| Federal Bureau of Investigation - Demisii | |
|
+105ZaPacYTu_007 ShoGun RoliX Kal El Jonathan Mr.YrY v1rwss Kingston..=]] Florin Dosan NewStar Boyka52 Venom Ionut_Georgian LimitLess^ DaNni jder Respectul™ Sicutza SkinU DoNy WoW. xD EkZ. SavAGe LeR OzN.44 Twilight25 bnzzz[x] Ema -Mr.[DrG]* LeXu$s™ _D3N1O_. rLdpr0baCk. Dr.X. Almost. Pretecst Maryus_Alexandru^_^ NzT. bloNNNdu13 [Good]Man The Law ;) IKIM!!! FaBy98 [BS]SeRgIu matey198 FratziWear fAm0uS^ florin95 NessCaffe-> floMx. ®√ Rico.2 DarkBoy TomMy OzN24 Valet :"> Pandelik20 eXecuTioN Dev Allex75 Vasy Bebutzu ignoRe ruh MefX. ™ ..iLikeIT.. Grety Puma iCeBoY EkZ[.] NickName TeX 19Rayze KeyserSöze TheNight23 ZARA™ vladutz xXLaurentiuXx DnK.(Spargo) alexionita29 Diasz. Alex91™ RadeldY. LikeMe RedStar RaDu^ Wllliiii Dest23 Junior-bv Andrei Star >andra< MisterM2 STAR k4Zz ;X Luci.RobertxD Aksel DuDau1 TheLegend balcanuc Game What's Up Akro gaby.caddy mertz100 Casius LoW112 Taz 109 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ZaPacYTu_007
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Joi 11 Dec - 20:52 | |
| Nick:ZAPacYTU_007 Level:25 Rank:3 Cat timp ai stat in factiune?:12 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Incerc si altceva. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:Nu stiu. Ce ar trebui sa schimb?:Nimic. Alte precizari?:Bafta.
| |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Joi 11 Dec - 20:54 | |
| - ZAPacYTU_007 a scris:
Nick:ZAPacYTU_007 Level:25 Rank:3 Cat timp ai stat in factiune?:12 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Incerc si altceva. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:Nu stiu. Ce ar trebui sa schimb?:Nimic. Alte precizari?:Bafta.
ZAPacYTU_007 - Demis (Succes, sa nu mai faci "Aplicatie" la factiunea asta...) | |
|
| |
FreNzY :)
Mesaje : 391 Data de inscriere : 26/08/2013 Varsta : 24 Localizare : Charming
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Dum 14 Dec - 18:51 | |
| Nick: FreNzY Level: 21 Rank: 2 Cat timp ai stat in factiune?:14 zile De ce doresti sa pleci din factiune?: Vreau sa mai incerc alte lucruri . Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: News Reporter Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Alte precizari?: Danut , esti un om extraordinar , am invatat multe de la tine , ma bucur ca mi-ai acordat aceasta sansa , poate pe viitor ,candva voi revenii iar daca ma vei primii. | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Lun 15 Dec - 11:35 | |
| - FreNzY a scris:
- Nick: FreNzY
Level: 21 Rank: 2 Cat timp ai stat in factiune?:14 zile De ce doresti sa pleci din factiune?: Vreau sa mai incerc alte lucruri . Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: News Reporter Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Alte precizari?: Danut , esti un om extraordinar , am invatat multe de la tine , ma bucur ca mi-ai acordat aceasta sansa , poate pe viitor ,candva voi revenii iar daca ma vei primii. FreNzY - Demis (Succes mai departe...) | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Lun 15 Dec - 11:40 | |
| Lucifex - Demis (Termenul de invoire a fost depasit...) | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Lun 15 Dec - 11:41 | |
| Puyu - Demis (Termenul de invoire a fost depasit...)
P.S: Nu ai mai intrat de 2 luni cred, esti prea inactiv. | |
|
| |
AdrianoGPL
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Lun 22 Dec - 18:52 | |
| Nick:AdrianoGPL Level:29 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune?: 6 zile... De ce doresti sa pleci din factiune?:- Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:nu stiu. Ce ar trebui sa schimb?: Pai tu nu ar trebui sa schimbi nimic... Alte precizari?: Imi cer scuze ca am stat asa putin intr-o asemenea factiune dar.... Uite aici arestarile pe care le-am facut eu in aceste zile...sa vezi ca nu am fost inactiv : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 23 Dec - 0:15 | |
| - AdrianoGPL a scris:
- Nick:AdrianoGPL
Level:29 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune?: 6 zile... De ce doresti sa pleci din factiune?:- Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:nu stiu. Ce ar trebui sa schimb?: Pai tu nu ar trebui sa schimbi nimic... Alte precizari?: Imi cer scuze ca am stat asa putin intr-o asemenea factiune dar.... Uite aici arestarile pe care le-am facut eu in aceste zile...sa vezi ca nu am fost inactiv : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] https://imgur.com/a/RzPZv AdrianoGPL - Demis (Sa nu mai faci aplicatie la factiunea asta...) | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Joi 29 Ian - 19:26 | |
| | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Joi 12 Feb - 20:09 | |
| Shark_Silent - Demis (Inactivitate...) | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Sam 14 Feb - 20:32 | |
| Mary.a - Demis (Nici n-ai intrat sa-ti dau /invite...) | |
|
| |
Fl@sH
Mesaje : 77 Data de inscriere : 27/08/2014 Varsta : 32 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 3 Mar - 22:14 | |
| Nick: Fl@sH Level: 48 Rank: 5 Cat timp ai stat in factiune?: O luna De ce doresti sa pleci din factiune?: Ma duc in mafii Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Cred ca Tataglia Ce ar trebui sa schimb?: Nimic boss,you are the best Alte precizari?: "FratziWear e cel mai de treaba, aveti incredere in el, e cel mai bun lider si cel mai bun admin, nu il mai judecati daca nu il cunoasteti ca va prind in BACAU si va rup fasu' !!!!!!!! " mi-a facut placere si multumesc pentru sansa | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
Turbatu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Vin 6 Mar - 16:01 | |
| Nick:TuRbAtU Level:23 Rank:5 Cat timp ai stat in factiune?:aproape 2 luni De ce doresti sa pleci din factiune?:m-am plictisit Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:Tattaglia Family Ce ar trebui sa schimb?:Nimic ! Alte precizari?:Succes! | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Vin 6 Mar - 17:35 | |
| - Turbatu a scris:
- Nick:TuRbAtU
Level:23 Rank:5 Cat timp ai stat in factiune?:aproape 2 luni De ce doresti sa pleci din factiune?:m-am plictisit Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:Tattaglia Family Ce ar trebui sa schimb?:Nimic ! Alte precizari?:Succes! TuRbAtU - Demis (Succes...) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Demisii | |
|