| Federal Bureau of Investigation - Discutii | |
|
+115Turbatu EkZ. Shayk DDC.BMW98 M0ldovan.xD DoRiNNN TriX JoN. Kazan. FlorentinoGPL[X] FenomeN TOX. An0 xSrY TheMask SoiMaR #฿₦₩ IvAnGeani. Geogeo123 RoliX ShoGun Lucifex FlorentinoGPL KObra[7] Sicutza -Alexander- Lamaitza Kal El TzaTziKi FaNaTiK112 PabloEscobar Ryan Jonathan Mr.YrY Jax <:SiNedD:> Kingston..=]] Florin Dosan Stifler FreNzY :) Tw[i]x_X NewStar JustTwist.3 Shark MysTeRio. JustTwist.2 PuNcTu Nirolf. UpyZdupy Ionut_Georgian RaDu^ Mr.Andrew DaNni xRay FaNaTiK93 Deian Respectul™ Ionut. YoYo+ Valet :"> DeNnys American™ Puyu Ema Twilight25 _D3N1O_. DoNy rLdpr0baCk. Dev Dr.X. _D3N1O_ Roshaa stefyTn pregory onixxx laurandrei01 Dr.X floMx. ®√ DarkBoy ZooMleSs. †®† Skip bloNNNdu13 ZooMleSs. ® [V.I.P]AleXx Pandelik20 RaduxD1 destinul cristi13 vagabontu_boss Bebutzu Puma Alex91™ KeyserSöze ruh DeagleShot k4Zzk4Zz NewStyle™ xXLaurentiuXx Deliric1™ JackSpw ZARA™ *Ady.C* ©uffe™ Katz J YoLo TomMy RedStar ™Pandele™ k4Zz ;X Junior-bv Dest23 STAR Akro mertz100 Taz 119 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
PuNcTu
| |
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
PuNcTu
| |
| |
Jonathan
Mesaje : 218 Data de inscriere : 10/07/2014 Varsta : 54 Localizare : Pe scaun
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Vin 29 Aug - 23:57 | |
| | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 30 Aug - 9:26 | |
| | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 30 Aug - 19:42 | |
| | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 30 Aug - 19:46 | |
| | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 30 Aug - 19:50 | |
| | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 30 Aug - 20:38 | |
| | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 31 Aug - 17:37 | |
| | |
|
| |
PuNcTu
| |
| |
Jax
Mesaje : 715 Data de inscriere : 05/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti
| |
| |
FratziWear
| |
| |
Mr.YrY
Mesaje : 341 Data de inscriere : 27/07/2014 Varsta : 26 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Vin 5 Sept - 13:03 | |
| Mersii pentru prima frati , sunt la punish nu pot vorbii , si de ss nustiu ce sa zic am salval 101 intr-un folder ca nu imi mai incapeau pe desktop dupa cand le-am terminat le-am bagat si pe restul in acelasi folder si am dat incarcare pe site-ul acela postimage.org .... si dupa nu am verificat daca sunt toate nu mi s-a intamplat niciodata oricum o sa vina imediat si restul pozelor ..... nu crede ca vreau sa te fentez sau ceva de genu nu-s genu nu am dece :X | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Vin 5 Sept - 23:47 | |
| - caramida a scris:
- Mersii pentru prima frati , sunt la punish nu pot vorbii , si de ss nustiu ce sa zic am salval 101 intr-un folder ca nu imi mai incapeau pe desktop dupa cand le-am terminat le-am bagat si pe restul in acelasi folder si am dat incarcare pe site-ul acela postimage.org .... si dupa nu am verificat daca sunt toate nu mi s-a intamplat niciodata oricum o sa vina imediat si restul pozelor ..... nu crede ca vreau sa te fentez sau ceva de genu nu-s genu nu am dece :X
Ok, astept. O seara buna. | |
|
| |
Mr.YrY
Mesaje : 341 Data de inscriere : 27/07/2014 Varsta : 26 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 6 Sept - 0:06 | |
| Fratzi cu tot respectul mie cand m-i se fura masini si arrest si unul ieri chiar de bavar si dupa zice in sictir ce ai anunutat? nu am facut post si am tacut din gura .... iar alti la orice post post post numai RAUTATE PE SERVERUL ASTA SI POSTERMANI incetati cu rautatea asta nu ajungeti nicaeri din niste oameni va faceti singuri niste imaturi fara pic de minte si judecata ...... incercati sa lasati de la voi si nu mai judecati aspru ...... cum era punctu cand era cearta pe /r incerca cu toata putinta sa o aplaneze iar in momentul asta puyu noul nostru rank 5 in locul lui punctu cand a zis bavar ca-mi face post el striga FAI POST POST POST il citez in cuvintele trecute si cand cineva zice ceva el sare imediat ce m-a ameninti ( adica el ar fii ceva owner la server) ....... sincer spun IMI e dor DE PUNCTU si de comportamentul lui ...... | |
|
| |
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 6 Sept - 0:35 | |
| - caramida a scris:
- Fratzi cu tot respectul mie cand m-i se fura masini si arrest si unul ieri chiar de bavar si dupa zice in sictir ce ai anunutat? nu am facut post si am tacut din gura .... iar alti la orice post post post numai RAUTATE PE SERVERUL ASTA SI POSTERMANI incetati cu rautatea asta nu ajungeti nicaeri din niste oameni va faceti singuri niste imaturi fara pic de minte si judecata ...... incercati sa lasati de la voi si nu mai judecati aspru ...... cum era punctu cand era cearta pe /r incerca cu toata putinta sa o aplaneze iar in momentul asta puyu noul nostru rank 5 in locul lui punctu cand a zis bavar ca-mi face post el striga FAI POST POST POST il citez in cuvintele trecute si cand cineva zice ceva el sare imediat ce m-a ameninti ( adica el ar fii ceva owner la server) ....... sincer spun IMI e dor DE PUNCTU si de comportamentul lui ......
Imi cer scuze daca vorbesc prostii , parerea mea este ca tu nu esti demn de Federal Bureau of Investigation este o factiune cu un staif mult prea mare pentru nivelul tau scazut de comportament , in mai putin de o luna in Federal Bureau of Investigation ai , Ai 2/3 + un avertisment , zic si eu sa o iei mai usor altminteri posibil sa ne despartim ! Esti un membru care nu are bun simt fata de colegi sai dar o nesimtire crasa . Imi cer scuze daca am fost prea dur cu tine , aceste fiind spuse va urez spor la arestari . PS: Te rog frumos nu ma critica nu esti in masura,in calitate de rank vorbesc , atat iti zic ai respect fata de cei ce au trudit mai mult ca tine , daca o sa ajungi si tu la rank 5 , ai sa vezi ca nu permiti unu terchea'berchea sa va trageti impreuna de sirete,sau poate ca da e stric problema ta atunci dar pana atunci nu iti cer decat sa ma respecti daca vrei sa te respect ! | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 6 Sept - 1:05 | |
| - caramida a scris:
- Fratzi cu tot respectul mie cand m-i se fura masini si arrest si unul ieri chiar de bavar si dupa zice in sictir ce ai anunutat? nu am facut post si am tacut din gura .... iar alti la orice post post post numai RAUTATE PE SERVERUL ASTA SI POSTERMANI incetati cu rautatea asta nu ajungeti nicaeri din niste oameni va faceti singuri niste imaturi fara pic de minte si judecata ...... incercati sa lasati de la voi si nu mai judecati aspru ...... cum era punctu cand era cearta pe /r incerca cu toata putinta sa o aplaneze iar in momentul asta puyu noul nostru rank 5 in locul lui punctu cand a zis bavar ca-mi face post el striga FAI POST POST POST il citez in cuvintele trecute si cand cineva zice ceva el sare imediat ce m-a ameninti ( adica el ar fii ceva owner la server) ....... sincer spun IMI e dor DE PUNCTU si de comportamentul lui ......
Ia-o mai usor, zic. | |
|
| |
Puyu
| |
| |
PuNcTu
| |
| |
Puyu
| |
| |
FratziWear
| |
| |
Ryan
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 8 Sept - 12:21 | |
| Neata danutule ! de unde atata war cu voi huuu
p.s: locu 8 te asteapta ! | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Discutii | |
|