Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mier 13 Aug - 16:46
PuNcTu a scris:
FratziWear a scris:
In sfarsit, am rezolvat problema cu SA:MP-ul. Dupa 2 zile de munca si chin, am ajuns la concluzia ca imaginea s-a deteriorat din cauza transferurilor (de pe PC pe HDD, dupa iar pe PC, iar pe HDD s.a.m.d). Dupa ce am descarcat din nou versiunea "HOODLUM" de pe FL, am curatat tot ce facusem si am reinstalat jocul. Am avut doar o simpla eroare de CRC la GTA3.img, asa ca i-am dat IGNORARE. Dupa ce s-a instalat, am inlocuit GTA3.img din [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] facut de mine la GENERAL DISCUSSION si mi-a mers. I'M HAAAAAPPY !
Ohoo, multă bătaie de cap, așa fac și eu când nu-mi merge ceva caut, mă informez până il fac )
Da, asa sunt eu. Pana nu termin un lucru... nu ma las.
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mier 13 Aug - 21:22
Seară faină. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Joi 14 Aug - 18:15
Bai frate, da' mare caldura. Mai un pic si o sa ma pun pe recrutat.
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Joi 14 Aug - 23:23
FratziWear a scris:
Bai frate, da' mare caldura. Mai un pic si o sa ma pun pe recrutat.
Adevărat, e sufocant dar nu-i bai ștrandu iși face treaba de minune ). PS: Mâine seară revin la treabă.
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 16 Aug - 12:03
E soare și frumos, vă urez o zi frumoasă (relax)
FreNzY :)
Mesaje : 391 Data de inscriere : 26/08/2013 Varsta : 24 Localizare : Charming
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 16 Aug - 15:01
PuNcTu a scris:
Şi ţie la fel . Ce ziceţi merit a 2-a şansă pentru a intra in FBI ?
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 16 Aug - 15:17
FreNzY.Sa:Mp a scris:
PuNcTu a scris:
Şi ţie la fel . Ce ziceţi merit a 2-a şansă pentru a intra in FBI ?
Nu commentez, nu sunt in măsură să fac asta, eu sunt doar tester, cei ce recrutează știu dacă meriți sau nu, eu nu mă ocup cu așa ceva, mă ocup doar să dau testele cu voi și atat, in rest faceți ce vreți. Sorry Frenz...
Dev
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 17 Aug - 10:33
Neata.
FratziWear: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Jax
Mesaje : 715 Data de inscriere : 05/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 17 Aug - 10:49
Dev a scris:
Neata.
FratziWear: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Buna dimineata si tie . )
Dev
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 17 Aug - 11:38
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 18 Aug - 20:16
Seară faină
Jax
Mesaje : 715 Data de inscriere : 05/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 18 Aug - 20:51
PuNcTu a scris:
Seară faină
Asemenea
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 18 Aug - 21:57
Bun venit noilor recruti. O seara placuta sa aveti.
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 19 Aug - 0:14
Buna Seara , Directore si Dev ; va multumec ca am primit sansa de a lucra dinou alaturi de voi sper sa fie totul cum a fost sau chiar mai bine , cu multa stima va urez distractie placuta si sa va bucurati de fiecare clipa de relax.
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 19 Aug - 21:31
Venom - A trecut testele. Ogame - A trecut testele. Puyu - A trecut testele Andreuu - incă il aștept pe joc...
Mr.YrY
Mesaje : 341 Data de inscriere : 27/07/2014 Varsta : 26 Localizare : Ploiesti
Subiect: Multumesc pentru accept in factiune Mier 20 Aug - 18:53
Multumesc pentru ca ma-ti acceptat in factiune dar laptopul meu nu mai merge m-i s-a stricat hardul si e la garantie au zis baietii de acolo ca in 15 zile il fac daca nu gaseste ceva din vina mea , daca ati putea sa m-a lasati membru pe forum si pana vine laptopul sa dau testele as fii foarte fericit deoarece imi place mult factiune , Multumesc si o zi buna tuturor
Dev
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Joi 21 Aug - 9:03
caramida a scris:
Multumesc pentru ca ma-ti acceptat in factiune dar laptopul meu nu mai merge m-i s-a stricat hardul si e la garantie au zis baietii de acolo ca in 15 zile il fac daca nu gaseste ceva din vina mea , daca ati putea sa m-a lasati membru pe forum si pana vine laptopul sa dau testele as fii foarte fericit deoarece imi place mult factiune , Multumesc si o zi buna tuturor
Te inteleg, sa stii! Si bineinteles ca te asteptam.
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Vin 22 Aug - 12:27
Ziua Buna,si un weekend la fel de frumos,sa va bucurati de el , multa stima !
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Vin 22 Aug - 12:36
Puyu a scris:
Ziua Buna,si un weekend la fel de frumos,sa va bucurati de el , multa stima !
Salut, asemenea și ție
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Vin 22 Aug - 15:19
Vreau să anunț faptul că până nu primesc decizia nu știu dacă voi mai intra, din păcat filmarile mele se văd cu negru nu pot să dovedesc că nu am nici un cod cum am făcuto și pană acum, nu știu dacă video e modificat sau are el lag, ce-i drept probabil voi lua ban, problema bandicam...nu am decât să spun faptu că Dănuț/Dev mi-a făcut plăcere să fac parte din această facțiune și mulțumesc pentru șeansa acordată sper că nu am dezamagit...cu bine nu știu dacă imi voi face alt cont...
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Vin 22 Aug - 21:59
In legătură cu plângerea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] acum am primit vestea că atunci sa dat /heal la eventu-l cel făcut de TomMy Race & Drag ceva de genu..
Mr.YrY
Subiect: vesti bune Sam 23 Aug - 0:46
Vesti bune Dev cred ca luni o sa imi vina laptopul se duce ata s-a mi-l ia de la Bucuresti sunt nerabdator s-a vad ce mai e pe server , punctuletz imi pare rau daca ai lua ban imi amintesc de vremurile cand mi-ai luat carnetu ca te urmaream zicand ca-s fan )))))
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 23 Aug - 19:00
PuNcTu a scris:
In legătură cu plângerea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] acum am primit vestea că atunci sa dat /heal la eventu-l cel făcut de TomMy Race & Drag ceva de genu..
Nu are rost sa te panichezi, tu stii ca nu ai folosit nimic.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 23 Aug - 19:00
caramida a scris:
Vesti bune Dev cred ca luni o sa imi vina laptopul se duce ata s-a mi-l ia de la Bucuresti sunt nerabdator s-a vad ce mai e pe server , punctuletz imi pare rau daca ai lua ban imi amintesc de vremurile cand mi-ai luat carnetu ca te urmaream zicand ca-s fan )))))
Interesant. Te asteptam.
Mr.YrY
Subiect: Buna seara Dum 24 Aug - 1:37
Punctulez maine daca poti si vrei sa dau testul pentru intrare in F.B.I deoarece mi-a venit laptopu si mi-am facut sa:mp-ul , ne gasim pe joc o seara buna tuturor
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii