scris:
PuNcTu a scris:

Chiar că sistem... Running 
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockMier 30 Iul - 17:03

PuNcTu a scris:
FratziWear a scris:
PuNcTu a scris:

Chiar că sistem... Running 

Hai U. Craiova...
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockMier 30 Iul - 18:51

Ăsta nu-i cleo ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Iar aici alt SS
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockMier 30 Iul - 23:38

MADRadu = A trecut testele.
HyDr0g3n = A trecut testele.
SiNedD = a trecut testele.
Sus In jos

Data de inscriere : 26/01/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 0:06

FratziWear Am facut o greseala Neutral m.am dus cu punct dupa 2 runneri si am tras dupa ei si sa bagat xsecret ala in fata mea si l.am omorat pe el din greseala si mi.a facut post Sad...Sper sa ma crezi daca nu asta e ma dai afara si gata Sad dar nu sunt de vina cu nimic...Scz FratziWear  No 
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 0:11

<:SiNedD:> a scris:
FratziWear Am facut o greseala Neutral m.am dus cu punct dupa 2 runneri si am tras dupa ei si sa bagat xsecret ala in fata mea si l.am omorat pe el din greseala si mi.a facut post Sad...Sper sa ma crezi daca nu asta e ma dai afara si gata Sad dar nu sunt de vina cu nimic...Scz FratziWear  No 

Și da are dreptate, intre timp a venit si MADRadu poate confirma, mai multe dovezi de atât nu am, dar acum cu plângerea nu știu ce va ieși.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 0:20

PuNcTu a scris:
MADRadu = A trecut testele.
HyDr0g3n = A trecut testele.
SiNedD = a trecut testele.

Ok. O sa modific.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 0:21

<:SiNedD:> a scris:

OK, nicio problema, verific.
Sus In jos
Jax

Jax

Data de inscriere : 05/06/2014
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 0:24

Intr-adevarat am fost prezent Punctuletz l-a dat in urmarire generala pe Fellhart si am intervenit incercand sa ii ajut sa il prinda eram toti 3 pe insula 1 cand au venit toti "prietenii" lui care ne-au luat in batjocura, faceau glume pe seama noastra, si nu faceau decat sa ne incurce. In momentul in care SinNedD a inceracat sa il omoare pe Fellhart majoritatea se bagau in fata intentionat doar ca sa il scape.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 0:27

MADRadu a scris:
Intr-adevarat am fost prezent Punctuletz l-a dat in urmarire generala pe Fellhart si am intervenit incercand sa ii ajut sa il prinda eram toti 3 pe insula 1 cand au venit toti "prietenii" lui care ne-au luat in batjocura, faceau glume pe seama noastra, si nu faceau decat sa ne incurce. In momentul in care SinNedD a inceracat sa il omoare pe Fellhart majoritatea se bagau in fata intentionat doar ca sa il scape.

Ok, am sa verific, comentati si la plangerea pe care o are.
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 0:29

FratziWear a scris:
MADRadu a scris:

Ok, am sa verific, comentati si la plangerea pe care o are.

Am comentat si MULTUMEST FRATZIWEAR,PUNCTULETZ,MADRADU :* Raman dator
Sus In jos
Jax

Jax

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 9:10

Buna Dimineata, si o zii cat mai placuta sa aveti Smile
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 9:23

MADRadu a scris:

Asemenea și ție.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 10:01

Seriox = Picat la teste (PS Nu doar că nu știe nimic dar face și mișto (Mare șmecheri și la cereri sunt mielușei) poate te treceam chiar dacă nu știai nimic, așa că te las pe mâna lui Dănuț)
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 10:40

MADRadu a scris:

Asemenea si tie. cheers
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 10:40

PuNcTu a scris:
Seriox = Picat la teste (PS Nu doar că nu știe nimic dar face și mișto (Mare șmecheri și la cereri sunt mielușei) poate te treceam chiar dacă nu știai nimic, așa că te las pe mâna lui Dănuț)

Demis, mi se pare c-a mai fost odata.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 17:55

Omfgz0r = A trecut testele.
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockJoi 31 Iul - 19:49

FratziWear-Maine o sa plec pana la tara si vin tocmai seara....Sper sa intelegi..Multumesc Very Happy
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockVin 1 Aug - 9:05

PuNcTu a scris:
Omfgz0r = A trecut testele.

Ok! Am modificat.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockLun 4 Aug - 19:01

Început de săptămână perfect șă aveți.
Sus In jos
Jax

Jax

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockLun 4 Aug - 19:47

PuNcTu a scris:
Început de săptămână perfect șă aveți.
Multumim la fel, insa cu totii ne-am dorii o saptamana fara luni nu-i asa ? Very Happy
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockLun 4 Aug - 21:59

Multumim. O ardem "chill".
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclockMar 5 Aug - 0:48

FratziWear a scris:
Multumim. O ardem "chill".

cheers 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 26 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Discutii
Sus 
Pagina 26 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Regulament
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: