Mesaje : 122 Data de inscriere : 27/02/2014 Varsta : 29 Localizare : Timisoara
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 16 Sept - 17:21
Bună tuturor! FratziWear am fost demis dintr-o prostie de a mea de Dev.. Îi respect decizia, poate dacă aș fi fost in locul iei și eu aș fi făcut la fel. Am făcut un deagle cu un amic înafara oricărei arene, și nu trebuia să o fac. Recunosc ca am greșit și nu m-am gândit la consecințe, ar fi trebuit sa merg in Deagle Arena dar nu am făcut-o și îmi pare sincer rău. Am început să țin prea mult la această facțiune și la colegii mei.. Vreau să fac parte din ea în continuare. Tot ce te rog din suflet îi sa îmi dai o ultimă șansă.. Dă-mi 2/fwarn + 1 advertisment ca la singura greșeală făcută să mă demiți pe loc. Dar te roggg mult de tot să ma primești înapoi. Aș face orice să fac din nou parte din facțiunea ta. Te rog nespus de mult !! Respectele mele
FaNaTiK112
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 16 Sept - 21:54
PabloEscobar a scris:
Bună tuturor! FratziWear am fost demis dintr-o prostie de a mea de Dev.. Îi respect decizia, poate dacă aș fi fost in locul iei și eu aș fi făcut la fel. Am făcut un deagle cu un amic înafara oricărei arene, și nu trebuia să o fac. Recunosc ca am greșit și nu m-am gândit la consecințe, ar fi trebuit sa merg in Deagle Arena dar nu am făcut-o și îmi pare sincer rău. Am început să țin prea mult la această facțiune și la colegii mei.. Vreau să fac parte din ea în continuare. Tot ce te rog din suflet îi sa îmi dai o ultimă șansă.. Dă-mi 2/fwarn + 1 advertisment ca la singura greșeală făcută să mă demiți pe loc. Dar te roggg mult de tot să ma primești înapoi. Aș face orice să fac din nou parte din facțiunea ta. Te rog nespus de mult !! Respectele mele
Parerea mea este ca numai merita sa fie in fbi :-j cum a iesit din fbi cum a inceput sa ne alerge aiurea :-j facea runner
PabloEscobar
Mesaje : 122 Data de inscriere : 27/02/2014 Varsta : 29 Localizare : Timisoara
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 16 Sept - 22:18
Mann, nu vad nici o legatura ce are asta cu seriozitatea mea in factiune. Cat timp am fost in FBI m-am purtat ca atare si am respectat toti playeri de pe server in special colegi mei.. si sti si tu prea bine chestia asta.
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 21 Sept - 15:44
PabloEscobar a scris:
Pai nu stiu ce sa zic, cere-ti scuze la Dev... eu nu stiu ce ai facut.
PuNcTu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 28 Sept - 18:57
O duminica placuta si mult succes noilor veniti
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 28 Sept - 19:40
PuNcTu a scris:
Vor avea nevoie... Si tie la fel ! Ps:Care Duminica,ca-i gata s-a dus , inca putin si mergem la somn maine avem scoala/job.
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 28 Sept - 21:06
PuNcTu a scris:
Multumim, bafta la munca si tie!
TzaTziKi
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 28 Sept - 21:38
Noapte buna tuturor
Kal El
Mesaje : 202 Data de inscriere : 24/07/2014 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 28 Sept - 21:39
PuNcTu a scris:
Multumim, la fel si tie si bafta la munca. P.S: Te asteptam inapoi cat mai repede.
TzaTziKi
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 28 Sept - 23:34
PuNcTu a scris:
Salut,mulţumim si baftă cu munca, sper sa fiu la fel de bun ca tine
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 29 Sept - 15:52
O zi buna sa aveti .
Kal El
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 29 Sept - 16:39
Buna ziua, acum am terminat si eu treaba si o sa intru in joc. O zi buna sa aveti.
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 29 Sept - 16:49
Mesaj de interes public: In urma probelor de acceptare in Federal Bureau of Investigation , Professional Staff Boyka , a tratat cu superficialitate probele orale cat si cele practice , drept urmare nu a promovat .
Ps1: Ce texte am in mine ! Ps2:Pe aceasta calea vreau sa le urez si eu mult succes celor nou-veniti !
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 29 Sept - 17:46
Puyu a scris:
Mesaj de interes public: In urma probelor de acceptare in Federal Bureau of Investigation , Professional Staff Boyka , a tratat cu superficialitate probele orale cat si cele practice , drept urmare nu a promovat .
Ps1: Ce texte am in mine ! Ps2:Pe aceasta calea vreau sa le urez si eu mult succes celor nou-veniti !
Deci, au fost promovati toti mai putin Boyka!?
P.S: Mai da-i o sansa, nu am timp de recrutari momentan.
TzaTziKi
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 29 Sept - 18:29
Salut tuturor acum am venit de la antrenament si am sa fac niste arestari
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 29 Sept - 18:45
Armin_10 a scris:
Salut tuturor acum am venit de la antrenament si am sa fac niste arestari
Succes si mai sterge din semnaturi.
Kal El
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 30 Sept - 19:10
Sa aveti o seara frumoasa.
TzaTziKi
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 30 Sept - 19:14
Wear, daca mi se mai fac plangeri(aiurea) sa nu raspunzi ca am sa pun dovada doar ca am sa ies poate intru mai tarziu
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 30 Sept - 21:41
Kal El a scris:
Asemenea .
Puyu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Joi 2 Oct - 15:50
Ce faceti?Inca putin si vine weekend'ul , rezistati !
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Joi 2 Oct - 17:04
Puyu a scris:
Ce faceti?Inca putin si vine weekend'ul , rezistati !
Normal ca rezistam!!!
Kal El
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Joi 2 Oct - 20:57
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Joi 2 Oct - 22:03
Kal El a scris:
Asemenea si tie.
Lamaitza
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Joi 2 Oct - 22:09
Felicitari fratzi ! Meriti din plin !!
TzaTziKi
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Joi 2 Oct - 22:35
Felictari Viteazu, acum am observat si eu
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii