GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Discutii

In jos 
+115
Turbatu
EkZ.
Shayk
DDC.BMW98
M0ldovan.xD
DoRiNNN
TriX
JoN.
Kazan.
FlorentinoGPL[X]
FenomeN
TOX.
An0
xSrY
TheMask
SoiMaR
#฿₦₩
IvAnGeani.
Geogeo123
RoliX
ShoGun
Lucifex
FlorentinoGPL
KObra[7]
Sicutza
-Alexander-
Lamaitza
Kal El
TzaTziKi
FaNaTiK112
PabloEscobar
Ryan
Jonathan
Mr.YrY
Jax
<:SiNedD:>
Kingston..=]]
Florin Dosan
Stifler
FreNzY :)
Tw[i]x_X
NewStar
JustTwist.3
Shark
MysTeRio.
JustTwist.2
PuNcTu
Nirolf.
UpyZdupy
Ionut_Georgian
RaDu^
Mr.Andrew
DaNni
xRay
FaNaTiK93
Deian
Respectul™
Ionut.
YoYo+
Valet :">
DeNnys
American™
Puyu
Ema
Twilight25
_D3N1O_.
DoNy
rLdpr0baCk.
Dev
Dr.X.
_D3N1O_
Roshaa
stefyTn
pregory
onixxx
laurandrei01
Dr.X
floMx. ®√
DarkBoy
ZooMleSs. †®†
Skip
bloNNNdu13
ZooMleSs. ®
[V.I.P]AleXx
Pandelik20
RaduxD1
destinul
cristi13
vagabontu_boss
Bebutzu
Puma
Alex91™
KeyserSöze
ruh
DeagleShot
k4Zzk4Zz
NewStyle™
xXLaurentiuXx
Deliric1™
JackSpw
ZARA™
*Ady.C*
©uffe™
Katz
J YoLo
TomMy
RedStar
™Pandele™
k4Zz ;X
Junior-bv
Dest23
STAR
Akro
mertz100
Taz
119 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockMier 13 Aug - 16:46

PuNcTu a scris:
FratziWear a scris:
In sfarsit, am rezolvat problema cu SA:MP-ul. Dupa 2 zile de munca si chin, am ajuns la concluzia ca imaginea s-a deteriorat din cauza transferurilor (de pe PC pe HDD, dupa iar pe PC, iar pe HDD s.a.m.d). Dupa ce am descarcat din nou versiunea "HOODLUM" de pe FL, am curatat tot ce facusem si am reinstalat jocul. Am avut doar o simpla eroare de CRC la GTA3.img, asa ca i-am dat IGNORARE. Dupa ce s-a instalat, am inlocuit GTA3.img din [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] facut de mine la GENERAL DISCUSSION si mi-a mers. I'M HAAAAAPPY Cool!

Ohoo, multă bătaie de cap, așa fac și eu când nu-mi merge ceva caut, mă informez până il fac Smile)

Da, asa sunt eu. Pana nu termin un lucru... nu ma las.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockMier 13 Aug - 21:22

Seară faină.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockJoi 14 Aug - 18:15

Bai frate, da' mare caldura. Mai un pic si o sa ma pun pe recrutat. Cool
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockJoi 14 Aug - 23:23

FratziWear a scris:
Bai frate, da' mare caldura. Mai un pic si o sa ma pun pe recrutat. Cool

Adevărat, e sufocant dar nu-i bai ștrandu iși face treaba de minune Smile).
PS: Mâine seară revin la treabă.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockSam 16 Aug - 12:03

E soare și frumos, vă urez o zi frumoasă (relax)
Sus In jos

Data de inscriere : 26/08/2013
Varsta : 24
Localizare : Charming

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockSam 16 Aug - 15:01

PuNcTu a scris:
Şi ţie la fel . Ce ziceţi merit a 2-a şansă pentru a intra in FBI ?
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockSam 16 Aug - 15:17

FreNzY.Sa:Mp a scris:
PuNcTu a scris:
Şi ţie la fel . Ce ziceţi merit a 2-a şansă pentru a intra in FBI ?

Nu commentez, nu sunt in măsură să fac asta, eu sunt doar tester, cei ce recrutează știu dacă meriți sau nu, eu nu mă ocup cu așa ceva, mă ocup doar să dau testele cu voi și atat, in rest faceți ce vreți. Sorry Frenz... Neutral 
Sus In jos
Dev

Dev

Data de inscriere : 22/10/2011
Varsta : 26

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockDum 17 Aug - 10:33

Neata.

FratziWear: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]  Roll Laughter
Sus In jos
Jax

Jax

Data de inscriere : 05/06/2014
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockDum 17 Aug - 10:49

Dev a scris:
Neata.

FratziWear: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]  Roll Laughter

Buna dimineata si tie . Smile)
Sus In jos
Dev

Dev

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockDum 17 Aug - 11:38

Na na na! 
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockLun 18 Aug - 20:16

Seară faină Smile
Sus In jos
Jax

Jax

Data de inscriere : 05/06/2014
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockLun 18 Aug - 20:51

PuNcTu a scris:
Seară faină Smile

Asemenea Smile
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockLun 18 Aug - 21:57

Bun venit noilor recruti. O seara placuta sa aveti.
Sus In jos
Puyu

Puyu

Data de inscriere : 21/12/2013
Varsta : 27
Localizare : Calafat,Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockMar 19 Aug - 0:14

Buna Seara , Directore si Dev ; va multumec ca am primit sansa de a lucra dinou alaturi de voi sper sa fie totul cum a fost sau chiar mai bine , cu multa stima va urez distractie placuta si sa va bucurati de fiecare clipa de relax.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockMar 19 Aug - 21:31

Venom - A trecut testele.
Ogame - A trecut testele.
Puyu - A trecut testele
Andreuu - incă il aștept pe joc...
Sus In jos
Mr.YrY

Mr.YrY

Data de inscriere : 27/07/2014
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Multumesc pentru accept in factiune   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockMier 20 Aug - 18:53

Multumesc pentru ca ma-ti acceptat in factiune dar laptopul meu nu mai merge m-i s-a stricat hardul si e la garantie au zis baietii de acolo ca in 15 zile il fac daca nu gaseste ceva din vina mea , daca ati putea sa m-a lasati membru pe forum si pana vine laptopul sa dau testele as fii foarte fericit deoarece imi place mult factiune , Multumesc si o zi buna tuturor
Sus In jos
Dev

Dev

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockJoi 21 Aug - 9:03

caramida a scris:
Multumesc pentru ca ma-ti acceptat in factiune dar laptopul meu nu mai merge m-i s-a stricat hardul si e la garantie au zis baietii de acolo ca in 15 zile il fac daca nu gaseste ceva din vina mea , daca ati putea sa m-a lasati membru pe forum si pana vine laptopul sa dau testele as fii foarte fericit deoarece imi place mult factiune , Multumesc si o zi buna tuturor

Te inteleg, sa stii!  Sad  Si bineinteles ca te asteptam.
Sus In jos
Puyu

Puyu

Data de inscriere : 21/12/2013
Varsta : 27
Localizare : Calafat,Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockVin 22 Aug - 12:27

Ziua Buna,si un weekend la fel de frumos,sa va bucurati de el , multa stima !

Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockVin 22 Aug - 12:36

Puyu a scris:
Ziua Buna,si un weekend la fel de frumos,sa va bucurati de el , multa stima !

Salut, asemenea și ție Smile
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockVin 22 Aug - 15:19

Vreau să anunț faptul că până nu primesc decizia nu știu dacă voi mai intra, din păcat filmarile mele se văd cu negru nu pot să dovedesc că nu am nici un cod cum am făcuto și pană acum, nu știu dacă video e modificat sau are el lag, ce-i drept probabil voi lua ban, problema bandicam...nu am decât să spun faptu că Dănuț/Dev mi-a făcut plăcere să fac parte din această facțiune și mulțumesc pentru șeansa acordată sper că nu am dezamagit...cu bine nu știu dacă imi voi face alt cont... Sad  Crying or Very sad pale  
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockVin 22 Aug - 21:59

In legătură cu plângerea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] acum am primit vestea că atunci sa dat /heal la eventu-l cel făcut de TomMy Race & Drag ceva de genu..
Sus In jos
Mr.YrY

Mr.YrY

MesajSubiect: vesti bune   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockSam 23 Aug - 0:46

Vesti bune Dev cred ca luni o sa imi vina laptopul se duce ata s-a mi-l ia de la Bucuresti sunt nerabdator s-a vad ce mai e pe server , punctuletz imi pare rau daca ai lua ban imi amintesc de vremurile cand mi-ai luat carnetu ca te urmaream zicand ca-s fan Smile)))))
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockSam 23 Aug - 19:00

PuNcTu a scris:
In legătură cu plângerea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] acum am primit vestea că atunci sa dat /heal la eventu-l cel făcut de TomMy Race & Drag ceva de genu..

Nu are rost sa te panichezi, tu stii ca nu ai folosit nimic.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockSam 23 Aug - 19:00

caramida a scris:
Vesti bune Dev cred ca luni o sa imi vina laptopul se duce ata s-a mi-l ia de la Bucuresti sunt nerabdator s-a vad ce mai e pe server , punctuletz imi pare rau daca ai lua ban imi amintesc de vremurile cand mi-ai luat carnetu ca te urmaream zicand ca-s fan Smile)))))

Interesant. Te asteptam.
Sus In jos
Mr.YrY

Mr.YrY

MesajSubiect: Buna seara   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclockDum 24 Aug - 1:37

Punctulez maine daca poti si vrei sa dau testul pentru intrare in F.B.I deoarece mi-a venit laptopu si mi-am facut sa:mp-ul , ne gasim pe joc o seara buna tuturor
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 28 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Discutii
Sus 
Pagina 28 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Regulament
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: