GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Discutii

In jos 
+115
Turbatu
EkZ.
Shayk
DDC.BMW98
M0ldovan.xD
DoRiNNN
TriX
JoN.
Kazan.
FlorentinoGPL[X]
FenomeN
TOX.
An0
xSrY
TheMask
SoiMaR
#฿₦₩
IvAnGeani.
Geogeo123
RoliX
ShoGun
Lucifex
FlorentinoGPL
KObra[7]
Sicutza
-Alexander-
Lamaitza
Kal El
TzaTziKi
FaNaTiK112
PabloEscobar
Ryan
Jonathan
Mr.YrY
Jax
<:SiNedD:>
Kingston..=]]
Florin Dosan
Stifler
FreNzY :)
Tw[i]x_X
NewStar
JustTwist.3
Shark
MysTeRio.
JustTwist.2
PuNcTu
Nirolf.
UpyZdupy
Ionut_Georgian
RaDu^
Mr.Andrew
DaNni
xRay
FaNaTiK93
Deian
Respectul™
Ionut.
YoYo+
Valet :">
DeNnys
American™
Puyu
Ema
Twilight25
_D3N1O_.
DoNy
rLdpr0baCk.
Dev
Dr.X.
_D3N1O_
Roshaa
stefyTn
pregory
onixxx
laurandrei01
Dr.X
floMx. ®√
DarkBoy
ZooMleSs. †®†
Skip
bloNNNdu13
ZooMleSs. ®
[V.I.P]AleXx
Pandelik20
RaduxD1
destinul
cristi13
vagabontu_boss
Bebutzu
Puma
Alex91™
KeyserSöze
ruh
DeagleShot
k4Zzk4Zz
NewStyle™
xXLaurentiuXx
Deliric1™
JackSpw
ZARA™
*Ady.C*
©uffe™
Katz
J YoLo
TomMy
RedStar
™Pandele™
k4Zz ;X
Junior-bv
Dest23
STAR
Akro
mertz100
Taz
119 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
PuNcTu

PuNcTu

Data de inscriere : 17/11/2013
Varsta : 30

Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockVin 29 Aug - 20:00

Stau și mă uit pe la complains și ce văd, Hitmani fac plângere DM aiurea ei fiind undercover. Bun tu ca hitman il omori pe ăla intr-un mod in care să nu te vadă, nu te duci ca dobitocu in mijlocu tuturor că doar ești assasin, nu știe nimeni pe cine ai contract...părerea mea Smile)
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockVin 29 Aug - 21:59

PuNcTu a scris:
Stau și mă uit pe la complains și ce văd, Hitmani fac plângere DM aiurea ei fiind undercover. Bun tu ca hitman il omori pe ăla intr-un mod in care să nu te vadă, nu te duci ca dobitocu in mijlocu tuturor că doar ești assasin, nu știe nimeni pe cine ai contract...părerea mea Smile)

Pai omule, s-a dublat numarul de cretini la sectiunea "Complaints". Intr-un an de zile au fost 97 de pagini cu plangeri, iar acum in doar aprox. 2 luni de zile de la stergerea lor sunt 31 de pagini, cum iti explici acest lucru? Exista un singur raspuns la aceasta intrebare: S-A DUBLAT NUMARUL DE COPII/IDIOTI.

P.S: Iar de aia din HITMAN... nu mai zic nimic, dupaia zic ca sunt un om rau.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockVin 29 Aug - 22:07

FratziWear a scris:
PuNcTu a scris:

Pai omule, s-a dublat numarul de cretini la sectiunea "Complaints". Intr-un an de zile au fost 97 de pagini cu plangeri, iar acum in doar aprox. 2 luni de zile de la stergerea lor sunt 31 de pagini, cum iti explici acest lucru? Exista un singur raspuns la aceasta intrebare: S-A DUBLAT NUMARUL DE COPII/IDIOTI.

P.S: Iar de aia din HITMAN... nu mai zic nimic, dupaia zic ca sunt un om rau.

Ai ce-a mai mare dreptate...
Sus In jos
Jonathan

Jonathan

Data de inscriere : 10/07/2014
Varsta : 54
Localizare : Pe scaun

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockVin 29 Aug - 23:57

Ce se intampla cu serverul ? Dece a fost sters jumate din forum Sad(( , omg sper ca nu se inchide sau se da wipe Sad Sad Mad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockSam 30 Aug - 9:26

Jonathan a scris:
Ce se intampla cu serverul ? Dece a fost sters jumate din forum Sad(( , omg sper ca nu se inchide sau se da wipe Sad Sad Mad Crying or Very sad Crying or Very sad

Tocmai ai văzut de ce sa șters tot, pentru că toți retarzi fac plângere din orice, nici nu au timp să răspundă la ele că in fiecare minut apre câte una.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockSam 30 Aug - 19:42

PuNcTu a scris:
Jonathan a scris:

Tocmai ai văzut de ce sa șters tot, pentru că toți retarzi fac plângere din orice, nici nu au timp să răspundă la ele că in fiecare minut apre câte una.

Nu, s-a sters totul din alt motiv. Scrie tot ce e necesar la discutii generale.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockSam 30 Aug - 19:46

FratziWear a scris:
PuNcTu a scris:
Jonathan a scris:

Am văzut apoi, urât...mâine dimineață plec către Germania.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockSam 30 Aug - 19:50

PuNcTu a scris:
FratziWear a scris:
PuNcTu a scris:
Jonathan a scris:

Drum bun, fa si tu o cerere de invoire Rolling Eyes.
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockSam 30 Aug - 20:38

FratziWear a scris:
PuNcTu a scris:
FratziWear a scris:
PuNcTu a scris:
Jonathan a scris:

Cu cea mai mare plăcere. Beer Chug
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockDum 31 Aug - 17:37

PuNcTu a scris:
FratziWear a scris:
PuNcTu a scris:
FratziWear a scris:
PuNcTu a scris:
Jonathan a scris:

Cu cea mai mare plăcere. Beer Chug

Ok. cheers
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 2 Sept - 21:06

Va salut, am ajuns in Germania deja am inceput si munca, ce pot sa zic in afar nu este viata, este alta lume. Va salut aveti grija de voi Very Happy
Sus In jos
Jax

Jax

Data de inscriere : 05/06/2014
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockMar 2 Sept - 21:27

PuNcTu a scris:
Va salut, am ajuns in Germania deja am inceput si munca, ce pot sa zic in afar nu este viata, este alta lume. Va salut aveti grija de voi Very Happy

Ce pot sa zic ma bucur ca ai ajuns cu bine. toate cele bune si spor la munca, si desigur ai grija.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockMier 3 Sept - 0:35

PuNcTu a scris:

Oooo, foarte bine. Succes la munca si salut, tot de-acolo Smile).
Sus In jos
Mr.YrY

Mr.YrY

Data de inscriere : 27/07/2014
Varsta : 26
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockVin 5 Sept - 13:03

Mersii pentru prima frati , sunt la punish nu pot vorbii , si de ss nustiu ce sa zic am salval 101 intr-un folder ca nu imi mai incapeau pe desktop dupa cand le-am terminat le-am bagat si pe restul in acelasi folder si am dat incarcare pe site-ul acela postimage.org  .... si dupa nu am verificat daca sunt toate nu mi s-a intamplat niciodata oricum o sa vina imediat si restul pozelor ..... nu crede ca vreau sa te fentez sau ceva de genu  nu-s genu nu am dece :X
Sus In jos
Puyu

Puyu

Data de inscriere : 21/12/2013
Varsta : 27
Localizare : Calafat,Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockVin 5 Sept - 13:15

caramida a scris:
Mersii pentru prima frati , sunt la punish nu pot vorbii , si de ss nustiu ce sa zic am salval 101 intr-un folder ca nu imi mai incapeau pe desktop dupa cand le-am terminat le-am bagat si pe restul in acelasi folder si am dat incarcare pe site-ul acela postimage.org  .... si dupa nu am verificat daca sunt toate nu mi s-a intamplat niciodata oricum o sa vina imediat si restul pozelor ..... nu crede ca vreau sa te fentez sau ceva de genu  nu-s genu nu am dece :X

Morning Coffee Data cu var ! I Am Idiot
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockVin 5 Sept - 23:47

caramida a scris:

Ok, astept. O seara buna.
Sus In jos
Mr.YrY

Mr.YrY

Data de inscriere : 27/07/2014
Varsta : 26
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockSam 6 Sept - 0:06

Fratzi cu tot respectul mie cand m-i se fura masini si arrest si unul ieri chiar de bavar si dupa zice in sictir ce ai anunutat? nu am facut post si am tacut din gura .... iar alti la orice post post post numai RAUTATE PE SERVERUL ASTA SI POSTERMANI incetati cu rautatea asta nu ajungeti nicaeri din niste oameni va faceti singuri niste imaturi fara pic de minte si judecata ...... incercati sa lasati de la voi si nu mai judecati aspru ...... cum era punctu  cand era cearta pe /r incerca cu toata putinta sa o aplaneze iar in momentul asta puyu noul nostru rank 5 in locul lui punctu cand a zis bavar ca-mi face post el striga FAI POST POST POST il citez in cuvintele trecute si cand cineva zice ceva el sare imediat ce m-a ameninti ( adica el ar fii ceva owner la server) ....... sincer spun IMI e dor DE PUNCTU si de comportamentul lui ......
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockSam 6 Sept - 0:35

caramida a scris:
Fratzi cu tot respectul mie cand m-i se fura masini si arrest si unul ieri chiar de bavar si dupa zice in sictir ce ai anunutat? nu am facut post si am tacut din gura .... iar alti la orice post post post numai RAUTATE PE SERVERUL ASTA SI POSTERMANI incetati cu rautatea asta nu ajungeti nicaeri din niste oameni va faceti singuri niste imaturi fara pic de minte si judecata ...... incercati sa lasati de la voi si nu mai judecati aspru ...... cum era punctu  cand era cearta pe /r incerca cu toata putinta sa o aplaneze iar in momentul asta puyu noul nostru rank 5 in locul lui punctu cand a zis bavar ca-mi face post el striga FAI POST POST POST il citez in cuvintele trecute si cand cineva zice ceva el sare imediat ce m-a ameninti ( adica el ar fii ceva owner la server) ....... sincer spun IMI e dor DE PUNCTU si de comportamentul lui ......

Imi cer scuze daca vorbesc prostii , parerea mea este ca tu nu esti demn de
Federal Bureau of Investigation este o factiune cu un staif mult prea mare pentru nivelul tau scazut de comportament , in mai putin de o luna  in Federal Bureau of Investigation ai ,  Ai 2/3 + un avertisment , zic si eu sa o iei mai usor altminteri posibil sa ne despartim ! Esti un membru care nu are bun simt fata de colegi sai dar o nesimtire crasa . Imi cer scuze daca am fost prea dur cu tine , aceste fiind spuse va urez spor la arestari .

PS: Te rog frumos nu ma critica nu esti in masura,in calitate de rank vorbesc , atat iti zic ai respect fata de cei ce au trudit mai mult ca tine , daca o sa ajungi si tu la rank 5 , ai sa vezi ca nu permiti unu terchea'berchea sa va trageti impreuna de sirete,sau poate ca da e stric problema ta atunci dar pana atunci nu iti cer decat sa ma respecti daca vrei sa te respect !
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockSam 6 Sept - 1:05

caramida a scris:

Ia-o mai usor, zic.
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 15:41

Prea multi timp liber , Helau, in vizita pe la Hitman Agency , eram in trecere .  Rolling Eyes

Link : a) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
       b) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
PuNcTu

PuNcTu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 17:29

Puyu felicitari pentru UP vreau sa fii la fel de bun precum eram impreuna >Very Happy<
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 17:47

PuNcTu a scris:
Puyu felicitari pentru UP vreau sa fii la fel de bun precum eram impreuna >Very Happy<

Iti multumesc prietene , sper sa nu dezamagesc pe nimeni , dar ca sa fiu cel mai bun voi avea nevoie si de tine Very Happy Multa bafta.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 12:04

Puyu a scris:
Prea multi timp liber , Helau, in vizita pe la Hitman Agency , eram in trecere .   Rolling Eyes

Link : a) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
       b) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sa nu mai faceti asta.
Sus In jos
Ryan

Ryan

Data de inscriere : 05/08/2014

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 12:21

Neata danutule ! de unde atata war cu voi huuu

p.s: locu 8 te asteapta !
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 22:34

Ryan23 a scris:
Neata danutule ! de unde atata war cu voi huuu

p.s: locu 8 te asteapta !

Suntem deja pe locul 5. Twisted Evil
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 30 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Discutii
Sus 
Pagina 30 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Regulament
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: