GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Discutii

In jos 
+115
Turbatu
EkZ.
Shayk
DDC.BMW98
M0ldovan.xD
DoRiNNN
TriX
JoN.
Kazan.
FlorentinoGPL[X]
FenomeN
TOX.
An0
xSrY
TheMask
SoiMaR
#฿₦₩
IvAnGeani.
Geogeo123
RoliX
ShoGun
Lucifex
FlorentinoGPL
KObra[7]
Sicutza
-Alexander-
Lamaitza
Kal El
TzaTziKi
FaNaTiK112
PabloEscobar
Ryan
Jonathan
Mr.YrY
Jax
<:SiNedD:>
Kingston..=]]
Florin Dosan
Stifler
FreNzY :)
Tw[i]x_X
NewStar
JustTwist.3
Shark
MysTeRio.
JustTwist.2
PuNcTu
Nirolf.
UpyZdupy
Ionut_Georgian
RaDu^
Mr.Andrew
DaNni
xRay
FaNaTiK93
Deian
Respectul™
Ionut.
YoYo+
Valet :">
DeNnys
American™
Puyu
Ema
Twilight25
_D3N1O_.
DoNy
rLdpr0baCk.
Dev
Dr.X.
_D3N1O_
Roshaa
stefyTn
pregory
onixxx
laurandrei01
Dr.X
floMx. ®√
DarkBoy
ZooMleSs. †®†
Skip
bloNNNdu13
ZooMleSs. ®
[V.I.P]AleXx
Pandelik20
RaduxD1
destinul
cristi13
vagabontu_boss
Bebutzu
Puma
Alex91™
KeyserSöze
ruh
DeagleShot
k4Zzk4Zz
NewStyle™
xXLaurentiuXx
Deliric1™
JackSpw
ZARA™
*Ady.C*
©uffe™
Katz
J YoLo
TomMy
RedStar
™Pandele™
k4Zz ;X
Junior-bv
Dest23
STAR
Akro
mertz100
Taz
119 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
PabloEscobar

PabloEscobar

Data de inscriere : 27/02/2014
Varsta : 29
Localizare : Timisoara

Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockMar 16 Sept - 17:21

Bună tuturor! FratziWear am fost demis dintr-o prostie de a mea de Dev.. Îi respect decizia, poate dacă aș fi fost in locul iei și eu aș fi făcut la fel. Am făcut un deagle cu un amic înafara oricărei arene, și nu trebuia să o fac. Recunosc ca am greșit și nu m-am gândit la consecințe, ar fi trebuit sa merg in Deagle Arena dar nu am făcut-o și îmi pare sincer rău. Am început să țin prea mult la această facțiune și la colegii mei.. Vreau să fac parte din ea în continuare. Tot ce te rog din suflet îi sa îmi dai o ultimă șansă.. Dă-mi 2/fwarn + 1 advertisment ca la singura greșeală făcută să mă demiți pe loc. Dar te roggg mult de tot să ma primești înapoi. Aș face orice să fac din nou parte din facțiunea ta. Te rog nespus de mult !! Respectele mele
Sus In jos
FaNaTiK112

FaNaTiK112

Data de inscriere : 12/08/2014
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockMar 16 Sept - 21:54

PabloEscobar a scris:
Bună tuturor! FratziWear am fost demis dintr-o prostie de a mea de Dev.. Îi respect decizia, poate dacă aș fi fost in locul iei și eu aș fi făcut la fel. Am făcut un deagle cu un amic înafara oricărei arene, și nu trebuia să o fac. Recunosc ca am greșit și nu m-am gândit la consecințe, ar fi trebuit sa merg in Deagle Arena dar nu am făcut-o și îmi pare sincer rău. Am început să țin prea mult la această facțiune și la colegii mei.. Vreau să fac parte din ea în continuare. Tot ce te rog din suflet îi sa îmi dai o ultimă șansă.. Dă-mi 2/fwarn + 1 advertisment ca la singura greșeală făcută să mă demiți pe loc. Dar te roggg mult de tot să ma primești înapoi. Aș face orice să fac din nou parte din facțiunea ta. Te rog nespus de mult !!   Respectele mele

Parerea mea este ca numai merita sa fie in fbi :-j cum a iesit din fbi cum a inceput sa ne alerge aiurea :-j facea runner Neutral
Sus In jos
PabloEscobar

PabloEscobar

Data de inscriere : 27/02/2014
Varsta : 29
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockMar 16 Sept - 22:18

Mann, nu vad nici o legatura ce are asta cu seriozitatea mea in factiune. Cat timp am fost in FBI m-am purtat ca atare si am respectat toti playeri de pe server in special colegi mei.. si sti si tu prea bine chestia asta.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockDum 21 Sept - 15:44

PabloEscobar a scris:
Bună tuturor! FratziWear am fost demis dintr-o prostie de a mea de Dev.. Îi respect decizia, poate dacă aș fi fost in locul iei și eu aș fi făcut la fel. Am făcut un deagle cu un amic înafara oricărei arene, și nu trebuia să o fac. Recunosc ca am greșit și nu m-am gândit la consecințe, ar fi trebuit sa merg in Deagle Arena dar nu am făcut-o și îmi pare sincer rău. Am început să țin prea mult la această facțiune și la colegii mei.. Vreau să fac parte din ea în continuare. Tot ce te rog din suflet îi sa îmi dai o ultimă șansă.. Dă-mi 2/fwarn + 1 advertisment ca la singura greșeală făcută să mă demiți pe loc. Dar te roggg mult de tot să ma primești înapoi. Aș face orice să fac din nou parte din facțiunea ta. Te rog nespus de mult !!   Respectele mele

Pai nu stiu ce sa zic, cere-ti scuze la Dev... eu nu stiu ce ai facut.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockDum 28 Sept - 18:57

O duminica placuta si mult succes noilor veniti Smile
Sus In jos
Puyu

Puyu

Data de inscriere : 21/12/2013
Varsta : 27
Localizare : Calafat,Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockDum 28 Sept - 19:40

PuNcTu a scris:

Vor avea nevoie... Si tie la fel ! I Am In Love
Ps:Care Duminica,ca-i gata s-a dus , inca putin si mergem la somn maine avem scoala/job.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockDum 28 Sept - 21:06

PuNcTu a scris:

Multumim, bafta la munca si tie!
Sus In jos
TzaTziKi

Data de inscriere : 05/06/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockDum 28 Sept - 21:38

Noapte buna tuturor
Sus In jos
Kal El

Kal El

Data de inscriere : 24/07/2014
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockDum 28 Sept - 21:39

PuNcTu a scris:

Multumim, la fel si tie si bafta la munca.
P.S: Te asteptam inapoi cat mai repede.
Sus In jos
TzaTziKi

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockDum 28 Sept - 23:34

PuNcTu a scris:
Salut,mulţumim si baftă cu munca, sper sa fiu la fel de bun ca tine
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockLun 29 Sept - 15:52

O zi buna sa aveti Cool.
Sus In jos
Kal El

Kal El

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockLun 29 Sept - 16:39

Buna ziua, acum am terminat si eu treaba si o sa intru in joc.
O zi buna sa aveti. Smile

Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockLun 29 Sept - 16:49

Mesaj de interes public: In urma probelor de acceptare in  Federal Bureau of Investigation , Professional Staff Boyka , a tratat cu superficialitate probele orale cat si cele practice , drept urmare nu a promovat .

Ps1: Ce texte am in mine  Cool  !
Ps2:Pe aceasta calea vreau sa le urez si eu mult succes celor nou-veniti !  Smile  
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockLun 29 Sept - 17:46

Puyu a scris:
Mesaj de interes public: In urma probelor de acceptare in  Federal Bureau of Investigation , Professional Staff Boyka , a tratat cu superficialitate probele orale cat si cele practice , drept urmare nu a promovat .

Ps1: Ce texte am in mine  Cool  !
Ps2:Pe aceasta calea vreau sa le urez si eu mult succes celor nou-veniti !  Smile  

Deci, au fost promovati toti mai putin Boyka!?

P.S: Mai da-i o sansa, nu am timp de recrutari momentan.
Sus In jos
TzaTziKi

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockLun 29 Sept - 18:29

Salut tuturor acum am venit de la antrenament si am sa fac niste arestari
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockLun 29 Sept - 18:45

Armin_10 a scris:
Salut tuturor acum am venit de la antrenament si am sa fac niste arestari

Succes si mai sterge din semnaturi. Neutral
Sus In jos
Kal El

Kal El

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockMar 30 Sept - 19:10

Sa aveti o seara frumoasa.

Sus In jos
TzaTziKi

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockMar 30 Sept - 19:14

Wear, daca mi se mai fac plangeri(aiurea) sa nu raspunzi ca am sa pun dovada doar ca am sa ies poate intru mai tarziu
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockMar 30 Sept - 21:41

Kal El a scris:

Asemenea cheers.
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockJoi 2 Oct - 15:50

Ce faceti?Inca putin si vine weekend'ul , rezistati ! Basketball

Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockJoi 2 Oct - 17:04

Puyu a scris:
Ce faceti?Inca putin si vine weekend'ul , rezistati ! Basketball

Normal ca rezistam!!! Cool
Sus In jos
Kal El

Kal El

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockJoi 2 Oct - 20:57

Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockJoi 2 Oct - 22:03

Kal El a scris:

Asemenea si tie. cheers
Sus In jos
Lamaitza

Lamaitza

Data de inscriere : 14/08/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockJoi 2 Oct - 22:09

Felicitari fratzi ! Meriti din plin !!
Sus In jos
TzaTziKi

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclockJoi 2 Oct - 22:35

Felictari Viteazu, acum am observat si eu
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 31 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Discutii
Sus 
Pagina 31 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Regulament
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: