Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Dum 10 Aug - 17:32
Tw[i]x_X - Demis (Incercare de a fenta LEADER-ul pentru RANK UP...)
v1rwss
Subiect: Salutare Vin 22 Aug - 9:06
Nick:Ogame Level:23 Rank:Professional staff Cat timp ai stat in factiune?:aproape 5 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:am niste problema si nu mai am timp sa joc din pacate ..... Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:nici o actiune Ce ar trebui sa schimb?:nimic Alte precizari?:va rog frumos fara punish nu am timp momentan si nu are rost sa stau degeaba in factiune
Venom
Mesaje : 216 Data de inscriere : 11/05/2012 Varsta : 24 Localizare : No Signal
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Vin 22 Aug - 16:10
Nick:Venom Level:16 Rank: 2 Cat timp ai stat in factiune?: 5 zile De ce doresti sa pleci din factiune?: Ma plictisesc Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Stracci Ce ar trebui sa schimb?: - Alte precizari?: Bafta in continuare
Dev
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Vin 22 Aug - 17:14
Ogame - Demis (...) Venom - Demis (...)
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Lun 25 Aug - 19:08
Strike - Demis (Inactivitate...)
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 26 Aug - 22:54
SiNedD - Demis (Inactivitate...)
Mr.YrY
Mesaje : 341 Data de inscriere : 27/07/2014 Varsta : 26 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 9 Sept - 21:06
Nick: Andreuu Level: 15 Rank: 4 Cat timp ai stat in factiune?: Mult 200 si ceva de ore :X De ce doresti sa pleci din factiune?: din cauza unora :X Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Nicaieri. Ce ar trebui sa schimbi: Nimic. Alte precizari?: Multa bafta Puyu, MADRadu si FratziWear.
P.S: Fericit Bavar ... acum nu te mai strofoca sa faci post din orice.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 9 Sept - 21:33
caramida a scris:
Nick: Andreuu Level: 15 Rank: 4 Cat timp ai stat in factiune?: Mult 200 si ceva de ore :X De ce doresti sa pleci din factiune?: din cauza unora :X Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Nicaieri. Ce ar trebui sa schimbi: Nimic. Alte precizari?: Multa bafta Puyu, MADRadu si FratziWear.
P.S: Fericit Bavar ... acum nu te mai strofoca sa faci post din orice.
Andreuu - Demis (Succes)
Jonathan
Mesaje : 218 Data de inscriere : 10/07/2014 Varsta : 54 Localizare : Pe scaun
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mier 17 Sept - 14:05
Nick: JustTwist Level: 21 Rank: 1 Cat timp ai stat in factiune?: Destul de mult .. De ce doresti sa pleci din factiune?: Precum ai vazut si tu nu prea am mai intrat ... Merg la scoala , vin , mananc , merg la lucru , vin seara pe la 9 - 10 ... Sunt pe joc dar doar AFK ... Nu vreau sa tin locul ocupat ... sper sa ma primesti n-apoi cand o sa revin cu 70% timp pentru SA-MP ... Esti un lider foarte tare si misto Fratzi , sa nu te lasi doborat ... jos palaria ! Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Civil Ce ar trebui sa schimb?: Nu prea ai ce , esti perfect asa cum esti !! Alte precizari?: Multumesc !!
Dev
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mier 17 Sept - 21:35
Jonathan a scris:
Nick: JustTwist Level: 21 Rank: 1 Cat timp ai stat in factiune?: Destul de mult .. De ce doresti sa pleci din factiune?: Precum ai vazut si tu nu prea am mai intrat ... Merg la scoala , vin , mananc , merg la lucru , vin seara pe la 9 - 10 ... Sunt pe joc dar doar AFK ... Nu vreau sa tin locul ocupat ... sper sa ma primesti n-apoi cand o sa revin cu 70% timp pentru SA-MP ... Esti un lider foarte tare si misto Fratzi , sa nu te lasi doborat ... jos palaria ! Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Civil Ce ar trebui sa schimb?: Nu prea ai ce , esti perfect asa cum esti !! Alte precizari?: Multumesc !!
JustTwist - Demis (Succes)
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Sam 4 Oct - 17:46
Boyka - Demis (Detinere in masa de "Drugs" + inactivitate.)
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Sam 4 Oct - 22:03
jder - Demis (Injurii ca la usa cortului pe /d. Mai pe r0m4n3$7h3, birjar.)
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Sam 11 Oct - 17:25
TzaTziKi - Demis (3/3 Warn)
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Sam 25 Oct - 22:53
Shark - Demis (A primit lider la The Yakuza Family...) HyDr0g3n - Demis (Inactivitate...)
P.S: Domnule HyDr0g3n, in ultimul timp nu te-am prea vazut sa faci mai nimic, iar eu am nevoie de oameni activi. Si stiu ca esti din luna a 7-a (30/07/2014) in factiune, insa activitatea ta e la pamant, daca stii ca nu poti face fata, trebuia sa faci o cerere de invoire sau de demisie. Succes!
Kal El
Mesaje : 202 Data de inscriere : 24/07/2014 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Lun 27 Oct - 2:54
Nick: KalEl Level: 20 Rank: 1 Cat timp ai stat in factiune?: Sunt in acest departament de pe data de 28.09.2014. De ce doresti sa pleci din factiune?: Va multumesc pentru sansa acordata dar cred ca a venit timpul sa ne despartim. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Cel mai probabil Stracci. Ce ar trebui sa schimbi: Nimic, cel mai bun si activ departament. Alte precizari?: Multumesc pentru momentele frumoase petrecute alaturi de acest departament si imi cer scuze ca ies.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Lun 27 Oct - 16:27
Kal El a scris:
Nick: KalEl Level: 20 Rank: 1 Cat timp ai stat in factiune?: Sunt in acest departament de pe data de 28.09.2014. De ce doresti sa pleci din factiune?: Va multumesc pentru sansa acordata dar cred ca a venit timpul sa ne despartim. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Cel mai probabil Stracci. Ce ar trebui sa schimbi: Nimic, cel mai bun si activ departament. Alte precizari?: Multumesc pentru momentele frumoase petrecute alaturi de acest departament si imi cer scuze ca ies.
KalEl - Demis (Succes in viitoarea factiune!...)
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Vin 31 Oct - 20:32
PuNcTuLeTz (15/06/2014) - Demis (Inactivitate...)
P.S: Din cate observ, cand o sa te reintorci o sa vrei sa intri mafii si alte alea, nu cred ca mai are rost sa tin locul liber, sunt multi doritori, asa ca: SUCCES.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Sam 15 Noi - 14:10
Sicutza - Demis (... + inactivitate...)
RoliX
Mesaje : 137 Data de inscriere : 17/07/2014 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 18 Noi - 21:23
Nick:RoliX Level: 22 Rank: 3 Cat timp ai stat in factiune?: Aproape o luna. De ce doresti sa pleci din factiune?: Vreau sa incerc ceva nou. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Taxi. Ce ar trebui sa schimb?: Chiar nimic, factiunea ta este una din putinele care este perfecta asa cum e. Alte precizari?: Sper ca nu am cauzat probleme si imi pare rau pentru inactivitatea din ultima perioada. Sper Sa imi mai acorzi o sansa de a intra pe viitor. Multumesc.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mier 19 Noi - 15:58
express00 a scris:
Nick:RoliX Level: 22 Rank: 3 Cat timp ai stat in factiune?: Aproape o luna. De ce doresti sa pleci din factiune?: Vreau sa incerc ceva nou. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Taxi. Ce ar trebui sa schimb?: Chiar nimic, factiunea ta este una din putinele care este perfecta asa cum e. Alte precizari?: Sper ca nu am cauzat probleme si imi pare rau pentru inactivitatea din ultima perioada. Sper Sa imi mai acorzi o sansa de a intra pe viitor. Multumesc.
RoliX - Demis (Succes in Taxi...)
ShoGun
Mesaje : 246 Data de inscriere : 20/08/2014 Varsta : 27 Localizare : Galati
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Vin 21 Noi - 13:45
Nick:ShoGun Level:19 Rank:4 Cat timp ai stat in factiune?:3 saptamani,cred. De ce doresti sa pleci din factiune?:- Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da. In ce factiune vrei sa te duci?:- Ce ar trebui sa schimb?:- Alte precizari?:-
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Vin 21 Noi - 13:56
Borega a scris:
Nick:ShoGun Level:19 Rank:4 Cat timp ai stat in factiune?:3 saptamani,cred. De ce doresti sa pleci din factiune?:- Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da. In ce factiune vrei sa te duci?:- Ce ar trebui sa schimb?:- Alte precizari?:-
ShoGun - Demis (Succes!)
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Vin 28 Noi - 11:33
Geogeo - Demis (Inactivitate...)
NewStar
Mesaje : 1034 Data de inscriere : 01/05/2014 Varsta : 28 Localizare : Unknown
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 9 Dec - 19:53
Nick:NewStar Level:43 Rank:3 Cat timp ai stat in factiune?:11-12 zile De ce doresti sa pleci din factiune?: :-? Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:-? Ce ar trebui sa schimb?:nimic Alte precizari?:Bafta
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Joi 11 Dec - 20:52
NewStar a scris:
Nick:NewStar Level:43 Rank:3 Cat timp ai stat in factiune?:11-12 zile De ce doresti sa pleci din factiune?: :-? Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:-? Ce ar trebui sa schimb?:nimic Alte precizari?:Bafta
NewStar - Demis (Succes, sa nu mai faci "Aplicatie" la factiunea asta...)
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii