| Federal Bureau of Investigation - Demisii | |
|
+105ZaPacYTu_007 ShoGun RoliX Kal El Jonathan Mr.YrY v1rwss Kingston..=]] Florin Dosan NewStar Boyka52 Venom Ionut_Georgian LimitLess^ DaNni jder Respectul™ Sicutza SkinU DoNy WoW. xD EkZ. SavAGe LeR OzN.44 Twilight25 bnzzz[x] Ema -Mr.[DrG]* LeXu$s™ _D3N1O_. rLdpr0baCk. Dr.X. Almost. Pretecst Maryus_Alexandru^_^ NzT. bloNNNdu13 [Good]Man The Law ;) IKIM!!! FaBy98 [BS]SeRgIu matey198 FratziWear fAm0uS^ florin95 NessCaffe-> floMx. ®√ Rico.2 DarkBoy TomMy OzN24 Valet :"> Pandelik20 eXecuTioN Dev Allex75 Vasy Bebutzu ignoRe ruh MefX. ™ ..iLikeIT.. Grety Puma iCeBoY EkZ[.] NickName TeX 19Rayze KeyserSöze TheNight23 ZARA™ vladutz xXLaurentiuXx DnK.(Spargo) alexionita29 Diasz. Alex91™ RadeldY. LikeMe RedStar RaDu^ Wllliiii Dest23 Junior-bv Andrei Star >andra< MisterM2 STAR k4Zz ;X Luci.RobertxD Aksel DuDau1 TheLegend balcanuc Game What's Up Akro gaby.caddy mertz100 Casius LoW112 Taz 109 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Sam 19 Apr - 17:10 | |
| - WoW. a scris:
- Nick: WoW.
Level: 21 Rank: 2 Cat timp ai stat in factiune?: 11 zile De ce doresti sa pleci din factiune?: M-am plicisit,vreau mai multa actiune Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Yakuza Ce ar trebui sa schimb?: Nimic.Este totul perfect! Alte precizari?: Bafta cu factiunea FratziWear! WoW. - Demis, succes si Paste fericit. | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Sam 19 Apr - 17:11 | |
| AmericaN - Demis, succes cu liderul si Paste fericit. | |
|
| |
DoNy
Mesaje : 698 Data de inscriere : 04/03/2013 Varsta : 26 Localizare : Vaslui
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mier 23 Apr - 15:12 | |
| Nick: A_DoNy Level: 27 Rank: 5 Cat timp ai stat in factiune?: 3 luni! De ce doresti sa pleci din factiune?: Pai am luat lider,daca nu stateam cu mare drag in aceasta factiune! Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:Am luat lider la News Reporter Ce ar trebui sa schimb?: Nimik totu ii bun asa. Alte precizari?: Bafta FratziWear te pricepi de minune sa conduci aceasta factiune!Bafta colegi mei scumpi!
| |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Joi 24 Apr - 2:43 | |
| - dony15 a scris:
- Nick: A_DoNy
Level: 27 Rank: 5 Cat timp ai stat in factiune?: 3 luni! De ce doresti sa pleci din factiune?: Pai am luat lider,daca nu stateam cu mare drag in aceasta factiune! Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:Am luat lider la News Reporter Ce ar trebui sa schimb?: Nimik totu ii bun asa. Alte precizari?: Bafta FratziWear te pricepi de minune sa conduci aceasta factiune!Bafta colegi mei scumpi!
A_DoNy - Demis, succes cu liderul. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Lun 28 Apr - 0:12 | |
| TheAmazingMan - Demis (Complaints) Luci.Robert - Demis, succes cu liderul! | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mier 30 Apr - 15:50 | |
| oORROo - Demis (Complice la Bank Robbery) | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Sam 10 Mai - 13:51 | |
| Deoarece de vreo 2 saptamani de zile vad in factiunea mea doar 3 oameni Online printre care se numara si Dev, m-am gandit sa fac o curatenie de vara. Acestea fiind spuse, mai jos aveti numele celor ce pleaca.
Shark_Silent - Demis (In factiune din 22/11/2013, dar nu mai are timp de SA:MP.) JacKDaNieLS - Demis, conform spuselor tale, trebuia sa fii deja pe server. (Invoiri) Razvan1234 - Demis, e ceva gen JacKDaNieLS... (Maxim 5 zile, dar sunt x2.) Cata213 - Demis, prea inactiv. (Trebuia sa intri pe server de 2 zile.)
P.S: Puyu, daca nu iti faci simtita prezenta pe server, esti urmatorul care ne paraseste. P.P.S: Sicutza, e valabil si pentru tine. | |
|
| |
Valet :">
" style="max-width: 150px; max-height: 250px" />
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 20 Mai - 21:01 | |
| Nick:VaLii Level:33+ Rank:1 Cat timp ai stat in factiune?:Destul ! De ce doresti sa pleci din factiune?:Am alte planuri Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Desigur In ce factiune vrei sa te duci?:Stracci Ce ar trebui sa schimb?:Nimic,! Alte precizari?:Bafta tuturor! | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
SkinU
Mesaje : 71 Data de inscriere : 08/04/2014 Varsta : 26 Localizare : Pe camp
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mier 21 Mai - 20:37 | |
| Nick: SkinU Level: 15 Rank: 4 Cat timp ai stat in factiune?: 2 saptamani presupun ! De ce doresti sa pleci din factiune?: M-am plictisit sincer.. ! Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da , stiu ! In ce factiune vrei sa te duci?: Intr-o mafie ! Ce ar trebui sa schimb?: Nimic , totul este perfect ! Alte precizari?: Mi-a parut bine sa lucrez in F.B.I , membrii au fost foarte prietenosi , la fel si leader-ul , un leader exceptional , voi reveni incurand in F.B.I ! | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mier 21 Mai - 22:57 | |
| | |
|
| |
Sicutza
Mesaje : 1640 Data de inscriere : 16/10/2013 Varsta : 21 Localizare : Paris
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Dum 25 Mai - 13:22 | |
| Nick: Sicutza Level: 31 Rank: 5 (Tester) Cat timp ai stat in factiune?: Am stat ceva... De ce doresti sa pleci din factiune?: Daca nu esti donator nu rezolvi nimic pe serverul asta. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Poate. In ce factiune vrei sa te duci?: Niciunde. Ce ar trebui sa schimb?: Nimic. Alte precizari?: Practic nu, teoretic, da. (Am bacu' anu' asta. Pa) | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Dum 25 Mai - 17:04 | |
| - Sicutza @ US 26 a scris:
- Nick: Sicutza
Level: 31 Rank: 5 (Tester) Cat timp ai stat in factiune?: Am stat ceva... De ce doresti sa pleci din factiune?: Daca nu esti donator nu rezolvi nimic pe serverul asta. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Poate. In ce factiune vrei sa te duci?: Niciunde. Ce ar trebui sa schimb?: Nimic. Alte precizari?: Practic nu, teoretic, da. (Am bacu' anu' asta. Pa) Sicutza - Demis, succes la BAC si te astept sa revii... | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Dum 25 Mai - 17:15 | |
| FaNaTiK - Demis (Complaints) | |
|
| |
Respectul™
Mesaje : 180 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 27 Localizare : |Las Vegas|
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Vin 30 Mai - 11:44 | |
| Nick:Respectul Level:17 Rank:3 Cat timp ai stat in factiune?:Am stat cred ca 3 sau 4 saptamani...Sau si mai mult. De ce doresti sa pleci din factiune?:Am loat lider la o factiune. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:The Barzini Family Ce ar trebui sa schimb?:Nimic. Alte precizari?: Nup ! | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Vin 30 Mai - 12:29 | |
| - 罗莎丽 Respectul 丹尼斯 a scris:
- Nick:Respectul
Level:17 Rank:3 Cat timp ai stat in factiune?:Am stat cred ca 3 sau 4 saptamani...Sau si mai mult. De ce doresti sa pleci din factiune?:Am loat lider la o factiune. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:The Barzini Family Ce ar trebui sa schimb?:Nimic. Alte precizari?: Nup ! Respectul - Demis, succes cu liderul... | |
|
| |
jder
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Vin 30 Mai - 21:31 | |
| Nick:jder Level: 25 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune?: o saptamana De ce doresti sa pleci din factiune?: Poi nu sunt activ si vreau sa las locul la alt player Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:- Ce ar trebui sa schimb?:Nimic. Alte precizari?: Nu | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Vin 30 Mai - 22:50 | |
| - jder a scris:
- Nick:jder
Level: 25 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune?: o saptamana De ce doresti sa pleci din factiune?: Poi nu sunt activ si vreau sa las locul la alt player Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:- Ce ar trebui sa schimb?:Nimic. Alte precizari?: Nu jder - Demis | |
|
| |
DaNni
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mier 4 Iun - 21:20 | |
| Nick:DaNni Level:24 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune?:6 zile De ce doresti sa pleci din factiune?L Plictiseala Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?: Nu stiu Ce ar trebui sa schimb?:Esti ok.Bafta Alte precizari?:Mi-a facut placere.
| |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Joi 5 Iun - 16:17 | |
| - DaNni. a scris:
- Nick:DaNni
Level:24 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune?:6 zile De ce doresti sa pleci din factiune?L Plictiseala Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?: Nu stiu Ce ar trebui sa schimb?:Esti ok.Bafta Alte precizari?:Mi-a facut placere.
DaNni - Demis, succes pe mai departe. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Vin 6 Iun - 22:59 | |
| RaduSorin - Demis xRay - Demis, succes pe mai departe. Boyka - Demis, bafta cu leader-ul... | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Dum 8 Iun - 12:33 | |
| Puyu - Demis (Inactivitate) | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 10 Iun - 10:09 | |
| zazanelu - Demis (POZA EDITATA - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] & [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S: Nu stiu cum ai scapat fara sa vad, ai avut mare noroc. (Plangeri multe + video-uri...)
Merci de atentionare (BlackShad0w.)! | |
|
| |
LimitLess^
Mesaje : 250 Data de inscriere : 09/11/2013 Localizare : Targu Jiu, Gorj, Romania
| |
| |
FratziWear
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Demisii | |
|